Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Εγω κραμπα αισθάνομαι οτι παει να με πιασει στη γαμπα οταν ειμαι ξαπλωμενη κ παω να τεντωθω. Κ ευτυχως αν σταματησω το τεντωμα δεν με πιανει... Οσο για την κοιλια που λες εμενα ειναι μια τεράστια κοιλαρα (και τα 10 με 11 κιλα τα εχω παρει μονο εκει) οπου δεν ξερω που να τη βολεψω. Καθομαι λιγο λοξα στον καναπε πεφτει ο μπεμπης προς τα εκει, γυρναω απο την αλλη πεφτει προς την αλλη... Κ φυσικα στο κρεβατι την πιανω με τα δυο χερια για να γυρισω... Κ φυσικα ολοι μου λενε πως ειμαι ετοιμη να γεννησω γιατι ειναι τεραστια... Χαχαχα... 

Καλημέρα!

Και γω ακριβως ετσι με τις κραμπες, τις γλυτωνω τελευταια στιγμη! Τα βραδια σηκωνομαι στανταρ 1 φορα για τουαλετα κ μαλιστα χθες ενιωθα ενα πετρωμα οταν σηκωθηκα λες κ θα σκιστει η κοιλια μου και μετα που ξαπλωσα στο πλαι κ την κραταγα, σαν να με ποναγε σαν μελανια σε ενα σημειο! Εχω ψιλοκοψει κ το μαγνησιο εδω κ λιγες μερες απο μονη μου δε ξερω μηπως δε πρεπει..;

Προετοιμαζομαστε κοριτσια μου..σημερα nst!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Χθες, που λέτε, κάναμε μαντεψιές με τον άντρα μου για το πότε θα γεννήσω.. Του λέω δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί ότι θα γεννήσω όταν θα είμαι 38+3! Μπα μου λέει όχι θα πάρει όλες τις βδομάδες, μετά τις 40 θα γεννήσεις.. @Farmakotriftena Φαρμακοπήτενα, τρέμει η καρέκλα σου κορίτσι μου!χαχα εύχομαι βέβαια να μη βγει αληθινός, γιατί ανυπομονώ ν'αγκαλιάσω το ζουμπουρλούδικο μου... :x

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω κάποιο προαίσθημα.. χαχαχα

• Χαχα 1

yplDp3.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Φιλάκια στο παιδί τις θείας...σας αγαπώ.

Κ εμεις σ αγαπαμε θεια!!!!! 

Just now, Jennak83 είπε:

Καλημέρα!

Και γω ακριβως ετσι με τις κραμπες, τις γλυτωνω τελευταια στιγμη! Τα βραδια σηκωνομαι στανταρ 1 φορα για τουαλετα κ μαλιστα χθες ενιωθα ενα πετρωμα οταν σηκωθηκα λες κ θα σκιστει η κοιλια μου και μετα που ξαπλωσα στο πλαι κ την κραταγα, σαν να με ποναγε σαν μελανια σε ενα σημειο! Εχω ψιλοκοψει κ το μαγνησιο εδω κ λιγες μερες απο μονη μου δε ξερω μηπως δε πρεπει..;

Προετοιμαζομαστε κοριτσια μου..σημερα nst!

Το μαγνήσιο θα μου το κοψει κ εμενα ειπε ο γιατρος τωρα τον τελευταίο μηνα. Δευτέρα ή Τρίτη θα παω... Για να δουμε τι θα μου πει... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κοριτσάκια μ τελείωσα περιμένω τον γυναικολόγο μ να με πάρει τηλ να κανονίσουμε για την γέννα μάλλον εγώ είμαι η επόμενη Αχαχα....Ο εμβρυολόγος μου είπε την άλλη Παρασκευή να μπούμε αλλά εγώ θα ζητήσω από το γιατρό μ να με περιμένει 3-4 μέρες ακόμα να κλείσω και την 35η

• Μου αρέσει 5

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Κοριτσάκια μ τελείωσα περιμένω τον γυναικολόγο μ να με πάρει τηλ να κανονίσουμε για την γέννα μάλλον εγώ είμαι η επόμενη Αχαχα....Ο εμβρυολόγος μου είπε την άλλη Παρασκευή να μπούμε αλλά εγώ θα ζητήσω από το γιατρό μ να με περιμένει 3-4 μέρες ακόμα να κλείσω και την 35η

Οοοοοο με το καλοοοο λοιπόν κορίτσι μας. Τι τέλεια βρε παιδιά; Ποτε λέγαμε για αυχενική ποτέ φτάσαμε να λέμε για τοκετό; Θα τρελαθω!!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Με το καλο κοριτσάκι μου... Ολα καλα θα πανε... Δεν ηξερα οτι στα διδυμακια γινεται λιγο νωριτερα... Συντομα θα κρατας τα αγγελουδια σου στην αγκαλια σου... Τελικα ποσο ειναι το καθενα; 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Με το καλο κοριτσάκι μου... Ολα καλα θα πανε... Δεν ηξερα οτι στα διδυμακια γινεται λιγο νωριτερα... Συντομα θα κρατας τα αγγελουδια σου στην αγκαλια σου... Τελικα ποσο ειναι το καθενα; 

Δεν θα με βάλει λόγω δύδιμης απ’ότι κατάλαβα αλλά λόγω βάρους έχουν πάρει 300gr περίπου το κάθε ένα αλλά έχουν πέσει στις 100στιαίες 1930 είναι ο μικρός και η μικρή 2098 ο μικρός ήταν στην 12η και έπεσε στην 7η και η μικρή ήταν στην 16η και έπεσε στην 15η.Έχω τρομοκρατηθεί λιγάκι η αλήθεια είναι

kIwmp3.png TMGAp3.png

Καλημέρα καλησπέρα.δε σας διαβασα,ήμουν έξω για δουλειές.με είπε μια άσχετη στο δρόμο.ααααχ με το καλό κορίτσι μου!!!κ η άλλη χτες με ρώτησε για τη δουλειά μου,που θα ναι φέτος.τη λέω σπίτι φέτος.γτ τι έγινε λέει; Γεννάω μαρή τη λέω.οτι να ναι

• Χαχα 5

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, minxri είπε:

Δεν θα με βάλει λόγω δύδιμης απ’ότι κατάλαβα αλλά λόγω βάρους έχουν πάρει 300gr περίπου το κάθε ένα αλλά έχουν πέσει στις 100στιαίες 1930 είναι ο μικρός και η μικρή 2098 ο μικρός ήταν στην 12η και έπεσε στην 7η και η μικρή ήταν στην 16η και έπεσε στην 15η.Έχω τρομοκρατηθεί λιγάκι η αλήθεια είναι

Οχι βρε αγαπη μου, γιατι να τρομοκρατηθεις... Στη φαση που ειμαστε ολα τα μωρακια γεννιουνται κ ειναι μια χαρα... Με το καλο να τα δεχτειτε στην αγκαλια σας... Η ευτυχια ολοκληρωνεται σιγα σιγα... Αχ θα γεμισουμε γεννητουρια.... :wub:

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, minxri είπε:

Με το καλό κορίτσι μου... Κανένα μωρακι δεν μένει στάνταρ στην ίδια 100στιαια θέση. Εμενα παντα ειναι μεταξύ 4ης και 7ης. Τέρμα κάτω. Προσπάθησε να πάρεις λίγες ημέρες όμως . Τουλάχιστον όπως λες να μπεις 35η.  Δεν θα ξανακάνεις υπέρηχο πριν πάρουν την απόφαση να στα πάρουν τα μωρά; κι αν δηλαδή παραμείνουν πάνω κάτω στις ίδιες θέσεις θα στα πάρουν; 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Με το καλό κορίτσι μου... Κανένα μωρακι δεν μένει στάνταρ στην ίδια 100στιαια θέση. Εμενα παντα ειναι μεταξύ 4ης και 7ης. Τέρμα κάτω. Προσπάθησε να πάρεις λίγες ημέρες όμως . Τουλάχιστον όπως λες να μπεις 35η.  Δεν θα ξανακάνεις υπέρηχο πριν πάρουν την απόφαση να στα πάρουν τα μωρά; κι αν δηλαδή παραμείνουν πάνω κάτω στις ίδιες θέσεις θα στα πάρουν; 

Αγάπη μου τώρα μόλις μίλησα με το γιατρό μου είπε την Πέμπτη να μπούμε δεν μπορεί να τα αφήσει άλλο επειδή έχουν πέσει σε θέσεις φοβάται μην πέσουν κι άλλο και μετά λέει θα είναι επικίνδυνο δεν μπορούμε να παίζουμε τις πιθανότητες έτσι μου είπε θα είμαι 35+2

• Μου αρέσει 5

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Αγάπη μου τώρα μόλις μίλησα με το γιατρό μου είπε την Πέμπτη να μπούμε δεν μπορεί να τα αφήσει άλλο επειδή έχουν πέσει σε θέσεις φοβάται μην πέσουν κι άλλο και μετά λέει θα είναι επικίνδυνο δεν μπορούμε να παίζουμε τις πιθανότητες έτσι μου είπε θα είμαι 35+2

Με το καλό!!!!

Με καισαρική  @minxri φαντάζομαι ε; πω πω 2ο μωρό στην παρέα (ίσως 3ο αν έχει γεννήσει κ η Ελπίδα) 

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Με το καλό!!!!

Με καισαρική  @minxri φαντάζομαι ε; πω πω 2ο μωρό στην παρέα (ίσως 3ο αν έχει γεννήσει κ η Ελπίδα) 

Ναι καισαρική αγάπη μ κλείσαμε για Πέμπτη πρωί

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Κορτιζόνη θα κάνεις ε;;

Ναι μου είπε 2 την Δευτέρα και 2 την Τρίτη θέλει 48 ώρες τουλάχιστον πριν την γέννα έχω αγχωθεί απίστευτα δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος καθόλου αχαχαχ

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...