Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Που χαθήκατε όλες καλέ; Πήγατε για ποταρες; Αχαχααχ

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μόλις μπήκα και είχα την ίδια απορία χαχαχα. 

Αγάπη πάντα έτσι είναι τα σ/κ πέφτει η κίνηση το έχω παρατηρήσει χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

Λοιπόν αντε καλέ ας μαζευτούμε για πείτε τι θα πούμε; χαχαχ

Τι να πούμε μάνα μου τέτοια ώρα; Κράμπες, πόνοι, λιγούρα, ααααα και οοοοοο ακούγονται απ' το δωμάτιο και όχι από κουλι Τσιλονα σε βλέπω χαχαχαχαχα

Just now, Ele@n είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!! Να σας κάνω εγώ μια ερώτηση μιας που προπορευεστε στους μήνες;;; Έχετε να προτείνετε κανένα ηλεκτρονικό μαγαζί για βρεφικα ρουχαλακια;;;;

Orchestra, zara, jumbo, h&m, beboulino, Mothercare.... :)

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Γεια σας κορίτσια! Είχα μέρες να μπω... Με ζορισε αρκετά η ζέστη το τελευταίο διάστημα... ευτυχώς που άρχισε να δροσίζει! Από ότι διαβάζω πάντως οι περισσότερες είστε πολύ fit εγγυουλες... μπράβο! Εγώ 33η βδομάδα και έχω πάρει ήδη 11 κιλά. Ελπίζω τους τελευταίους μήνες να μην πάρω πολλά... Από κράμπες πώς τα πάτε;;; Το τελευταίο διάστημα παθαίνω κράμπες στον ύπνο μου και ξυπνάω από τον πόνο... αφού σκέφτομαι τι θα γίνει στον 9ο που θα μου κόψει ο γιατρός το μαγνήσιο! 
Ξεκίνησαν σιγά σιγά βλέπω και τα πρώτα μωράκια...με το καλό και στις υπόλοιπες!!!:)

• Μου αρέσει 2

Just now, Mamacita Alina είπε:

Τι να πούμε μάνα μου τέτοια ώρα; Κράμπες, πόνοι, λιγούρα, ααααα και οοοοοο ακούγονται απ' το δωμάτιο και όχι από κουλι Τσιλονα σε βλέπω χαχαχαχαχα

Orchestra, zara, jumbo, h&m, beboulino, Mothercare.... :)

Εμ αυτό να μου πεις χαχα

Just now, travelM είπε:

Γεια σας κορίτσια! Είχα μέρες να μπω... Με ζορισε αρκετά η ζέστη το τελευταίο διάστημα... ευτυχώς που άρχισε να δροσίζει! Από ότι διαβάζω πάντως οι περισσότερες είστε πολύ fit εγγυουλες... μπράβο! Εγώ 33η βδομάδα και έχω πάρει ήδη 11 κιλά. Ελπίζω τους τελευταίους μήνες να μην πάρω πολλά... Από κράμπες πώς τα πάτε;;; Το τελευταίο διάστημα παθαίνω κράμπες στον ύπνο μου και ξυπνάω από τον πόνο... αφού σκέφτομαι τι θα γίνει στον 9ο που θα μου κόψει ο γιατρός το μαγνήσιο! 
Ξεκίνησαν σιγά σιγά βλέπω και τα πρώτα μωράκια...με το καλό και στις υπόλοιπες!!!:)

Από κράμπες καλή μ άλλο τπτ κ σε όλες γίνονται τη νύχτα πάνω στο τέντωμα  γτ άραγε; το έχω απορία πάντα νύχτα η ξημερώματα τις παθαινω κ εγώ 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!Κραμπες κι εγω παθαινω το βραδυ αλλα κυριως οταν εχω κουραστει λιγο παραπανω μες στην ημερα...δεν εννοω τιποτα ιδιαιτερο βεβαια γιατι ο γιατρος με εχει στην ξεκουραση, απλα αν μεινω λιγο παραπανω ορθια ή πολλες ωρες καθιστη. 

Εχω να δηλωσω οτι χθες εφαγα τα παντααααα τελικα!!!Η σημερινη καουρα ομως ειναι ανευ προηγουμενου...τουλαχιστον χθες το ευχαριστηθηκα κι ας μου βγαινει ξινο σημερα!!:D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Καλημεραααα!!Κραμπες κι εγω παθαινω το βραδυ αλλα κυριως οταν εχω κουραστει λιγο παραπανω μες στην ημερα...δεν εννοω τιποτα ιδιαιτερο βεβαια γιατι ο γιατρος με εχει στην ξεκουραση, απλα αν μεινω λιγο παραπανω ορθια ή πολλες ωρες καθιστη. 

Εχω να δηλωσω οτι χθες εφαγα τα παντααααα τελικα!!!Η σημερινη καουρα ομως ειναι ανευ προηγουμενου...τουλαχιστον χθες το ευχαριστηθηκα κι ας μου βγαινει ξινο σημερα!!:D

Κοριτσαρες, καλημέρα!! Εμένα πέρα από κράμπες κάνει κάτι κρακ η μέση μου όταν αλλάζω πλευρό, που νομίζω ότι θα μείνω στον τόπο!!!! 

@tsilona Φίλη μάντεψε, χτες ήμουν σε ποντιακό γλέντι! Σε σκεφτόμουν Χαχαχαχα!

Just now, katerinaki 86 είπε:

Κατερινακι, τουλάχιστον την ευχαριστήθηκες την αμαρτία!!!

7 ώρες πρίν, travelM είπε:

Αχ πραγματικά κορίτσι, να δροσίσει να ηρεμήσουμε. Είναι υπέροχα τα τελευταία βράδια που είναι δροσερά! Όχι τίποτα άλλο, μπας και κοιμηθούμε σαν άνθρωποι! Εγώ έβαλα 8 κιλά, (με μέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας, τώρα μπορεί να έχω πάρει κανένα ακόμα), τα περισσότερα μετά τον 6ο μήνα! Μέχρι τον 4ο είχα χασει 2! Πάλι καλά κορίτσια πολύ καλά κρατιόμαστε!!!

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Εγω εχω να δηλωσω πως εφαγα μια κουταλια σοκολατοπιτα... Δεν αντεξα ρε κοριτσια... Το πρωι ειχα 88 νηστείας... Αμαρτια πια... Η πρωτη ατασθαλια που κανω στην εγκυμοσύνη... Εν τω μεταξύ θα παμε σε τραπεζι παλι σε λιγο... Κ μαντεψτε.... Μαγειρευω να φαω να παω χορτατη... Δεν θα τα κοιταω παλι ολα κ να πειναω κ να μην μπορω να φαω... Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κοριτσαρες, καλημέρα!! Εμένα πέρα από κράμπες κάνει κάτι κρακ η μέση μου όταν αλλάζω πλευρό, που νομίζω ότι θα μείνω στον τόπο!!!! 

@tsilona Φίλη μάντεψε, χτες ήμουν σε ποντιακό γλέντι! Σε σκεφτόμουν Χαχαχαχα!

Κατερινακι, τουλάχιστον την ευχαριστήθηκες την αμαρτία!!!

Αχ πραγματικά κορίτσι, να δροσίσει να ηρεμήσουμε. Είναι υπέροχα τα τελευταία βράδια που είναι δροσερά! Όχι τίποτα άλλο, μπας και κοιμηθούμε σαν άνθρωποι! Εγώ έβαλα 8 κιλά, (με μέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας, τώρα μπορεί να έχω πάρει κανένα ακόμα), τα περισσότερα μετά τον 6ο μήνα! Μέχρι τον 4ο είχα χασει 2! Πάλι καλά κορίτσια πολύ καλά κρατιόμαστε!!!

Εγώ φιλη όλα και ολά 4 κιλά Εχω πάρει

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Εγω εχω να δηλωσω πως εφαγα μια κουταλια σοκολατοπιτα... Δεν αντεξα ρε κοριτσια... Το πρωι ειχα 88 νηστείας... Αμαρτια πια... Η πρωτη ατασθαλια που κανω στην εγκυμοσύνη... Εν τω μεταξύ θα παμε σε τραπεζι παλι σε λιγο... Κ μαντεψτε.... Μαγειρευω να φαω να παω χορτατη... Δεν θα τα κοιταω παλι ολα κ να πειναω κ να μην μπορω να φαω... Χαχαχα 

Εσύ μια κουταλιά εγώ σε γάμο που έφαγα πιάτο ολόκληρο; Μετά είχα 95 με το παλιό μηχάνημα άρα 115 με το καινούργιο. Δεν ανέβηκε. Και νηστειας νορμάλ .... Και βλέπεις έγκυες και τρώνε από γλυκά τον αγλεορα ζηλευωωωωωω.

Θα γεννήσω και ότι έχει σε γλυκό το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ χαχαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...