Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

4 κιλά,να το αφήσω;;;;

Ελα ρε κοριτσι!! Να σας ζησει η μπεμπαρα σας! Γερη κ καλοτυχη να ειναι! Γραψε λεπτομερειες οποτε μπορεσεις❤

Just now, tsilona είπε:

4 κιλά,να το αφήσω;;;;

Εεεετσι ο κοριτσαροοοος πέθανα στο γέλιο με την ανακοίνωση της μανουλας!!!!

Να σου ζήσειιιιι τσιλονακι μου γλυκό να είναι πάντα γερό και τυχερό καλή ανατροφή!!!!

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Ελπιδακι μου δεν έχω λόγια να σου πω.... Λυπάμαι πάρα πολύ... Σε σκεφτόμασταν συνέχεια.ελπιζαμε ότι απορροφηθηκες απτή μπέμπα.

Βαστά γερά όσο μπορείς για την μικρή σου.

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Elpida20 e είπε:

Γλυκ; μου κοριτσια... Γεια σας... Η γνωστή ελπίδα είμαι.. Δε ξέρω αν το όνομα μου άλλαξε... Εγώ άλλαξα.. Άλλαξα πολύ... Θέλω να σας δώσω μια συμβουλή... Να αγαπάτε τους άντρες σας... Να τους λατρεύετε... Δεν θα έγραφα ποτέ ξανά... Αλλά πέρασαν οι μέρες.... Και νομίζω ήρθε η ώρα... Στις 1 Σεπτεμβρίου έχασα τον άντρα μου... Μπορεί πολλές να είδατε ειδήσεις.... Τελος πάντων.... Τον έχασα.... Σας λατρεύω όλες... Γι αυτό μπήκα να γράψω... Στις 14 Σεπτεμβρίου γέννησα την κόρη μας... Τον καρπό του έρωτα μας... Τον άγγελο μας... Δεν την γνώρισε ποτέ... Την αγάπησε όμως εμσα στη κοιλιτσα; μου....  Δεν θα σας πω αλλά.... Ξέρω ότι όσες μιλούσα τόσους μήνες κατάλαβαν από το λίγο πως είμαι σαν άνθρωπος.... Τώρα είμαι ένα ράκος αλλά θα τον βρω τον δρόμο μου... Σας λατρεύω όλες... ΥΓ. Πότε χωρίς κράνος.. Πότε χωρίς ζώνη... Σας παρακαλώ. Σας φιλώ και σας αγαπω

Ελπίδα μου ψυχή μου ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΌΓΙΑ! τα μάτια μου τρέχουν ένα τεράστιο λυπάμαι!!! Σε σκεφτόμασταν συνέχεια! Πραγματικά δεν έχω τι άλλο να πω... :(:(:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Δεν έτρωγα επειδή έκανα κ.τ δεν είχα δλδ θέμα με ζαχαρο το θυμάσαι έτσι; τώρα εννοείται τρώω τα πάντα όλα ❤️

Ναι αγαπη μου το θυμαμαι... 

Just now, tsilona είπε:

4 κιλά,να το αφήσω;;;;

Να το αφησεις τσιλονακι μου... Να σας ζησει η κορακλα σας.... 

Γλυκ; μου κοριτσια... Γεια σας... Η γνωστή ελπίδα είμαι.. Δε ξέρω αν το όνομα μου άλλαξε... Εγώ άλλαξα.. Άλλαξα πολύ... Θέλω να σας δώσω μια συμβουλή... Να αγαπάτε τους άντρες σας... Να τους λατρεύετε... Δεν θα έγραφα ποτέ ξανά... Αλλά πέρασαν οι μέρες.... Και νομίζω ήρθε η ώρα... Στις 1 Σεπτεμβρίου έχασα τον άντρα μου... Μπορεί πολλές να είδατε ειδήσεις.... Τελος πάντων.... Τον έχασα.... Σας λατρεύω όλες... Γι αυτό μπήκα να γράψω... Στις 14 Σεπτεμβρίου γέννησα την κόρη μας... Τον καρπό του έρωτα μας... Τον άγγελο μας... Δεν την γνώρισε ποτέ... Την αγάπησε όμως εμσα στη κοιλιτσα; μου....  Δεν θα σας πω αλλά.... Ξέρω ότι όσες μιλούσα τόσους μήνες κατάλαβαν από το λίγο πως είμαι σαν άνθρωπος.... Τώρα είμαι ένα ράκος αλλά θα τον βρω τον δρόμο μου... Σας λατρεύω όλες... ΥΓ. Πότε χωρίς κράνος.. Πότε χωρίς ζώνη... Σας παρακαλώ. Σας φιλώ και σας αγαπω

Ελπιδακι μου, εχω συγκλονιστει... Εχω ανατριχιασει ολοκληρη... Κλαιω κ κλαιω.... Δεν μπορω να το καταπιω.... Πραγματικα τρεμω ολόκληρη... Λυπαμαι τοσο μα τοσο πολυ.... Ειχαμε βαλει ολες στο μυαλο μας το καλο σεναριο κ πραγματικά κατι τετοιο δεν το περίμενα με τιποτα.... Να ζησεις να τον θυμασαι αγαπη μου... Δεν ξερω τι αλλο να σου πω... Κ επειδη γενικα η ζωη ειναι γεματη αντιθεσεις θα σου ευχηθω να σου ζησει κ το μωρακι σου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Δεν έχω λόγια..... Δεν υπάρχουν λόγια.... Όχι ρε γαμω το......... Τι λες τώρα σε αυτή τη γυναίκα; Σε αυτή τη λεχώνα; Σε αυτή τη νέα (και ηλικιακά μάλιστα) μανούλα; Τι; 

Ελπίδα... Να βαστας γερά γι'αυτό το πολύτιμο θησαυρό που θα σας ενώνει πάντα... Τη κόρη σου.... Τα λόγια είναι φτωχά και σου ζητώ συγνώμη που δε ξέρω τι να σου πω... Δε μπορώ όμως να προσπεράσω και να μη σου απαντήσω... Κι εμείς σαγαπαμε και σε θέλουμε δυνατή... Ότι θέλεις είμαστε εδώ και λέω είμαστε γιατί πιστεύω ισχύει για όλες μας.

Κουράγιο κοριτσάκι μου... Βαστα γερά ...

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω... Πιστεύαμε όλες ότι ξετρελάθηκε με τη μικρή κ γιαυτό δεν έμπαινες βρε αγάπη μου! Πόσο πολύ λυπάμαι... Συμφωνώ με τα κορίτσια είμαστε εδώ για ότι θελήσεις ❤️❤️❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω... Πιστεύαμε όλες ότι ξετρελάθηκε με τη μικρή κ γιαυτό δεν έμπαινες βρε αγάπη μου! Πόσο πολύ λυπάμαι... Συμφωνώ με τα κορίτσια είμαστε εδώ για ότι θελήσεις ❤️❤️❤️

Μόλις βρήκα το βίντεο των ειδήσεων.... Και το θυμάμαι που έλεγαν για έναν προσεχώς μπαμπα και γονάτισα εκείνη τη μέρα.... Έκλαιγα χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο σκεπτόμενη και εκεινον που δεν έζησε το θαύμα αλλά και αυτή τη μανούλα.... Τώρα; Τώρα ξέρω τη μανούλα.... Τώρα δε μπορώ να ηρεμήσω.... Κορίτσια.... Τελικά εδώ μέσα είμαστε πιο δεμένες απ' όσο νομίζουμε και να η απόδειξη.... Τρέμω ολοκληρη.... 

Πραγματικά όλη μα όλη μας η αγάπη στην Ελπίδα και ότι θελήσει εδώ.... Ακόμη και να μιλήσει ότι ώρα και να είναι.... Είμαστε εδώ...

Ελπίδα κορίτσι μου δεν σε ξέρω.

Διάβαζα το θέμα για τη φαρμακο...

Αλλά είστε ωραία παρέα και έτσι διάβαζα.

Συλλυπητήρια κορίτσι μου.

Μέσα σε όλα αυτά έχεις τον καρπο σας μάτια μου.

Δεν θα πω αλλα.

Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα κ τη μπέμπα μου.

Θα είναι πάντα κοντά σας καρδιά μου!

Δύναμη και κουράγιο μάνα.

fH1Pp2.png

Ποιες ειδησεις τι ειδησεις ποιο κρανος τι λες δεν καταλαβαινω εχω παγωσει εχω σοκαριστει ξερεις οτι ειμαι εδω για σενα στειλε μου μυνημα καπου να μιλησεις δεν μπορω να πω κατι αλλο με κομματιασες 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...