Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Είναι όντως υποχρεωτικό στο εξωτερικό. Όμως κι εδώ έχει μπει στις κατευθυντήριες οδηγίες και κανονικά θα έπρεπε οι γιατροί να το έχουν ως πρωτόκολλο και όχι ο καθένας να λέει τα δικά του. Και το θεωρώ απαράδεκτο που κάποιοι γιατροί στηρίζονται ακόμα , απλά στη γνώμη τους και όχι σε νέες οδηγίες που βγάζουν αρμόδιοι φορείς. Τέλος πάντων.

Εγώ που δεν το έκανα, φοβάμαι πολύ γιατί έχω και άλλα δύο μικρά στο σπίτι και το ένα θα πάει προνηπιο. Φοβάμαι τι μικρόβια θα φέρνει.. Στους 3 μήνες όμως κάνουν το εμβόλιο τα μωρά.

Συμφωνώ ο καθένας λέει και πράτει ανάλογα με το τι θεωρεί εκείνος σωστό. Ειδικά για τα εμβόλια θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες όπου όλοι θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο και όχι ο ένας να λέει πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε και ο άλλος δεν πρέπει να το κάνεις. Και έτσι δεν ξέρουμε κι εμείς τι είναι σωστό και ρωτάμε η μία την άλλη.

Ναι έχεις δίκιο. Εσύ έχεις και άλλα 2 παιδιά. Αλλά ο δικός σου γιατρός είπε να μην κάνεις το συγκεκριμένο. Και έχω παρατηρήσει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο το συστήνουν πιο πολύ οι παιδίατροι απ' ότι οι γυναικολόγοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Η ληξιαρχική πράξη γάμου, το αναγράφει αυτό για το επίθετο; σε ποιό γεννάς; Συνήθως το ζητάνε γιατί με τα χαρτιά του μαιευτήριο προκύπτει η ληξ. Πραξ γέννησης.

Δεν ξέρω αν το γράφει τώρα θα την πάρω να την διαβάσω στο μητέρα θα γεννήσω εγώ

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, Georgia 88 είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι; Σήμερα συμπλήρωσα 38 εβδομάδες κύησης. Εχθές το πρωί είχα υπερηχογράφημα και υπολόγισαν 3.140 το βάρος της μπεμπουλας. 

Από εχθές το βράδυ έχω πολύ αυξημένες σε αριθμό συσπάσεις, χωρίς πόνο και σημαντική αύξηση των επισκέψεων στην τουαλέτα με πόνο στο έντερο...

Λέτε να αρχίσω να αγχώνομαι ή από την εμπειρία σας από προηγούμενους ίσως τοκετούς έχω ακόμα μέρες μπροστά;

Κοιτα...εισαι σε μια φαση που εισαι ετοιμη...και γιατι να φοβάσαι? Τι σημερα? Τι αυριο? Τι σε μια εβδομαδα? Εχει παρα πολυ καλο βαρος το νινι σου...ετοιμασου να το καλοδεχτεις...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια κ κάτι άλλο μιας κ γκρινιάζουμε για τόσα ας πούμε κ γιαυτό χαχαχ λοιπόν με τα ούλα σας έχετε κάποιο θέμα; αυτές τις μέρες με έχουν πεθάνει στον πόνο πφφφ

Τα ουλα μου οχι, δεν με πονανε αλλα νομιζω πως λογω αβιταμινωσης ή ελειψης ασβεστιου πονανε γενικα..

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nikoleta... είπε:

Συμφωνώ ο καθένας λέει και πράτει ανάλογα με το τι θεωρεί εκείνος σωστό. Ειδικά για τα εμβόλια θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες όπου όλοι θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο και όχι ο ένας να λέει πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε και ο άλλος δεν πρέπει να το κάνεις. Και έτσι δεν ξέρουμε κι εμείς τι είναι σωστό και ρωτάμε η μία την άλλη.

Ναι έχεις δίκιο. Εσύ έχεις και άλλα 2 παιδιά. Αλλά ο δικός σου γιατρός είπε να μην κάνεις το συγκεκριμένο. Και έχω παρατηρήσει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο το συστήνουν πιο πολύ οι παιδίατροι απ' ότι οι γυναικολόγοι.

Ναι ρε συ ακριβώς. Όπως η ίδια σύγχυση υπάρχει με την κορτιζόνη. Αλλά αναγράφονται από διεθνης ή παγκόσμιους οργανισμούς και αλλα λέει ο καθε γιατρος. Εγώ στον γιο μου ήθελα να κάνω  κι ας έλεγε όχι ο γιατρός, όμως μετά λέω , κάτσε, αν γίνει καμιά στραβή και πάθω καμιά αντίδραση πχ, και ο γιατρός εξ αρχής μου είχε πει όχι τι θα κάνω μετά. Και ρωτουσα δεξιά και αριστερά, άλλες είχαν κάνει άλλες όχι. Τι να πεις....

yplDp3.png

@tsilona εμένα από το νοσοκομείο μου είπαν ότι θέλουν Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου Τέκνου ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ αναγράφεται το επώνυμο του τέκνου πάνω στην Ληξιαρχική Πράξη Γάμου. Εμένα είδα ότι αναγράφεται, οπότε δε χρειάζεται. Για δες κι εσύ.

Είχα υπογράψει για το επώνυμο του τέκνου όταν έκανα πολιτικό γάμο το 2017.

• Μου αρέσει 1

Just now, minxri είπε:

Ναι πάνω πάνω γράφει επωνύμο τέκνων και γράφει το επίθετο του άντρα μου αλλά δε με ρώτησε ο παππάς.Ήταν παλιομοδίτης φαίνεται @Farmakotriftena

Χααχαχαχ Για να τολμούσατε να πείτε κάτι άλλο. Δεν θα σας παντρευε.

• Χαχα 1

yplDp3.png

Ναι ρε συ ακριβώς. Όπως η ίδια σύγχυση υπάρχει με την κορτιζόνη. Αλλά αναγράφονται από διεθνης ή παγκόσμιους οργανισμούς και αλλα λέει ο καθε γιατρος. Εγώ στον γιο μου ήθελα να κάνω  κι ας έλεγε όχι ο γιατρός, όμως μετά λέω , κάτσε, αν γίνει καμιά στραβή και πάθω καμιά αντίδραση πχ, και ο γιατρός εξ αρχής μου είχε πει όχι τι θα κάνω μετά. Και ρωτουσα δεξιά και αριστερά, άλλες είχαν κάνει άλλες όχι. Τι να πεις....

Κι εγώ το ίδιο με σένα θα έκανα, γιατί μετά θα έλεγες ότι πήρες την ευθύνη πάνω σου και δεν είσαι καν γιατρός. Οπότε αναγκαστικά κάνουμε αυτό που μας λένε οι γιατροί μας, αλλά καλό είναι να ψαχνόμαστε και λίγο μόνες μας. 

@tsilona εμένα από το νοσοκομείο μου είπαν ότι θέλουν Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου Τέκνου ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ αναγράφεται το επώνυμο του τέκνου πάνω στην Ληξιαρχική Πράξη Γάμου. Εμένα είδα ότι αναγράφεται, οπότε δε χρειάζεται. Για δες κι εσύ.

Είχα υπογράψει για το επώνυμο του τέκνου όταν έκανα πολιτικό γάμο το 2017.

Εμεις στο Ρέα να ξέρεις θέλει τελευταίου 6μηνου. Να σου πω, πότε εχεις πητ;; πλάκα θα είχε να γεννουσαμε μαζί αλλά νομίζω Είσαι κανένα μήνα μετά από εμενα;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια εγω παντρευτηκα με θρησκευτικο. Ο παπας ρωτησε απο την αρχη για το επώνυμο των τεκνων κ μας εδωσε μαλιστα κ ενα χαρτι το οποιο γραφει το επιθετο κ μας ειπε πως θα πρέπει να το έχουμε μαζι στο μαιευτήριο. Τωρα που το γράφει κ η ληξιαρχικη πράξη γαμου δεν ξερω αν χρειάζεται... Παντως το 15 που παντρευτηκαμε μας το εδωσαν... 

Ακριβως αυτο κι εγω...το ρωτησε και μαλιστα μας ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει καν τι επιθετο ειχαμε δηλωσει στον πολιτικο που ειχε προηγηθεί...

Just now, minxri είπε:

Ναι πάνω πάνω γράφει επωνύμο τέκνων και γράφει το επίθετο του άντρα μου αλλά δε με ρώτησε ο παππάς.Ήταν παλιομοδίτης φαίνεται @Farmakotriftena

Καπου το σημειωσατε εσεις κι ας μην σας ρωτησε...δεν μπορει...εμεις γι αυτο το λογο παντρευτηκαμε...για να εχει το επιθετο του αντρα μου με το που θα γεννηθει το μωρο, διαφορετικα θα επαιρνε το δικο μου και αγνωστου πατρος (εκτος αν καναμε συμφωνο συμβιωσης). Σε καθε περιπτωση δηλωνεις το επωνυμο που θα εχουν τα τεκνα...

Πεσαμε σε γιατρους της παλιας σχολης και οι 2

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Εμεις στο Ρέα να ξέρεις θέλει τελευταίου 6μηνου. Να σου πω, πότε εχεις πητ;; πλάκα θα είχε να γεννουσαμε μαζί αλλά νομίζω Είσαι κανένα μήνα μετά από εμενα;

Ναι τελευταίου εξαμήνου θέλει. Τα έβγαλα πριν 2 βδομάδες για να τα έχω έτοιμα. Επίσης για το μωρό θέλουμε μόνο ρούχα εξόδου. Και η φίλη μου που γέννησε στο ΡΕΑ μου είχε πει ότι δίνουν και σερβιέτες μου χρήσης, απλά τις πληρώνεις.

Θα είχε πλάκα, αλλά εγώ είμαι πιο μετά. Έχω ΠΗΤ με βάση την τελευταία περίοδο 26 Οκτωβρίου. Αλλά με βάση τον υπέρηχο έχω 19 Οκτωβρίου (είναι 1 βδομάδα μεγαλύτερο το μωρό). Τώρα πιο ισχύει από τα 2 δεν ξέρω.

Καλέ πόσα γράψατε σε λίγες μόνο ώρες; Χαχαχα την ετοιμογεννη μόνο μία την είδε να της απαντήσει; @Georgia 88 κορίτσι μου οι αυξημένες κενώσεις και οι πόνοι είναι σημάδια ότι ο οργανισμός σου ετοιμάζεται για το μεγάλο θαύμα του τοκετού. Είσαι στο μήνα σου, το μωράκι είναι μια χαρά, θα σου έλεγα να πας στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις ή στον γιατρό σου αν συνεχισει αυτό να δουν και να κρίνουν. Άλλη κοπέλα με αυτά τα συμπτώματα ίσως γεννησει σε 24 ώρες άλλη ίσως να κάνει και εβδομάδα.. είναι ανάλογα με το αν έχεις αρχίσει να κάνεις διαστολή και κατά πόσο γρήγορα αυξάνεται.... Με το καλό και με ένα πόνο!!! :)

@winspert μου σε καταλαβαίνω... Κι εγώ είναι να μη διαβάσω κάτι. Μπορεί να μη φοβηθω αλλά θα το σκέφτομαι μετά σαν ενδεχόμενο να μου συμβεί... Μπορεί και να φοβηθω κιόλας και να απέχω απ' τα σοσιαλ για λίγο για να μη διαβάσω κάτι παρόμοιο...

Πάντως εντελώς αδιάφορο δε θα μου περάσει κάτι που θα διαβάσω σαν εμπειρία... Δεν έχουμε όλες τον ίδιο δυναμικό χαρακτήρα!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Ακριβως αυτο κι εγω...το ρωτησε και μαλιστα μας ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει καν τι επιθετο ειχαμε δηλωσει στον πολιτικο που ειχε προηγηθεί...

Καπου το σημειωσατε εσεις κι ας μην σας ρωτησε...δεν μπορει...εμεις γι αυτο το λογο παντρευτηκαμε...για να εχει το επιθετο του αντρα μου με το που θα γεννηθει το μωρο, διαφορετικα θα επαιρνε το δικο μου και αγνωστου πατρος (εκτος αν καναμε συμφωνο συμβιωσης). Σε καθε περιπτωση δηλωνεις το επωνυμο που θα εχουν τα τεκνα...

Πεσαμε σε γιατρους της παλιας σχολης και οι 2

Όχι το αντίθετο... Εμένα για τον κοκκύτη μου το έλεγε από τον γιο μου να το κάνω, αλλά θέλει το τριπλό όχι το πενταπλο γιατί δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία για το ένα στέλεχος.

Και για κορτιζόνη πάλι βάση ΠΟΥ πάει. Δεν κάνει μετά τις 37 βδομάδες. Εγώ ήθελα στον γιο μου να κάνω γιατί γέννησα 37+5. Και επειδή κι εδώ φοβάμαι μην μπει το μωρό ΜΕΝΝ απλά θα προσπαθήσω, να πάρω μέρες από την 38η ενέσεις δεν θα κάνω..

Ναι τελευταίου εξαμήνου θέλει. Τα έβγαλα πριν 2 βδομάδες για να τα έχω έτοιμα. Επίσης για το μωρό θέλουμε μόνο ρούχα εξόδου. Και η φίλη μου που γέννησε στο ΡΕΑ μου είχε πει ότι δίνουν και σερβιέτες μου χρήσης, απλά τις πληρώνεις.

Θα είχε πλάκα, αλλά εγώ είμαι πιο μετά. Έχω ΠΗΤ με βάση την τελευταία περίοδο 26 Οκτωβρίου. Αλλά με βάση τον υπέρηχο έχω 19 Οκτωβρίου (είναι 1 βδομάδα μεγαλύτερο το μωρό). Τώρα πιο ισχύει από τα 2 δεν ξέρω.

Ναι για το μωρό μόνο τα ρουχαλακια που θα το βγαλεις εξω θα πάρεις. Για σενα μόνο ρουχα εσωρουχα και καλλυντικά. Δινουν σαπούνια και σερβιέτες εκει.  Δεν ξερω αν τις πληρώνεις, ομως δε σε ρωτάνε,  στις δινουν....!! Βασικά στις βάζουν μόλις τελειώσει ο τοκετός..

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πάντως εντελώς αδιάφορο δε θα μου περάσει κάτι που θα διαβάσω σαν εμπειρία... Δεν έχουμε όλες τον ίδιο δυναμικό χαρακτήρα!! 

Εγω χθες δεν αντεξα και απάντησα σε μια ηλίθια σε μια ομάδα. Για vbac μιλούσαν και πετάχτηκε η ηλίθια να αναφέρει το μοιραίο αλλά όχι σε vbac αλλά για κτ. Κλασικά όλες οι έξυπνες που φτιάχνονται να τρομοκρατούν κόσμο Και πωρωμενες κατά των κτ!!!

yplDp3.png

@Evangeliaa @Mamacita Alina, σας ευχαριστώ πολύ! Είναι πρώτος τοκετός και νιώθω ένα σχετικό άγχος... Η μαία μου είπε να πάω στο νοσοκομείο όταν οι πόνοι θα είναι σταθεροί και πεντάλεπτοι. Εμένα ακόμα ακανόνιστες είναι οι συσπάσεις... Από αυτά που μου λέτε όμως, πρέπει να είμαι σε επαγρύπνηση...

Καλή γέννα σε όλες μας!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...