Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Μπερδεύτηκα. Αχαχαχαχαχ. Δεν έχω ιδέα για τα χάπια. Ξυπνάς 5 μαρη για να πάρεις χάπια; ουι μαναμ βαρβαρότητα 

Χαχαχα, ξυπναω για πιπι ε κ ξεκιναω τα χαπια αφου πρέπει να εχουν κ απόσταση μεταξυ τους....χαχαχα χαχαχα... Αυτο που εγραφα παραπανω ειναι οτι για να θεωρείται νηστείας το ζαχαρο το πρωι πρέπει να εχουν περασει απο το βραδινό φαγητό 8 με 12 ώρες. Αν το μετρησω στις 5 που παω τουαλετα κ δεν εχω ξεκινήσει τα χαπια ακόμα, δεν θα ειναι νηστείας γιατι δεν θα εχουν περασει οι ωρες που πρέπει... Χαχαχα, τι λεω κ εγω, ε;;;; Θα πρεπει να μιλησω με το γιατρουλη παλι... 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κορίτσιαααα εγώ είμαι συνεπής βλέπετε; Χαχαχαχα 

Ήρθα να σας κάνω να γελάσετε....

Σήμερα τρώω πρώτη μερα αφού κάναμε πριτς ειδικά.... Σκέτη σούπα ούτε κοτόπουλο....

Εεεε εγώ η στερημένη όμως ένα κρουασανακι του άντρα μου το τσίμπησα.... Ας στουμπωσω δε με νοιάζει ας κλάψω όταν πάω τουαλέτα.... 

Φανταστείτε καλά καλά δε περπάτησα που λέει ο λόγος πάλι γουρουνιαζω χαχαχαχ τέρμα το ζαχαρακι λογικά. Έχω τις ευλογίες της ενδοκρινολόγου μου να φάω ότι θέλω μόλις μου επιτραπεί (κάνω πως δεν το κατάλαβα το επιτραπεί)....

Επίσης κορίτσιαααα σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας.... Σας εύχομαι και στα δικά σας οι χοντουλες μας και να χαίρεστε τα μωρουλινια σας οσες ήδη τα κρατάτε αγκαλίτσα.

@Giotitsa να χαίρεσαι τον μπεμπακος σου και γρήγορα σπίτι σας να κάνετε αγκαλιές.

Μπραβο Αλινα μου... Αντε, καθε μερα κ καλυτερα... Το μικρό σου πλασματακι τι κανει; Με το θηλασμο πως τα πηγατε σημερα;;; Οταν μπορέσεις φαε κ για μενα σε παρακαλω... Εγω το ξεφτιλιζω πλέον  με το μηχανακι. Μπορεί  να κανω κ 10 μετρησεις την ημερα. Μου εγινε εμμονη κ φοβος... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@Giotitsa μου να σας ζήσει ο μπέμπης! Γερός, καλότυχος και ευτυχισμένος! Με το καλο να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Κορίτσια από πρήξιμο άλλο τίποτα! Έχει μια εβδομάδα χέρια πόδια πρηστηκαν αρκετά! Την έβγαλα τη βέρα καλού κακού. Και πονακια περιόδου έχω τακτικά. @Farmakotriftena λες να έρχεται η ώρα μου; χαχαχα Αύριο μπαίνω 38η! 

Just now, tsilona είπε:

Το β μάλλον :roll:

Εγω τώρα εσένα έχω στα υπόψιν για την επόμενη ανακοίνωση γέννας χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

EGLbp2.png

Just now, winspert είπε:

Αληθεια; Εγω μετραω το ζαχαρο σχεδον μιση με μια ωρα αφου σηκωθω. Ετσι κ αλλιως κ οταν πηγαινω στο μικροβιολογικο, περναει καποια ωρα. Δεν ηξερα οτι θελει αμεσως. Δεν μου ειχε πει κατι ο ενδοκρινολόγος. Επισης δεν ξερω αν καποιο απο τα φαρμακα που παιρνω, σιδηρο, για το θυρεοειδη κ φολικο οξυ εχουν κατι που ανεβαζει το ζαχαρο. Γιατι ξυπναω πολυ πρωι κ τα παιρνω. Αλλα μετα απο 87 πριν 3 μερες, 104 εχθες κ 110 σημερα;;; 

Εμένα πάντως έτσι μου είπε. Γιατί το είχα μετρήσει κι εγώ κάποιες φορές από 2 φορές το νηστείας μέσα στη μέρα. Και την ρώτησα ποιο ισχύει και μου είπε το 1ο. Και της λέω ακόμα κι αν αργήσω να φάω πρωινό; Και είπε ναι ισχύει το πρώτο. Ρώτα αν θες και τον δικό σου ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα πει.

Για τα χάπια δεν έχω ρωτήσει αν επηρεάζουν. Κι εγώ μετά από 1 ώρα πάω στο μικροβιολογικό.

• Ευχαριστώ 1

Just now, winspert said:

Ναι αλλα αν ξυπνησω 5μιση κ ξεκινησω με το χαπι του θυρεοειδη κ παρω το ζαχαρο, δεν θα θεωρειται νηστειας γιατι θελει αρκετες ωρες νομιζω. 8 με 12...;;;Κ αν εχω φαει στις 10 ή στις 11;Λες να επηρεαζουν τα χαπια το ζαχαρο; 

Τα χάπια επηρεάζουν. Παίρνω κι εγώ του θυρεοειδή και μου έχει πει η ενδοκρινολόγος να μετράω ζάχαρο πριν το πάρω. Ξυπνάω και αφού πάω τουαλέτα το παίρνω. Αμέσως μετά παίρνω του θυρεοειδή και χουζουρεύω κανένα μισάωρο και μετά σηκώνομαι και παίρνω το σίδηρο. Ετοιμάζω πρωινό και καφέ και αφού φάω το πρωινό παίρνω και την προγεστερόνη. Έχει τύχει να πεινάω και να μην περιμένω και να τα πάρω μαζί με το φαγητό το σίδηρο και την προγεστερόνη. Αλλά εμένα δεν έχει πέσει καθόλου ο σίδηρος οπότε δε με πιέζουν οι γιατροί να είμαι νηστική. Πάντως όταν λέμε νηστείας εννοούμε και χωρίς χάπια.

• Ευχαριστώ 1

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Nikoleta... είπε:

Εμένα πάντως έτσι μου είπε. Γιατί το είχα μετρήσει κι εγώ κάποιες φορές από 2 φορές το νηστείας μέσα στη μέρα. Και την ρώτησα ποιο ισχύει και μου είπε το 1ο. Και της λέω ακόμα κι αν αργήσω να φάω πρωινό; Και είπε ναι ισχύει το πρώτο. Ρώτα αν θες και τον δικό σου ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα πει.

Για τα χάπια δεν έχω ρωτήσει αν επηρεάζουν. Κι εγώ μετά από 1 ώρα πάω στο μικροβιολογικό.

Just now, Clue είπε:

Τα χάπια επηρεάζουν. Παίρνω κι εγώ του θυρεοειδή και μου έχει πει η ενδοκρινολόγος να μετράω ζάχαρο πριν το πάρω. Ξυπνάω και αφού πάω τουαλέτα το παίρνω. Αμέσως μετά παίρνω του θυρεοειδή και χουζουρεύω κανένα μισάωρο και μετά σηκώνομαι και παίρνω το σίδηρο. Ετοιμάζω πρωινό και καφέ και αφού φάω το πρωινό παίρνω και την προγεστερόνη. Έχει τύχει να πεινάω και να μην περιμένω και να τα πάρω μαζί με το φαγητό το σίδηρο και την προγεστερόνη. Αλλά εμένα δεν έχει πέσει καθόλου ο σίδηρος οπότε δε με πιέζουν οι γιατροί να είμαι νηστική. Πάντως όταν λέμε νηστείας εννοούμε και χωρίς χάπια.

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια... Γενικα οταν εκανα εξετασεις νομιζω οτι μου ειχε πει να παιρνω το χαπι κανονικα το πρωι. Αλλα δεν ειχαμε αναφερθει ποτε στο ζάχαρο... Οποτε μπορεί να επηρεαζει... Θα το δοκιμασω... Απλα επαιρνα του θυρεοειδη νωρις γιατι ηθελα να είναι χει καμια ωρα αποσταση απο τον σιδηρο... Αυριο θα μετρησω πρωτα κ μετα θα παρω χαπια... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 32 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, ξυπναω για πιπι ε κ ξεκιναω τα χαπια αφου πρέπει να εχουν κ απόσταση μεταξυ τους....χαχαχα χαχαχα... Αυτο που εγραφα παραπανω ειναι οτι για να θεωρείται νηστείας το ζαχαρο το πρωι πρέπει να εχουν περασει απο το βραδινό φαγητό 8 με 12 ώρες. Αν το μετρησω στις 5 που παω τουαλετα κ δεν εχω ξεκινήσει τα χαπια ακόμα, δεν θα ειναι νηστείας γιατι δεν θα εχουν περασει οι ωρες που πρέπει... Χαχαχα, τι λεω κ εγω, ε;;;; Θα πρεπει να μιλησω με το γιατρουλη παλι... 

Μπραβο Αλινα μου... Αντε, καθε μερα κ καλυτερα... Το μικρό σου πλασματακι τι κανει; Με το θηλασμο πως τα πηγατε σημερα;;; Οταν μπορέσεις φαε κ για μενα σε παρακαλω... Εγω το ξεφτιλιζω πλέον  με το μηχανακι. Μπορεί  να κανω κ 10 μετρησεις την ημερα. Μου εγινε εμμονη κ φοβος... 

Όχι κορίτσι μου μη σου το κάνεις αυτό.... Γιατί το άγχος επηρεάζει το ζάχαρο κι άλλο.

(Λέω εγώ που έκανα και προγευματικες μετρήσεις και μεταγευματικες σε γεύματα όπως απογευματινό που δε μου είχαν ζητηθεί ποτέ ....)

Πραγματικά όμως όσο μπορείς μη στρεσαρεσαι.... Αν παίρνεις φάρμακα όντως επηρεάζουν μερικά.... Ή ο ύπνος αν δεν κοιμάσαι καλά κλπ...

Με ενδοκρινολόγο μίλησες; Δε θυμάμαι αν διάβασα κάτι τέτοιο συγνώμηηηηη αν το είπες ήδη....

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Όχι κορίτσι μου μη σου το κάνεις αυτό.... Γιατί το άγχος επηρεάζει το ζάχαρο κι άλλο.

(Λέω εγώ που έκανα και προγευματικες μετρήσεις και μεταγευματικες σε γεύματα όπως απογευματινό που δε μου είχαν ζητηθεί ποτέ ....)

Πραγματικά όμως όσο μπορείς μη στρεσαρεσαι.... Αν παίρνεις φάρμακα όντως επηρεάζουν μερικά.... Ή ο ύπνος αν δεν κοιμάσαι καλά κλπ...

Με ενδοκρινολόγο μίλησες; Δε θυμάμαι αν διάβασα κάτι τέτοιο συγνώμηηηηη αν το είπες ήδη....

Εχεις δικιο, το αγχος επηρεάζει αρνητικά... Ηταν να παρω σημερα τον ενδοκρινολόγο αλλα μου εδωσα διορια μέχρι τη Δευτέρα να δω πως θα παει κ θα τον παρω τοτε... Θα δοκιμασω προς το παρον να μετρησω πριν απο τα χαπια... Κ καλα δεν κοιμαμαι καθολου..... Ε, μη χρειαστεί πια ινσουλινη τωρα στο τελος.... Κριμα ειναι... Σε ευχαριστώ πολυ πολυ που εχεις το μωρακι σου κ μπηκες στον κοπο να μου απαντήσεις... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εχεις δικιο, το αγχος επηρεάζει αρνητικά... Ηταν να παρω σημερα τον ενδοκρινολόγο αλλα μου εδωσα διορια μέχρι τη Δευτέρα να δω πως θα παει κ θα τον παρω τοτε... Θα δοκιμασω προς το παρον να μετρησω πριν απο τα χαπια... Κ καλα δεν κοιμαμαι καθολου..... Ε, μη χρειαστεί πια ινσουλινη τωρα στο τελος.... Κριμα ειναι... Σε ευχαριστώ πολυ πολυ που εχεις το μωρακι σου κ μπηκες στον κοπο να μου απαντήσεις... 

Ηηηη μην ευχαριστείς παιδί μου ξέρεις πως σε νιώθω; 

Μη φοβάσαι πάντως ινσουλίνη δε νομίζω να σου δώσουν για τώρα ειδικά... Τον τελευταίο μήνα ανεβακνει και το ζάχαρο γενικά.... Κι εγώ έβλεπα κάτι τιμές ώρες ώρες....

Όταν κοιμάται μπαίνω και σας διαβάζω αλλά τα μισά τα ξεχνάω... Οπότε άμα δεν έχω απαντήσει σε κάποια κοπέλα ζητώ συγνώμη ειλικρινά....

• Μου αρέσει 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Ηηηη μην ευχαριστείς παιδί μου ξέρεις πως σε νιώθω; 

Μη φοβάσαι πάντως ινσουλίνη δε νομίζω να σου δώσουν για τώρα ειδικά... Τον τελευταίο μήνα ανεβακνει και το ζάχαρο γενικά.... Κι εγώ έβλεπα κάτι τιμές ώρες ώρες....

Όταν κοιμάται μπαίνω και σας διαβάζω αλλά τα μισά τα ξεχνάω... Οπότε άμα δεν έχω απαντήσει σε κάποια κοπέλα ζητώ συγνώμη ειλικρινά....

:wub::wub::wub:

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια... Γενικα οταν εκανα εξετασεις νομιζω οτι μου ειχε πει να παιρνω το χαπι κανονικα το πρωι. Αλλα δεν ειχαμε αναφερθει ποτε στο ζάχαρο... Οποτε μπορεί να επηρεαζει... Θα το δοκιμασω... Απλα επαιρνα του θυρεοειδη νωρις γιατι ηθελα να είναι χει καμια ωρα αποσταση απο τον σιδηρο... Αυριο θα μετρησω πρωτα κ μετα θα παρω χαπια... 

Καλά με το ζάχαρο ο καθένας λέει τα δικά του έχω καταλάβει. Πάντως δοκίμασέ το και χωρίς να πάρεις χάπια μα δούμε τι θα δείξει.

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλά με το ζάχαρο ο καθένας λέει τα δικά του έχω καταλάβει. Πάντως δοκίμασέ το και χωρίς να πάρεις χάπια μα δούμε τι θα δείξει.

Ναι Νικολετα μου αυτο θα κανω... Κ όντως ο καθενας λεει τα δικα του κ πραγματικά ειναι τραγικο... Καληνυχτα :wub::lol: σε γκαστρουδες κ μανουλες!!!! 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

13 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

@Mamacita Alinaνα σου ζήσει κορίτσι να τημ εχεις με υγεια και ευτυχία έχει κολλησει στην παράθεση σορρυ Εχω γεννήσει να ξέρετε όλα καλά Εχω ενα μπεμπακο υπεροχο 2550 

Αχ τι Ωραία!!! Να σου ζησει κουκλα μου ο μπεμπακι σου! Ευχομαι τα καλυτερα...να έχει προστάτη και βοηθό την Παναγίτσα!

12 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Ναι αγαπη ολα καλά απλα το μωρό είναι στην Μενν επειδή ακόμα τα πνευμονακια του δεν είχανε ωριμάσει καλά στο δικό μου μωρό δεν γίνεται σε όλα χθες είχε μια μικρή επιπλοκή και του εβαλαν σωληνάκι επειδή πήρε αέρα ο ένας του ο πνεύμονας αλλά μου ειπαν όλα καλά αυτά αγάπη

Κατι ανάλογο με τη sissy Ε? Ολα πήγαν καλά λοιπον...λίγη φροντίδα μονο χρειαζεται παραπανω ο μικρουλης μωρε...

10 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια από χθες έχω τρομερή υπνηλία και αδυναμία ενώ κοιμάμαι αρκετές ώρες.. Μιλάμε δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και ήθελα να κάνω δουλειές σήμερα αλλά δε με κόβω ν'αποχωρίζομαι τον καναπεδάκο.. Επίσης πρήστηκαν χέρια και πόδια! Μα τιιιιιιι ωραία που περνάμε οι χοντρουλίτσες...

Κι εγω μια απ τα ίδια...τρομερή υπνηλία...Μήπως φταίει κι ο καιρος ομως...

verzp2.pngYgrLp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου... Θα σας ξαναπω τον πονο μου... Τα αφησα σημερα τα χαπια κ πηρα πρωτα το ζαχαρο. Κ εδειξε 108 παλι... Βεβαια εκανα κ μια βλακεια  το βραδυ. Νομιζω αρκετα αργα μου εστυψε ο αντρας μου ενα πορτοκαλι κ ενα γκρειπφρουτ να το πιω γιατι κ το γκρειπφρουτ βοηθαει λιγο στο ζάχαρο. Κ οταν λεω αργα εννοω 12μιση...Αλλα κ ηταν αρκετά γλυκο αυτο που ηπια κ νομιζω πως τωρα που μετρησα ειχαν περάσει μονο 7 ωρες. Αρα, μηπως επηρεάστηκε κ μηπως δεν θεωρείται νηστείας; Θα προσεξω σήμερα πολυ τι θα φαω κ τι θα πιω, θα μετρησω αυριο παλι κ Δευτέρα θα παρω το γιατρο μου... :cry:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...