Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, [email protected] είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Τι κάνετε? Για πείτε μου λίγο με κιλά πως τα πήγατε? Εγώ είμαι 32 εβδομάδων έχω πάρει 6.5 κιλα, τα 2.5 τα πηρα στον 7ο..εχω ακόμα 8ο και 9ο..Πως τα βάζω έτσι σε αυτό το τρίτο τρίμηνο??? 

Εγώ είμαι 33+0 και το μωρό το βγάζουν στον υπέρηχο 34+0. Έχω πάρει 8,5 κιλά. Πήρα 4 κιλά το πρώτο τρίμηνο και άλλα 4 το 2ο τρίμηνο. Στο 3ο τρίμηνο μέχρι τώρα πήρα μόνο μισό κιλό, γιατί κάνω διατροφή λόγω διαβήτη κύησης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια σας παραθέτω ένα υπέροχο κειμενάκι που μιλάει για το λεγόμενο "baby blues". Λίγο πολύ όλες θα περάσουμε από αυτό τον πρώτο καιρό και πολλές το συγχέουν με την επιλοχειο κατάθλιψη , ενώ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

"Baby blues"

Eνας μικρός άνθρωπος μεγαλώνει στο σωματικό κ ψυχικό περιβάλλον της μητέρας του.
Το ενδομήτριο περιβάλλον που τρέφει σωματικά και ψυχικά την ύπαρξη του ανθρώπου που κυοφορειται αλλά υφαίνει με προσδοκία την στιγμή που την θέση του θα πάρει η αγκαλιά της μητέρας.
Ένα διάστημα προσμονής, λαχταρας και ανάγκης για την Συνάντηση.
Την συνάντηση Ανάμεσα στην Γυναίκα που θα ξαναγεννηθεί ως Μητέρα και του μωρού που θα την συναντησει. 
Και Έρχεται η Συνάντηση γιατί γεννιέται ο Άνθρωπος.
Και έρχεται η στιγμή που η μητέρα θα κρατήσει δύο "Κόσμους" στα χέρια της.
Τον δικό της "Κόσμο" που μέσα του ανθίζει η μητρότητα και τον "Κόσμο" του μωρού τους που θέλει να τον γνωρίσει.
2 Κόσμοι σε μια Ύπαρξη.
Ένας συμβολικός Κόσμος και ένας κυριολεκτικος Κόσμος.

Τεράστια και Μεγαλειώδη συναισθήματα σε μια γυναίκα που μόλις έχει δημιουργήσει πραγματική και συμβολική Ζωή. 
Να δημιουργείς Ζωή, να δημιουργείς Κόσμο και μετά να χρειάζεται να Συνδεθείς μαζί τους. 
Κάθε τεράστιο τρομάζει, κάθε μεγαλειώδες σε κάνει να χάνεσαι από την δύναμη του. 
Κρατάς το μωρό σου στα χέρια και η Προσμονη σαν να σταματάει λίγο. 
Κρατάς το μωρό σου στα χέρια σου και η δύναμη και ορμή των  συναισθηματων σαν να σου ψυθιριζει κάτι. 
Και αρχίζει λίγο η μελαγχολία, λίγο η ανάγκη να νιώσεις ότι βρίσκεις την Σύνδεση. 
Με το μωρό σου αλλά και με τον εαυτό του. 
Baby blues, μια τρυφερή έκφραση της ανάγκης της μητέρας να συνδεθεί με τους Κόσμους της. 
Φροντιδα στην νέα μαμά με ενσυναίσθηση και τρυφερότητα.

Τι τελειο κειμενο! Αυτο που επαθα νομιζω οταν μπηκα σπιτι με το μωρο μετα την κλινικη...κλαμματα για το αν θα τα καταφερω...πώς θα αλλαξει τη ζωη μου....

6 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Οταν οι εκατοστιαιες θέσεις πέφτουν ειτε δίδυμα είναι ειτε ενα καλό είναι να μην μένουν στην κοιλιά υπάρχουν πολλά αγάπη

Σιγουρα ο γιατρος ξερει καλυτερα για να το κανει... @minxri μην φοβασαι τιποτα...φαινεται υπαρχει λογος που ειναι καλυτερα να αναπτυχθουν εξω απο το σωμα σου...δείξε εμπιστοσυνη και να σκεφτεσαι μονο οτι θα συναντησεις τα μωρακια σου συντομα!

3 ώρες πρίν, [email protected] είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Τι κάνετε? Για πείτε μου λίγο με κιλά πως τα πήγατε? Εγώ είμαι 32 εβδομάδων έχω πάρει 6.5 κιλα, τα 2.5 τα πηρα στον 7ο..εχω ακόμα 8ο και 9ο..Πως τα βάζω έτσι σε αυτό το τρίτο τρίμηνο??? 

Λιγο το μωρο, λιγο εσυ...τα κιλα οντως μπαινουν πιο ευκολα στο τριτο τριμηνο. Εγω σε λιγες μερες μπαινω στον 9ο κι εχω παρει 8 κιλα

Αχ κοριτσια το ξενυχταω με τις καουρες...νερο πινω και με πιανει το στομαχι μου...το οποιο εχει εξαφανιστει γιατι εχει απλωθει η κοιλια μου...καλο ξημερωμα να εχουμε ολες!

verzp2.pngYgrLp2.png

6 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Μα αφού δεν έχεις ζάχαρο εσύ γιατί κρατιεσαι δε ξερωωωω. Στη θέση σου θα είχα φάει ήδη το ψυγείο που τα πουλάει με το φρεον όχι μόνο ένα παγωτό αχάχαχαχαχα

Δεν κρατιέμαι, όρεξη δεν έχω. Καλέ εγώ τα παγωτά τα λάτρευα. Κι εδώ όλο προσπαθώ να σκεφτώ τις πραλινες και τις ρευστές καραμέλες πάνω στο παγωτάκι μπας και μου έρθει όρεξη.

Κορίτσια μέχρι 12 με 15 κιλά χάνονται εύκολα. Και όσο πιο μικρουλες είστε και τα 20 θα χαθούν κι αυτά εύκολα. Ευτυχώς έχουμε χειμώνα μπροστά μας!! 

Μετά το θέμα είναι πως θα λειτουργήσει κάθε οργανισμός στον θηλασμό!! Άλλες με τον θηλασμό γίνονται στιλακια κι άλλες παχαίνουν.

Εγώ ενώ είχα χάσει με τη γέννα σχεδόν τα κιλά (είχα πάρει 6 κιλά στον γιο) είχα ένα σπαστικό πρήξιμο στην κοιλιά. Δεν ήταν η κοιλιά της εγκυμοσύνης... Η κοιλιά έγινε πλάκα,επίπεδη, όταν μου ήρθε περίοδος. Στον 7ο μήνα δηλαδή και ένα μήνα μετά ήμουν έγκυος.

Μπήκα στο μήνα μου κι εγώ κορίτσια!!!!! Καλέ απίστευτο!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Δεν κρατιέμαι, όρεξη δεν έχω. Καλέ εγώ τα παγωτά τα λάτρευα. Κι εδώ όλο προσπαθώ να σκεφτώ τις πραλινες και τις ρευστές καραμέλες πάνω στο παγωτάκι μπας και μου έρθει όρεξη.

Κορίτσια μέχρι 12 με 15 κιλά χάνονται εύκολα. Και όσο πιο μικρουλες είστε και τα 20 θα χαθούν κι αυτά εύκολα. Ευτυχώς έχουμε χειμώνα μπροστά μας!! 

Μετά το θέμα είναι πως θα λειτουργήσει κάθε οργανισμός στον θηλασμό!! Άλλες με τον θηλασμό γίνονται στιλακια κι άλλες παχαίνουν.

Εγώ ενώ είχα χάσει με τη γέννα σχεδόν τα κιλά (είχα πάρει 6 κιλά στον γιο) είχα ένα σπαστικό πρήξιμο στην κοιλιά. Δεν ήταν η κοιλιά της εγκυμοσύνης... Η κοιλιά έγινε πλάκα,επίπεδη, όταν μου ήρθε περίοδος. Στον 7ο μήνα δηλαδή και ένα μήνα μετά ήμουν έγκυος.

Γτ μαρή εσύ πόσο είσαι κ λες  όσο πιο μικρουλες; 

Εγώ με το θηλασμό είχα βάλει .κωλοφαρδη κ κει ρε παιδι μου...

Μπήκες στο μήνα σου κ λέει περίπου 28 μέρες κ γω είμαι 37+1 κ λέει περίπου 26 μέρες.ααααααχαχαχαχαχα πως γκεγκεν ατό;

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Just now, tsilona said:

Μπήκες στο μήνα σου κ λέει περίπου 28 μέρες κ γω είμαι 37+1 κ λέει περίπου 26 μέρες.ααααααχαχαχαχαχα πως γκεγκεν ατό;

Είναι που το έχει δέσει ότι θα γεννήσεις αργότερα! Χαχαχαχα

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

4wnKp2.png 

Just now, tsilona είπε:

Αχαχαχαχαχ μάλλον κάνει μαντεψιες και το τικερακι! Όλα εναντίον σου!!!

17 ημέρες για το μωρό βασικά εγω. 

Είμαι στα 33!!

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αχ Παναγια μου. Δεν έχει όρεξη λέει και μόνο απ' τη περιγραφή το θέλω εγωωω.

Ο θηλασμός όντως μερικές φορές παχαινει. Εγώ αν και έκανα μικτή διατροφή στη μικρή, έτρωγα παραπάνω και παχυνα ενώ βγήκα απ' το νοσοκομείο πιο επίπεδη από τα 12 μου (στη κοιλιά)...

Καλό 9οοοο χιχιχιχιχι

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

6 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Τι τελειο κειμενο! Αυτο που επαθα νομιζω οταν μπηκα σπιτι με το μωρο μετα την κλινικη...κλαμματα για το αν θα τα καταφερω...πώς θα αλλαξει τη ζωη μου....

Σιγουρα ο γιατρος ξερει καλυτερα για να το κανει... @minxri μην φοβασαι τιποτα...φαινεται υπαρχει λογος που ειναι καλυτερα να αναπτυχθουν εξω απο το σωμα σου...δείξε εμπιστοσυνη και να σκεφτεσαι μονο οτι θα συναντησεις τα μωρακια σου συντομα!

Λιγο το μωρο, λιγο εσυ...τα κιλα οντως μπαινουν πιο ευκολα στο τριτο τριμηνο. Εγω σε λιγες μερες μπαινω στον 9ο κι εχω παρει 8 κιλα

Αχ κοριτσια το ξενυχταω με τις καουρες...νερο πινω και με πιανει το στομαχι μου...το οποιο εχει εξαφανιστει γιατι εχει απλωθει η κοιλια μου...καλο ξημερωμα να εχουμε ολες!

Ολες fit εγκυουλες είμαστε... Χαχαχα... Έχω 8 εβδομάδες ακόμα θα δείξει.... Δεν είναι ότι τρώω γιατί έχω παρά πολλές καούρες.. Αλλά τα κιλά ανεβαίνουν πιο γρήγορα τώρα στο τέλος σε μένα... Χαχαχαχα 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Οοοοοολε!!! Ειδες που ελεγες πως θα γεννησεις προωρα?!?! Να μας ακους κι εμας οταν σου λεμε οτι ολα θα πανε καλα! Εχουμε κι εμεις μαντικες ικανοτητες...χιχι

Αν κρίνουμε απο τον προηγουμενο τοκετο που τον εκανα 38+2 τοτε εγω σε 3 εβδομαδες γενναωωωωωω!!!

verzp2.pngYgrLp2.png

Κορίτσια βρεχει κ στα μερη σας;;; Στο δικο μου έριξε μια καταιγίδα κ ακομα βρέχει...  Κ εγω σκέφτομαι που θα έρθει ο μπεμπουλης μας σε λιγες μερες κ ετσι οπως θα ειναι χουχουλιαρικος ο καιρος θα κανουμε πολλες αγκαλιες... Ολη την ωρα αγκαλιες... Ανυπομονω!!!!! 

• Μου αρέσει 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια βρεχει κ στα μερη σας;;; Στο δικο μου έριξε μια καταιγίδα κ ακομα βρέχει...  Κ εγω σκέφτομαι που θα έρθει ο μπεμπουλης μας σε λιγες μερες κ ετσι οπως θα ειναι χουχουλιαρικος ο καιρος θα κανουμε πολλες αγκαλιες... Ολη την ωρα αγκαλιες... Ανυπομονω!!!!! 

Προς τη βροχή οδεύει ! Τέλεια ναιιι

• Μου αρέσει 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

10 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μπήκες στον μήνα σου αγάπη μου ❤️ είδες που φοβοσουν για πρόωρο τοκετό; όλα καλά θα πάνε κοντεύω να μπω κ εγώ αντε Παναγία μου! 

7 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Πολύ υπερκινητικότητα η μπεμπα σήμερα κούκλες.βουναλακια κάνει η κοιλιά μου.

Στο δια ταύτα έχει δροσίσει κ είμαι.τρισευτυχισμενη!

Απόλαυσε τα γτ σε λίγες μερούλες θα σου λείπουν αγαπημένη μου! 

1 hour ago, winspert είπε:

Εδώ έχουμε καύσωνα ααα κ καθόλου βροχη

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...