Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Ααααααμα έγραφε αυτό αυτό εννοεί μη τη ρωτήσεις να το αλλαξειιιι χαχαχαχα. Πριν έτσι όπως το διάβασα δε κατάλαβα το 3 μήνες αν πήγαινε και για τη καμπύλη και για το φαγητό ή μόνο για τη καμπύλη....

Οπότε να μη πάρω το μηχανάκι στο νοσοκομείο; Το είχα σημειώσει να μη το ξεχάσω

Χαχαχα ναι άσε μην το ξανασκεφτεί. Αυτό γράφει στο χαρτί. Λογικά θα μας κάνουν εξετάσεις στο νοσοκομείο. Δε νομίζω να χρειάζεται το μηχανάκι. Δε μου είπε κάτι τέτοιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Nikoleta... είπε:

Χαχαχα ναι άσε μην το ξανασκεφτεί. Αυτό γράφει στο χαρτί. Λογικά θα μας κάνουν εξετάσεις στο νοσοκομείο. Δε νομίζω να χρειάζεται το μηχανάκι. Δε μου είπε κάτι τέτοιο.

Ούτε που μου πέρασε απτό μυαλό να πάρω μαζι μου μηχανάκι να τρυπιεμαι όσες ώρες είμαι στις ωδίνες...

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ούτε που μου πέρασε απτό μυαλό να πάρω μαζι μου μηχανάκι να τρυπιεμαι όσες ώρες είμαι στις ωδίνες...

Χαχαχα κι εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί. Μη σου πω θα το πετάξω να μην το ξαναδώ μπροστά μου.

• Χαχα 2

2 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Το ξυραφάκι γτ καλέ μαζί;αφού ξυρίζουν εκεί αν χρειαστεί

Για μετα καλε...με την τριχα στη μασχαλη κ το ποδι θα κυκλοφορεις? Εκτος αν εχεις κανει ριζικη...παω πασο (παλι αϋπνίες)

• Χαχα 1

verzp2.pngYgrLp2.png

1 ώρα πρίν, Evangeliaa είπε:

Για μετα καλε...με την τριχα στη μασχαλη κ το ποδι θα κυκλοφορεις? Εκτος αν εχεις κανει ριζικη...παω πασο (παλι αϋπνίες)

Μασχάλες έχω κάνει λέιζερ κ είναι σαν κωλος μωρού.το πόδι στις 4 -5 μέρες αρχίζει κ γρατσουναει.

Νόμιζα ξυραφάκι για το κουλι εννοούσες ρε!!για πριν τη γέννα

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου... Επειδη ο καθενας το χαβα του, σημερα ειχα ζάχαρο νηστείας 81!!!!!!!Κ θελω να δηλωσω οτι εκτός απο την κουταλια τη σοκολατοπιτα που εφαγα εχθες εφαγα κ ενα μικρο φραουλενιο παγωτινι... Κ σημερα 81;;;;!!!! Κ το βραδυ εφαγα φαγητο κανονικα... Μηπως πρεπει να τρωω φυσιολογικα κ τα γλυκακια μου;;; Λεω τωρα... 

Οσο για τις τριχες που λεγατε, προσπαθω να διατηρω τις επιφάνειες οσο μπορω σε καλη κατασταση... Γιατι απο τριχα.... Αφηστε το... :lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου... Επειδη ο καθενας το χαβα του, σημερα ειχα ζάχαρο νηστείας 81!!!!!!!Κ θελω να δηλωσω οτι εκτός απο την κουταλια τη σοκολατοπιτα που εφαγα εχθες εφαγα κ ενα μικρο φραουλενιο παγωτινι... Κ σημερα 81;;;;!!!! Κ το βραδυ εφαγα φαγητο κανονικα... Μηπως πρεπει να τρωω φυσιολογικα κ τα γλυκακια μου;;; Λεω τωρα... 

Οσο για τις τριχες που λεγατε, προσπαθω να διατηρω τις επιφάνειες οσο μπορω σε καλη κατασταση... Γιατι απο τριχα.... Αφηστε το... :lol:

Καλημέρα καλημέρα. Εγώ μετά από 5 κομμάτια πίτσα 91.... Καλά το πάμε αχαχχα

• Χαχα 4

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλημέρα καλημέρα. Εγώ μετά από 5 κομμάτια πίτσα 91.... Καλά το πάμε αχαχχα

Χαχαχα, 5 κομμάτια πιτσα;;;;!!!!! :confused:Κ μετα την πιτσα μετρήθηκες;;; Εγω θα ειχα 250...χαχαχα Μετα απο 2 κομμάτια συνηθως ειχα 160 κ βαλε... Παντως σημερα..... κυρια..... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.. Καλή εβδομάδα... Εμένα βγήκε μια μεγάλη αιμορραιδα και πονάω παρααα πολύ... Μετά τις καούρες τώρα και αυτό... Χαχχαχα.. Κατα τ άλλα δροσίζει και χαίρομαι.. Εσείς πως είστε? 

Just now, winspert είπε:

Καλημερααα κ εγώ προσπαθώ να έχω τις επιφάνειες χωρίς τρίχα γτ ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το ζουζούνι από εδώ κ πέρα... Αν κ γενικά δεν έχω πολύ τρίχα με μια φορά τη βδομάδα ξύρισμα είμαι οκ

Just now, [email protected] είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια.. Καλή εβδομάδα... Εμένα βγήκε μια μεγάλη αιμορραιδα και πονάω παρααα πολύ... Μετά τις καούρες τώρα και αυτό... Χαχχαχα.. Κατα τ άλλα δροσίζει και χαίρομαι.. Εσείς πως είστε? 

Εγω έχω μια πολύ μικρούλα που δεν με πονάει τώρα αλλά γενικά με ενοχλεί κ μόνο στην ιδέα ότι την έχω... 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , tsilona είπε:

Μασχάλες έχω κάνει λέιζερ κ είναι σαν κωλος μωρού.το πόδι στις 4 -5 μέρες αρχίζει κ γρατσουναει.

Νόμιζα ξυραφάκι για το κουλι εννοούσες ρε!!για πριν τη γέννα

Τυχερη...εγω ενα ξυραφακι θα το παρω παντως...καλα το κουλι ειναι το μονο που δεν χρειαζεται ξυρισμα μετα...ποιος θα το δει? Οι αντρες μας θα κανουν κανα μηνα και βαλε...αχ και βαχ!

Just now, [email protected] είπε:

Καλημερα κοπελα μου...υπομονη...φτανουμε στο τελος! Σκεψου μονο το θαυματακι που θα φερεις στον κόσμο...

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, 5 κομμάτια πιτσα;;;;!!!!! :confused:Κ μετα την πιτσα μετρήθηκες;;; Εγω θα ειχα 250...χαχαχα Μετα απο 2 κομμάτια συνηθως ειχα 160 κ βαλε... Παντως σημερα..... κυρια..... Χαχαχα 

Ναι είχα 122... Πάντα μετριεμαι μετά από το οτιδήποτε τέτοιο περίεργο φάω .. τρώω λαχανικών που δεν εχει λιγότερα πράγματα επάνω καθόλου αλλαντικά κλπ

Ναι είχα 122... Πάντα μετριεμαι μετά από το οτιδήποτε τέτοιο περίεργο φάω .. τρώω λαχανικών που δεν εχει λιγότερα πράγματα επάνω καθόλου αλλαντικά κλπ

Μα εγω εχω φτιαξει πιτσα με σαλτσουλα μονο κ τυρι κ παει στο θεο... Το ασπρο αλευρι μαλλον κ η ζαχαρη που εχει η ετοιμη σαλτσα μου το ανεβαζουν... Δεν εξηγειται αλλιως... Ή κ το τυρι;;; Τι να πω; Παντως το 122 ηταν τελειο μετα απο τετοιο φαγητο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μα εγω εχω φτιαξει πιτσα με σαλτσουλα μονο κ τυρι κ παει στο θεο... Το ασπρο αλευρι μαλλον κ η ζαχαρη που εχει η ετοιμη σαλτσα μου το ανεβαζουν... Δεν εξηγειται αλλιως... Ή κ το τυρι;;; Τι να πω; Παντως το 122 ηταν τελειο μετα απο τετοιο φαγητο... 

Γι αυτό ακριβώς το ζάχαρο έχει να κάνει με τον οργανισμό και όταν ζήτησε μια κοπέλα διατροφή εδώ της είπα μόνο ο ενδοκρινολόγος θα σου πει.... Φαντάζεσαι εμένα να μη με ανεβάζουν οι πίτσες εσένα να μη σε ανεβάζουν οι σοκολάτες και να της λέγανε τρωγε άφοβα; Χαχαχαχ

Εγώ πάντως έτοιμη τη πήρα.... Αφού την έφτιαξες σπιτική θα μπορούσες να δοκιμάσεις αλεύρι σίκαλης, σάλτσα χωρίς ζάχαρη και τυρί λαιτ αλλά τώρα γεννάμε σε λίγο καιρό οπότε σκασιλαρα σου θα φας κανονική χαχαχαχ

Με έχει πιάσει σήμερα απίστευτη ζαλάδα.... Μα απίστευτη... Δε μπορώ να κοιτάξω καθόλου στο πλάι τι είναι αυτό παλιιιι

Κοριτσια, επειδη ψιλοεφτιαξα τη βαλιτσα κ θελω να ετοιμασω κ καποια αλλα πραγματα.... Τα μερη του θηλαστρου, του medela swing, προς το παρον θα τα πλυνω με νερο κ σαπουνακι. Οταν θα παω νοσοκομειο για αποστειρωση, θα τα βαλω στον αποστειρωτη; Δεν παθαινουν κατι στον αποστειρωτη επειδη ειναι πλαστικα, ετσι ; Κ το σωληνακι; Γιατι δεν αναφερει κατι στις οδηγιες... Βεβαια μιλαει για βρασιμο οποτε λογικα ολα οκ... Αλλα κ το σωληνακι; πως θα πλυθει εκει μέσα; 

Γι αυτό ακριβώς το ζάχαρο έχει να κάνει με τον οργανισμό και όταν ζήτησε μια κοπέλα διατροφή εδώ της είπα μόνο ο ενδοκρινολόγος θα σου πει.... Φαντάζεσαι εμένα να μη με ανεβάζουν οι πίτσες εσένα να μη σε ανεβάζουν οι σοκολάτες και να της λέγανε τρωγε άφοβα; Χαχαχαχ

Εγώ πάντως έτοιμη τη πήρα.... Αφού την έφτιαξες σπιτική θα μπορούσες να δοκιμάσεις αλεύρι σίκαλης, σάλτσα χωρίς ζάχαρη και τυρί λαιτ αλλά τώρα γεννάμε σε λίγο καιρό οπότε σκασιλαρα σου θα φας κανονική χαχαχαχ

Με έχει πιάσει σήμερα απίστευτη ζαλάδα.... Μα απίστευτη... Δε μπορώ να κοιτάξω καθόλου στο πλάι τι είναι αυτό παλιιιι

Ναι ρε συ... Δεν μπορεις να πεις στον αλλον τι δεν ανεβαζει το ζαχαρο για να τρωει. Αλλιως ειναι στον καθε οργανισμο... Κ για το αλευρι που λες κ για το τυρι λαιτ, τρωω τοστ με ψωμι ολικης με σικαλη κ τυρι αναλατο κ λαιτ κ παει 140...οποτε για μενα κομμενο... Και ναι, σε λιγες μερες θα ξανατρωμε ολες αυτες τις αηδιες που τρωγαμε κ μας έχουν λειψει... Χαχαχα χαχαχα... 

Ζαλαδα, ε;;; Οσο μπορεις κατσε να σου περασει.... 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...