Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Αλήθεια;;; Εμένα δε μου πε κάτι.κ έχω ραντεβού στις 20 είπε αν δε γεννήσω ως τοτε

Ναι έτσι γράφει το χαρτί. Θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο που θα πάω την Τετάρτη. Αλλά δεν ξέρω πώς να ανεβάσω εδώ φωτογραφία; Ξέρει καμία;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Ήξερα απτό tinypic αλλά πρέπει να έκλεισε η σελίδα .τώρα δεν ξέρω.ας μας πει καμία να βάλουμε κ καμία κοιλιοσελφι

Το ανέβασα με link αλλά λέει ότι πρέπει να πάρει έγκριση πρώτα και δεν την δημοσιεύει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας παραθέτω ένα υπέροχο κειμενάκι που μιλάει για το λεγόμενο "baby blues". Λίγο πολύ όλες θα περάσουμε από αυτό τον πρώτο καιρό και πολλές το συγχέουν με την επιλοχειο κατάθλιψη , ενώ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

"Baby blues"

Eνας μικρός άνθρωπος μεγαλώνει στο σωματικό κ ψυχικό περιβάλλον της μητέρας του.
Το ενδομήτριο περιβάλλον που τρέφει σωματικά και ψυχικά την ύπαρξη του ανθρώπου που κυοφορειται αλλά υφαίνει με προσδοκία την στιγμή που την θέση του θα πάρει η αγκαλιά της μητέρας.
Ένα διάστημα προσμονής, λαχταρας και ανάγκης για την Συνάντηση.
Την συνάντηση Ανάμεσα στην Γυναίκα που θα ξαναγεννηθεί ως Μητέρα και του μωρού που θα την συναντησει. 
Και Έρχεται η Συνάντηση γιατί γεννιέται ο Άνθρωπος.
Και έρχεται η στιγμή που η μητέρα θα κρατήσει δύο "Κόσμους" στα χέρια της.
Τον δικό της "Κόσμο" που μέσα του ανθίζει η μητρότητα και τον "Κόσμο" του μωρού τους που θέλει να τον γνωρίσει.
2 Κόσμοι σε μια Ύπαρξη.
Ένας συμβολικός Κόσμος και ένας κυριολεκτικος Κόσμος.

Τεράστια και Μεγαλειώδη συναισθήματα σε μια γυναίκα που μόλις έχει δημιουργήσει πραγματική και συμβολική Ζωή. 
Να δημιουργείς Ζωή, να δημιουργείς Κόσμο και μετά να χρειάζεται να Συνδεθείς μαζί τους. 
Κάθε τεράστιο τρομάζει, κάθε μεγαλειώδες σε κάνει να χάνεσαι από την δύναμη του. 
Κρατάς το μωρό σου στα χέρια και η Προσμονη σαν να σταματάει λίγο. 
Κρατάς το μωρό σου στα χέρια σου και η δύναμη και ορμή των  συναισθηματων σαν να σου ψυθιριζει κάτι. 
Και αρχίζει λίγο η μελαγχολία, λίγο η ανάγκη να νιώσεις ότι βρίσκεις την Σύνδεση. 
Με το μωρό σου αλλά και με τον εαυτό του. 
Baby blues, μια τρυφερή έκφραση της ανάγκης της μητέρας να συνδεθεί με τους Κόσμους της. 
Φροντιδα στην νέα μαμά με ενσυναίσθηση και τρυφερότητα.

• Μου αρέσει 8

yplDp3.png

1 hour ago, minxri είπε:

Κοριτσάκια μ τελείωσα περιμένω τον γυναικολόγο μ να με πάρει τηλ να κανονίσουμε για την γέννα μάλλον εγώ είμαι η επόμενη Αχαχα....Ο εμβρυολόγος μου είπε την άλλη Παρασκευή να μπούμε αλλά εγώ θα ζητήσω από το γιατρό μ να με περιμένει 3-4 μέρες ακόμα να κλείσω και την 35η

Αχ αληθεια!!! Τι ωραια! Σε λιγες μερες θα εχεις τα μπεμπακια σου! Δεν ξερω...το εχασα? Ειπες ποσο βαρος εχουν?

πρίν από 17 λεπτά , minxri είπε:

Δεν θα με βάλει λόγω δύδιμης απ’ότι κατάλαβα αλλά λόγω βάρους έχουν πάρει 300gr περίπου το κάθε ένα αλλά έχουν πέσει στις 100στιαίες 1930 είναι ο μικρός και η μικρή 2098 ο μικρός ήταν στην 12η και έπεσε στην 7η και η μικρή ήταν στην 16η και έπεσε στην 15η.Έχω τρομοκρατηθεί λιγάκι η αλήθεια είναι

Α ενταξει με καλυψες με αυτη την απαντηση...εγω τωρα σαν ασχετη λεω, αυτος δεν ειναι λογος να περιμενουν να παρουν βαρος απ οτι να τα βγαλουν ακομα πιο νωρις? Βεβαια ο γιατρος ξερει καλυτερα απο οτι και να λεμε τωρα εδω μεσα...

πρίν από 18 λεπτά , tsilona είπε:

Καλημέρα καλησπέρα.δε σας διαβασα,ήμουν έξω για δουλειές.με είπε μια άσχετη στο δρόμο.ααααχ με το καλό κορίτσι μου!!!κ η άλλη χτες με ρώτησε για τη δουλειά μου,που θα ναι φέτος.τη λέω σπίτι φέτος.γτ τι έγινε λέει; Γεννάω μαρή τη λέω.οτι να ναι

Α καλαααα...στραβομαρα ειχε η δευτερη? 

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Αχ αληθεια!!! Τι ωραια! Σε λιγες μερες θα εχεις τα μπεμπακια σου! Δεν ξερω...το εχασα? Ειπες ποσο βαρος εχουν?

Α ενταξει με καλυψες με αυτη την απαντηση...εγω τωρα σαν ασχετη λεω, αυτος δεν ειναι λογος να περιμενουν να παρουν βαρος απ οτι να τα βγαλουν ακομα πιο νωρις? Βεβαια ο γιατρος ξερει καλυτερα απο οτι και να λεμε τωρα εδω μεσα...

Α καλαααα...στραβομαρα ειχε η δευτερη? 

Οταν οι εκατοστιαιες θέσεις πέφτουν ειτε δίδυμα είναι ειτε ενα καλό είναι να μην μένουν στην κοιλιά υπάρχουν πολλά αγάπη

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια σας παραθέτω ένα υπέροχο κειμενάκι που μιλάει για το λεγόμενο "baby blues". Λίγο πολύ όλες θα περάσουμε από αυτό τον πρώτο καιρό και πολλές το συγχέουν με την επιλοχειο κατάθλιψη , ενώ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

"Baby blues"

Eνας μικρός άνθρωπος μεγαλώνει στο σωματικό κ ψυχικό περιβάλλον της μητέρας του.
Το ενδομήτριο περιβάλλον που τρέφει σωματικά και ψυχικά την ύπαρξη του ανθρώπου που κυοφορειται αλλά υφαίνει με προσδοκία την στιγμή που την θέση του θα πάρει η αγκαλιά της μητέρας.
Την συνάντηση Ανάμεσα στην Γυναίκα που θα ξαναγεννηθεί ως Μητέρα και του μωρού που θα την συναντησει. 
Τον δικό της "Κόσμο" που μέσα του ανθίζει η μητρότητα και τον "Κόσμο" του μωρού τους που θέλει να τον γνωρίσει.
2 Κόσμοι σε μια Ύπαρξη.

Τεράστια και Μεγαλειώδη συναισθήματα σε μια γυναίκα που μόλις έχει δημιουργήσει πραγματική και συμβολική Ζωή. 
Να δημιουργείς Ζωή, να δημιουργείς Κόσμο και μετά να χρειάζεται να Συνδεθείς μαζί τους. 
Κάθε τεράστιο τρομάζει, κάθε μεγαλειώδες σε κάνει να χάνεσαι από την δύναμη του. 
Κρατάς το μωρό σου στα χέρια σου και η δύναμη και ορμή των  συναισθηματων σαν να σου ψυθιριζει κάτι. 
Και αρχίζει λίγο η μελαγχολία, λίγο η ανάγκη να νιώσεις ότι βρίσκεις την Σύνδεση. 
Baby blues, μια τρυφερή έκφραση της ανάγκης της μητέρας να συνδεθεί με τους Κόσμους της. 

Ανατριχιασαα!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

"Baby blues"

2 Κόσμοι σε μια Ύπαρξη.

Ποσο αληθινο και συγκινητικο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Δεν εισαι μονη σου φιλενάδα...εφω κι εμεις σου συμπαραστεκόμαστε...οχι μονο απο κλωτσιδια, αλλα και απο χίλια δυο αλλα...

Καλημερα!

Λοιπον χθες ειχα γιατρό...2.360 η μπέμπα αλλα βγαινει 9 μερες μικροτερη...δεν το χω με τις εκατοστιαιες αλλα ο γιατρος ειπε οτι μπορει να αργησω να γεννησω...απλα αναπτυσσεται πιο αργα...ολα ειναι φυσιολογικα! Αυτα απο μας!

Καλή μου όλα μια χαρά λοιπόν με την μπέμπα ❤️

3 ώρες πρίν, minxri είπε:

Καλημέραααα!!!!

Εγώ περιμένω στο ιατρείο του αγαπημένου γιατρού της @Farmakotriftena για το επαναληπτικό ντόμπλερ αλλά έχει αρκετή αναμονή και με έχει ποιάσει νύστα κορίτσιαααα Εντομεταξή διψάω συννέχεια και όλο τουαλέτα τρέχω εννοείται πως ούτε εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ όλα με ενοχλούν @Evangeliaa Εμείς είμαστε μαζί στις εβδομάδες για να δούμε θα έχουνε πάει 2kg τουλάχιστον να χαρώ λίγο????Πάντως εχθές που ζυγίστηκα από το τελευταίο ιατρείο που έκανα με τον γυναικολόγο μου έχω πάρει μόνο 1kg λέτε να σημαίνει ότι δεν έχουν πάρει τα μωράκια μ???

Και εγώ αγάπη μου διψάω συνέχεια κ κάθε τρεις κ λίγο είμαι στην τουαλέτα πφφφ

3 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Αχ και νόμιζα ότι είμαι η μόνη.... Αν τολμήσω και τεντωθω στον ύπνο μου θα μείνω εκεί απ' τον πόνο..... Πλευρό να αλλάξω παθαίνω κράμπα και απ' το αντίστοιχο πόδι..... Πφφφφ.... 

Καλημέρα όλη μεταααα :)

Δεν είσαι η μόνη από τι κατάλαβα όλες στο τεντωμα μας πιάνει η κραμπα στην γάμπα αγάπη μου 

3 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Χοντρούλες μου(χοντρούλες μου λέω και μόνο εγώ έχω βάλει τόσα κιλά χαχα)υπομονή με τους πόνους,τις καούρες και τις κράμπες! Έχουμε φτάσει στην πηγή..

Ρε σεις σοβαρά τώρα που είναι η Ελπίδα?!? Κάθε μέρα που μπαίνω λέω εεε σήμερα θα έχει γράψει, δεν μπορεί...ουφφφ θα μας σκάσεις τσαούσω @elpida20

Όχι ρε αγάπη τα μωράκια σου παίρνουν κανονικά απλά εσύ μένεις στυλάρα!!! Γράψε μας όταν τελειώσεις..

Η Ελπίδα θα μας σκάσει όντως... 

1 ώρα πρίν, minxri είπε:

Κοριτσάκια μ τελείωσα περιμένω τον γυναικολόγο μ να με πάρει τηλ να κανονίσουμε για την γέννα μάλλον εγώ είμαι η επόμενη Αχαχα....Ο εμβρυολόγος μου είπε την άλλη Παρασκευή να μπούμε αλλά εγώ θα ζητήσω από το γιατρό μ να με περιμένει 3-4 μέρες ακόμα να κλείσω και την 35η

πρίν από 20 λεπτά , minxri είπε:

Αγάπη μου τώρα μόλις μίλησα με το γιατρό μου είπε την Πέμπτη να μπούμε δεν μπορεί να τα αφήσει άλλο επειδή έχουν πέσει σε θέσεις φοβάται μην πέσουν κι άλλο και μετά λέει θα είναι επικίνδυνο δεν μπορούμε να παίζουμε τις πιθανότητες έτσι μου είπε θα είμαι 35+2

Αγάπη μου σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα έχεις τα ζουζουνακια σου στην αγκαλίτσα σου ❤️ τελειαααααα πως αισθάνεσαι; την βαλίτσα κ όλα τα σχετικά τα έχεις έτοιμα;;;; αχ εγώ θέλω 3 εβδομάδες ακόμα... 

Με το καλό!!!!

Με καισαρική  @minxri φαντάζομαι ε; πω πω 2ο μωρό στην παρέα (ίσως 3ο αν έχει γεννήσει κ η Ελπίδα) 

Αγάπη μου η Ελπίδα γέννησε τέλος το πήρα απόφαση χαχαχ

Just now, Clue είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μου πήρε ένα 2ωράκι να διαβάσω όλα όσα είχατε στείλει γιατί είχα 3 μέρες να μπω!!!

Έτρεχα με δουλειές κι ακόμα δεν έχω τελειώσει... Κι η επόμενη εβδομάδα έτσι θα πάει αλλά έχουμε πάρτυ την άλλη Κυριακή! Το έχω βάλει σα σημείο αναφοράς που μετά θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μόνο με τα του μωρού!

Πήγα στην ενδοκρινολόγο και με έβαλε πάλι σε διατροφή. Δε με μάλωσε για τα 100κάτι τα πρωινά μου αλλά μου το έριξε στο φιλότιμο. Μου λέει κάνε τη διατροφή για να μη στεναχωρηθείς εσύ. Γιατί αν μάθει το μωρούλι σε γλυκό περιβάλλον θα κάνει υπογλυκαιμία και θα μείνει στη μενν. Έκλεισε το στόμα λοιπόν! Εχθές έφτιαχνα μπομπονιέρες με m&m's και δεν έβαλα ούτε ένα στο στόμα!!! Χαχαχα Σήμερα το ζάχαρο ήταν 95 μετά από 2 μέρες διατροφή ήδη έχει πορεία προς τα κάτω. Παίρνω λίγο κουράγιο να συνεχίσω. Κι όχι "αποφεύγω λίγο τα γλυκά". Υο γύρισα στο σκληροπυρινικό. Απλά δεν τα ζυγίζω όπως στην αρχή. Με το μάτι. Θυμάμαι πάνω κάτω. Χθες μετά από τονοσαλάτα και δαμάσκηνα είχα 90!!!! Μεταγευματικό!!! Αυτά είναι!

Εμένα δεν έχει γίνει επίσημα αναφορά σε διαβήτη κύησης γιατί ήταν στη 1 ώρα 160 και στις 2  117. Δεν έχω το όνομα. Μόνο τη χάρη... Ο γυναικολόγος που γενικά είναι ελαστικός μου είπε να αποφεύγω τα γλυκά και τώρα η ενδοκρινολόγος με έβαλε σε διατροφή.

Από προσωπική εμπειρία κι όχι επίσημα μου φαίνεσαι κι εσύ λίγο στα όρια. Από τη μία μην αγχώνεσαι, από την άλλη μήπως να πρόσεχες λιγάκι. Δε χρειάζεται ίσως να μετριέσαι αν δεν το έχει πει ο γιατρός σου, απλά πρόσεχε λίγο γλυκά, υδατάνθρακες και λίπη.

Εμένα ο γιατρός μου την κάνει στανταρντ. Δεν θα ήθελα αλλά από όλες τις επεμβάσεις που μπορεί να γίνουν ας είναι μόνο αυτή. Μου είπε να μην κάνω καμία προετοιμασία. Κέγκελ παντως κάνω όποτε το θυμάμαι...

Εγώ έβλεπα προχθές ότι σπάσανε τα νερά αλλά επειδή ήταν νωρίς έπρεπε να το καθυστερήσουμε και ρώτξσα το γιατρό τι να κάνω και μου λέει με χανσαπλαστ!!! Και τότε είδα ότι είχε πολλές μικρές τρυπούλες η κοιλιά μου που έτρεχε νερό και προσπαθούσα κυριολεκτικά να τη μπαλώσω! Είχα γεμίσει χανσαπλαστ!

Εμένα πονάνε αρκετά. Δε ματώνουν πάντα αλλά βγάζω και αρκετές άφθες τελευταία. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα 5 στη σειρά! Σα να είχα φάει μπουνιά ένιωθα.

Εγώ παρόλο που του έδωσα και κατάλαβε τελευταία με το φαγητό δεν έχω φτάσει ακόμα αυτά που έχασα στην αρχή! Ξεκίνησα 70, έπεσα 63 και τώρα είμαι 69! Άρα είμαι μείον 1 ή συν 6!

Με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα και τα δύο και να πάνε όλα καλά! Ας το πάρουν κι έξω από την κοιλίτσα το βάρος τους....

@Farmakotriftena πως είναι ο μικρός?

Φιλενάδα κλαίω με το όνειρο σου χαχαχ Πωπω τι πράγματα βλέπουμε ρε συ; χαχαχ 

Καημός τα ούλα ε;;; πφφφ

Είσαι μείον ένα κιλό! 

@Clue Ακόμα έχει πυρετό το αγόρι μου.. χθες 39.5 σήμερα 38 το πρωί. Τώρα όχι. Έχουν μεγαλώσει όμως τα διαστήματα που μένει απυρετος, οπότε είναι ένα καλό σημάδι!

Ακόμα έχει πυρετό το μικράκι μας; Περαστικά κ γρήγορα ❤️

Just now, tsilona είπε:

Κλου τι χάπι να σε δώσει;; glucophage?? Εγώ της είχα πει να με δώσει κ είπε απαγορεύεται από κάποια εβδομάδα κ μετά κ αν χρειαστεί θα πάρεις ινσουλίνη με τη μία.να νευριασω;;; 

Είμαι εβδομάδα 37???? Ουυυυυι μαναμμμμ.. 

Κλαψ Κλαψ σε ζηλεύω ωωω θέλω κ εγώ να είμαι 37!!!!

"Baby blues"

2 Κόσμοι σε μια Ύπαρξη.

Ειναι πραγματικά υπέροχο! 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Mamacita Alina said:

Αχ σαγαπω σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... Αλλιώς είναι τα τα διαβάζεις απλά κι αλλιώς να στα λέει εξίσου ζαχαρένια που και αυτή έχει παρεκτραπεί ουκ ολιγο χαχαχα.

Τρως δημητριακά; Τι χαζή που είμαι δε το σκέφτηκα και μου αρέσουν.... Θα πάρω να δω αν με ανεβάζουν. Ποια έχεις; Λογικά χωρίς ζάχαρη αλλά υπάρχουν και τέτοια; Εγώ η άσχετη που τα δημητριακά μου ήταν κακάο Χαχαχα

Τρώω δημητριακά κανονικά. Παίρνω τα απλά γενικά, αν κι έχουν κι αυτά ζάχαρη. Έχει τύχει να πάρω και cheerios όμως. Μη φανταστείς ότι έχουν περισσότερη από τα Special k πχ. Τώρα έχω πάρει τα All Bran αλλά κι αυτά έχουν. Μόνο αν πας ειδικό μαγαζί ίσως βρεις χωρίς ζάχαρη εντελώς. Αλλά κι αυτά δεν τρώγονται. Στη διατροφή μου πάντως λέει δημητριακά πρωινού τύπου. Εντάξει δεν παίρνω και τα Frosties (που πολύ μου αρέσουν) αλλά δεν ψάχνω και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Ένα ντεμί. Από τα γεμιστά ό,τι και να πάρεις μάλλον καλύτερο θα είναι!:razz:χεχε

Just now, tsilona said:

Κλου τι χάπι να σε δώσει;; glucophage?? Εγώ της είχα πει να με δώσει κ είπε απαγορεύεται από κάποια εβδομάδα κ μετά κ αν χρειαστεί θα πάρεις ινσουλίνη με τη μία.να νευριασω;;; 

Είμαι εβδομάδα 37???? Ουυυυυι μαναμμμμ.. 

Δεν μου είπε κι ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθω. Αν θυμάμαι καλά όμως (που δεν είναι και πολύ πιθανό..) μου είχε πει πως κάποιο χάπι είναι νέας γενιάς και δεν πειράζει στην εγκυμοσύνη απλά κάποιοι γυναικολόγοι αρνούνται να το δώσουν και κάποιοι το δίνουν.

37, ε??? Εγώ μόλις μπήκα στον 8ο...31 εβδομάδες σήμερα! Ακολουθώ αργά αργά...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Τρώω δημητριακά κανονικά. Παίρνω τα απλά γενικά, αν κι έχουν κι αυτά ζάχαρη. Έχει τύχει να πάρω και cheerios όμως. Μη φανταστείς ότι έχουν περισσότερη από τα Special k πχ. Τώρα έχω πάρει τα All Bran αλλά κι αυτά έχουν. Μόνο αν πας ειδικό μαγαζί ίσως βρεις χωρίς ζάχαρη εντελώς. Αλλά κι αυτά δεν τρώγονται. Στη διατροφή μου πάντως λέει δημητριακά πρωινού τύπου. Εντάξει δεν παίρνω και τα Frosties (που πολύ μου αρέσουν) αλλά δεν ψάχνω και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Ένα ντεμί. Από τα γεμιστά ό,τι και να πάρεις μάλλον καλύτερο θα είναι!:razz:χεχε

Δεν μου είπε κι ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθω. Αν θυμάμαι καλά όμως (που δεν είναι και πολύ πιθανό..) μου είχε πει πως κάποιο χάπι είναι νέας γενιάς και δεν πειράζει στην εγκυμοσύνη απλά κάποιοι γυναικολόγοι αρνούνται να το δώσουν και κάποιοι το δίνουν.

37, ε??? Εγώ μόλις μπήκα στον 8ο...31 εβδομάδες σήμερα! Ακολουθώ αργά αργά...

Ε κ που μπήκα ;; Όλες θα γεννησετε κ εγώ ακόμα θα περιμένω αααχαχαχαχ

• Χαχα 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

@marioula1234 Την βαλίτσα την έχω έτοιμη ευτυχώς την έφτιαξα αυτή τη βδομάδα τώρα κάτι ψιλολόιδια μου έχουνε μείνει θα τα τακτοποιήσω όλα μέχρι την Πέμπτη να είμαι έτοιμη να μην έχουμε τρεξίματα για ψώνια και τέτοια

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Κορίτσια καλησπέρα... Τι κάνετε? Για πείτε μου λίγο με κιλά πως τα πήγατε? Εγώ είμαι 32 εβδομάδων έχω πάρει 6.5 κιλα, τα 2.5 τα πηρα στον 7ο..εχω ακόμα 8ο και 9ο..Πως τα βάζω έτσι σε αυτό το τρίτο τρίμηνο??? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...