Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου! Γυρίσαμε σπίτι μας. Δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε πρόκληση γιατί δεν υπήρχαν συνθήκες. Θα με δει ξανά Τρίτη, και είπε θα το αφήσουμε μέχρι τέλους και θα κάνουμε πρόκληση μετά τις 40 αν δεν έχω γεννήσει! 

Ολα καλα λοιπον Γωγουλι!!Προσπαθησε να εισαι ηρεμη τωρα και να απολαυσεις τις τελευταιες μερες με την κοιλιτσα σου γιατι λιγο εμεινε οπως και να 'χει!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Μετα θα τα φαω ολα... Να εισαι σιγουρη... Χαχαχα, απο τωρα τα ονειρευομαι.... 

Εγω τετοια πεινα που εχω τωρα που γεννησα δε λεγεται! Εκτος οτι αν θηλαζεις πρεπει να προσεχεις πιο πολυ κ απο την εγκυμοσυνη, εχουμε κολικους κ εχω κοψει τα παντα! Πειναω ρε η ξενυχτησμενη! 

Υποφέρω απτό στομάχι μου καλέ.τι κακό κ αυτό;; Προσπαθώ να μην κάνω εμετό αλλά δεν κόβω να το γλυτώνω πάλι.:(

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου! Γυρίσαμε σπίτι μας. Δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε πρόκληση γιατί δεν υπήρχαν συνθήκες. Θα με δει ξανά Τρίτη, και είπε θα το αφήσουμε μέχρι τέλους και θα κάνουμε πρόκληση μετά τις 40 αν δεν έχω γεννήσει! 

Άντε μια χαρά!! Εμπειρίες από χεριασμα δε μας είπες :D.

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Υποφέρω απτό στομάχι μου καλέ.τι κακό κ αυτό;; Προσπαθώ να μην κάνω εμετό αλλά δεν κόβω να το γλυτώνω πάλι.:(

Άντε μια χαρά!! Εμπειρίες από χεριασμα δε μας είπες :D.

Δεν με πόνεσε ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια, λίγο άβολα ήταν εκείνη τη στιγμη, αλλά δε μπορώ να πω ότι με σκαλισε πολύ. Το έβαλε και το έβγαλε με τη μία. Είπε ότι δεν έφτασε καν τράχηλο, τόσο κλειστα ηταν χαχαχαχαχα 

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Δεν με πόνεσε ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια, λίγο άβολα ήταν εκείνη τη στιγμη, αλλά δε μπορώ να πω ότι με σκαλισε πολύ. Το έβαλε και το έβγαλε με τη μία. Είπε ότι δεν έφτασε καν τράχηλο, τόσο κλειστα ηταν χαχαχαχαχα 

Δεν κουλιαστηκες χτες έτσι να πάρεις λίγο το βάφτισμα του πυρός;:mrgreen:

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

On 24/9/2019 at 7:32 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Κατρουλουδες μου γλυκειες γέννησα και όλα πήγαν ΤΕΛΕΙΑ!!! Δόξα τω Θεώ!! 

Και η μπεμπαρα... 2700 !! (2680 για την ακρίβεια) είμαι ακόμα υπό την επήρεια των φαρμάκων. Θα σας ξαναστείλω αργότερα!

Καλη μου να σου ζήσει η μπεμπουλα σου μια χαρά το βάρος της τελειοοο! Πήγατε σπιτάκι σας; 

On 24/9/2019 at 7:41 ΜΜ, Jennak83 είπε:

Αυτο το οικονομικο ρε γμτ ειναι θεμα, εδω εγω που σκεφτομαι για δευτερο κ προβληματιζομαι..

Ο μπεμπουλης ποναει ο καημενος ακομα, τωρα ας πουμε κοιμαται το πουλακι μου κ σφιγγεται πολυ..αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο καλυτερα. Αν δεν ειχαμε αυτο θα ημασταν τελεια δεν ειχαμε ακουσει το κλαμα του. Προσπαθησα κ γω να κοιμηθω αλλα δε μπορω! Μια η υπερενταση μια ο μπεμπης..ουφ 

Αχ το παιδί μου! Πονάει ακόμα η είστε καλύτερα?? 

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ γογουλι μου δεν πειράζει που δε γέννησες σήμερα απολαύστε την κοιλιτσα σας κορίτσια μου θα σας λειψειιιι!!! 

Κορίτσια μου οι υπόλοιπες πως ειστε τι κάνετε; κάνα νέο από την ελπίδα; ανησυχώ μωρέ που εξαφανίστηκε; ας μπει να πει ότι όλα είναι οκ κ ας μην ξανά μπει μετά πφφφ.. 

Εμεις ξεπερνάμε τη σύγχυση θηλων κ κάθε μέρα πιάνουμε κ πιο εύκολα τη θηλή χωρίς πολλή γκρίνια! ❤️ Χαίρομαι τοσο που θηλάζω αποκλειστικά ❤️❤️❤️ 

Κανονικά σήμερα ήταν το ραντεβού για να γεννήσω... Σήμερα όμως η μπουμπούκα μου είναι δέκα ημερών :)

• Μου αρέσει 6

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Για την Ελπίδα ανησυχώ κ γω γαμωτο.δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε.να παω Ιπποκράτειο -παπαγεωργιου να ρωτήσω ,δε θα πουν εννοειται.και ξέρω μόνο όνομα κ επιθετο.ουτε καν ημερομηνία γέννας.ατο περίπου μόνο.

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Για την Ελπίδα ανησυχώ κ γω γαμωτο.δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε.να παω Ιπποκράτειο -παπαγεωργιου να ρωτήσω ,δε θα πουν εννοειται.και ξέρω μόνο όνομα κ επιθετο.ουτε καν ημερομηνία γέννας.ατο περίπου μόνο.

Τι να πω εύχομαι όλα να είναι καλά.... 

Καλέ ξέχασα να σας πω... Ζυγιστηκα κ έχασα έξι κιλά χαχαχ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 53 κιλά έφτασα 62 κ τώρα είμαι 56 τρία κιλακια έμειναν θα τα χάσω που θα πάει... 

• Μου αρέσει 5

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Δεν κουλιαστηκες χτες έτσι να πάρεις λίγο το βάφτισμα του πυρός;:mrgreen:

Όχι φίλη, πήγα like a virgin χαχαχα! Πάντως θα το αρχίσω το άθλημα μου φαίνεται μπας και πάρει μπρος το σύστημα!!! 

Just now, marioula1234 είπε:

Καλη μου να σου ζήσει η μπεμπουλα σου μια χαρά το βάρος της τελειοοο! Πήγατε σπιτάκι σας; 

Αχ το παιδί μου! Πονάει ακόμα η είστε καλύτερα?? 

Αχ γογουλι μου δεν πειράζει που δε γέννησες σήμερα απολαύστε την κοιλιτσα σας κορίτσια μου θα σας λειψειιιι!!! 

Κορίτσια μου οι υπόλοιπες πως ειστε τι κάνετε; κάνα νέο από την ελπίδα; ανησυχώ μωρέ που εξαφανίστηκε; ας μπει να πει ότι όλα είναι οκ κ ας μην ξανά μπει μετά πφφφ.. 

Εμεις ξεπερνάμε τη σύγχυση θηλων κ κάθε μέρα πιάνουμε κ πιο εύκολα τη θηλή χωρίς πολλή γκρίνια! ❤️ Χαίρομαι τοσο που θηλάζω αποκλειστικά ❤️❤️❤️ 

Κανονικά σήμερα ήταν το ραντεβού για να γεννήσω... Σήμερα όμως η μπουμπούκα μου είναι δέκα ημερών :)

Μπράβο κορίτσι μου! Τι καλά που θηλάζεις αποκλειστικά! Μπράβο και για τα κιλά, τίποτα δε σου έμεινε!!! 

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Κατρουλουδες δε γεννησε καμία ακόμα ε;; βρε @tsilona τρως καυτερα; πίνεις κανελες; ανεβοκατεβαινεις σκάλες; κάνεις αχαλίνωτο σεξ; ασκήσεις με μπάλα;;; 

• Χαχα 2

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κατρουλουδες δε γεννησε καμία ακόμα ε;; βρε @tsilona τρως καυτερα; πίνεις κανελες; ανεβοκατεβαινεις σκάλες; κάνεις αχαλίνωτο σεξ; ασκήσεις με μπάλα;;; 

Καυτερα,καυτά μπάνια, σεξ,περπατημα,δουλειές σπιτιού κάνω.

Μιλάμε τα πόδια μου δε με βαστανε τα βράδια απτην κούραση

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

7 hours ago, tsilona said:

Εγώ έπρεπε να χα γεννήσει πρώτη απ' όλες καλέ.ημουν η μόνη μέλλουσα μαμά Σεπτεμβρίου στο θεμα,κ με φάγαν οι μέλλουσες μαμάδες Οκτωβρίου.αχαχαχααχαχα

Σε έφαγε και η μανούλα Νοεμβρίου!!!

Just now, Farmakotriftena said:

Κορίτσια γέννησα! 34 εβδομάδων. Όλα καλά είναι. Θα σας στείλω αργότερα λεπτομέρειες

Σας έφαγε το αουτσάιντερ!

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...