Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Αγαπημένες μου, τι κάνετε; Εγώ τσέκαρα και έκλεισα τις βαλίτσες μας για αύριο και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που είμαστε μόνοι μας στο σπίτι! Μου είπε ο γιατρός να πάω έτοιμη! Δε σας κρύβω ότι κλαίω με το παραμικρό, και ότι φοβάμαι πάρα πολύ!!! Βέβαια μπορεί να είναι και τσάμπα και να με στείλει απλά σπίτι αύριο, χαχαχα! Στα πλαισια συγκίνησης και ορμονών ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε όλο αυτό το ταξίδι σας είχα δίπλα μου! Έστω και νοητά.. Είμαι πολύ χαρούμενη που το ταξίδι το περάσαμε παρέα και ανυπομονώ να γεννήσουμε όλες και να περάσουμε και ένα ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο ταξίδι όλες μαζί! Είστε οι γνωστές άγνωστες τις καρδιάς μου!!! ❤️❤️❤️

Μαρή γτ να πας έτοιμη; Θα σε κάνει πρόκληση;τι έχασα;

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, gogouli_ είπε:

Αγαπημένες μου, τι κάνετε; Εγώ τσέκαρα και έκλεισα τις βαλίτσες μας για αύριο και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που είμαστε μόνοι μας στο σπίτι! Μου είπε ο γιατρός να πάω έτοιμη! Δε σας κρύβω ότι κλαίω με το παραμικρό, και ότι φοβάμαι πάρα πολύ!!! Βέβαια μπορεί να είναι και τσάμπα και να με στείλει απλά σπίτι αύριο, χαχαχα! Στα πλαισια συγκίνησης και ορμονών ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε όλο αυτό το ταξίδι σας είχα δίπλα μου! Έστω και νοητά.. Είμαι πολύ χαρούμενη που το ταξίδι το περάσαμε παρέα και ανυπομονώ να γεννήσουμε όλες και να περάσουμε και ένα ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο ταξίδι όλες μαζί! Είστε οι γνωστές άγνωστες τις καρδιάς μου!!! ❤️❤️❤️

Μωρέ γλυκούλα μου :x Ίδια ακριβώς συναισθήματα και για 'μένα και για όλες φαντάζομαι! Έχουμε μοιραστεί τόσα και θα μοιραστούμε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα, θα μοιραζόμαστε ανησυχίες, άγχη, χαρές των σπλάχνων μας... ❤

Λογικά είσαι η επόμενη... Όλα θα πάνε καλά αύριο, μην αγχώνεσαι είσαι στα χέρια του γιατρού σου! Και αύριο να μην είναι, τα μωράκια μας εεεερχονται να μας κάνουν τρισευτυχισμένες!!! 

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Για πες βρε Γωγουλι γιατι κι εγω νομιζω οτι εχασα επεισοδια...Γιατι σου ειπε να πας προετοιμασμενη?Ειχαμε καποια εξελιξη??

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Για πες βρε Γωγουλι γιατι κι εγω νομιζω οτι εχασα επεισοδια...Γιατι σου ειπε να πας προετοιμασμενη?Ειχαμε καποια εξελιξη??

πρίν από 12 λεπτά , tsilona είπε:

Μαρή γτ να πας έτοιμη; Θα σε κάνει πρόκληση;τι έχασα;

Ναι κορίτσια μου, το είχα ξαναγράψει αλλά τόσα που λέμε όλη μέρα χαχαχα μου είπε να πάω να με δει από κάτω και αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να προχωρήσουμε σε πρόκληση! Θα τα κάνουμε όλα, κορδέλα ντομπλερ υπέρηχο κτλ και θα με δει και με το χέρι και θα αποφασίσουμε. Απλώς για παν ενδεχόμενο μου είπε να πάω προετοιμασμενη! 

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Ναι κορίτσια μου, το είχα ξαναγράψει αλλά τόσα που λέμε όλη μέρα χαχαχα μου είπε να πάω να με δει από κάτω και αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να προχωρήσουμε σε πρόκληση! Θα τα κάνουμε όλα, κορδέλα ντομπλερ υπέρηχο κτλ και θα με δει και με το χέρι και θα αποφασίσουμε. Απλώς για παν ενδεχόμενο μου είπε να πάω προετοιμασμενη! 

Συγνώμη που ρωτάω ,αλλά γτ να κάνετε πρόκληση ;αν είναι ιδανικές οι συνθήκες από κάτω θα αρχίσει από μόνος του ο τοκετος. Φιλικά το λέω ,να ξες

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Κοριτσακι μου, ευχομαι οτι καλύτερο... Αν αυριο ειναι η κατάλληλη μερα κ το κρίνει ο γιατρος, σου εύχομαι με το καλο να κρατήσεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου. Με το καλο να το υποδεχτειτε... Αλλιως οποτε ερθει η ωρα... Σε καταλαβαίνω για το αγχος που λες... Κ εγω ειμαι αγχωμενη φουλ... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Είμαι μέσα στη μπανιέρα κ κάνω καυτό αφρολουτρο μήπως καιιιιιι βοηθήσει.απο άγχος άλλο τίποτα!!!! Ποιες μειναμε μωρέ;;; Κανονιστε να μπαίνω μόνη μου κ να μιλάω εδώ κ σεις να χετε τα βυζιά απ' εξω

Just now, gogouli_ είπε:

Προετοιμασμένες πρέπει να μαστε απτη στιγμή που πατάμε τον 9ο αλλά εγώ δεν το τηρησα! Αχαχχαχα έχω λίγες μέρες που έκανα βαλίτσα κ την άφησα στ αμάξι.

Καλή επιτυχία σε όλα! 

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Είμαι μέσα στη μπανιέρα κ κάνω καυτό αφρολουτρο μήπως καιιιιιι βοηθήσει.απο άγχος άλλο τίποτα!!!! Ποιες μειναμε μωρέ;;; Κανονιστε να μπαίνω μόνη μου κ να μιλάω εδώ κ σεις να χετε τα βυζιά απ' εξω

Κανονισε να το τσουρουφλισεις το παιδι... Χαχαχα.... Εεε, ποσο να φτασεις ρε συ;;; Οπου να ναι σε κοβω να μας λες τα ευχαριστα... Τραβα λιγο κ τα βυζια σου μηπως βοηθησει... Βαλε κ τον αντρα σου... Βαλε κ θηλαστρο... Κανε απ ολα.... Χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κανονισε να το τσουρουφλισεις το παιδι... Χαχαχα.... Εεε, ποσο να φτασεις ρε συ;;; Οπου να ναι σε κοβω να μας λες τα ευχαριστα... Τραβα λιγο κ τα βυζια σου μηπως βοηθησει... Βαλε κ τον αντρα σου... Βαλε κ θηλαστρο... Κανε απ ολα.... Χαχαχα 

Τα χω ρημάξει ρε φίλε,πονάνε απτό τραβα τράβα.

Γύρισα από το περπάτημα κ χώθηκα μπανιέρα.τωρα έχω τα χέρια απ' έξω μη βρέξω το Κιν κ το κεφάλι στάζει Άπτον ιδρώτα.ουφ

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Εντάξει κλαίω!!! Χαχαχαχα! @tsilona ελπίζω το τρίπτυχο μπάνιο - στήθος - άντρας να βοηθήσει και να έρθει η πολυπόθητη μέρα.

Όσο για την πρόκληση, η πυελος μου είναι πολύ στενή, ο τράχηλος μακρύς και κλειστός και το μωρό βγαίνει σταθερά 8-10 μεγαλύτερο! Ήδη το υπολογίζουν 3700. Οπότε για να αποφύγουμε μια καισαρική και οι δύο οι γιατροί, και ο ιδιώτης και του νοσοκομείου μου είπαν αν δούμε λίγο πιο μαλακό τράχηλο, αν έχει κοντυνει και βοηθάει την κατάσταση να πάμε σε πρόκληση μπαίνοντας στην 39η για να μην πάρει επιπλέον βάρος και ζορίσει κι άλλο η κατάσταση. Γενικά εδώ στο νοσοκομείο είναι σε φάση 4 κιλά μωρο=καισαρική! Ευτυχώς η γιατρός είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού και δείχνει να θέλει να το παλέψουμε. Μου είπε ότι αν δει μάκρος στον τράχηλο και καμιά βοηθητική συνθήκη θα με στείλει σπίτι και θα με ξαναδεί μετά από μερικές μέρες! Αυτά τα λίγα... Χαχα

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Εντάξει κλαίω!!! Χαχαχαχα! @tsilona ελπίζω το τρίπτυχο μπάνιο - στήθος - άντρας να βοηθήσει και να έρθει η πολυπόθητη μέρα.

Όσο για την πρόκληση, η πυελος μου είναι πολύ στενή, ο τράχηλος μακρύς και κλειστός και το μωρό βγαίνει σταθερά 8-10 μεγαλύτερο! Ήδη το υπολογίζουν 3700. Οπότε για να αποφύγουμε μια καισαρική και οι δύο οι γιατροί, και ο ιδιώτης και του νοσοκομείου μου είπαν αν δούμε λίγο πιο μαλακό τράχηλο, αν έχει κοντυνει και βοηθάει την κατάσταση να πάμε σε πρόκληση μπαίνοντας στην 39η για να μην πάρει επιπλέον βάρος και ζορίσει κι άλλο η κατάσταση. Γενικά εδώ στο νοσοκομείο είναι σε φάση 4 κιλά μωρο=καισαρική! Ευτυχώς η γιατρός είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού και δείχνει να θέλει να το παλέψουμε. Μου είπε ότι αν δει μάκρος στον τράχηλο και καμιά βοηθητική συνθήκη θα με στείλει σπίτι και θα με ξαναδεί μετά από μερικές μέρες! Αυτά τα λίγα... Χαχα

Αχ τι δύσκολο αυτό το 4κιλα ισούται μαχαίρι.να μην έχεις εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο της περιοχής σου ρε παιδί μου.κουλιασου απόψε φίλη μου λοιπόν!!!!

UBi6p3.pngwFClp3.png

1 hour ago, gogouli_ είπε:

Αχ μωρε γλυκουλα...η αλήθεια ειναι οτι περασαμε μαζι μια μεγαλη και σημαντικη περιοδο! Ολα να πανε καλα ευχομαι

• Ευχαριστώ 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Χαχαχα...οντως, καπου μες στην πολυλογια το ειχα χασει αυτο!!Ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο κοριτσακι μου και ο γιατρος ν' αποφασισει το καλυτερο για σενα και το μπεμπακι!!

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Μωρέ φουσκιτσες γεννηστε ρε να λέμε.τα ίδια με ποιον θα μοιράζομαι τα παλαβά άγχη μου καλέ; Χαχαχαχαχα άντε @tsilona βάλε την αρχή τόσα που κανεις μαρή σε βλέπω να το κάνει επίτηδες το μικρό και να μην έρχεται σαν την πρώτη τη δικιά μου χιχιχι.

@gogouli_ καλή επιτυχία για αύριο. Ότι καλύτερο σου εύχομαι και μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε τέλεια... Άντε να μπεις στο κλαμπ με τις ξεφουσκωτες Χαχαχα

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μωρέ φουσκιτσες γεννηστε ρε να λέμε.τα ίδια με ποιον θα μοιράζομαι τα παλαβά άγχη μου καλέ; Χαχαχαχαχα άντε @tsilona βάλε την αρχή τόσα που κανεις μαρή σε βλέπω να το κάνει επίτηδες το μικρό και να μην έρχεται σαν την πρώτη τη δικιά μου χιχιχι.

@gogouli_ καλή επιτυχία για αύριο. Ότι καλύτερο σου εύχομαι και μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε τέλεια... Άντε να μπεις στο κλαμπ με τις ξεφουσκωτες Χαχαχα

Just now, katerinaki 86 είπε:

Χαχαχα...οντως, καπου μες στην πολυλογια το ειχα χασει αυτο!!Ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο κοριτσακι μου και ο γιατρος ν' αποφασισει το καλυτερο για σενα και το μπεμπακι!!

Just now, Evangeliaa είπε:

Αχ μωρε γλυκουλα...η αλήθεια ειναι οτι περασαμε μαζι μια μεγαλη και σημαντικη περιοδο! Ολα να πανε καλα ευχομαι

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μουυυυυ! Θα σας ενημερώσω αύριο για τα καθέκαστα! Σας αφήνω να κάνω μπανακι και να κοιμηθώ! Τα λέμε αύριο κορίτσια μου! 

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...