Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Εγω παραπονο δεν εχω... Τη νυχτα δεν καταλαβαίνω τπτ... Απο τις 5μιση ομως το πρωι αρχίζει το μαρτυριο μου... Γοφοι που πιανεται νευρο κ πονανε τρελα, χερια που μουδιαζουν, δαχτυλα χεριων που πριζονται δεν κλεινουν, μουδιαζουν κ ταυτοχρονα πονανε φοβερα..... Αυτα τα λιγα.... Αλλα οταν σηκωθω περνανε σε μεγαλο βαθμο!!!! 

Καλημερα κοριτσαρες..... :wub:

Πω πω! Καλημέρα αγάπη τι τραβάς κ εσύ! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, marioula1234 είπε:

Πω πω! Καλημέρα αγάπη τι τραβάς κ εσύ! 

Η αλήθεια είναι οτι τα πρωινα υποφερω... Αλλα δεν πειράζει... Ολα για τον μπεμπουλη μου... Ολα για τα παιδακια μας!!! 

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημερα! Εγώ κράμπες παθαίνω πολλές. Ειδικά τώρα που σταμάτησα το mg , κάποιες μέρες παθαίνω και το πόδι παραμένει μετά με πιάσιμο. Επίσης κλασικά σηκώνομαι για τουαλέτα πολλές φορές. Α...Και τέλος δεν τολμάω να φάω τίποτα μετά τις 5μμ. Βασικά στις 2 τρώω μεσημεριανό και μετά δεν ξανατρωω. Αν θα τσιμπήσω κάτι πολύ μικρό μέχρι τις 5. Αλλιώς μετά καουρα φουλ. Τι να κανω... Και αυτό το μωρό με θέλει στιλακι. 

Αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Έχω πολύ μικρή κοιλιά και δεν έχω αλλα θεματα. Αχαχχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλημερα! Εγώ κράμπες παθαίνω πολλές. Ειδικά τώρα που σταμάτησα το mg , κάποιες μέρες παθαίνω και το πόδι παραμένει μετά με πιάσιμο. Επίσης κλασικά σηκώνομαι για τουαλέτα πολλές φορές. Α...Και τέλος δεν τολμάω να φάω τίποτα μετά τις 5μμ. Βασικά στις 2 τρώω μεσημεριανό και μετά δεν ξανατρωω. Αν θα τσιμπήσω κάτι πολύ μικρό μέχρι τις 5. Αλλιώς μετά καουρα φουλ. Τι να κανω... Και αυτό το μωρό με θέλει στιλακι. 

Αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Έχω πολύ μικρή κοιλιά και δεν έχω αλλα θεματα. Αχαχχα

Εγω κραμπα αισθάνομαι οτι παει να με πιασει στη γαμπα οταν ειμαι ξαπλωμενη κ παω να τεντωθω. Κ ευτυχως αν σταματησω το τεντωμα δεν με πιανει... Οσο για την κοιλια που λες εμενα ειναι μια τεράστια κοιλαρα (και τα 10 με 11 κιλα τα εχω παρει μονο εκει) οπου δεν ξερω που να τη βολεψω. Καθομαι λιγο λοξα στον καναπε πεφτει ο μπεμπης προς τα εκει, γυρναω απο την αλλη πεφτει προς την αλλη... Κ φυσικα στο κρεβατι την πιανω με τα δυο χερια για να γυρισω... Κ φυσικα ολοι μου λενε πως ειμαι ετοιμη να γεννησω γιατι ειναι τεραστια... Χαχαχα... 

• Χαχα 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

5 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Μόνη μου ξενυχτάω βρε αλήτισσες? Έχω φάει τα κλωτσίδια του αιώνα, δεεεε μεεεε αφήνει να κοιμηθώ ο κύριος!

Δεν εισαι μονη σου φιλενάδα...εφω κι εμεις σου συμπαραστεκόμαστε...οχι μονο απο κλωτσιδια, αλλα και απο χίλια δυο αλλα...

Καλημερα!

Λοιπον χθες ειχα γιατρό...2.360 η μπέμπα αλλα βγαινει 9 μερες μικροτερη...δεν το χω με τις εκατοστιαιες αλλα ο γιατρος ειπε οτι μπορει να αργησω να γεννησω...απλα αναπτυσσεται πιο αργα...ολα ειναι φυσιολογικα! Αυτα απο μας!

• Μου αρέσει 5

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!

Εγώ περιμένω στο ιατρείο του αγαπημένου γιατρού της @Farmakotriftena για το επαναληπτικό ντόμπλερ αλλά έχει αρκετή αναμονή και με έχει ποιάσει νύστα κορίτσιαααα Εντομεταξή διψάω συννέχεια και όλο τουαλέτα τρέχω εννοείται πως ούτε εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ όλα με ενοχλούν @Evangeliaa Εμείς είμαστε μαζί στις εβδομάδες για να δούμε θα έχουνε πάει 2kg τουλάχιστον να χαρώ λίγο????Πάντως εχθές που ζυγίστηκα από το τελευταίο ιατρείο που έκανα με τον γυναικολόγο μου έχω πάρει μόνο 1kg λέτε να σημαίνει ότι δεν έχουν πάρει τα μωράκια μ???

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, winspert είπε:

Εγω παραπονο δεν εχω... Τη νυχτα δεν καταλαβαίνω τπτ... Απο τις 5μιση ομως το πρωι αρχίζει το μαρτυριο μου... Γοφοι που πιανεται νευρο κ πονανε τρελα, χερια που μουδιαζουν, δαχτυλα χεριων που πριζονται δεν κλεινουν, μουδιαζουν κ ταυτοχρονα πονανε φοβερα..... Αυτα τα λιγα.... Αλλα οταν σηκωθω περνανε σε μεγαλο βαθμο!!!! 

Καλημερα κοριτσαρες..... :wub:

Αχ και νόμιζα ότι είμαι η μόνη.... Αν τολμήσω και τεντωθω στον ύπνο μου θα μείνω εκεί απ' τον πόνο..... Πλευρό να αλλάξω παθαίνω κράμπα και απ' το αντίστοιχο πόδι..... Πφφφφ.... 

Καλημέρα όλη μεταααα :)

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Χοντρούλες μου(χοντρούλες μου λέω και μόνο εγώ έχω βάλει τόσα κιλά χαχα)υπομονή με τους πόνους,τις καούρες και τις κράμπες! Έχουμε φτάσει στην πηγή..

Ρε σεις σοβαρά τώρα που είναι η Ελπίδα?!? Κάθε μέρα που μπαίνω λέω εεε σήμερα θα έχει γράψει, δεν μπορεί...ουφφφ θα μας σκάσεις τσαούσω @elpida20

Just now, minxri είπε:

Καλημέραααα!!!!

Εγώ περιμένω στο ιατρείο του αγαπημένου γιατρού της @Farmakotriftena για το επαναληπτικό ντόμπλερ αλλά έχει αρκετή αναμονή και με έχει ποιάσει νύστα κορίτσιαααα Εντομεταξή διψάω συννέχεια και όλο τουαλέτα τρέχω εννοείται πως ούτε εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ όλα με ενοχλούν @Evangeliaa Εμείς είμαστε μαζί στις εβδομάδες για να δούμε θα έχουνε πάει 2kg τουλάχιστον να χαρώ λίγο????Πάντως εχθές που ζυγίστηκα από το τελευταίο ιατρείο που έκανα με τον γυναικολόγο μου έχω πάρει μόνο 1kg λέτε να σημαίνει ότι δεν έχουν πάρει τα μωράκια μ???

Όχι ρε αγάπη τα μωράκια σου παίρνουν κανονικά απλά εσύ μένεις στυλάρα!!! Γράψε μας όταν τελειώσεις..

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Just now, minxri είπε:

Καλημέραααα!!!!

Καλημέρα! 

Μην ανησυχείς που έχεις πάρει μόνο 1 κιλό. Εγώ έχασα 1 κιλό στην αρχή με το ζάχαρο λόγω διατροφής και μιά χαρά βάρος πήρε το μωρό. Εδώ και 2 μήνες και κάτι έχω κολλήσει στα 60 κιλά (συνολικά έχω πάρει 8,5 κιλά). Μου το είπε και η ενδοκρινολόγος να μην ανησυχώ αν δεν παίρνω βάρος. Το μωρό παίρνει. Είχα κι εγώ αυτή την απορία.

Λέτε για κιλά και τσακίζω πάλι γεμιστά πρωί πρωί (μπισκότα ε;) Σε λίγο θα δω ένα τελειο 140αρι.... Κάποιος πρέπει να μου το κλεισειιιι καλεεε.... Εγώ έχω πάρει 12 κιλακια πλέον που ουσιαστικά είναι λιγότερα γιατί έχασα 5 από τους Ενετούς στην αρχή.... 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Καλημέραααα!!!!

Θα εχουν παρει καλε...και σε λιγο θα μας γραψεις χαρουμενη οτι ειναι ολα μια χαρα! Παιρνουν τα μωρα...δεν παιρνεις εσυ...οποτε τα ισορροπειτε... στειλε να μας ενημερωσεις διδυμομανουλα...

verzp2.pngYgrLp2.png

Μόλις λυθηκε το μυστηριο με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης... Φαινομαι ακομα στην πατρικη μεριδα κ απο οταν παντρευτηκαμε δεν εγινε συνδεση των μεριδων να μεταφερθω στου αντρα μου... Θα μου το φτιαξουν κ θα παω τη Δευτέρα να το παρω... 

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Η αλήθεια είναι οτι τα πρωινα υποφερω... Αλλα δεν πειράζει... Ολα για τον μπεμπουλη μου... Ολα για τα παιδακια μας!!! 

Φιλάκια στο παιδί τις θείας...σας αγαπώ.

• Μου αρέσει 2

Χθες, που λέτε, κάναμε μαντεψιές με τον άντρα μου για το πότε θα γεννήσω.. Του λέω δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί ότι θα γεννήσω όταν θα είμαι 38+3! Μπα μου λέει όχι θα πάρει όλες τις βδομάδες, μετά τις 40 θα γεννήσεις.. @Farmakotriftena Φαρμακοπήτενα, τρέμει η καρέκλα σου κορίτσι μου!χαχα εύχομαι βέβαια να μη βγει αληθινός, γιατί ανυπομονώ ν'αγκαλιάσω το ζουμπουρλούδικο μου... :x

• Χαχα 4

nZmZp2.png

Just now, minxri είπε:

Καλημέραααα!!!!

Εσένα σε σκέφτηκα προχθές. Γνώρισα μανούλα που το ένα διδυμακι γεννήθηκε 2 κιλά και το άλλο 1.350.... έμεινα. Λέω όλα πήγαν καλά; Λέει ναι καλέ απλά ήταν έτσι η ανάπτυξη στη μήτρα... Μην αγχώνεσαι... Τα μωράκια σου θα είναι μια χαρά και θα δεις.... 

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Χθες, που λέτε, κάναμε μαντεψιές με τον άντρα μου για το πότε θα γεννήσω.. Του λέω δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί ότι θα γεννήσω όταν θα είμαι 38+3! Μπα μου λέει όχι θα τις πάρει όλες τις βδομάδες, μετά τις 40 θα γεννήσεις.. @Farmakotriftena Φαρμακοπήτενα, τρέμει η καρέκλα σου κορίτσι μου!χαχα εύχομαι βέβαια να μη βγει αληθινός, γιατί ανυπομονώ ν'αγκαλιάσω το ζουμπουρλούδικο μου... :x

Κι εμένα το ίδιο μου έλεγε και βγήκε αληθινός στη πρώτη... Σου εύχομαι 38+3 να μας πεις ότι τρέχεις πανικόβλητη γιατί έσπασαν τα νερά χιχιχιχιχι

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...