Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Μωράκια η τσιλοναρα σας πονάει! Μάλλον γλυτώνετε απτή γκρινια μου μέσα στη μέρα.wish me good luck!

Αντε Παναγία μου! Με το καλό αγάπη μου όλα να σου πάνε τέλεια περιμένουμε νέα σου ❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, tsilona είπε:

Μωράκια η τσιλοναρα σας πονάει! Μάλλον γλυτώνετε απτή γκρινια μου μέσα στη μέρα.wish me good luck!

Ωχ ωχ ωχ παναγιτσα  μου... Αντε κοριτσακι μου, με το καλο... Εγω ποναγα το βραδυ αλλα τπτ τελικα... Ενημερωσε μας οταν μπορεσεις... :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Έλα @tsilona όλα να πάνε κατ'ευχήν με το καλό να συναντήσεις και από κοντά το μωρό σου μπράβο για την δύναμη που είχες τόσο καιρό σε θαυμάζω ενημέρωσε μας :)

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

1 hour ago, tsilona είπε:

Άντε ρε φιληηηη! Εσένα περιμένουμε για να γεννησουμε! Με το καλο!!! Περιμένουμε νέα σου!!! 

@Clue μου χαίρομαι τόσο πολύ που όλα είναι καλά! Με το καλο να το πάρετε στο σπίτι το μπουμπουκακι σας!!! Τα καλύτερα έρχονται!

@Giotitsa εσείς κορίτσι μου πως πάτε; πως είστε;

@marioula1234 όντως μόλις ολοκληρωθούν τα γεννητούρια και είμαστε όλες σπίτι με τα μωρά θα πάρει φωτιά το θέμα από άγχος, αγωνία και αποριες χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Καλημέρα βαρελάκια μου! (Και στα ξεφούσκωτα βαρελάκια, μην ξεχνιόμαστε χιχι)

Πάνω που πήγαινα να γράψω ότι όσες γέννησαν γέννησαν για Σεπτέμβρη λογικά και οι υπόλοιπες πάμε για Οκτώβρη, εεεερχεται η @tsilona να κάνει την ανατροπή! Επιτέλους! Με το καλό κοριτσάρα μου να έρθει το τσιλονάκι σου!!!

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

3 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Πλάκα κάνεις; Τι σου ειπαααα; Όχι τι σου είπα; Υποκλιθειτε όλες στις μαντικές μου ικανότητες χαχαχχααα

Τσιλοναρα μου ήρθε η ωρα; Με έναν πόνο μαρηηηη με καλό να κρατήσεις τη πριγκίπισσα αγκαλιά!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

On 28/9/2019 at 2:41 ΠΜ, Mamacita Alina είπε:

Εσύ σου λέω σε δύο μερεεεες θα έχεις παράξενα πονακια (άμα πέσω μέσα θα πάω και για τζόκερ)... Αλλά βλέπω και θολά γαμω το... Η σφαίρα μου θέλει γυάλισμα.... Πρέπει να φύγουν τα σύννεφα... Ασημωσε με ένα προφιτερόλ να σου πω και ώρα χαχαχαχαχα

Πω πω! Πηγαινε να παιξεις το τζοκερ που ελεγες!!!

verzp2.pngYgrLp2.png

Βρε κορίτσια, εκτος απο τα πονακια περιοδου που εχω απο εχθες το βραδυ αλλα οχι συνεχόμενα κ τα πονακια στη μεση, πειναω σα λυκος.... Οταν λεμε πειναω, πειναωωωωω. Τι σας λεω τωρα, εδω η τσιλονα μας μαλλον γενναει αλλα εμενα που δε λεει να βγει ακομα τι πεινα με εχει πιασει;;;; Α κ το ζαχαρο καλύτερο απο ποτε.... 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Βρε κορίτσια, εκτος απο τα πονακια περιοδου που εχω απο εχθες το βραδυ αλλα οχι συνεχόμενα κ τα πονακια στη μεση, πειναω σα λυκος.... Οταν λεμε πειναω, πειναωωωωω. Τι σας λεω τωρα, εδω η τσιλονα μας μαλλον γενναει αλλα εμενα που δε λεει να βγει ακομα τι πεινα με εχει πιασει;;;; Α κ το ζαχαρο καλύτερο απο ποτε.... 

Φάε γλυκό μου κορίτσι τι το σκέφτεσαι; :tongue:

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Φάε γλυκό μου κορίτσι τι το σκέφτεσαι; :tongue:

Μα τρωω κ πειναω ακομα.... Κ τωρα με πιασε μια σύσπαση με αρκετο πονο περιοδου κ πονο στη μεση... Κ κρατησε πολυ κ δεν περναγε που σηκωθηκα κ περπατησα... Απο τις 7μιση που ειμαι ξυπνια εχω φαει μια αγουρη μπανανα, μια χουφτα φουντουκια, 2 μικρα μπισκοτακια βρωμης, ενα μηλο μικρο κ μια φετα ψωμι σικαλεως του τοστ με τυρακι κ μπριζολα καπνιστη... Κ πειναω σα να μην εχω φαει τιποτα... Αν αρχιζε τωρα ο τοκετος, πιο πολυ θα πειναγα παρα θα ποναγα.... Χαχαχα 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μα τρωω κ πειναω ακομα.... Κ τωρα με πιασε μια σύσπαση με αρκετο πονο περιοδου κ πονο στη μεση... Κ κρατησε πολυ κ δεν περναγε που σηκωθηκα κ περπατησα... Απο τις 7μιση που ειμαι ξυπνια εχω φαει μια αγουρη μπανανα, μια χουφτα φουντουκια, 2 μικρα μπισκοτακια βρωμης, ενα μηλο μικρο κ μια φετα ψωμι σικαλεως του τοστ με τυρακι κ μπριζολα καπνιστη... Κ πειναω σα να μην εχω φαει τιποτα... Αν αρχιζε τωρα ο τοκετος, πιο πολυ θα πειναγα παρα θα ποναγα.... Χαχαχα 

Ζουζούνα με συγχωρείς αλλά τπτ δεν είναι αυτά που έφαγες...πολλά τα θεωρεις;πλάκα μου κάνεις; Όλα αυτά τα τρώω εγώ για πρωινο:tongue:

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

5 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Με το καλο κοπέλα μου! Ηρθε η ωρα σου! Σου ευχομαι εναν ευκολο φυσιολογικο τοκετο οπως επιθυμουσες...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

1 hour ago, gogouli_ είπε:

Άντε ρε φιληηηη! Εσένα περιμένουμε για να γεννησουμε! Με το καλο!!! Περιμένουμε νέα σου!!! 

@Clue μου χαίρομαι τόσο πολύ που όλα είναι καλά! Με το καλο να το πάρετε στο σπίτι το μπουμπουκακι σας!!! Τα καλύτερα έρχονται!

@Giotitsa εσείς κορίτσι μου πως πάτε; πως είστε;

@marioula1234 όντως μόλις ολοκληρωθούν τα γεννητούρια και είμαστε όλες σπίτι με τα μωρά θα πάρει φωτιά το θέμα από άγχος, αγωνία και αποριες χαχαχα

αγαπη παμε καλυτερα δοξα τον Θεο και την Παναγια λιγο εμεινε

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...