Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, marioula1234 είπε:

Βρε ζουζούνα τι να σου πω αυτό που εγώ έμεινα πρώτη εγκυος κ εσύ είσαι μεγαλύτερη μου μια εβδομάδα ποτέ δεν το κατάλαβα να σου πω την αλήθεια χαχαχαχ

Ναι και εγώ αυτό ξερω

Ε φταίει που εγώ δεν είχα περίοδο λόγω θηλασμού. 27/12 μου ήρθε μια φορά μόνο περίοδος Αλλά κανένας γιατρός δεν έδωσε βάση. Εχώ να αδιαθετησω κανονικά από τον Σεπτέμβρη του 2017!!!

Just now, tsilona είπε:

Ρε φίλε λες να με το πε για περίπτωση που ήμουν ανύπαντρη;

Εγω ειμαι σίγουρη πως μπερδεύτηκε.. αλλα παρτην ενα τηλ για σιγουριά. Και μαζί επιβεβαίωσε και αυτό για το τελευταίο 6μηνο.

Και στο δικό μου ζητάει προσδιορισμό και δίνουμε την πράξη γάμου. Μόνο αν δεν αναγράφεται πας κάτι άλλο το οποίο σίγουρα το φτιαχνεις εκείνη τη στιγμή.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ε φταίει που εγώ δεν είχα περίοδο λόγω θηλασμού. 27/12 μου ήρθε μια φορά μόνο περίοδος Αλλά κανένας γιατρός δεν έδωσε βάση. Εχώ να αδιαθετησω κανονικά από τον Σεπτέμβρη του 2017!!!

Εγω ειμαι σίγουρη πως μπερδεύτηκε.. αλλα παρτην ενα τηλ για σιγουριά. Και μαζί επιβεβαίωσε και αυτό για το τελευταίο 6μηνο.

Και στο δικό μου ζητάει προσδιορισμό και δίνουμε την πράξη γάμου. Μόνο αν δεν αναγράφεται πας κάτι άλλο το οποίο σίγουρα το φτιαχνεις εκείνη τη στιγμή.

Ας τα χω έτοιμα γτ μια ώρα μακριά η κλινική απτό σπίτι .θα πάρω αύριο πάλι να με πει

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, minxri είπε:

Α εμένα δε με ρωτήσανε για το επίθετο των παιδιών μου θα πάω αύριο στον παπά να κάνω μανούρα αχαχα

Εγώ έκανα πρώτα πολιτικο κ μετά θρησκευτικο.στον πολιτικό ρωτησανε.στο θρησκευτικο μάλλον είναι δεδομένο.ααχχαχαα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγώ έκανα πρώτα πολιτικο κ μετά θρησκευτικο.στον πολιτικό ρωτησανε.στο θρησκευτικο μάλλον είναι δεδομένο.ααχχαχαα

Α OK εντάξει τότε...εγώ έκανα κατευθείαν θρησκευτικό....άρα εντάξει την γλίτωσε και ο παππάς και ο άντρας μου:D

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτό είναι για την ληξ πράξη γάμου. Το ρωτάνε για να γραφτεί εκεί. Δεν δίνουν άλλο χαρτί εξτρά.

Κορίτσια εγω παντρευτηκα με θρησκευτικο. Ο παπας ρωτησε απο την αρχη για το επώνυμο των τεκνων κ μας εδωσε μαλιστα κ ενα χαρτι το οποιο γραφει το επιθετο κ μας ειπε πως θα πρέπει να το έχουμε μαζι στο μαιευτήριο. Τωρα που το γράφει κ η ληξιαρχικη πράξη γαμου δεν ξερω αν χρειάζεται... Παντως το 15 που παντρευτηκαμε μας το εδωσαν... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@gogouli_ Εσύ που παντρεύτηκες πρόσφατα για πες... σε ρώτησαν στο δημαρχείο (πολιτικό έκανες αν θυμάμαι;;) για το επίθετο του παιδιού. Σου έδωσαν κάποιο άλλο χαρτί πέρα από την ληξιαρχική πράξη γάμου; 

Εγώ πάντως που παντρεύτηκα τον Ιούνιο στο δημαρχείο όχι δε μου έδωσαν κάτι άλλο! Ληξιαρχικές πράξεις γάμου και πιστοποιητικά οικ.κατάστασης! (μου τα έβγαλαν και αρκετά αντίτυπα οι γλυκούλες) και όπως λες μου είπαν ότι με καλύπτουν στο μαιευτήριο γιατί ζητάνε τελευταίου 6μηνου!

nZmZp2.png

Just now, winspert είπε:

Να σε ρωτησω κατι αγαπη; Ζητησα απο το κεπ πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης, μου ζητησαν τα στοιχεια μου κ το χαρτι που μου εδωσαν αναφερει μονο τον αντρα μου. Επειδη ειμαι ασχετη ετσι ειναι ή ξεχασαν κατι να μου δωσουν; 

Εγώ που πήρα από το ΚΕΠ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει σε μία στήλη αριστερά τα στοιχεία μου και δεξιά σε άλλη στήλη του συζύγου μου.

Αλλά και πριν παντρευτούμε ανήκαμε στον ίδιο δήμο. Γιατί μέναμε στην ίδια περιοχή. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή λέω χαζομάρες. Κι εγώ άσχετη είμαι.

• Ευχαριστώ 1

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια εγω παντρευτηκα με θρησκευτικο. Ο παπας ρωτησε απο την αρχη για το επώνυμο των τεκνων κ μας εδωσε μαλιστα κ ενα χαρτι το οποιο γραφει το επιθετο κ μας ειπε πως θα πρέπει να το έχουμε μαζι στο μαιευτήριο. Τωρα που το γράφει κ η ληξιαρχικη πράξη γαμου δεν ξερω αν χρειάζεται... Παντως το 15 που παντρευτηκαμε μας το εδωσαν... 

Και μεις το 15 παντρευτήκαμε και δεν μας ρώτησε ούτε μας είπε τίποτα για το επίθετο αλλά και στο νοσοκομείο που πήρα να ρωτήσω για τα χαρτιά που χρειάζονται δεν μας είπε τίποτα για τέτοιο χαρτί

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Ελματζα είπε:

Άρα είσαστε θετικές στο να το κάνω ε ;;

Εμένα ο γυναικολόγος μου επέμενε να το κάνω, γιατί ο κοκκύτης είναι σε έξαρση και έτσι όταν γεννηθεί το μωρό θα έχει ήδη αντισώματα. Τώρα αν έκανα καλά ή όχι που το έκανα δεν ξέρω. 

Έμαθα από 2 κοπέλες που μίλησα από Αγγλία ότι εκεί το κάνουν όλες υποχρεωτικά.

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Του κοκκύτη κι εγώ ήθελα να το κάνω αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος για το τριπλό. Το οποιο είναι σε βαριά έλλειψη. Για το πενταπλο δεν ήθελε λόγω πολιομυελίτιδας(δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία ) αυτά κατά τον γιατρό μου όμως ετσι;;; η καθεμία ακολουθεί τον δικό της... @Ελματζα για μένα αν σου ειπε ό γιατρός σου να το κάνεις , κάνε το! Εμείς που γενναμε φθινόπωρο το θέλω απαραιτητο. Προστατεύει το μωρό σου τους 3 πρώτους μήνες, μετά περίπου στον 3ο μήνα ζωής έτσι κι αλλιώς θα κάνει το 5απλο εμβόλιο το μωράκι σου.

@marioula1234 όπως στο γράφει η μαμασιτα... Αν το μωρό αποφασίσει να έρθει από μόνο τους χωρίς παρέμβαση τότε το μωρό σου είναι ήδη έτοιμο. Στην προγραμματισμένη κτ όμως δεν είναι έτοιμο, απλά ξαφνικά το βγάζουν στον έξω κόσμο, χωρίς το μωρό να ξεκινησει από μόνο του τη διαδικασία. Όσο για τις 2 ημέρες , χίλιες φορές καλύτερα είναι 2 ημέρες πριν και να είσαι σίγουρη που η κορτιζόνη είναι ενεργή πάρα να τις κάνεις 2 βδομάδες πριν και η επίδραση της να έχει εξασθενήσει ή περάσει εντελώς. 

Φαξ το και στο ΕΜΓΕ (hsog) κάτι θα γράφει περί αυτού.

Μπα όχι... Και το πρωί 39 είχε. Αλλά ο γιατρός δεν βρήκε κάτι και μου είπε μάλλον ίωση είναι. Έχει και άλλο ένα κοριτσάκι που ήταν έτσι χθες με υψηλό πυρετό χωρίς τίποτε άλλο.

Κι ο δικος μου περασε μια ιωση με πολυ υψηλο πυρετο (40 την πρωτη μερα). Το ειχα γραψει αν θυμασαι...μου ελεγαν οτι κραταει 4 μερες και οντως 4 μερες κρατησε και του εδινα ντεπον και αλγκοφρεν εναλλαξ. Μονο πυρετο τιποτα αλλο γι αυτο κι εμας ο γιατρος μας ειχε πει οτι ειναι ιωση....ιωση στην καρδια του καλοκαιριου...μαλλον απο παιφοτοπο την κολλησε . Ηταν η δευτερη φορα που πηγαιναμε και η δευτερη φορα που αρρωστησε.... Αχ αυτοι οι παιδοτοποι...

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Nikoleta... είπε:

Εμένα ο γυναικολόγος μου επέμενε να το κάνω, γιατί ο κοκκύτης είναι σε έξαρση και έτσι όταν γεννηθεί το μωρό θα έχει ήδη αντισώματα. Τώρα αν έκανα καλά ή όχι που το έκανα δεν ξέρω. 

Έμαθα από 2 κοπέλες που μίλησα από Αγγλία ότι εκεί το κάνουν όλες υποχρεωτικά.

Είναι όντως υποχρεωτικό στο εξωτερικό. Όμως κι εδώ έχει μπει στις κατευθυντήριες οδηγίες και κανονικά θα έπρεπε οι γιατροί να το έχουν ως πρωτόκολλο και όχι ο καθένας να λέει τα δικά του. Και το θεωρώ απαράδεκτο που κάποιοι γιατροί στηρίζονται ακόμα , απλά στη γνώμη τους και όχι σε νέες οδηγίες που βγάζουν αρμόδιοι φορείς. Τέλος πάντων.

Εγώ που δεν το έκανα, φοβάμαι πολύ γιατί έχω και άλλα δύο μικρά στο σπίτι και το ένα θα πάει προνηπιο. Φοβάμαι τι μικρόβια θα φέρνει.. Στους 3 μήνες όμως κάνουν το εμβόλιο τα μωρά.

Just now, Evangeliaa είπε:

Κι ο δικος μου περασε μια ιωση με πολυ υψηλο πυρετο (40 την πρωτη μερα). Το ειχα γραψει αν θυμασαι...μου ελεγαν οτι κραταει 4 μερες και οντως 4 μερες κρατησε και του εδινα ντεπον και αλγκοφρεν εναλλαξ. Μονο πυρετο τιποτα αλλο γι αυτο κι εμας ο γιατρος μας ειχε πει οτι ειναι ιωση....ιωση στην καρδια του καλοκαιριου...μαλλον απο παιφοτοπο την κολλησε . Ηταν η δευτερη φορα που πηγαιναμε και η δευτερη φορα που αρρωστησε.... Αχ αυτοι οι παιδοτοποι...

Σήμερα είναι η 4η ημέρα για να δούμε. Εγώ ούτε παιδότοπο δεν το έχω πάει ούτε ήρθε σε επαφή με άλλα παιδιά ή με ενήλικα που αρρώστησε. Τώρα που κόλλησε, ποιος ξέρει.

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Κ εδω πολλα μποφορ μιλαμε... Αστα.... Οσο για τις κλωτσιες - κουτουλιες ωρες ωρες με διπλωνει απο τον πονο... Χαχαχα,... Ειχε ερθει η μαια μου στο σπιτι κ ακουσαμε κ λιγο τον μπεμπουλη κ ειναι πολυ ζωηρος μου ειπε... Οποτε πως να μη με κουτουλαει... Χαχαχα. Κ εγω στην τουαλέτα το σκέφτομαι λιγο περισσότερο... Μην ακουσω ομως κατι εγω, αμεσως... Κ εχω φοβηθει μη γεννησω νωριτερα... Το μυαλο μου κανει σενάρια βλεπεις... 

Να σε ρωτησω κατι αγαπη; Ζητησα απο το κεπ πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης, μου ζητησαν τα στοιχεια μου κ το χαρτι που μου εδωσαν αναφερει μονο τον αντρα μου. Επειδη ειμαι ασχετη ετσι ειναι ή ξεχασαν κατι να μου δωσουν; 

Απο τον γαμο και μετα εμεις οι γυναίκες ειμαστε μονο για τεκνοποιηση....παντου ο αντρας φαινεται....χιχι...ολα εμεις τα τραβαμε και στο τελος το παιδι ειναι του ταδε...οτι υπαρχει και μια μανα δεν απασχολει κανεναν...

• Χαχα 2

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, minxri είπε:

Και μεις το 15 παντρευτήκαμε και δεν μας ρώτησε ούτε μας είπε τίποτα για το επίθετο αλλά και στο νοσοκομείο που πήρα να ρωτήσω για τα χαρτιά που χρειάζονται δεν μας είπε τίποτα για τέτοιο χαρτί

Η ληξιαρχική πράξη γάμου, το αναγράφει αυτό για το επίθετο; σε ποιό γεννάς; Συνήθως το ζητάνε γιατί με τα χαρτιά του μαιευτήριο προκύπτει η ληξ. Πραξ γέννησης.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...