Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, [email protected] είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Τι κάνετε? Για πείτε μου λίγο με κιλά πως τα πήγατε? Εγώ είμαι 32 εβδομάδων έχω πάρει 6.5 κιλα, τα 2.5 τα πηρα στον 7ο..εχω ακόμα 8ο και 9ο..Πως τα βάζω έτσι σε αυτό το τρίτο τρίμηνο??? 

Καλησπέρα αγάπη εγώ είμαι 35 εβδομάδων κ πήρα συνολικά 8 κιλα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, [email protected] είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Τι κάνετε? Για πείτε μου λίγο με κιλά πως τα πήγατε? Εγώ είμαι 32 εβδομάδων έχω πάρει 6.5 κιλα, τα 2.5 τα πηρα στον 7ο..εχω ακόμα 8ο και 9ο..Πως τα βάζω έτσι σε αυτό το τρίτο τρίμηνο??? 

Εγω ειμαι 34 και 3 και εχω παρει 7...τα 3 μεσα σε 5 βδομάδες!

fzY0p3.png

Just now, tsilona είπε:

Ε κ που μπήκα ;; Όλες θα γεννησετε κ εγώ ακόμα θα περιμένω αααχαχαχαχ

Τη μέρα που θα έρθει ο άντρας σου θα γεννήσεις εσύ! Άντε ίσως και την επόμενη.. Έτσι φλασιά μου ήρθε τώρα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, [email protected] said:

Εγώ μέχρι τον τρίτο μήνα έχανα. Τέτατο έμεινα σταθερή. 5ο πήρα 2.5 κιλά, 6ο άλλα 2.5 και 7ο το έκλεισα λίγο και πήρα 1. Σύνολο 6. Αλλά είμαι 31 εβδομάδες ακόμα

4wnKp2.png 

5 έχω πάρει κι εγω. Κι αν κρίνω και από τις 2 προηγούμενες, εγώ 8ο 9ο δεν παίρνω αλλά κιλά.

Αύριο λέω να φάω αυτό το magic με την πραλινα. Ε μα με σκασατε, η μια με τα φουντουνια, τα γαριδάκια, η άλλη με τις καρμποναρες και τα προφιτερολ!!

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

5 έχω πάρει κι εγω. Κι αν κρίνω και από τις 2 προηγούμενες, εγώ 8ο 9ο δεν παίρνω αλλά κιλά.

Αύριο λέω να φάω αυτό το magic με την πραλινα. Ε μα με σκασατε, η μια με τα φουντουνια, τα γαριδάκια, η άλλη με τις καρμποναρες και τα προφιτερολ!!

Μα αφού δεν έχεις ζάχαρο εσύ γιατί κρατιεσαι δε ξερωωωω. Στη θέση σου θα είχα φάει ήδη το ψυγείο που τα πουλάει με το φρεον όχι μόνο ένα παγωτό αχάχαχαχαχα

• Χαχα 5

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κοριτσια μας βλεπω ολες κομψοτατες γιατι οι περισσοτερες γνωστες μου πηραν καμια 20αρια η καθε μια σε καθε εγκυμοσυνη!!Εγω 7 εχω παρει μεχρι στιγμης, τα περισσοτερα 5ο και 6ο, 7ο και 8ο ανεβαινει πολυ πιο χαλαρα η ζυγαρια. Αυτην την εβδομαδα εχασα και μισο κιλο λογω της κορτιζονης γιατι την εχω βγαλει με αναλατα και αγλυκα αλλα πιστευω οτι μολις φαω αλατακι θα επανελθει οποτε το υπολογιζω κανονικα!! Ααααχ, 1 μερα εμεινε...αυριο το βραδυ εχει εξοδο και επιτελους θα φαω κανονικα...και μετα θα βογγαω οπως παντα γιατι δε θα μπορω να χωνεψω!!!χαχαχα

• Χαχα 4

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, katerinaki 86 είπε:

Κοριτσια μας βλεπω ολες κομψοτατες γιατι οι περισσοτερες γνωστες μου πηραν καμια 20αρια η καθε μια σε καθε εγκυμοσυνη!!Εγω 7 εχω παρει μεχρι στιγμης, τα περισσοτερα 5ο και 6ο, 7ο και 8ο ανεβαινει πολυ πιο χαλαρα η ζυγαρια. Αυτην την εβδομαδα εχασα και μισο κιλο λογω της κορτιζονης γιατι την εχω βγαλει με αναλατα και αγλυκα αλλα πιστευω οτι μολις φαω αλατακι θα επανελθει οποτε το υπολογιζω κανονικα!! Ααααχ, 1 μερα εμεινε...αυριο το βραδυ εχει εξοδο και επιτελους θα φαω κανονικα...και μετα θα βογγαω οπως παντα γιατι δε θα μπορω να χωνεψω!!!χαχαχα

Κι εγώ κομψότατες σας βλέπω αλλά από μακριά με κυάλια δυστυχώς γιατί είμαι ακόμα στον 8ο και έχω βάλει 14.. Εγώ και η Ελπίδα πήραμε τα περισσότερα, ας ελπίσουμε ότι θα τα χάσουμε εύκολα!

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Κι εγώ κομψότατες σας βλέπω αλλά από μακριά με κυάλια δυστυχώς γιατί είμαι ακόμα στον 8ο και έχω βάλει 14.. Εγώ και η Ελπίδα πήραμε τα περισσότερα, ας ελπίσουμε ότι θα τα χάσουμε εύκολα!

Απο κοντα ειμαι κ εγω, μη νομίζεις... 11 εχω παρει μέχρι τωρα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Μια χαρα ειμαστε ολες!!Πολλα-λιγα...δεν εχει σημασια!!Θα τα χασουμε μετα που θα μας τρεχουν τα μπεμπακια μας!!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

@winspert @katerinaki 86 ναι όντως έτσι σκέφτομαι κι εγώ, θα μας τρέχουν τα νινάκια οπότε θα φεύγουν και τα κιλάκια χαχα! Λένε κιόλας ότι με το θηλασμό χάνονται γρήγορα.. Για να δούμε! Εν τω μεταξύ ο μάρσιπος που πήρα έχει νούμερα και πήρα small, τώρα δε μου κάνει ούτε για αστείο! Θα πεισμώσω να τα χάσω για να βάλω γρήγορα μέσα τον πριγκιπάκο..

• Μου αρέσει 2

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...