Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Όχι το αντίθετο... Εμένα για τον κοκκύτη μου το έλεγε από τον γιο μου να το κάνω, αλλά θέλει το τριπλό όχι το πενταπλο γιατί δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία για το ένα στέλεχος.

Και για κορτιζόνη πάλι βάση ΠΟΥ πάει. Δεν κάνει μετά τις 37 βδομάδες. Εγώ ήθελα στον γιο μου να κάνω γιατί γέννησα 37+5. Και επειδή κι εδώ φοβάμαι μην μπει το μωρό ΜΕΝΝ απλά θα προσπαθήσω, να πάρω μέρες από την 38η ενέσεις δεν θα κάνω..

Ναι για το μωρό μόνο τα ρουχαλακια που θα το βγαλεις εξω θα πάρεις. Για σενα μόνο ρουχα εσωρουχα και καλλυντικά. Δινουν σαπούνια και σερβιέτες εκει.  Δεν ξερω αν τις πληρώνεις, ομως δε σε ρωτάνε,  στις δινουν....!! Βασικά στις βάζουν μόλις τελειώσει ο τοκετός..

Εγω χθες δεν αντεξα και απάντησα σε μια ηλίθια σε μια ομάδα. Για vbac μιλούσαν και πετάχτηκε η ηλίθια να αναφέρει το μοιραίο αλλά όχι σε vbac αλλά για κτ. Κλασικά όλες οι έξυπνες που φτιάχνονται να τρομοκρατούν κόσμο Και πωρωμενες κατά των κτ!!!

Εγώ που πάω για vbac να ρωτήσω τι λέγανε;

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Γες άι εμ

Η ερώτηση ήταν αν μπορεί μια γυναίκα να κάνει vbac μετά από κάποιες κτ και αντί να απαντούν σε αυτό έλεγε η κάθε μία το μακρύ της και το κοντό της για τις καισαρικές. Ώσπου πετάχτηκε μία πιο έξυπνη απ όλες...

@Jennak83 που εισαι καλέ;

yplDp3.png

Η ερώτηση ήταν αν μπορεί μια γυναίκα να κάνει vbac μετά από κάποιες κτ και αντί να απαντούν σε αυτό έλεγε η κάθε μία το μακρύ της και το κοντό της για τις καισαρικές. Ώσπου πετάχτηκε μία πιο έξυπνη απ όλες...

Σαν την πορδή ,πες το χριστιανή μου.ααχαχχαχ

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Ναι για το μωρό μόνο τα ρουχαλακια που θα το βγαλεις εξω θα πάρεις. Για σενα μόνο ρουχα εσωρουχα και καλλυντικά. Δινουν σαπούνια και σερβιέτες εκει.  Δεν ξερω αν τις πληρώνεις, ομως δε σε ρωτάνε,  στις δινουν....!! Βασικά στις βάζουν μόλις τελειώσει ο τοκετός..

Ναι μόνο τα δικά μου πράγματα θα πάρω και ρουχαλάκια εξόδου.

Όχι το αντίθετο... Εμένα για τον κοκκύτη μου το έλεγε από τον γιο μου να το κάνω, αλλά θέλει το τριπλό όχι το πενταπλο γιατί δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία για το ένα στέλεχος.

Και για κορτιζόνη πάλι βάση ΠΟΥ πάει. Δεν κάνει μετά τις 37 βδομάδες. Εγώ ήθελα στον γιο μου να κάνω γιατί γέννησα 37+5. Και επειδή κι εδώ φοβάμαι μην μπει το μωρό ΜΕΝΝ απλά θα προσπαθήσω, να πάρω μέρες από την 38η ενέσεις δεν θα κάνω..

Εγω χθες δεν αντεξα και απάντησα σε μια ηλίθια σε μια ομάδα. Για vbac μιλούσαν και πετάχτηκε η ηλίθια να αναφέρει το μοιραίο αλλά όχι σε vbac αλλά για κτ. Κλασικά όλες οι έξυπνες που φτιάχνονται να τρομοκρατούν κόσμο Και πωρωμενες κατά των κτ!!!

Κλασσικά.... 

Just now, tsilona είπε:

Εγώ που πάω για vbac να ρωτήσω τι λέγανε;

Τι φάση περνάς κι εσύ και θες να μαθαίνεις Χαχαχα. Αστες εκεί.... Όλα θα πάνε τέλεια. Ο γιατρός ξέρει παραπάνω από κάθε άλλον.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Χαμός!! Χαχαχα εγώ παντρεύτηκα με πολιτικό και με θρησκευτικό. Και στα δύο ρώτησαν για το επίθετο! Και δεν μου έδωσαν κάποιο έξτρα χαρτί!

Κορίτσι εγώ παντρεύτηκα πέρσι με θρησκευτικο, μάλλον με μπερδεψες με τη Γιώτα! Πάντως κι εμάς δε μας έδωσαν κάποιο έξτρα χαρτί! Και από το νοσοκομείο μας ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχική πράξη γάμου, αφμ, αμκα και ταυτότητες. Δε μου είπαν κάτι έξτρα! 

EGLbp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Georgia 88 είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι; Σήμερα συμπλήρωσα 38 εβδομάδες κύησης. Εχθές το πρωί είχα υπερηχογράφημα και υπολόγισαν 3.140 το βάρος της μπεμπουλας. 

Από εχθές το βράδυ έχω πολύ αυξημένες σε αριθμό συσπάσεις, χωρίς πόνο και σημαντική αύξηση των επισκέψεων στην τουαλέτα με πόνο στο έντερο...

Λέτε να αρχίσω να αγχώνομαι ή από την εμπειρία σας από προηγούμενους ίσως τοκετούς έχω ακόμα μέρες μπροστά;

Καλησπέρα! Έχουμε γράψει τόσα πολλά που τώρα είδα το μήνυμά σου.

Μην ανησυχείς καθόλου αφού έχεις κλείσει τις 38 εβδομάδες. Και το βάρος του μωρού είναι μιά χαρά.

Απ' ότι ξέρω οι συσπάσεις πρέπει να αρχίσουν να γίνονται συντονισμένες και πολύ κοντινές. Αλλά εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τον γιατρό τηλέφωνο για να μου πει τι να κάνω. 

Εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!

• Ευχαριστώ 1

Αυτό είναι το σπαστικό... Αλλά ρωτας, αλλά απαντάνε ή αντί να απαντήσουν με διακριτικό τρόπο περιγράφουν κααααθε ανατριχιαστικη λεπτομέρεια... Υπάρχει γενικώς μια τρομολαγνεια.... Και άμα πεις και κάτι ευγενικά θα στη πουν κιόλας.... Πού έγινε αυτό; Φβ ή εδώ; 

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσι εγώ παντρεύτηκα πέρσι με θρησκευτικο, μάλλον με μπερδεψες με τη Γιώτα! Πάντως κι εμάς δε μας έδωσαν κάποιο έξτρα χαρτί! Και από το νοσοκομείο μας ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχική πράξη γάμου, αφμ, αμκα και ταυτότητες. Δε μου είπαν κάτι έξτρα! 

Βασικά εσένα ταγκαρα αλλά την Γιώτα είχα στον μυαλό μου αχχα

• Χαχα 3

yplDp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αν λέτε για το επίθετο στη ληξιαρχική πράξη γάμου που μου έδωσαν εμένα αναγράφεται από πίσω ότι συμφωνούμε και οι δύο να πάρουν τα παιδιά το επίθετο τάδε.... Οπότε σε χρειάζεται κάτι ξεχωριστό. Τσεκαρετε τις ληξιαρχικες σας μήπως γράφουν ήδη κάτι γιατί σπάνια δίνουν ξεχωριστό χαρτί.

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αυτό είναι το σπαστικό... Αλλά ρωτας, αλλά απαντάνε ή αντί να απαντήσουν με διακριτικό τρόπο περιγράφουν κααααθε ανατριχιαστικη λεπτομέρεια... Υπάρχει γενικώς μια τρομολαγνεια.... Και άμα πεις και κάτι ευγενικά θα στη πουν κιόλας.... Πού έγινε αυτό; Φβ ή εδώ; 

Το θεμα ειναι οτι μπαινεις να δεις απαντησεις, και φυσικα περιμενεις να δεις απαντησεις σχετικές με την ερώτηση και ξαφνικα εξαφανίζεται μπροστα στα ματια σου ...αυτό... Δεν είχα την επιλογή να μην το δω.. Ούτε μπόρεσα να το προσπεράσω γιατί με τάραξε και με τσαντησε αυτό που έκανε. Και δεν άντεξα της απάντησα και της απάντησαν και από τη διαχείριση. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν και δεν το καταλαβαίνουν. Αν το θέμα της ερώτησης ήταν ανάλογο τότε οκ δεν θα είχα κανένα δικαίωμα να δυσανασχετησω αλλά η ερώτηση ήταν άλλη. Φυσικά αυτή υποστήριζε ότι έκανε το σωστό και ότι ενημερώνει!!!! Ενημερώνει!!!! Σε ομάδα που οι πλειοψηφία είναι έγκυες. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Το θεμα ειναι οτι μπαινεις να δεις απαντησεις, και φυσικα περιμενεις να δεις απαντησεις σχετικές με την ερώτηση και ξαφνικα εξαφανίζεται μπροστα στα ματια σου ...αυτό... Δεν είχα την επιλογή να μην το δω.. Ούτε μπόρεσα να το προσπεράσω γιατί με τάραξε και με τσαντησε αυτό που έκανε. Και δεν άντεξα της απάντησα και της απάντησαν και από τη διαχείριση. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν και δεν το καταλαβαίνουν. Αν το θέμα της ερώτησης ήταν ανάλογο τότε οκ δεν θα είχα κανένα δικαίωμα να δυσανασχετησω αλλά η ερώτηση ήταν άλλη. Φυσικά αυτή υποστήριζε ότι έκανε το σωστό και ότι ενημερώνει!!!! Ενημερώνει!!!! Σε ομάδα που οι πλειοψηφία είναι έγκυες. 

Μα πάντα αυτό υποστηρίζεται.... Τι να πω.... Πες μου πμ την ομάδα θα σκάσω Χαχαχα

Βασικά εσένα ταγκαρα αλλά την Γιώτα είχα στον μυαλό μου αχχα

Μετά εμένα λέτε ρε σκατιαρες που δε θυμάμαι πόσα παιδιά κ αν έχει η καθεμία,κ ας το πε σε πιο πάνω σχόλιο :mrgreen:

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...