Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Μετά εμένα λέτε ρε σκατιαρες που δε θυμάμαι πόσα παιδιά κ αν έχει η καθεμία,κ ας το πε σε πιο πάνω σχόλιο :mrgreen:

Βασικά για αιμορροΐδες είπαμε χθες πως είχε αναφερθεί σε πιο πάνω σχόλιο όχι για παιδιά. Χαχαχαχαχα πλάκα κάνω δε ξέρω αν είπατε και για παιδιά δε τα διάβασα ολα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βασικά για αιμορροΐδες είπαμε χθες πως είχε αναφερθεί σε πιο πάνω σχόλιο όχι για παιδιά. Χαχαχαχαχα πλάκα κάνω δε ξέρω αν είπατε και για παιδιά δε τα διάβασα ολα

Ξέχασες την άλλη φορά που έλεγα σε μια κοπέλα αν είναι το πρώτο της ενώ είχε πει κάτι για το άλλο μωρό κ με είπες κουλοχτυπημενη;

Δε θυμάμαι τπτ κορίτσια,πολύ χάλια σ αυτήν την εγκυμοσύνη η μνήμη μου

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@gogouli_ Εσύ που παντρεύτηκες πρόσφατα για πες... σε ρώτησαν στο δημαρχείο (πολιτικό έκανες αν θυμάμαι;;) για το επίθετο του παιδιού. Σου έδωσαν κάποιο άλλο χαρτί πέρα από την ληξιαρχική πράξη γάμου; 

πετάγομαι κ λεω .....Όταν παντρεύτηκα πριν 6 χρόνια με πολιτικό πριν ακόμα κάνω παιδιά δηλώσαμε στο δημαρχείο το επίθετο τ παιδιού πιο θέλουμε να είναι.....αν θέλουμε μόνο τ συζύγου η κ τα 2...δηλ κ το δικό...δεν ξέρω τι ισχύει τωρα που γεννάνε αλλα τότε εμείς δηλώσαμε 2 επίθετα...Αυτά τα ολίγα που γνωρίζω...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Η ερώτηση ήταν αν μπορεί μια γυναίκα να κάνει vbac μετά από κάποιες κτ και αντί να απαντούν σε αυτό έλεγε η κάθε μία το μακρύ της και το κοντό της για τις καισαρικές. Ώσπου πετάχτηκε μία πιο έξυπνη απ όλες...

@Jennak83 που εισαι καλέ;

Εδω ειμαι και γω!! Σας διαβαζω αλλα δε μιλαω! Χαχαχα 

Αυριο στις 7 με 8 θα παμε στο Μητερα για nst, αντε να δουμε τι συσπασεις εχουμε! Επισης η πρωτη επαφη με αιθουσες τοκετων! Κατα τα αλλα εδω, προσπαθω να μαζευτω αλλα δε το βλεπω! Μας εδωσαν μια κουνια που εν τελει λειπουν κατι πηχακια κ ειναι μες τη μεση διαλυμμενη, μας βλεπω να αγοραζουμε κ δε τα μπορω αυτα τελευταια στιγμη! Με εχει πιασει εντονα νομιζω το συνδρομο της φωλιας! Χαχα

Για τα χαρτια πρεπει να παω κ γω κεπ, νομιζω απο το ερμης δε βγαινουν τα συγκεκριμενα που το χα ψαξει λιγο.

Βλεπω οτι ολες ειμαστε καλα και χαιρομαι πολυ! Σημερα εγινα 36! Γιουπιιιι 

Κατι τελευταιο, εχω χεστει επανω μου σκεπτομενη τον τοκετο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Just now, Jennak83 είπε:

Αυριο στις 7 με 8 θα παμε στο Μητερα για nst, αντε να δουμε τι συσπασεις εχουμε! Επισης η πρωτη επαφη με αιθουσες τοκετων! Κατα τα αλλα εδω, προσπαθω να μαζευτω αλλα δε το βλεπω! Μας εδωσαν μια κουνια που εν τελει λειπουν κατι πηχακια κ ειναι μες τη μεση διαλυμμενη, μας βλεπω να αγοραζουμε κ δε τα μπορω αυτα τελευταια στιγμη! Με εχει πιασει εντονα νομιζω το συνδρομο της φωλιας! Χαχα

Για τα χαρτια πρεπει να παω κ γω κεπ, νομιζω απο το ερμης δε βγαινουν τα συγκεκριμενα που το χα ψαξει λιγο.

Κι εσύ στο μητέρα θα γεννήσεις?Τέλεια να μου πεις τη γνώμη σου όσο για τα πηχάκια εγώ επειδή κι εμένα μου δώσανε μία κούνια που λείπανε κάτι μαλακίες από μέσα το σχήμα μπροστά ήταν σαν βιδάκια που κάνουν τη δουλειά του παξιμαδιού τα βρήκα στα Λερόι Μέρλιν δεν είχε πουθενά αλλού

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Κι εσύ στο μητέρα θα γεννήσεις?Τέλεια να μου πεις τη γνώμη σου όσο για τα πηχάκια εγώ επειδή κι εμένα μου δώσανε μία κούνια που λείπανε κάτι μαλακίες από μέσα το σχήμα μπροστά ήταν σαν βιδάκια που κάνουν τη δουλειά του παξιμαδιού τα βρήκα στα Λερόι Μέρλιν δεν είχε πουθενά αλλού

Ναι και εκει γεννησε κ η αδερφη μου πριν 3 μηνες, εμεινε πολυ ευχαριστημενη και παρολο που τελικα γεννησε με καισαρικη την προσεξαν πολυ στην επεμβαση κ μετα οι πονοι ηταν παρα πολυ ανεκτοι, πιο πολυ μου λεει πονεσα στην σκωληκοειδητιδα! Κ πολυ ωραιο φαγητο..χαχα

Οσο για την κουνια, μονο που ακουω λεροι κουραζομαι! Κ αντε να βρεις αυτο που λειπει ακριβως! Με βλεπω ικεα για κουνια!

• Χαχα 1

Just now, Jennak83 είπε:

Αχ Τζενακι άσε, κι εμένα η ιδέα του τοκετού με έχει φρικάρει! Όσο πλησιάζει τόσο πιο πολύ φοβάμαι!

• Λυπημένη/-ος 2

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ Τζενακι άσε, κι εμένα η ιδέα του τοκετού με έχει φρικάρει! Όσο πλησιάζει τόσο πιο πολύ φοβάμαι!

Κορίτσια μου να μην φοβάστε καθόλου δεν είναι τιποτα και μην διαβάζετε τιποτα περί πόνους και τέτοια η καθε γυναικα βιώνει τον πόνο διαφορετικά και εντάξει θα πονεσουμε κιολας δεν έγινε και κάτι παιδι βγάζουμε όλα θα γίνουν το μεγαλυτερο θέμα με φ.τ που Εχω παει εγώ είναι να είσαι συγκεντρωμένη σε όλα όσα σου λένε οι μαίες αν δεν κανεις οτι σου λένε παει χάθηκε το παιχνιδι θα δείτε θα είναι το ταξίδι για όλες μας διαφορετικό για αλλες πιο επίπονο για αλλες πιο ομορφο ...σημασία έχει να έχουμε γερα παιδιά και στην αγκαλιά μας η Παναγια μαζί μας τα φιλια μου....

• Μου αρέσει 4

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Jennak83 είπε:

Και γιατί καλή μου μας διαβάζεις κ δεν μιλάς;;; να μας διαβάζεις κ να μιλάς παρακαλώ ❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

3 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Χαχα ενταξει αγαπη!♥️

❤️❤️❤️

2 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Μόνη μου ξενυχτάω βρε αλήτισσες? Έχω φάει τα κλωτσίδια του αιώνα, δεεεε μεεεε αφήνει να κοιμηθώ ο κύριος!

Αχ προετοιμαζομαστε για τα ξενύχτια που μας περιμένουν... 

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

3 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Μόνη μου ξενυχτάω βρε αλήτισσες? Έχω φάει τα κλωτσίδια του αιώνα, δεεεε μεεεε αφήνει να κοιμηθώ ο κύριος!

Εγω παραπονο δεν εχω... Τη νυχτα δεν καταλαβαίνω τπτ... Απο τις 5μιση ομως το πρωι αρχίζει το μαρτυριο μου... Γοφοι που πιανεται νευρο κ πονανε τρελα, χερια που μουδιαζουν, δαχτυλα χεριων που πριζονται δεν κλεινουν, μουδιαζουν κ ταυτοχρονα πονανε φοβερα..... Αυτα τα λιγα.... Αλλα οταν σηκωθω περνανε σε μεγαλο βαθμο!!!! 

Καλημερα κοριτσαρες..... :wub:

• Λυπημένη/-ος 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...