Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, marioula1234 είπε:

Ζουζούνα με συγχωρείς αλλά τπτ δεν είναι αυτά που έφαγες...πολλά τα θεωρεις;πλάκα μου κάνεις; Όλα αυτά τα τρώω εγώ για πρωινο:tongue:

Αληθεια;;; Κ εγω ελεγα οτι εχω ξεφυγει.... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Ζουζούνα με συγχωρείς αλλά τπτ δεν είναι αυτά που έφαγες...πολλά τα θεωρεις;πλάκα μου κάνεις; Όλα αυτά τα τρώω εγώ για πρωινο:tongue:

Πραγματικά!!!! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Καλέ που είστε όλες;  όταν δεν έχω χρόνο να μπω γράφετε κατεβατά κ σήμερα που μπαίνω όλη μέρα έχει πέσει ησυχία χαχαχ

Just now, gogouli_ είπε:

Πραγματικά!!!! Χαχαχαχα

Ε μα ναι... Χαχαχ

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, winspert είπε:

Αληθεια;;; Κ εγω ελεγα οτι εχω ξεφυγει.... 

Φάε κορίτσι μου γιατι αν σε πιάσει κανένας τοκετός θα είσαι αρκετή ώρα νηστικη χαχαχα. Έλεγα στον άντρα μου ότι δε θέλω να κάνω καισαρική γιατί δε θα με αφήνουν να τρώω στην αρχή, αυτό θα πει τρανό επιχείρημα! Χαχαχα

Καλέ που είστε όλες;  όταν δεν έχω χρόνο να μπω γράφετε κατεβατά κ σήμερα που μπαίνω όλη μέρα έχει πέσει ησυχία χαχαχ

Ε μα ναι... Χαχαχ

Εγω περιμένω τα πεθερικά! Και το απόγευμα κάτι φίλους, και πιάστηκα με φαγητό και ένα κέικ χαχα

Just now, Penny... είπε:

αγαπη παμε καλυτερα δοξα τον Θεο και την Παναγια λιγο εμεινε

Μπράβο αγάπη μου, με το καλο σπίτι σας εύχομαι!!! 

• Χαχα 3

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Φάε κορίτσι μου γιατι αν σε πιάσει κανένας τοκετός θα είσαι αρκετή ώρα νηστικη χαχαχα. Έλεγα στον άντρα μου ότι δε θέλω να κάνω καισαρική γιατί δε θα με αφήνουν να τρώω στην αρχή, αυτό θα πει τρανό επιχείρημα! Χαχαχα

Καλά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Το πρώτο 24 ωρο να έχω όλη μέρα το μωρό στο βυζι να έχω πεθάνει της πείνας κ να μ φέρουν ζωμό από σούπα.... Ούτε καν σούπα... Το ζουμακι της μόνο σε ένα ποτήρι να το πιω... 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Εγω περιμένω τα πεθερικά! Και το απόγευμα κάτι φίλους, και πιάστηκα με φαγητό και ένα κέικ χαχα

Μπορείς  να μου στείλεις το κεικ σε παρακαλώ!!!!! :mrgreen:

Just now, gogouli_ είπε:

Χαχαχαχα, ναι ωραιο επιχειρημα.... Λες να προετοιμαζεται το σωμα γιατι εχω τον αχορταγο.... 

Καλά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Το πρώτο 24 ωρο να έχω όλη μέρα το μωρό στο βυζι να έχω πεθάνει της πείνας κ να μ φέρουν ζωμό από σούπα.... Ούτε καν σούπα... Το ζουμακι της μόνο σε ένα ποτήρι να το πιω... 

Ωχ παναγια μου... Να μου κατσει καμια καισαρικη κ να δω τι θα τα κανω ολα αυτα που εχω παραγγείλει στο νοσοκομειο... Να παει χαμενη η τουρτα σοκολατινα που εχω παραγγείλει στην κουμπαρα μου;;; Κ να τη βλεπω κ να μην μπορω να τη φαω;;;; Tragic!!!!! 

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Πω πω! Πηγαινε να παιξεις το τζοκερ που ελεγες!!!

Ειδικά άμα σκεφτώ ότι ήθελα να της γράψω αντί "σε δύο μέρες θα πονάς" που της έγραψα, "αύριο θα πονάς" αλλά δεν το έκανα για να μη τη τρομάξω ναι φίλες και φίλοι θα πάω για το τζόκερ χαχαχαχαχα

Just now, winspert είπε:

Μα τρωω κ πειναω ακομα.... Κ τωρα με πιασε μια σύσπαση με αρκετο πονο περιοδου κ πονο στη μεση... Κ κρατησε πολυ κ δεν περναγε που σηκωθηκα κ περπατησα... Απο τις 7μιση που ειμαι ξυπνια εχω φαει μια αγουρη μπανανα, μια χουφτα φουντουκια, 2 μικρα μπισκοτακια βρωμης, ενα μηλο μικρο κ μια φετα ψωμι σικαλεως του τοστ με τυρακι κ μπριζολα καπνιστη... Κ πειναω σα να μην εχω φαει τιποτα... Αν αρχιζε τωρα ο τοκετος, πιο πολυ θα πειναγα παρα θα ποναγα.... Χαχαχα 

Να ετοιμάζεσαι κι εσύ παρακαλώ.... Σειρά θα πάρεις εν ολίγοις...

Κι εγώ το ίδιο σκεφτηκαααα χαχαχαχαχα

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

On 28/9/2019 at 6:15 ΠΜ, Clue είπε:

27/9 γέννησα. Πωπω απίστευτο μου φαίνεται. Αργώ που αργώ να στροφάρω.... Να σας πω την αλήθεια δεν ήμουν έτοιμη! Όχι ότι αν έφτανε τις 40 ή 41 θα ένιωθα έτοιμη, αλλά πόσο μάλλον στις 34...!

Εχθές το βραδυ λοιπόν 1 με 1.30 σπάσανε τα νερά. Έλα που δεν το κατάλαβα αμέσως! Νόμιζα ότι κατουρήθηκα. Πού να πάει το μυαλό μου.. Επειδή σίγουρα είχε και τσίσα μαζί είπα αυτό θα είναι.( πριν κάποιες μέρες είχα όντως κατουρηθεί ενώ έκανα εμετό οπότε είχα και ιστορικό!)

Ξαναξαπλώνω και μου ξαναφεύγουν λίγα. Λέω μα πόσο νερό ήπια κι εγώ πια πριν κοιμηθώ... Σηκώθηκα 2-3 φορές μέσα σε διάστημα μισής ώρας και σε κάθε σήκωνα ένιωθα να μου φεύγουν. Ξαφνική ακράτεια? Εκεί είπα να πάρω το γιατρό. Του λέω ή κατουρήθηκα ή σπάσανε τα νερά. Μου είπε να κάνω ντουζάκι και να στεγνώσω να βάλω σερβιέτα και να δω. Το κάνω και είναι στεγνή. Με ρώτησε αν πετρώνει η κοιλιά και λέω όχι. Ξαναξαπλώνω ενώ συνεχίζω να "κατουριέμαι" συνέχεια. Και με πιάνουν και πόνοι περιόδου. Εκ των υστέρων σας λέω πως ήταν συσπάσεις. Τότε δεν ήξερα... Η κοιλιά μου δεν πέτρωνε όλη όμως. Ειδικά ψηλά ήταν μαλακή. Ή είμαι τόσο χαζή και δεν μπορούσα πραγματικά να καταλάβω! Απόσταση μεταξύ τους 5 με 7 λεπτά. Κατευθείαν! Τι ξεκινάνε ανά τέταρτο για 30 λεπτά και αυξάνονται σταδιακά. Κατευθείαν στα 5 με 7 λεπτά και διάρκεια 1 λεπτό με 1.5. Οι αναπνοές λίγο βοήθησαν στην αρχή αλλά η αλήθεια είναι ότι η ένταση αυξήθηκε πολύ γρήγορα. (Η μαμά μου δε με πιστεύει. Μου λέει αποκλείεται. Ένιωθες και πιο πριν αλλά δεν το αξιολογούσες. Πραγματικά όμως δεν ένιωθα τίποτα πιο πριν.)

Παίρνω λοιπόν τηλ το γιατρό ξανά ( με χίλια συγγνώμη κλπ έχοντας το ενοχικό στα ύψη που δεν αφήνω τον άνθρωπο να κοιμηθεί) και με ρωτάει αν νιώθω το μωρό. Κανονικά την ένιωθα! Η κοιλιά πετρώνει? Του λέω δεν είμαι σίγουρη. Ο πόνος είναι σε όλη την κοιλιά? Όχι. Μόνο χαμηλά κοιλιά και μέση. Πάρε μπουσκοπάν, βάλε και ένα ουτροτζεστάν υπόθετο και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το κάνω. Λέω κάτι θα ξέρει. Δε με πιάνουν τα παυσίπονα. Έχω αρχίσει και πονάω πολύ. Συνεχίζω και "κατουριέμαι". Δοκιμάζω αυτό που μας είπαν στον ανώδυνο να τα κρατήσω. Και κόβεται η ροή. Άρα λέω όντως κατουριέμαι... Όμως άρχισε να είναι ροζ... και με πιάνει και διάρροια. Πήγα 4 φορές σε 1 ώρα. Ξαναπαίρνω το γιατρό. Του λέω τι να πω... μπορεί να είναι γαστρεντερίτιδα και να έχει ερεθιστεί το έντερο (είπαμε εγώ αργώ... ) έκανα και εμετό από το φόβο μου/από τον πόνο αλλά το ροζ του λέω τι είναι? Μου ξαναλέει να χαλαρώσω και να ξαπλώσω. Θα έσπασε κάποιο αγγείο. 10 λεπτά μετά τον ξαναπήρα και του είπα πως το ροζ έγινε κόκκινο και δε με νοιάζει από τι είναι αλλά πρέει να πάω στο μαιευτήριο να με δει κάποιος. Πονάω, έχω αίμα πλέον και στην τελική δεν μπορώ να χαλαρώσω. Και γαστρεντερίτιδα να είναι κάποιος πρέπει να μου δώσει φάρμακο να ηρεμήσω και να ελέγξει το μωρό. Παρόλο που την ένιωθα όλη αυτή την ώρα. Και "με άφησε" να πάω στο μαιευτήριο!

Φτάνω σε 10 λεπτά ευτυχώς. Από την είσοδο μέχρι να μπω στην παραλαβή έκανα 4 συσπάσεις του 1 λεπτού και κάτι... δεν ήθελα ούτε μασάζ ούτε τρίψιμο ούτε τίποτα. Μόνο να σταθώ να περάσει και ίσως μια ζεστή παλάμη να ακουμπάει πάνω. Φέρανε καροτσάκι. Κάθομαι και πήγαμε να ακούσουμε το μωρό. Όλα καλά κι εγώ συνεχίζω με συσπάσεις. Εκεί άρχισα να παραααγχώνομαι γιατί είδα τη μαία αγχωμένη. Ψιλοέτρεχε και πάταγε το κουμπάκι του ασανσερ 5-6 φορές μέχρι να έρθει. Ιστορικό στο δρόμο. Μπαίνω στον καρδιοτοκογράφο. Ούτε που ξέρω πόσο έκανα. Κι έρχεται και μία μαία και με ελέγχει και λέει στην άλλη πάμε για τοκετό. Εκεί λοιπόν κάτι ψυλιάστηκα...:-P

Τους λέω δε γίνεται. Δε θέλω σήμερα. Είναι πολύ νωρίς! Μου απαντάει πως έχω διαστολή 6! Η ώρα ήταν 6.10 όταν έφτασα στο μαιευτήριο. 6.40 ή 6.50 μου βάλανε την επισκληρίδιο. Αμέσως με το που μου την κάνανε πίεζε το κεφάλι προς τα κάτω. Ένιωθα πως πρέπει να σπρώξω. Με κρατήσανε 2 ή 3 συσπάσεις να μην σπρώξω. Έφτασα αμέσως σε τέλεια διαστολή και 7 και 9 βγήκε η μικρή! 

Έκλαψε αμέσως και δυνατά για τόσο μικρούλι μωράκι! Ευτυχώς όλα καλά! Μας αφήσανε και την κρατήσαμε αγκαλίτσα. Σοκ στο φουλ. Σίγουρα την είχαμε κανένα 10λεπτο αν και δεν ξέρω την ταχύτητα του χρόνου στη συγκεκριμένη αίθουσα... Μετά την πήρανε για τη μενν που θα μείνει μέχρι να μπω στο μήνα μου! 2 εβδομάδες δλδ. Ευτυχώς προς το παρόν είναι μια χαρά! Ούτε οξυγόνο ούτε τίποτα... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. 2160 γραμμάρια βατραχάκι βγήκε! Νιώθω πολύ τυχερή που είναι σε τόσο καλή κατάσταση ειδικά βλέποντας τα άλλα μωράκια στη μενν. 

Ακόμα σοκαρισμένη είμαι. Είπαμε αργώ... Η μικρή πίνει ξένο γάλα, εγώ αντλώ αέρα κάθε 3 ώρες και περιμένω να δω πότε θα μου σκάσει το πακετάκι με τις ορμόνες γιατί προς το παρόν δεν έχω καταλάβει τίποτα.. Μόνο την πρώτη φορά στη μενν έβαλα κάτι κλάμματα... Αλλά γενικά αναρωτιέμαι αν όντως συνέβη όλο αυτό...

Οι αυπνίες συνεχίζονται. Έχω κοιμηθεί από τις 26/9 το πρωί ένα δίωρο πριν σπάσουν τα νερά, 10 λεπτά το μεσημέρι και άλλη μια ώρα το βράδυ ανάμεσα στο θήλαστρο. Τώρα περιμένω να πάει 4 για την επόμενη άντληση αέρα και θα ξαναπροσπαθήσω λίγο να κοιμηθώ.

Αναλυτικότατη... Δεν έχετε παράπονο...

Αχ αυτα τα νερα, μας επιασαν απριετοιμαστες! Κ γω δε το πιστευα οταν εσπασαν, λεω δε μπορει εχω 3 εβδομαδες ακομα μπροστα! Τα μωρακια του γκρουπ βιαζονται μου φαινεται, εκτος απο την @tsilonaπου ηταν πρωτη στη λιστα κ μας εφαγε λαχανο! Χαχα

Αφου το μωρακι ειναι καλα αυτο μετραει, μην ανησυχεις κανε υπομονη και ευχομαι γρηγορα να πατε σπιτακι σας! Κανε practice τα ξενυχτια θα σου χρειαστει! 

Κ γω στην αρχη ειχα παθει ενα σοκ, δε το πιστευα οτι εγω ειχα περασει ολο αυτο, οτι γεννησα (το εζησα κ στο φουλ εγω χωρις επισκληριδιο)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, winspert είπε:

Μπορείς  να μου στείλεις το κεικ σε παρακαλώ!!!!! :mrgreen:

Χαχαχαχα, ναι ωραιο επιχειρημα.... Λες να προετοιμαζεται το σωμα γιατι εχω τον αχορταγο.... 

Ωχ παναγια μου... Να μου κατσει καμια καισαρικη κ να δω τι θα τα κανω ολα αυτα που εχω παραγγείλει στο νοσοκομειο... Να παει χαμενη η τουρτα σοκολατινα που εχω παραγγείλει στην κουμπαρα μου;;; Κ να τη βλεπω κ να μην μπορω να τη φαω;;;; Tragic!!!!! 

Τρατζικ όντως! Χάχα 

Κ εγώ ζήλευα είχα τόσα γλυκά μες στο ψυγείο του δωματίου μου κ έτρωγαν όλοι εκτός από εμένα κλαψ κλαψ

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Τρατζικ όντως! Χάχα 

Κ εγώ ζήλευα είχα τόσα γλυκά μες στο ψυγείο του δωματίου μου κ έτρωγαν όλοι εκτός από εμένα κλαψ κλαψ

Ποσο σε καταλαβαίνω...:cry:

Τωρα ομως; Τρως ο, τι θες, ετσι; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ποσο σε καταλαβαίνω...:cry:

Τωρα ομως; Τρως ο, τι θες, ετσι; 

Δεν έτρωγα επειδή έκανα κ.τ δεν είχα δλδ θέμα με ζαχαρο το θυμάσαι έτσι; τώρα εννοείται τρώω τα πάντα όλα ❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, tsilona είπε:

4 κιλά,να το αφήσω;;;;

Ουαουυυυ κοριτσαρος σωστός! γυναικαραααααα ❤️εμείς 4 κιλά θα είμαστε 3 μηνών χαχαχ!   Αγάπη μου να σου ζήσει το λουλούδι σου να είναι πάντα καλά ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...