Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Τώρα για με μιλάμε,αφού έμεινα τελευταίος των Μοϊκανών

Εσύ σου λέω σε δύο μερεεεες θα έχεις παράξενα πονακια (άμα πέσω μέσα θα πάω και για τζόκερ)... Αλλά βλέπω και θολά γαμω το... Η σφαίρα μου θέλει γυάλισμα.... Πρέπει να φύγουν τα σύννεφα... Ασημωσε με ένα προφιτερόλ να σου πω και ώρα χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εσύ σου λέω σε δύο μερεεεες θα έχεις παράξενα πονακια (άμα πέσω μέσα θα πάω και για τζόκερ)... Αλλά βλέπω και θολά γαμω το... Η σφαίρα μου θέλει γυάλισμα.... Πρέπει να φύγουν τα σύννεφα... Ασημωσε με ένα προφιτερόλ να σου πω και ώρα χαχαχαχαχα

Προς το παρόν πάω για σεξ.θα μπω αργότερα και θα στείλω μηλόπιτα.αχχαχαχα

• Χαχα 6

UBi6p3.pngwFClp3.png

2 ώρες πρίν, Clue είπε:

Σε έφαγε και η μανούλα Νοεμβρίου!!!

Κορίτσια γέννησα! 34 εβδομάδων. Όλα καλά είναι. Θα σας στείλω αργότερα λεπτομέρειες

Σας έφαγε το αουτσάιντερ!

Να σου ζήσει κοπέλα μου! Να είναι γερό! Πώς και έτσι ξαφνικά; Καλή ανάρρωση! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

@Clue μουυυ, πραγματικά μας έφαγες! Τι απρόσμενη έκπληξη! Να σου ζησει το νινί, πάντα γερό και ευτυχισμένο! Καλή ανάρρωση και σε σένα! Περιμένουμε νέα σου!!! Φιλια πολλά!!! 

Εγώ τώρα συνηλθα! Με έπιασε ένας φοβερός πόνος! Στομάχι ήταν αν μπορώ να προσδιορίσω καλά, αλλά ο πόνος έφερνε και συσπάσεις και ηταν μια κατάσταση τραγική! Ήθελα να κάνω εμετό από το ζόρι! Τι καινούριο ητ; Ν αυτό τώρα! Εν τω μεταξύ δεν ειχα φάει και κάτι φοβερό να πω ότι με πείραξε! 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πες μου λίγο, τι έχεις φάει από τότε που γέννησες; χαχαχα Πώς είναι η προσαρμογή στο σπίτι; Η μεγάλη πως το πήρε; 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

@Clue μουυυ, πραγματικά μας έφαγες! Τι απρόσμενη έκπληξη! Να σου ζησει το νινί, πάντα γερό και ευτυχισμένο! Καλή ανάρρωση και σε σένα! Περιμένουμε νέα σου!!! Φιλια πολλά!!! 

Εγώ τώρα συνηλθα! Με έπιασε ένας φοβερός πόνος! Στομάχι ήταν αν μπορώ να προσδιορίσω καλά, αλλά ο πόνος έφερνε και συσπάσεις και ηταν μια κατάσταση τραγική! Ήθελα να κάνω εμετό από το ζόρι! Τι καινούριο ητ; Ν αυτό τώρα! Εν τω μεταξύ δεν ειχα φάει και κάτι φοβερό να πω ότι με πείραξε! 

Πες μου λίγο, τι έχεις φάει από τότε που γέννησες; χαχαχα Πώς είναι η προσαρμογή στο σπίτι; Η μεγάλη πως το πήρε; 

Δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα... Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έχω όρεξη. Ίσως η ανάρρωση,ίσως τα νέα δεδομένα.... Σίγουρα δοκίμασα γλυκάκια χωρίς ενοχές πια αλλά τίποτα το σπουδαίο....

Η μεγάλη όπως ξανά είπα είναι κεφάλαιο που πονάει γιατί κρυολογησε και την έχει η μάνα μου... Δεν έχει δει ακόμη τη μικρή... Και με τις ορμόνες που έχω στεναχωριέμαι παρα πολύ για όλο αυτό και γίνεται ένα παραπάνω... :(

Να σου πω εσένα... μήπως ο πόνος ήταν κάτι σε ε ε έρχεται το το το μωρό; για να έχεις το νου σου λίγο λίγο παραπάνω γιατί αυτά τα τάχα μου στομαχικά τα είχαν πολλές πριν τη γέννα... Εγώ είχα εντερικά αν και με πρόκληση.... Χμμμμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Γουαααατ;;;; Κοριτσάκι μου να σου ζήσει το παιδάκι σου. Γερό, δυνατό και καλή ανατροφή!!! Οπότε νιώθεις καλά πες μας γιατί έμεινα τώρα. Φιλαρες

Καλέ βάλτε έναν τίτλο τι είναι αυτά τα αστρακια; Αστέρια είμαστε δε λέω αλλά ένα Φουσκωτές-Ξεφουσκωτες θα είχε φάση χιχιχιχιχι

Στην Ελπίδα τι τίτλο να έβαζα;;; Αγνοειται;; αχαχα

@Clue μου, να σου ζήσει!! Καλοτυχη η μπεμπαρα σου γεμάτη υγεία!!

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Στην Ελπίδα τι τίτλο να έβαζα;;; Αγνοειται;; αχαχα

@Clue μου, να σου ζήσει!! Καλοτυχη η μπεμπαρα σου γεμάτη υγεία!!

Δε ξέρω... Ασε την ανάμεσα στα αστεράκια την Ελπίδα... Κι εύχομαι σύντομα να μας λύσει την απορία αν είναι όλα καλά

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το χωνέψω στο τέλος! 

Έτσι όπως το πας εσύ μανάρι μου θα πάρεις τα 2000€ που θα δώσει ο Κούλης απ'το 2020.. χαχαχαχαχα μωρέ έρχεται το μπεμπάκι λέμεεεεεεε! η μεγάλη σου ανυπομονεί?

• Χαχα 5

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Έτσι όπως το πας εσύ μανάρι μου θα πάρεις τα 2000€ που θα δώσει ο Κούλης απ'το 2020.. χαχαχαχαχα μωρέ έρχεται το μπεμπάκι λέμεεεεεεε! η μεγάλη σου ανυπομονεί?

Είμαι 30.με πιάνει;;κάτι έλεγε για μικρότερες.

Ναι ανυπομονεί να μην έρθει το μωρό σπίτι.αχαχαχαχχχα.δε θέλει.ειναι αρνητική.γελαω τώρα ,μετά θα κλαίω όμως

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...