Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι τωρα κ εγω χαίρομαι. Οσο πιο πολλες τοσο πιο καλα... 

Τι να πω... Μακαρι να τη γλιτωσω αν κ το ειχα παρει αποφαση πως αν χρειαστεί, θα κανω... Απλα τωρα ζοριζομαι ακομα περισσότερα με το φαγητο... Λιγο εμεινε ακομα... 

Αααα, επισης η μαμα μου εφτιαξε σαραγλακια για κερασμα στο νοσοκομειο. Δεν τα εχει μελωσει ακομα... Οταν θα περασουν λιγες μερες ακομα θα τα μελωσει κ θα τα τυλιξει σε αλουμινοχαρτακια για γλυκα με γαλαζιες γραμμες!!!! Πω πω κ τα λιγουρευομαι!!!!! 

Καλά κι εγώ κάθε μέρα πεινάω. Αααααχ θα πέσω στα γλυκά μετά και στις καρμπονάρες. Όλη μέρα βλέπω φαγητά στο YouTube. Θα μπορείς να φας κανένα κέρασμα μετά τη γέννα, αφού μετά τη γέννα θα μας φύγει το ζάχαρο.

2 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Αγαπημένες μου, τι κάνετε; Εγώ τσέκαρα και έκλεισα τις βαλίτσες μας για αύριο και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που είμαστε μόνοι μας στο σπίτι! Μου είπε ο γιατρός να πάω έτοιμη! Δε σας κρύβω ότι κλαίω με το παραμικρό, και ότι φοβάμαι πάρα πολύ!!! Βέβαια μπορεί να είναι και τσάμπα και να με στείλει απλά σπίτι αύριο, χαχαχα! Στα πλαισια συγκίνησης και ορμονών ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε όλο αυτό το ταξίδι σας είχα δίπλα μου! Έστω και νοητά.. Είμαι πολύ χαρούμενη που το ταξίδι το περάσαμε παρέα και ανυπομονώ να γεννήσουμε όλες και να περάσουμε και ένα ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο ταξίδι όλες μαζί! Είστε οι γνωστές άγνωστες τις καρδιάς μου!!! ❤️❤️❤️

Ας κρίνει ο γιατρός τι είναι καλύτερο. Να πάνε όλα καλά εύχομαι! Αν είναι αύριο η μέρα που θα φέρεις στον κόσμο το πλασματάκι σου εύχομαι να έρθει με το καλό!

Λογικό να αγχώνεσαι. Κι εγώ είμαι αγχωμένη. Να ξέρεις θα σε σκεφτόμαστε :)

Όλα τα κορίτσια εδώ μέσα έτσι νιώθουμε η μία για την άλλη κι ας μη γνωριζόμαστε ❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλά κι εγώ κάθε μέρα πεινάω. Αααααχ θα πέσω στα γλυκά μετά και στις καρμπονάρες. Όλη μέρα βλέπω φαγητά στο YouTube. Θα μπορείς να φας κανένα κέρασμα μετά τη γέννα, αφού μετά τη γέννα θα μας φύγει το ζάχαρο.

Μετα θα τα φαω ολα... Να εισαι σιγουρη... Χαχαχα, απο τωρα τα ονειρευομαι.... 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μετα θα τα φαω ολα... Να εισαι σιγουρη... Χαχαχα, απο τωρα τα ονειρευομαι.... 

Εμείς φοβάμαι μετά τη γέννα θα βάλουμε τα πιο πολλά κιλά. Μετά από τέτοια στέρηση...

• Χαχα 1

Εμείς φοβάμαι μετά τη γέννα θα βάλουμε τα πιο πολλά κιλά. Μετά από τέτοια στέρηση...

Ναι ρε συ... Κ εγω το φοβαμαι αυτο.... Βεβαια το καλο που εχω εγω είναι οτι σιχαίνομαι ευκολα τα ιδια... Οποτε φαντάζομαι θα φαω ενα απ ολα κ μετα θα μου φύγει... Βεβαια θα δειξει κιολας... Ας ελπίσουμε οτι θα είμαστε απο τις τυχερές που θα θηλαζουμε κ θα τα καιμε... Λεμε τωρα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ναι ρε συ... Κ εγω το φοβαμαι αυτο.... Βεβαια το καλο που εχω εγω είναι οτι σιχαίνομαι ευκολα τα ιδια... Οποτε φαντάζομαι θα φαω ενα απ ολα κ μετα θα μου φύγει... Βεβαια θα δειξει κιολας... Ας ελπίσουμε οτι θα είμαστε απο τις τυχερές που θα θηλαζουμε κ θα τα καιμε... Λεμε τωρα... 

Πρέπει να προσπαθήσουμε σιγά σιγά να αυξήσουμε το φαγητό, γιατί αν πάμε να φάμε του σκασμού μετά πάει. Εγώ πάλι τρώω όλο τα ίδια και τα ίδια. Και πιο πολύ παχυντικά έτρωγα.

Διαφημίσεις

Πρέπει να προσπαθήσουμε σιγά σιγά να αυξήσουμε το φαγητό, γιατί αν πάμε να φάμε του σκασμού μετά πάει. Εγώ πάλι τρώω όλο τα ίδια και τα ίδια. Και πιο πολύ παχυντικά έτρωγα.

Ναι θέλει σιγα σιγα γιατί εχει ξεσυνηθισει ο οργανισμός... Εγω δεν ετρωγα ιδιαιτερα παχυντικα σε σταθερη βαση αλλα αν ηθελα κατι σοκολατενιο ή βρωμικο, δεν το σκεφτομουν. Απλα το ετρωγα... Να φανταστεις με τον αντρα μου τρωγαμε ενα 2λιτρο παγωτο με τη μια... Οχι συνέχεια, αλλα το καναμε... Λεω να προσπαθήσω να κοιμηθω λιγο... Φιλακια, τα λεμε αυριο... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αυτό που σηκώνομαι κάθε βράδυ στις 3 κ δε μπορώ να κοιμηθώ μετά έχει αρχίσει να μου τη σπάει.καμια νυχτερίδα εδώ γ παρέα;

Εγώ είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς με πυρετό βήχα και μόλις σηκώθηκαν τα μικρά :(

@tsilona εγώ έχω αϋπνίες από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και βλέπω πολλούς εφιάλτες και ξυπνάω... 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, boukitsa123 είπε:

Εγώ είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς με πυρετό βήχα και μόλις σηκώθηκαν τα μικρά :(

@tsilona εγώ έχω αϋπνίες από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και βλέπω πολλούς εφιάλτες και ξυπνάω... 

Αμάν μπουκιτσα,περαστικουλιαα.

σηκωθηκαέπλυνα πιάτα,καθάρισα κουζίνα ,έκανα μια μηλοπιτα κ περιμένω να ψηθεί.θα βάζα κ μια σκούπα αλλά κοιμούνται οι άλλοι κ θα με κυνηγήσει η γειτονιά

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αμάν μπουκιτσα,περαστικουλιαα.

σηκωθηκαέπλυνα πιάτα,καθάρισα κουζίνα ,έκανα μια μηλοπιτα κ περιμένω να ψηθεί.θα βάζα κ μια σκούπα αλλά κοιμούνται οι άλλοι κ θα με κυνηγήσει η γειτονιά

Ξεκινησε το συνδρομο της φωλιας;;;:lol:κοντευεις και εσυυυ!!! Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ηδη μανουλες, σε λιγο μανουλες ή ξανα μανουλεςς!!!:wub:

• Μου αρέσει 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ξεκινησε το συνδρομο της φωλιας;;;:lol:κοντευεις και εσυυυ!!! Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ηδη μανουλες, σε λιγο μανουλες ή ξανα μανουλεςς!!!:wub:

Εγώ έπρεπε να χα γεννήσει πρώτη απ' όλες καλέ.ημουν η μόνη μέλλουσα μαμά Σεπτεμβρίου στο θεμα,κ με φάγαν οι μέλλουσες μαμάδες Οκτωβρίου.αχαχαχααχαχα

• Χαχα 8

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγώ έπρεπε να χα γεννήσει πρώτη απ' όλες καλέ.ημουν η μόνη μέλλουσα μαμά Σεπτεμβρίου στο θεμα,κ με φάγαν οι μέλλουσες μαμάδες Οκτωβρίου.αχαχαχααχαχα

Εεε μα το βλεπω στο τικερακι σου αυριο μπαινεις στον 10ο:lol:χαχαχαχχα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 19 λεπτά , tsilona είπε:

Χαχαχα πώς τα λες....

Καλημερααααα

verzp2.pngYgrLp2.png

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι θέλει σιγα σιγα γιατί εχει ξεσυνηθισει ο οργανισμός... Εγω δεν ετρωγα ιδιαιτερα παχυντικα σε σταθερη βαση αλλα αν ηθελα κατι σοκολατενιο ή βρωμικο, δεν το σκεφτομουν. Απλα το ετρωγα... Να φανταστεις με τον αντρα μου τρωγαμε ενα 2λιτρο παγωτο με τη μια... Οχι συνέχεια, αλλα το καναμε... Λεω να προσπαθήσω να κοιμηθω λιγο... Φιλακια, τα λεμε αυριο... 

Έχω λίγες μέρες μπαίνω απτό προφίλ του άντρα μου στο φβ και χαζεύω τη σελίδα του jerry  με τα ντόνατ.την ξες;;; 

Πρέπει να χω πάρει 3 κιλά απτό πολύ κοίτα κοίτα

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Κορίτσια μου! Γυρίσαμε σπίτι μας. Δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε πρόκληση γιατί δεν υπήρχαν συνθήκες. Θα με δει ξανά Τρίτη, και είπε θα το αφήσουμε μέχρι τέλους και θα κάνουμε πρόκληση μετά τις 40 αν δεν έχω γεννήσει! 

• Μου αρέσει 8

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...