Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αυτό είναι στην ληξ. Πραξ. Γάμου!!

Αναφερει στη ληξιαρχικη πράξη γαμου το επιθετο των τεκνων. Υπάρχει βέβαια κ ενα χαρτι απο την εκκλησία που γαφει προσδιορισμός επωνυμου τεκνων. Εγω το εχω βαλει ξ αυτο, δεν ξερω αν χρειάζεται... 

Just now, tsilona είπε:

Μαρή έχεις τους κωδικούς απτό τάξις;; Μπες στο Ερμής κ τα βγάζεις μόνη.εγω έτσι κανω

Εχω τους κωδικους αλλα δεν χρειάζονται κ σφραγιδες κ υπογραφες; 

Σε μένα έχει δύο στήλες. Αριστερά είναι τα στοιχεία του άντρα μου και δεξιά τα δικά μου . Και μια πίσω που αναφέρει τα παιδιά μας.

Οποτε λαθος εκαναν... Θα ξαναπαω... Σε ευχαριστώ... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Αναφερει στη ληξιαρχικη πράξη γαμου το επιθετο των τεκνων. Υπάρχει βέβαια κ ενα χαρτι απο την εκκλησία που γαφει προσδιορισμός επωνυμου τεκνων. Εγω το εχω βαλει ξ αυτο, δεν ξερω αν χρειάζεται... 

Στην ληξιαρχική πράξη γάμου γράφει μόνο τα στοιχεία του γάμου σας τα δικά σου και του άντρα σου στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει τα στοιχεία τα δικά σου του άντρα σου και αν υπάρχουν παιδιά των παιδιών σου που είσαστε οικογένεια και καλά

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, winspert είπε:

Εχω τους κωδικους αλλα δεν χρειάζονται κ σφραγιδες κ υπογραφες; 

Οποτε λαθος εκαναν... Θα ξαναπαω... Σε ευχαριστώ... 

Όχι μωρό μου ,δε χρειάζονται πλέον σφραγίδες κ υπογραφες

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, minxri είπε:

Κανονικά πρέπει να γράφει τα δικά σου ρε αγάπη μου αφού είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Εγώ κάθε φορά που τα πλένω παθαίνω ακατάσχετη αιμορραγία Αχαχαχα

Α τι καλά! Χαχαχ

Άλλο 34 καλέ και άλλο 37 , 38 που είναι τελειομηνα! Πριν τις 37 είναι η προωροτητα. Μη φοβάσαι οπότε. Ο γιος σου στις 37 μπήκε ΜΕΝΝ; και σίγουρα τίποτε δεν είναι απόλυτο. Ο γιος μου μπήκε, και της διπλανής που γεννήθηκε 36 δεν μπήκε! Ούτε εγώ ούτε εκείνη ειχαμε κάνει ενέσεις. Εγώ όμως πήγα προγραμματισμένη καισαρική, ενώ σε εκείνη έσπασαν τα νερά.

Εγω ειμαι 35 αγάπη μου γιαυτό έλεγα μήπως να τις έκανα τώρα... Στις 37 ξέρω ότι όντως δεν χρειάζονται.. Ο μικρός μου δεν χρειάστηκε μεν δόξα το Θεό :)

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, minxri είπε:

Στην ληξιαρχική πράξη γάμου γράφει μόνο τα στοιχεία του γάμου σας τα δικά σου και του άντρα σου στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει τα στοιχεία τα δικά σου του άντρα σου και αν υπάρχουν παιδιά των παιδιών σου που είσαστε οικογένεια και καλά

Ναι, μα το ξερω απο τις εγγραφες στον παιδικο σταθμο... Κ ευτυχως που το κοιταξα γιατι εγω δεν υπαρχω... Ελεγα μηπως αναφερει κ εμενα οταν υπάρχει παιδι... Ειμαι ασχετη... Σε ευχαριστώ.... 

Just now, tsilona είπε:

Όχι μωρό μου ,δε χρειάζονται πλέον σφραγίδες κ υπογραφες

Α ωραια... Αλλα περίεργο δεν ειναι που δεν του το εβγαλε το σύστημα;;; Τι να εγινε; Θα παω αυριο να δω... Σε ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

Α τι καλά! Χαχαχ

Εγω ειμαι 35 αγάπη μου γιαυτό έλεγα μήπως να τις έκανα τώρα... Στις 37 ξέρω ότι όντως δεν χρειάζονται.. Ο μικρός μου δεν χρειάστηκε μεν δόξα το Θεό :)

Με βάση τις μαντικές μου ικανότητες δεν θα γεννήσεις τώρα! Αστειεύομαι. 

Αύριο μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου (κι εγώ το Σάββατο) τίποτα δεν θα γίνει καλέ! Αλλά και να σπάσουν που λέει ο λόγος τα νερά , όπως.στον γιο σου αν θυμάμαι, γεννησες μετά από λίγες ημέρες. Άρα κι έτσι προλαβαίνεις να κάνεις τις ενέσεις. Εκτός κι αν τι να πω... ξεκινήσει αυτόματος τοκετός. Όμως μη σκέφτεσαι έτσι. Αυτό παίζει για όλες τις εγκύους και κανένας γιατρός δεν πορεύεται με αυτό. Άλλωστε θα μιλήσεις και με τον doc σου

yplDp3.png

Με βάση τις μαντικές μου ικανότητες δεν θα γεννήσεις τώρα! Αστειεύομαι. 

Αύριο μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου (κι εγώ το Σάββατο) τίποτα δεν θα γίνει καλέ! Αλλά και να σπάσουν που λέει ο λόγος τα νερά , όπως.στον γιο σου αν θυμάμαι, γεννησες μετά από λίγες ημέρες. Άρα κι έτσι προλαβαίνεις να κάνεις τις ενέσεις. Εκτός κι αν τι να πω... ξεκινήσει αυτόματος τοκετός. Όμως μη σκέφτεσαι έτσι. Αυτό παίζει για όλες τις εγκύους και κανένας γιατρός δεν πορεύεται με αυτό. Άλλωστε θα μιλήσεις και με τον doc σου

Αγάπη μου όντως μπαίνω αύριο στο μήνα μου; νόμιζα πως στο μήνα μ θα μπω σε μια εβδομάδα όταν θα είμαι ακριβώς 36 εβδομαδων

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, winspert είπε:

Ναι, μα το ξερω απο τις εγγραφες στον παιδικο σταθμο... Κ ευτυχως που το κοιταξα γιατι εγω δεν υπαρχω... Ελεγα μηπως αναφερει κ εμενα οταν υπάρχει παιδι... Ειμαι ασχετη... Σε ευχαριστώ.... 

Α ωραια... Αλλα περίεργο δεν ειναι που δεν του το εβγαλε το σύστημα;;; Τι να εγινε; Θα παω αυριο να δω... Σε ευχαριστώ 

Για ρώτα τον συζυξ ,μήπως ξέρει κάτι που δεν ξες;;;;

Ααχαχαχα αστειεύομαι φυσικα.

Φαρμακοπητενα το είδα αυτό στη ληξ.πραξη γάμου αλλά η κυριουλα στο τηλ είπε ότι θέλει κ ληξ..πράξη κ αυτό του προσδιορισμού

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Αγάπη μου όντως μπαίνω αύριο στο μήνα μου; νόμιζα πως στο μήνα μ θα μπω σε μια εβδομάδα όταν θα είμαι ακριβώς 36 εβδομαδων

Αααα sorry νόμιζα ότι αύριο μπαίνεις 36η. Νόμιζα πως έχουμε μια μέρα διαφορά. Μια βδομάδα εχουμε; Εγώ Σάββατο γίνομαι 36+0 .

Just now, tsilona είπε:

Για ρώτα τον συζυξ ,μήπως ξέρει κάτι που δεν ξες;;;;

Ααχαχαχα αστειεύομαι φυσικα.

Φαρμακοπητενα το είδα αυτό στη ληξ.πραξη γάμου αλλά η κυριουλα στο τηλ είπε ότι θέλει κ ληξ..πράξη κ αυτό του προσδιορισμού

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο χαρτί. Αυτό αναγράφεται στην ληξ. Πραξ γάμου.  Γιατί να θέλει και άλλο χαρτι αφού το αναφέρει και ληξ του γάμου; έχεις φτιάξει εσύ ποτέ στο παρελθόν τέτοιο χαρτί; 

Επίσης έχε υπόψιν σου ότι όλα τα χαρτιά πρέπει να είναι τελευταίου 6μηνου.. Στο είπε αυτο; ή στο δικό σου μαιευτήριο δεν ισχύει κάτι τέτοιο; 

yplDp3.png

Αααα sorry νόμιζα ότι αύριο μπαίνεις 36η. Νόμιζα πως έχουμε μια μέρα διαφορά. Μια βδομάδα εχουμε; Εγώ Σάββατο γίνομαι 36+0 .

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο χαρτί. Αυτό αναγράφεται στην ληξ. Πραξ γάμου.  Γιατί να θέλει και άλλο χαρτι αφού το αναφέρει και ληξ του γάμου; έχεις φτιάξει εσύ ποτέ στο παρελθόν τέτοιο χαρτί; 

Όταν παντρεύτηκαμε μας ρωτήσαν τι επίθετο θα χουν τα παιδιά κ μας δώσανε χαρτί.οτι τα τέκνα του τάδε και της τάδε θα ονομάζονται με το τάδε επίθετο

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, για να μπεις στο μηνα σου πρεπει να εχεις κλείσει τις 36. Να εισαι 36 δλδ κ μια μερα κ δυο κτλ... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Όταν παντρεύτηκαμε μας ρωτήσαν τι επίθετο θα χουν τα παιδιά κ μας δώσανε χαρτί.οτι τα τέκνα του τάδε και της τάδε θα ονομάζονται με το τάδε επίθετο

Ναι αυτό είναι για την ληξ πράξη γάμου. Το ρωτάνε για να γραφτεί εκεί. Δεν δίνουν άλλο χαρτί εξτρά.

yplDp3.png

Επίσης έχε υπόψιν σου ότι όλα τα χαρτιά πρέπει να είναι τελευταίου 6μηνου.. Στο είπε αυτο; ή στο δικό σου μαιευτήριο δεν ισχύει κάτι τέτοιο; 

Βρε ζουζούνα τι να σου πω αυτό που εγώ έμεινα πρώτη εγκυος κ εσύ είσαι μεγαλύτερη μου μια εβδομάδα ποτέ δεν το κατάλαβα να σου πω την αλήθεια χαχαχαχ

Just now, winspert είπε:

Ναι, για να μπεις στο μηνα σου πρεπει να εχεις κλείσει τις 36. Να εισαι 36 δλδ κ μια μερα κ δυο κτλ... 

Ναι και εγώ αυτό ξερω

83tdp2.pngcWE4p3.png

@gogouli_ Εσύ που παντρεύτηκες πρόσφατα για πες... σε ρώτησαν στο δημαρχείο (πολιτικό έκανες αν θυμάμαι;;) για το επίθετο του παιδιού. Σου έδωσαν κάποιο άλλο χαρτί πέρα από την ληξιαρχική πράξη γάμου; 

yplDp3.png

@gogouli_ Εσύ που παντρεύτηκες πρόσφατα για πες... σε ρώτησαν στο δημαρχείο (πολιτικό έκανες αν θυμάμαι;;) για το επίθετο του παιδιού. Σου έδωσαν κάποιο άλλο χαρτί πέρα από την ληξιαρχική πράξη γάμου; 

Ρε φίλε λες να με το πε για περίπτωση που ήμουν ανύπαντρη;

Για το χρονικό διάστημα ότι μου είπε το γραψα.2+3 μήνες ,όχι 6μηνου

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...