Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, minxri είπε:

Αγάπη μου τώρα μόλις μίλησα με το γιατρό μου είπε την Πέμπτη να μπούμε δεν μπορεί να τα αφήσει άλλο επειδή έχουν πέσει σε θέσεις φοβάται μην πέσουν κι άλλο και μετά λέει θα είναι επικίνδυνο δεν μπορούμε να παίζουμε τις πιθανότητες έτσι μου είπε θα είμαι 35+2

Μς το καλό αγάπη μην φοβάσαι τιποτα όλα είναι καλά ο Θεός και η Παναγια μαζί σου Συμφωνώ με τον γιατρό οι εκατοστιαιες θέσεις έχουν μεγάλη σημασια καλά κάνε για μένα 

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Γεια σας κορίτσια! Μου πήρε ένα 2ωράκι να διαβάσω όλα όσα είχατε στείλει γιατί είχα 3 μέρες να μπω!!!

Έτρεχα με δουλειές κι ακόμα δεν έχω τελειώσει... Κι η επόμενη εβδομάδα έτσι θα πάει αλλά έχουμε πάρτυ την άλλη Κυριακή! Το έχω βάλει σα σημείο αναφοράς που μετά θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μόνο με τα του μωρού!

Πήγα στην ενδοκρινολόγο και με έβαλε πάλι σε διατροφή. Δε με μάλωσε για τα 100κάτι τα πρωινά μου αλλά μου το έριξε στο φιλότιμο. Μου λέει κάνε τη διατροφή για να μη στεναχωρηθείς εσύ. Γιατί αν μάθει το μωρούλι σε γλυκό περιβάλλον θα κάνει υπογλυκαιμία και θα μείνει στη μενν. Έκλεισε το στόμα λοιπόν! Εχθές έφτιαχνα μπομπονιέρες με m&m's και δεν έβαλα ούτε ένα στο στόμα!!! Χαχαχα Σήμερα το ζάχαρο ήταν 95 μετά από 2 μέρες διατροφή ήδη έχει πορεία προς τα κάτω. Παίρνω λίγο κουράγιο να συνεχίσω. Κι όχι "αποφεύγω λίγο τα γλυκά". Υο γύρισα στο σκληροπυρινικό. Απλά δεν τα ζυγίζω όπως στην αρχή. Με το μάτι. Θυμάμαι πάνω κάτω. Χθες μετά από τονοσαλάτα και δαμάσκηνα είχα 90!!!! Μεταγευματικό!!! Αυτά είναι!

On 9/4/2019 at 12:37 AM, Αννούλαααα said:

Κορίτσια μου καλησπέρα ...Σήμερα πήρα τις απαντήσεις από την καμπύλη...Κ να πω την αληθεια ξεχασα να μπω στις μανούλες Οκτωβρίου.να τα πω...χίλια συγνωμη...Μου το θύμισε η φίλη Νικολέτα.... Είμαι προβληματισμενη  απο το πρωί

..Ο γιατρός μου λέει ότι είμαι οριακά κ η ενδοκρινολογος  μου ότι είμαι καλή... Εγώ να πω την αληθεια πιστεύω ότι είμαι καλή...Αλλά δεν ξερω...Πώς να το χειριστώ...νηστείας ειχα 64...Στην μια ώρα 180 κ στις δύο 101... πφφφ...εσείς οι ζαχαρένιες τι γνώμη εχετε;;;; 

Εμένα δεν έχει γίνει επίσημα αναφορά σε διαβήτη κύησης γιατί ήταν στη 1 ώρα 160 και στις 2  117. Δεν έχω το όνομα. Μόνο τη χάρη... Ο γυναικολόγος που γενικά είναι ελαστικός μου είπε να αποφεύγω τα γλυκά και τώρα η ενδοκρινολόγος με έβαλε σε διατροφή.

Από προσωπική εμπειρία κι όχι επίσημα μου φαίνεσαι κι εσύ λίγο στα όρια. Από τη μία μην αγχώνεσαι, από την άλλη μήπως να πρόσεχες λιγάκι. Δε χρειάζεται ίσως να μετριέσαι αν δεν το έχει πει ο γιατρός σου, απλά πρόσεχε λίγο γλυκά, υδατάνθρακες και λίπη.

On 9/4/2019 at 2:02 PM, Giwtouli1990 said:

Καλημέρα κοοοκλες! @marioula1234 αυτό που σου έγραψε η τσιλόνα κι εμένα τόσο χαμηλά με πονάει, εκεί που πιάνει η σερβιέτα! 

Κορίτσια όσες εχετε ήδη γεννήσει πείτε μου λίγο για την περινεοτομή.. Είναι στάνταρ ότι θα γίνει? Όχι ε? Διάβαζα ένα άρθρο για ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.. για πείτεεεεε

Εμένα ο γιατρός μου την κάνει στανταρντ. Δεν θα ήθελα αλλά από όλες τις επεμβάσεις που μπορεί να γίνουν ας είναι μόνο αυτή. Μου είπε να μην κάνω καμία προετοιμασία. Κέγκελ παντως κάνω όποτε το θυμάμαι...

On 9/4/2019 at 10:21 PM, gogouli_ said:

Αγάπες τι κάνετε; Εμείς είχαμε κορδέλα σήμερα. 2600 η μπουμπου. Κι εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω. Και αρχίζω και φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό!!! Γενικά με τα νοσοκομεία....δεν! Τώρα θα μου πείτε ποιος τα θέλει; 

Εν τω μεταξύ φοβάμαι τα πάντα, τις συσπάσεις, το σπάσιμο των νερών, την επισκληριδιο, τα ράμματα! Δεν ξέρω τι με έπιασε, μάλλον μέχρι τώρα μου φαινόταν μακρινό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Βλέπω συνεχώς όνειρα! Ότι σπάνε τα νερά, ότι δεν έχω έτοιμα πράγματα, ότι είμαι νοσοκομείο! Κι έχει μερικά βράδια βλέπω ότι με απαταει το αμόρε. Ξυπνάω με κάτι νεύρα!!! Τι τραβάει ο καημένος δε λέγεται! Αύριο έχω και ένα διωρακι μάθημα με τις μαιες! Αυτά τα νέα μας!!!

Εγώ έβλεπα προχθές ότι σπάσανε τα νερά αλλά επειδή ήταν νωρίς έπρεπε να το καθυστερήσουμε και ρώτξσα το γιατρό τι να κάνω και μου λέει με χανσαπλαστ!!! Και τότε είδα ότι είχε πολλές μικρές τρυπούλες η κοιλιά μου που έτρεχε νερό και προσπαθούσα κυριολεκτικά να τη μπαλώσω! Είχα γεμίσει χανσαπλαστ!

20 hours ago, marioula1234 said:

Κορίτσια κ κάτι άλλο μιας κ γκρινιάζουμε για τόσα ας πούμε κ γιαυτό χαχαχ λοιπόν με τα ούλα σας έχετε κάποιο θέμα; αυτές τις μέρες με έχουν πεθάνει στον πόνο πφφφ

Εμένα πονάνε αρκετά. Δε ματώνουν πάντα αλλά βγάζω και αρκετές άφθες τελευταία. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα 5 στη σειρά! Σα να είχα φάει μπουνιά ένιωθα.

37 minutes ago, Mamacita Alina said:

Λέτε για κιλά και τσακίζω πάλι γεμιστά πρωί πρωί (μπισκότα ε;) Σε λίγο θα δω ένα τελειο 140αρι.... Κάποιος πρέπει να μου το κλεισειιιι καλεεε.... Εγώ έχω πάρει 12 κιλακια πλέον που ουσιαστικά είναι λιγότερα γιατί έχασα 5 από τους Ενετούς στην αρχή.... 

Εγώ παρόλο που του έδωσα και κατάλαβε τελευταία με το φαγητό δεν έχω φτάσει ακόμα αυτά που έχασα στην αρχή! Ξεκίνησα 70, έπεσα 63 και τώρα είμαι 69! Άρα είμαι μείον 1 ή συν 6!

Just now, minxri said:

Αγάπη μου τώρα μόλις μίλησα με το γιατρό μου είπε την Πέμπτη να μπούμε δεν μπορεί να τα αφήσει άλλο επειδή έχουν πέσει σε θέσεις φοβάται μην πέσουν κι άλλο και μετά λέει θα είναι επικίνδυνο δεν μπορούμε να παίζουμε τις πιθανότητες έτσι μου είπε θα είμαι 35+2

Με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα και τα δύο και να πάνε όλα καλά! Ας το πάρουν κι έξω από την κοιλίτσα το βάρος τους....

@Farmakotriftena πως είναι ο μικρός?

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2
  • Χαχα 1

4wnKp2.png 

Just now, Giotitsa είπε:

Μς το καλό αγάπη μην φοβάσαι τιποτα όλα είναι καλά ο Θεός και η Παναγια μαζί σου

Σ´ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου και σένα τα καλύτερα εύχομαι με ένα γερό μωράκι!!!

• Μου αρέσει 2

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Ο γιατρος σου ξερει πολυ καλυτερα... Αφου σου ειπε ετσι ειναι για το καλο των μωρων σου... Με το καλο αγαπη μου... Μη φοβάσαι τπτ... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλέ κανονίστηκε γέννα; Με το καλό τα δίδυμακια μας!!!!!άντε μια χαρα θα ναι όλα!! Τα δίδυμακια πάνε λίγο νωρίτερα απ' ότι ξέρω αλλά μη σε αγχωνει.απλα θα ναι γατουλιαααααααα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Ναι μου είπε 2 την Δευτέρα και 2 την Τρίτη θέλει 48 ώρες τουλάχιστον πριν την γέννα έχω αγχωθεί απίστευτα δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος καθόλου αχαχαχ

Λογικό να αγχωθείς! Αν δεν αγχωθείς τώρα πότε θα αγχωθείς;;; αχαχα όλα καλά θα πάνε όμως. Έτσι κι αλλιώς λόγω διδύμων κατά πάσα πιθανότητα θα στα έπαιρναν νωρίτερα τα μωρά. Μη φοβάσαι τίποτα όμως . Ίσα ίσα σε μια βδομάδα θα αντικρίσεις τα μωρά σου!!! Αχ Θεε μου τι όμορφο!!! 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, minxri είπε:

Σ´ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου και σένα τα καλύτερα εύχομαι με ένα γερό μωράκι!!!

Να σαι καλά κοριτσάκι μου η Παναγια μαζί μας μέχρι τέλους 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

@Clue Ακόμα έχει πυρετό το αγόρι μου.. χθες 39.5 σήμερα 38 το πρωί. Τώρα όχι. Έχουν μεγαλώσει όμως τα διαστήματα που μένει απυρετος, οπότε είναι ένα καλό σημάδι!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Περαστικά στο νινι φαρμακοπητενα μου. Άρα η 3η της παρέας είναι η mixri??  Το είχες μαντέψει καλέ φαρμάκω; (Υπολογίζω την ελπίδα 2η ,η οποία κλείνει μια βδομάδα να μπει κ ανησυχώ ,τ ομολογώ)

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, minxri είπε:

Με το καλό εύχομαι! Να πάνε όλα καλά!

@Farmakotriftena περαστικά στο αγοράκι σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μου πήρε ένα 2ωράκι να διαβάσω όλα όσα είχατε στείλει γιατί είχα 3 μέρες να μπω!!!

Έτρεχα με δουλειές κι ακόμα δεν έχω τελειώσει... Κι η επόμενη εβδομάδα έτσι θα πάει αλλά έχουμε πάρτυ την άλλη Κυριακή! Το έχω βάλει σα σημείο αναφοράς που μετά θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μόνο με τα του μωρού!

Πήγα στην ενδοκρινολόγο και με έβαλε πάλι σε διατροφή. Δε με μάλωσε για τα 100κάτι τα πρωινά μου αλλά μου το έριξε στο φιλότιμο. Μου λέει κάνε τη διατροφή για να μη στεναχωρηθείς εσύ. Γιατί αν μάθει το μωρούλι σε γλυκό περιβάλλον θα κάνει υπογλυκαιμία και θα μείνει στη μενν. Έκλεισε το στόμα λοιπόν! Εχθές έφτιαχνα μπομπονιέρες με m&m's και δεν έβαλα ούτε ένα στο στόμα!!! Χαχαχα Σήμερα το ζάχαρο ήταν 95 μετά από 2 μέρες διατροφή ήδη έχει πορεία προς τα κάτω. Παίρνω λίγο κουράγιο να συνεχίσω. Κι όχι "αποφεύγω λίγο τα γλυκά". Υο γύρισα στο σκληροπυρινικό. Απλά δεν τα ζυγίζω όπως στην αρχή. Με το μάτι. Θυμάμαι πάνω κάτω. Χθες μετά από τονοσαλάτα και δαμάσκηνα είχα 90!!!! Μεταγευματικό!!! Αυτά είναι!

Εμένα δεν έχει γίνει επίσημα αναφορά σε διαβήτη κύησης γιατί ήταν στη 1 ώρα 160 και στις 2  117. Δεν έχω το όνομα. Μόνο τη χάρη... Ο γυναικολόγος που γενικά είναι ελαστικός μου είπε να αποφεύγω τα γλυκά και τώρα η ενδοκρινολόγος με έβαλε σε διατροφή.

Από προσωπική εμπειρία κι όχι επίσημα μου φαίνεσαι κι εσύ λίγο στα όρια. Από τη μία μην αγχώνεσαι, από την άλλη μήπως να πρόσεχες λιγάκι. Δε χρειάζεται ίσως να μετριέσαι αν δεν το έχει πει ο γιατρός σου, απλά πρόσεχε λίγο γλυκά, υδατάνθρακες και λίπη.

Εμένα ο γιατρός μου την κάνει στανταρντ. Δεν θα ήθελα αλλά από όλες τις επεμβάσεις που μπορεί να γίνουν ας είναι μόνο αυτή. Μου είπε να μην κάνω καμία προετοιμασία. Κέγκελ παντως κάνω όποτε το θυμάμαι...

Εγώ έβλεπα προχθές ότι σπάσανε τα νερά αλλά επειδή ήταν νωρίς έπρεπε να το καθυστερήσουμε και ρώτξσα το γιατρό τι να κάνω και μου λέει με χανσαπλαστ!!! Και τότε είδα ότι είχε πολλές μικρές τρυπούλες η κοιλιά μου που έτρεχε νερό και προσπαθούσα κυριολεκτικά να τη μπαλώσω! Είχα γεμίσει χανσαπλαστ!

Εμένα πονάνε αρκετά. Δε ματώνουν πάντα αλλά βγάζω και αρκετές άφθες τελευταία. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα 5 στη σειρά! Σα να είχα φάει μπουνιά ένιωθα.

Εγώ παρόλο που του έδωσα και κατάλαβε τελευταία με το φαγητό δεν έχω φτάσει ακόμα αυτά που έχασα στην αρχή! Ξεκίνησα 70, έπεσα 63 και τώρα είμαι 69! Άρα είμαι μείον 1 ή συν 6!

Με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα και τα δύο και να πάνε όλα καλά! Ας το πάρουν κι έξω από την κοιλίτσα το βάρος τους....

@Farmakotriftena πως είναι ο μικρός?

Αυτά διάβασα κι εγώ σήμερα σε μια ομάδα και είμαι να σκάσω.... Έλεγε μια κοπέλα ότι κάνει ατασθαλίες μιας που γεννάει σε λίγο καιρό και δε μπορεί να κρατηθεί και τις έλεγαν όλες από κάτω ότι το μωρό της θα κάνει υπογλυκαιμία και είμαι να σκάσω.... Εγώ πρωινά έχω προς το παρόν 90 και κάτω δύο φορές μόνο είδα 94 και 95....

Τα μεταγευματικα μου είναι τώρα δύο μέρες 100 και κάτω..Μονο αν φάω ρύζι ή καμία βλακεία πάει 120+....

Το πιο μεγάλο που είδα ήταν το 175 με αρακορυζο ... Λες με τα 130αρια να παθαίνει όντως κάτι το μωρό; Έχω στεναχωρηθεί η αλήθεια είναι αρκετά :/

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Περαστικά στο νινι φαρμακοπητενα μου. Άρα η 3η της παρέας είναι η mixri??  Το είχες μαντέψει καλέ φαρμάκω; (Υπολογίζω την ελπίδα 2η ,η οποία κλείνει μια βδομάδα να μπει κ ανησυχώ ,τ ομολογώ)

Χμ... Ναι το είχα μαντέψει αλλά πιο πολύ γιατί με είχε βάλει η ίδια σε υποψίες αχαχαχ . Ξέρει η @minxri :rolleyes: :rolleyes: αχαχαχαχ

• Χαχα 1

yplDp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αυτά διάβασα κι εγώ σήμερα σε μια ομάδα και είμαι να σκάσω.... Έλεγε μια κοπέλα ότι κάνει ατασθαλίες μιας που γεννάει σε λίγο καιρό και δε μπορεί να κρατηθεί και τις έλεγαν όλες από κάτω ότι το μωρό της θα κάνει υπογλυκαιμία και είμαι να σκάσω.... Εγώ πρωινά έχω προς το παρόν 90 και κάτω δύο φορές μόνο είδα 94 και 95....

Τα μεταγευματικα μου είναι τώρα δύο μέρες 100 και κάτω..Μονο αν φάω ρύζι ή καμία βλακεία πάει 120+....

Το πιο μεγάλο που είδα ήταν το 175 με αρακορυζο ... Λες με τα 130αρια να παθαίνει όντως κάτι το μωρό; Έχω στεναχωρηθεί η αλήθεια είναι αρκετά :/

Σίγουρα θα τα παρακολουθησουν ,χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα θα μπουν μενν.ετσι με είπε εμένα. Θα την κοιτάξουν 1-2 ώρες μετά τη γέννα σίγουρα κ μετά ξανά, αν κάνει υπογλυκαιμία θα τη βάλουν μενν.χτυπα ξυλο

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, minxri είπε:

Κοριτσάκια μ τελείωσα περιμένω τον γυναικολόγο μ να με πάρει τηλ να κανονίσουμε για την γέννα μάλλον εγώ είμαι η επόμενη Αχαχα....Ο εμβρυολόγος μου είπε την άλλη Παρασκευή να μπούμε αλλά εγώ θα ζητήσω από το γιατρό μ να με περιμένει 3-4 μέρες ακόμα να κλείσω και την 35η

Με το καλο!!! Πως νιωθεις;; 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Χμ... Ναι το είχα μαντέψει αλλά πιο πολύ γιατί με είχε βάλει η ίδια σε υποψίες αχαχαχ . Ξέρει η @minxri :rolleyes: :rolleyes: αχαχαχαχ

Αχαχα και δεν μου είπες τπτ εεεε???Έπρεπε να δείτε την μούρη μ μόλις μου είπε μέχρι την Παρασκευή σου δίνω πρέπει να πάγωσα μου ήρθε απότομο αχαχααχαχα

Just now, Jennak83 είπε:

Με το καλο!!! Πως νιωθεις;; 

Έχω πάρα πάρα πολύ άγχος αλλά σιγά σιγά και με τη βοήθεια μιας τουρτίτσας σιγά σιγά το ξεπερνάω Αχαχαχα

• Χαχα 7

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...