Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Evangeliaa είπε:

Καλε μηπως πρεπει να μετονομασουμε την ομαδα μανουλες-μοντέλα Οκτωβριου?? Χαχα! Κι εγω +8 ειμαι!

Εμενα μου ειχε πει ο παιδίατρος πως οτι τρωω στην εγκυμοσυνη το εχει "συνηθισει" ο οργανισμος του μωρου...αν π.χ. πινεις καφε τωρα, τοτε και αργοτερα δεν θα το ενοχλει στον θηλασμό...παντα βεβαια με μετρο, ε? Τα αμυγδαλα μου προκαλούσαν πολυ εντονες καουρες στην εγκυμοσυνη και οποτε ετρωγα ενω θηλαζα το μωρο εκανε εμετο...τωρα τι να σου πω? Δοκιμάζεις, ρωτας και τον παιδιατρο και βλεπεις...

Η αληθεια είναι ότι κρατιόμαστε καλά!!! Από φίλες που άκουγα το είχα πάρει από φόβο, γιατί δε με έπαιρνε να πάρω και πολλά κιλά!!!! Μωρέ, γερές να είμαστε και εμείς τα μωράκια και τι 5, τι 15!!!

@Giotitsa Φίλη εσύ πραγματικά μοντέλο!!!! Τι 4????? Πως μπόρεσες!!!!!!

Πω ρε κορίτσια! Φτάσαμε στο τέλος!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Ωχ παναγια μου, μη μου λες τετοια... Αλλα κυριως εγω αναφερομαι στο αν καποια πραγματα τυπου σαβουρα περνανε στο μωρο μεσω του θηλασμου. Οχι αν το πειραζουν αμεσα πχ αν τα οσπρια του προκαλουν αερια... Κ ακομα αν κοκα κολα κ σοκολατα λογω καφεινης πχ τους προκαλουν νευρικοτητα κ αυπνια... Διαφορα τετοια.... Αχ, με εχει πιασει τωρα μια επιθυμια για σοκολατενιο γλυκο... Κ ολα αυτα γιατί εφαγα μια κουταλια το πρωι... Οσο δεν ετρωγα δεν ηθελα... Τωρα θελω σαν κολασμενη... Θελω σοκολατοπιτααααααααααα....... 

Εμενα μου ειχε πει ο παιδίατρος πως οτι τρωω στην εγκυμοσυνη το εχει "συνηθισει" ο οργανισμος του μωρου...αν π.χ. πινεις καφε τωρα, τοτε και αργοτερα δεν θα το ενοχλει στον θηλασμό...παντα βεβαια με μετρο, ε? Τα αμυγδαλα μου προκαλούσαν πολυ εντονες καουρες στην εγκυμοσυνη και οποτε ετρωγα ενω θηλαζα το μωρο εκανε εμετο...τωρα τι να σου πω? Δοκιμάζεις, ρωτας και τον παιδιατρο και βλεπεις...

Just now, gogouli_ είπε:

Να κάνω μια κομβική ερώτηση; οι βαλίτσες έτοιμες;;;; Εγώ τα έχω σιδερωμενα, πλυμμενα και δεν αξιώθηκα ακόμα να τα βάλω μέσα!!!! Για εσάς πήρατε μόνο νυχτικιες η και σετ πάνω κάτω; Εγώ πήρα 2 νυχτικιες και ένα πάνω κάτω! Ευτυχώς μου πήρε και η πεθερά μου κάτι βρακιά (που τα λες και σημαίες) για το μαιευτήριο! Ο άντρας μου τα βλέπει και γελάει!

Ετοιμη και η δικια μου βαλιτσα! Μην ξεχασετε λιποζαν, ξυραφακια και λαστιχακι για τα μαλλια

• Μου αρέσει 4

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Τρώμε ότι θέλουμε μετά από τρεις μήνες; Η τρώμε ότι θέλουμε από πριν απλά σε 3 μήνες κάνουμε και καμπύλη; Δε καταλαβαααα σορρυυυυ

Εμένα η ενδοκρινολόγος μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει πάνω ότι "Μετά τον τοκετό δε χρειάζονται μετρήσεις και τρώμε ελεύθερα".

Και 3 μήνες μετά τον τοκετό κάνουμε καμπύλη σακχάρου.

Άρα τρώμε ότι θέλουμε εγώ αυτό καταλαβαίνω. Θα την ξαναρωτήσω.

Just now, Nikoleta... είπε:

Εμένα η ενδοκρινολόγος μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει πάνω ότι "Μετά τον τοκετό δε χρειάζονται μετρήσεις και τρώμε ελεύθερα".

Και 3 μήνες μετά τον τοκετό κάνουμε καμπύλη σακχάρου.

Άρα τρώμε ότι θέλουμε εγώ αυτό καταλαβαίνω. Θα την ξαναρωτήσω.

Ααααααμα έγραφε αυτό αυτό εννοεί μη τη ρωτήσεις να το αλλαξειιιι χαχαχαχα. Πριν έτσι όπως το διάβασα δε κατάλαβα το 3 μήνες αν πήγαινε και για τη καμπύλη και για το φαγητό ή μόνο για τη καμπύλη....

Οπότε να μη πάρω το μηχανάκι στο νοσοκομείο; Το είχα σημειώσει να μη το ξεχάσω

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μα αυτό πάθαμε κι εμείς πλέον και δε μπορούμε να επιστρέψουμε στη διατροφή 100%.... Φάγαμε.... Και αφού φάγαμε δεν υπάρχει γυρισμος.... :/

για τον θηλασμό το ίδιο πράγμα λέμε.... Όπως τα όσπρια του κάνουν αέρια έτσι η καφεινη νευρικότητα. Δεν περνάνε όλα απ' το γάλα μόνο ορισμενες οτσιες. Είτε καλές είτε επιβλαβείς... Γι'αυτό βλέπεις και κανείς πραξη τι το ενοχλεί. Αν δε το πειράζει πχ η καφεινη (όχι σε υπερκατανάλωση) γιατί να μην απολαύσεις ένα ποτηράκι κοκακολα στο γεύμα σου όπως οι περισσότερες συνεχίζουν και πίνουν καφεδάκι. Στον θηλασμό επιτρέπονται πολλά περισσότερα απ' την εγκυμοσύνη. Απλά αν είναι κάτι επιβλαβές βλέπε αλκοόλ ή τσιγάρο καλό θα ήταν να απέχει απ' τον θηλασμό 1-2 ώρες... Αυτό μου είχαν πει εμένα αλλά δε θυμάμαι και 100% ... Τώρα θα τα ξανά μάθω κι εγώ....

Α οκ... Γιατι ποση στερηση να αντεξω ακομα το καημενο;;; Κ οσο για την κοκα κολα που λες τι να μου κανει ενα ποτηρακι;;;; Θελω μπουκαλι ολόκληρο μαζι με πουρακια καπρις να φαω σαν να μην υπάρχει αύριο... Χαχαχα χαχαχα... Θα μας τα πουν κ οι γιατροι κ οι παιδιατροι σιγουρα... Απλα θελω να ξερω σε τι μπορω να πονταρω... :lol:

Just now, gogouli_ είπε:

Να κάνω μια κομβική ερώτηση; οι βαλίτσες έτοιμες;;;; Εγώ τα έχω σιδερωμενα, πλυμμενα και δεν αξιώθηκα ακόμα να τα βάλω μέσα!!!! Για εσάς πήρατε μόνο νυχτικιες η και σετ πάνω κάτω; Εγώ πήρα 2 νυχτικιες και ένα πάνω κάτω! Ευτυχώς μου πήρε και η πεθερά μου κάτι βρακιά (που τα λες και σημαίες) για το μαιευτήριο! Ο άντρας μου τα βλέπει και γελάει!

Κ εμενα ετοιμα πλυμενα σιδερωμενα αλλα οχι μεσα στη βαλιτσα... Λεω αυριο το πρωι να το κανω... Κ εγω 2 νυχτικα εχω παρει κ μια ρομπα κ ισως παρω μαζι κ ενα σετ πιτζαμες που εχω μη τυχον κ χρειαστουν... Θα δουμε... Οσο για βρακια πηρα κ εγω 3 σημαιες κ τις πανες μου... Κ σερβιετες θηρια φυσικα... Η μετακόμιση που λεγαμε.... 

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Η αληθεια είναι ότι κρατιόμαστε καλά!!! Από φίλες που άκουγα το είχα πάρει από φόβο, γιατί δε με έπαιρνε να πάρω και πολλά κιλά!!!! Μωρέ, γερές να είμαστε και εμείς τα μωράκια και τι 5, τι 15!!!

@Giotitsa Φίλη εσύ πραγματικά μοντέλο!!!! Τι 4????? Πως μπόρεσες!!!!!!

Πω ρε κορίτσια! Φτάσαμε στο τέλος!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα όλοι αυτό με ρωτάνε έλα ντε ρε αγάπη δεν ξέρω και τρώω ετσι δεν μπορω να κατάλαβω που πάνε

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

πρίν από 30 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αγάπη δύο τρία πράγματα θέλω ακόμα δικά μ κυρίως κ όλο λέω θα τα αγοράσω να τα βάλω μέσα αλλά δεν... Αύριο λοιπόν θαψ το κάνω όπως κ δηποτε... 

Μπήκες κ εσύ στο μήνα σου κοριτσάκι μου ε; ❤️

Κορίτσια μ  πάει ακόμα ένα Σαββατοκύριακο δύο μου έμειναν ακόμη όλο κ κοντευουμεεεε 

• Μου αρέσει 3

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 49 λεπτά , gogouli_ είπε:

Ούτε καν... απλά την κατέβασα από το πατάρι και την έχω σε μια γωνίτσα παρατημένη... Χθες όμως επιτέλους αξιώθηκα, να πλυνω και σιδερωσω όλα τα ρούχα του μωρού!

• Χαχα 1

yplDp3.png

1 hour ago, gogouli_ είπε:

Εμενα σχεδον ετοιμη! 2 νυχτικα εχω βαλει, αλλα σκεφτομαι να ψαξω κ τπτ απο πανω καμια λεπτη ζακετα δε ξερω..βρακια, σαγιοναρες για μπανιο, σερβιερες,επιθεματα, αφρολουτρο, τα ρουχο του μωρου, 2 σεντονακια αγκαλιας κ 2 πετσετακια...μου λειπουν τα ρουχα εξοδου μου κ καλλυντικα,σιγα κανα ρουζ θα παρω κ κανα λιποζαν που δεν εχω  ααα κ ενα σουτιεν..τωρα οδοντοβουρτα χτενα σαμπουαν θα τα φερει ο αντρας μου κ γενικα ο,τι ξεχασω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jennak83 είπε:

Εμενα σχεδον ετοιμη! 2 νυχτικα εχω βαλει, αλλα σκεφτομαι να ψαξω κ τπτ απο πανω καμια λεπτη ζακετα δε ξερω..βρακια, σαγιοναρες για μπανιο, σερβιερες,επιθεματα, αφρολουτρο, τα ρουχο του μωρου, 2 σεντονακια αγκαλιας κ 2 πετσετακια...μου λειπουν τα ρουχα εξοδου μου κ καλλυντικα,σιγα κανα ρουζ θα παρω κ κανα λιποζαν που δεν εχω  ααα κ ενα σουτιεν..τωρα οδοντοβουρτα χτενα σαμπουαν θα τα φερει ο αντρας μου κ γενικα ο,τι ξεχασω!

Από πρώτα συμπτώματα, φτάσαμε να μιλάμε για αυχενικες, για Β επίπεδου και τώρα ετοιμαζόμαστε για το μαιευτήριο!!! Τελικά πέρασε γρήγορα ο καιρός!!!!

Just now, marioula1234 είπε:

Αγάπη δύο τρία πράγματα θέλω ακόμα δικά μ κυρίως κ όλο λέω θα τα αγοράσω να τα βάλω μέσα αλλά δεν... Αύριο λοιπόν θαψ το κάνω όπως κ δηποτε... 

Μπήκες κ εσύ στο μήνα σου κοριτσάκι μου ε; ❤️

Κορίτσια μ  πάει ακόμα ένα Σαββατοκύριακο δύο μου έμειναν ακόμη όλο κ κοντευουμεεεε 

Μπήκα χτες κι εγώ αγάπη!!! Τελική ευθεία! Αύριο λέω να κάνω τη βαλίτσα κι εγώ!

• Μου αρέσει 4

EGLbp2.png

Just now, tsilona είπε:

Ρε σεις ένα παραμύθι διάβασα στην κόρη μου κ 100 φορές λαχανιασα....ν ανήσυχησω η το παθαίνετε κ σεις;

Κι εγώ συνέχεια!!! Εδώ από το σαλόνι πάω στο δωμάτιο και λαχανιαζω!!!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...