Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Με το καλό!!!!

Με καισαρική  @minxri φαντάζομαι ε; πω πω 2ο μωρό στην παρέα (ίσως 3ο αν έχει γεννήσει κ η Ελπίδα) 

2 μωρακια το κοριτσι μας η @minxri

Just now, minxri είπε:

Αχαχα και δεν μου είπες τπτ εεεε???Έπρεπε να δείτε την μούρη μ μόλις μου είπε μέχρι την Παρασκευή σου δίνω πρέπει να πάγωσα μου ήρθε απότομο αχαχααχαχα

Έχω πάρα πάρα πολύ άγχος αλλά σιγά σιγά και με τη βοήθεια μιας τουρτίτσας σιγά σιγά το ξεπερνάω Αχαχαχα

Χαχαχ αμα ειναι να βοηθαει δωστης να καταλαβει! Ανυπομονησια κ φοβος ταυτοχρονα! Σκεφτομαι τι πρωτογνωρα συναισθηματα θα βιωσουμε εμεις οι πρωτομανουλες ειδικα κ τρελαινομαι!!! Ποση αγαπη ρε κοριτσια υπαρχει μεσα μας που δε την ξεραμε!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, minxri είπε:

Αχαχα και δεν μου είπες τπτ εεεε???Έπρεπε να δείτε την μούρη μ μόλις μου είπε μέχρι την Παρασκευή σου δίνω πρέπει να πάγωσα μου ήρθε απότομο αχαχααχαχα

Αχ αχ ήμουν σίγουρη αλλά μάλλον με είχαν επηρεάσει αυτά που λέγαμε. 

Έχω 3  φιλεναδιτσες με δίδυμα. Οι δύο γεννησαν 34η και η άλλη 32η. Τα διδυμακια δε φτάνουν σχεδόν ποτέ ως την πητ (νομίζω δλδ) . Φαντάζομαι θα έχεις διαβάσει κι εσύ για άπειρα διδυμακια που γεννήθηκαν πολύ πιο μικρά από τα δικά σου και όλα πήγαν καλά. Όμως αλήθεια δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 35η βδομάδα θα είσαι. Παρά 4 ημέρες στον μήνα σου. Και θα έχεις κάνει και κορτιζόνη! Τρέχα τώρα θα τα τελευταία που σου μένουν για προετοιμασία του μωρού!

yplDp3.png

Just now, Jennak83 είπε:

2 μωρακια το κοριτσι μας η @minxri

Χαχαχ αμα ειναι να βοηθαει δωστης να καταλαβει! Ανυπομονησια κ φοβος ταυτοχρονα! Σκεφτομαι τι πρωτογνωρα συναισθηματα θα βιωσουμε εμεις οι πρωτομανουλες ειδικα κ τρελαινομαι!!! Ποση αγαπη ρε κοριτσια υπαρχει μεσα μας που δε την ξεραμε!

Αυτό ακριβώς χαρά και φόβος αυτά είναι τα συναισθήματά μου στην πραγματικότητα

kIwmp3.png TMGAp3.png

@minxri με το καλο κοριτσι μου να υποδεχτειτε τα μωρακια σας!!!Ολα θα πανε υπεροχα...μη φοβασαι τιποταααα!!!

@Clue γελασα τοσο πολυ να ξερεις!!Καταλαβαινω εννοειται οτι εσυ περασες δυσκολα στον υπνο σου με τ' ονειρο που μας περιεγραψες αλλα ηταν τοσο αστειο αυτο με τα χανσαπλαστ!!!Χαχαχα...εχω δει κι εγω τα πιο τρελα η αληθεια ειναι οποτε σε νιωθω!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Αχ αχ ήμουν σίγουρη αλλά μάλλον με είχαν επηρεάσει αυτά που λέγαμε. 

Έχω 3  φιλεναδιτσες με δίδυμα. Οι δύο γεννησαν 34η και η άλλη 32η. Τα διδυμακια δε φτάνουν σχεδόν ποτέ ως την πητ (νομίζω δλδ) . Φαντάζομαι θα έχεις διαβάσει κι εσύ για άπειρα διδυμακια που γεννήθηκαν πολύ πιο μικρά από τα δικά σου και όλα πήγαν καλά. Όμως αλήθεια δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 35η βδομάδα θα είσαι. Παρά 4 ημέρες στον μήνα σου. Και θα έχεις κάνει και κορτιζόνη! Τρέχα τώρα θα τα τελευταία που σου μένουν για προετοιμασία του μωρού!

Από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω διαβάσει άπειρα θέματα για διδυμάκια γι’ αυτό και πέρασα μια εγκυμοσύνη μες το άγχος και τώρα μπήκα έτσι και διάβασα δυο τρια πραγματάκια εντάξει ιδανικά θα ήθελα να πάρω και την 35η όλη.....τώρα από αύριο θα ξεκινήσω για τα τελευταία ψώνια μου να είμαι έτοιμη να μην έχω κι αυτά μετά

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω διαβάσει άπειρα θέματα για διδυμάκια γι’ αυτό και πέρασα μια εγκυμοσύνη μες το άγχος και τώρα μπήκα έτσι και διάβασα δυο τρια πραγματάκια εντάξει ιδανικά θα ήθελα να πάρω και την 35η όλη.....τώρα από αύριο θα ξεκινήσω για τα τελευταία ψώνια μου να είμαι έτοιμη να μην έχω κι αυτά μετά

Με το καλό αγάπη μου! Έφτασε η ώρα να γνωρίσεις τα θαυματακια σου! Ρίξε τώρα κάτι υπνους μέχρι την Πέμπτη, να γεμίσουν οι μπαταρίες σου!!!

@Clue εντάξει καλά πας κι εσύ με τα όνειρα βλέπω!!!! Έκλαψα χαχαχα!

• Χαχα 2

EGLbp2.png

Just now, tsilona είπε:

Σίγουρα θα τα παρακολουθησουν ,χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα θα μπουν μενν.ετσι με είπε εμένα. Θα την κοιτάξουν 1-2 ώρες μετά τη γέννα σίγουρα κ μετά ξανά, αν κάνει υπογλυκαιμία θα τη βάλουν μενν.χτυπα ξυλο

Πφφφφ..... Άσε με στον πόνο μου και δε ξέρω πως να σταματήσω τις βλακείες... Και οκ όταν τρώω σαβουρα και πάει 120 θεωρώ πως δεν κάνω κακό (το όριο λέει είναι 130 σύμφωνα με τη δικιά μου γιατρό) κι αν όμως; Μακάρι να τα παρακολουθήσουν να μη ξεχαστούν διότι και στη πρώτη μου γέννα σαν μαιευτήριο ήταν λίγο χύμα.... Ο γιατρός μου τέλειος αλλά τα μωράκια τα είχαν λιγο γραμμένα... Και οι μαίες ελάχιστες άξιζαν.... 125 φορές ρώτησα για θηλασμό μια είχαν τοκετό και θα ερχόντουσαν μετά (ακόμη περιμένω), μια απλά μου εσφιγγαν το στήθος και μου έλεγαν ναααα έχεις γάλα θα πιάσει το μωρό αλλά δεν μου έδειχναν το πώς και άλλα πολλά.... Το άγχος το έχω μη κάνει υπογλυκαιμία στο σπίτι....αααν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο δε ξέρω... Όσο είμαι μαιευτήριο δε φοβάμαι...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina said:

Αυτά διάβασα κι εγώ σήμερα σε μια ομάδα και είμαι να σκάσω.... Έλεγε μια κοπέλα ότι κάνει ατασθαλίες μιας που γεννάει σε λίγο καιρό και δε μπορεί να κρατηθεί και τις έλεγαν όλες από κάτω ότι το μωρό της θα κάνει υπογλυκαιμία και είμαι να σκάσω.... Εγώ πρωινά έχω προς το παρόν 90 και κάτω δύο φορές μόνο είδα 94 και 95....

Τα μεταγευματικα μου είναι τώρα δύο μέρες 100 και κάτω..Μονο αν φάω ρύζι ή καμία βλακεία πάει 120+....

Το πιο μεγάλο που είδα ήταν το 175 με αρακορυζο ... Λες με τα 130αρια να παθαίνει όντως κάτι το μωρό; Έχω στεναχωρηθεί η αλήθεια είναι αρκετά :/

Δεν είναι υψηλό το ζάχαρό σου γενικά. Σκέψου ότι άλλοι δίνουν 95 όριο για νηστείας. Είσαι στα όρια αλλά όχι πολύ! Εδώ μου ονόμασε το δικό μου σχεδόν οριακό η ενδοκρινολόγος που είναι αυστηρή. Μου είπε "δεν κάνεις κι 150 να πούμε δίνουμε αμέσως ινσουλίνη". Μου είπε να κάνω διατροφή και αν δεν έχουν πέσει τα πρωινά σε 10 μέρες θα μου δώσει μισό χαπάκι. Που σου λέω και πάλι έχω 105 με 110. Τα 94 με 95 είναι τα καλά μου. Μην αγχώνεσαι πάντως. Ίσως να τρως κανένα γεμιστό λιγότερο...

Πήρα κάτι μπισκότα αυτά τα πολυδημητριακά που είναι χωρίς ζάχαρη. Είναι λίγο άνοστα αλλά ψιλοξεχνιέμαι. Τα τρώω με γάλα το πρωί όταν δε θέλω δημητριακά. Και νιώθω ότι έφαγα μπισκότα. 6 μπουκώνω βέβαια... όχι 3 που λέει ανά μερίδα..χεχε

Τα μεταγευματικά σου είναι μια χαρά. Στις 2 ώρες εμένα μου έχει πει κάτω από 130. Αν ειναι και 140 μια φορά δεν έγινε κάτι. Απλά έχω δει μόνη μου ότι αν είναι τόσο αργεί πιο πολύ να μου πέσει και το "νηστείας" πριν το βραδινό θα είναι πιο υψηλό Πχ. 97 αντί για 87 που μπορεί να έχω πριν το μεσημεριανό. 

Το μωράκι μια χαρά είναι κι έρχεται. Δεν έχει νόημα να αγχωνόμαστε από τώρα (λέω για να τα ακούω)... Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει. Μπορεί να κάνει υπογλυκαιμία μπορεί και να μην κάνει. Μπορεί να κάνει ίκτερο μπορέί και όχι. Μπορεί να θηλάσει αμέσως, μπορεί να θέλει πολλή προσπάθεια και να μην τα καταφέρουμε. Έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι (όταν με αφήνουν οι ορμόνες)...

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Δεν είναι υψηλό το ζάχαρό σου γενικά. Σκέψου ότι άλλοι δίνουν 95 όριο για νηστείας. Είσαι στα όρια αλλά όχι πολύ! Εδώ μου ονόμασε το δικό μου σχεδόν οριακό η ενδοκρινολόγος που είναι αυστηρή. Μου είπε "δεν κάνεις κι 150 να πούμε δίνουμε αμέσως ινσουλίνη". Μου είπε να κάνω διατροφή και αν δεν έχουν πέσει τα πρωινά σε 10 μέρες θα μου δώσει μισό χαπάκι. Που σου λέω και πάλι έχω 105 με 110. Τα 94 με 95 είναι τα καλά μου. Μην αγχώνεσαι πάντως. Ίσως να τρως κανένα γεμιστό λιγότερο...

Πήρα κάτι μπισκότα αυτά τα πολυδημητριακά που είναι χωρίς ζάχαρη. Είναι λίγο άνοστα αλλά ψιλοξεχνιέμαι. Τα τρώω με γάλα το πρωί όταν δε θέλω δημητριακά. Και νιώθω ότι έφαγα μπισκότα. 6 μπουκώνω βέβαια... όχι 3 που λέει ανά μερίδα..χεχε

Τα μεταγευματικά σου είναι μια χαρά. Στις 2 ώρες εμένα μου έχει πει κάτω από 130. Αν ειναι και 140 μια φορά δεν έγινε κάτι. Απλά έχω δει μόνη μου ότι αν είναι τόσο αργεί πιο πολύ να μου πέσει και το "νηστείας" πριν το βραδινό θα είναι πιο υψηλό Πχ. 97 αντί για 87 που μπορεί να έχω πριν το μεσημεριανό. 

Το μωράκι μια χαρά είναι κι έρχεται. Δεν έχει νόημα να αγχωνόμαστε από τώρα (λέω για να τα ακούω)... Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει. Μπορεί να κάνει υπογλυκαιμία μπορεί και να μην κάνει. Μπορεί να κάνει ίκτερο μπορέί και όχι. Μπορεί να θηλάσει αμέσως, μπορεί να θέλει πολλή προσπάθεια και να μην τα καταφέρουμε. Έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι (όταν με αφήνουν οι ορμόνες)...

Αχ σαγαπω σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... Αλλιώς είναι τα τα διαβάζεις απλά κι αλλιώς να στα λέει εξίσου ζαχαρένια που και αυτή έχει παρεκτραπεί ουκ ολιγο χαχαχα.

Τρως δημητριακά; Τι χαζή που είμαι δε το σκέφτηκα και μου αρέσουν.... Θα πάρω να δω αν με ανεβάζουν. Ποια έχεις; Λογικά χωρίς ζάχαρη αλλά υπάρχουν και τέτοια; Εγώ η άσχετη που τα δημητριακά μου ήταν κακάο Χαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κλου τι χάπι να σε δώσει;; glucophage?? Εγώ της είχα πει να με δώσει κ είπε απαγορεύεται από κάποια εβδομάδα κ μετά κ αν χρειαστεί θα πάρεις ινσουλίνη με τη μία.να νευριασω;;; 

Είμαι εβδομάδα 37???? Ουυυυυι μαναμμμμ.. 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζί σου @Clue . Εμενα στις ίδιες βδομάδες γέννησης περίπου (38+1 Η κόρη , 37+5 ο γιος) η κόρη μου μια χαρά, ο γιος μου μπήκε ΜΕΝΝ. Επίσης λόγω διαφορετικής ομάδας αίματος από εμένα , ο γιος μου ανέβασε 19 ικτερο και παρατριχα να έμενε κι άλλο μέσα στην κλινική.

Πάντως βρε σκατιαρες, μάλλον... κατρουλουδες (ταιριάζει καλύτερα αυτό) ....Εγώ ήταν να γεννήσω (κατά τα λεγόμενα των γιατρών) 1η απ όλες. Τελικά με προλάβατε και θα με προλάβετε κι άλλες. Εκτός απροόπτου βέβαια , γιατί κανείς δεν ξέρει!! (Αν και δεν με έχω προαίσθημα αχαχααχ)

Αμ η @tsilona που ήταν πρώτη -πρώτη και έχει ακόμα ένα μήνα τι να πει;;; 

Σε πειράζω ετσι;;;; 

• Χαχα 1

yplDp3.png

Συμφωνώ μαζί σου @Clue . Εμενα στις ίδιες βδομάδες γέννησης περίπου (38+1 Η κόρη , 37+5 ο γιος) η κόρη μου μια χαρά, ο γιος μου μπήκε ΜΕΝΝ. Επίσης λόγω διαφορετικής ομάδας αίματος από εμένα , ο γιος μου ανέβασε 19 ικτερο και παρατριχα να έμενε κι άλλο μέσα στην κλινική.

Πάντως βρε σκατιαρες, μάλλον... κατρουλουδες (ταιριάζει καλύτερα αυτό) ....Εγώ ήταν να γεννήσω (κατά τα λεγόμενα των γιατρών) 1η απ όλες. Τελικά με προλάβατε και θα με προλάβετε κι άλλες. Εκτός απροόπτου βέβαια , γιατί κανείς δεν ξέρει!! (Αν και δεν με έχω προαίσθημα αχαχααχ)

Αμ η @tsilona που ήταν πρώτη -πρώτη και έχει ακόμα ένα μήνα τι να πει;;; 

Σε πειράζω ετσι;;;; 

Φαρμακογλωσσα κανόνισε την πορεία σου.αααχχαχαχαχαχχαχα.

Εγώ υπολογίζω κατά τις 20-22 του μήνα.μ έχει κολλήσει,δεν ξέρω γτ.

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Φαρμακογλωσσα κανόνισε την πορεία σου.αααχχαχαχαχαχχαχα.

Εγώ υπολογίζω κατά τις 20-22 του μήνα.μ έχει κολλήσει,δεν ξέρω γτ.

Λες να με προλάβεις κι εσύ μαρή;;

yplDp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αυτά διάβασα κι εγώ σήμερα σε μια ομάδα και είμαι να σκάσω.... Έλεγε μια κοπέλα ότι κάνει ατασθαλίες μιας που γεννάει σε λίγο καιρό και δε μπορεί να κρατηθεί και τις έλεγαν όλες από κάτω ότι το μωρό της θα κάνει υπογλυκαιμία και είμαι να σκάσω.... Εγώ πρωινά έχω προς το παρόν 90 και κάτω δύο φορές μόνο είδα 94 και 95....

Τα μεταγευματικα μου είναι τώρα δύο μέρες 100 και κάτω..Μονο αν φάω ρύζι ή καμία βλακεία πάει 120+....

Το πιο μεγάλο που είδα ήταν το 175 με αρακορυζο ... Λες με τα 130αρια να παθαίνει όντως κάτι το μωρό; Έχω στεναχωρηθεί η αλήθεια είναι αρκετά :/

Μην αγχώνεσαι για τα νηστείας. Για 2 φορές σιγά δεν πειράζει. Εγώ είχα όλη τη βδομάδα 94 με 95 νηστείας και σήμερα είχα 105. Μακάρι να είχα συνέχεια 95.

Εμένα η ενδοκρινολόγος μου έδωσε 1 χαρτί για να το δώσω όταν πάω να γεννήσω στο νοσοκομείο. Γράφει ότι θα μου χορηγήσουν πριν τον τοκετό ορό Dextrose 5% και κάτι άλλα. Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτογραφία εδώ για να το δείτε.

Λες να με προλάβεις κι εσύ μαρή;;

Εσύ ποτε θα πας;

Just now, Nikoleta... είπε:

Μην αγχώνεσαι για τα νηστείας. Για 2 φορές σιγά δεν πειράζει. Εγώ είχα όλη τη βδομάδα 94 με 95 νηστείας και σήμερα είχα 105. Μακάρι να είχα συνέχεια 95.

Εμένα η ενδοκρινολόγος μου έδωσε 1 χαρτί για να το δώσω όταν πάω να γεννήσω στο νοσοκομείο. Γράφει ότι θα μου χορηγήσουν πριν τον τοκετό ορό Dextrose 5% και κάτι άλλα. Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτογραφία εδώ για να το δείτε.

Αλήθεια;;; Εμένα δε μου πε κάτι.κ έχω ραντεβού στις 20 είπε αν δε γεννήσω ως τοτε

Ζαχαρένιες ο γιατρός μου μου χει πει ότι πολλές φορές λόγω σακχάρου ξεκινάει νωρίτερα ο τοκετός κ όχι κοντά στις 40 -41 που είναι ο μέσος όρος για αυτόματη έναρξη.σας το πε κ σας;

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...