Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι; Σήμερα συμπλήρωσα 38 εβδομάδες κύησης. Εχθές το πρωί είχα υπερηχογράφημα και υπολόγισαν 3.140 το βάρος της μπεμπουλας. 

Από εχθές το βράδυ έχω πολύ αυξημένες σε αριθμό συσπάσεις, χωρίς πόνο και σημαντική αύξηση των επισκέψεων στην τουαλέτα με πόνο στο έντερο...

Λέτε να αρχίσω να αγχώνομαι ή από την εμπειρία σας από προηγούμενους ίσως τοκετούς έχω ακόμα μέρες μπροστά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Κ εδω πολλα μποφορ μιλαμε... Αστα.... Οσο για τις κλωτσιες - κουτουλιες ωρες ωρες με διπλωνει απο τον πονο... Χαχαχα,... Ειχε ερθει η μαια μου στο σπιτι κ ακουσαμε κ λιγο τον μπεμπουλη κ ειναι πολυ ζωηρος μου ειπε... Οποτε πως να μη με κουτουλαει... Χαχαχα. Κ εγω στην τουαλέτα το σκέφτομαι λιγο περισσότερο... Μην ακουσω ομως κατι εγω, αμεσως... Κ εχω φοβηθει μη γεννησω νωριτερα... Το μυαλο μου κανει σενάρια βλεπεις... 

Να σε ρωτησω κατι αγαπη; Ζητησα απο το κεπ πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης, μου ζητησαν τα στοιχεια μου κ το χαρτι που μου εδωσαν αναφερει μονο τον αντρα μου. Επειδη ειμαι ασχετη ετσι ειναι ή ξεχασαν κατι να μου δωσουν; 

Έμενα από τη μία μεριά γράφει τα στοιχεία τα δικά μου και από πίσω γράφει τα στοιχεία του άντρα μου μπρούμυτα δηλαδή

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, winspert είπε:

Κ εδω πολλα μποφορ μιλαμε... Αστα.... Οσο για τις κλωτσιες - κουτουλιες ωρες ωρες με διπλωνει απο τον πονο... Χαχαχα,... Ειχε ερθει η μαια μου στο σπιτι κ ακουσαμε κ λιγο τον μπεμπουλη κ ειναι πολυ ζωηρος μου ειπε... Οποτε πως να μη με κουτουλαει... Χαχαχα. Κ εγω στην τουαλέτα το σκέφτομαι λιγο περισσότερο... Μην ακουσω ομως κατι εγω, αμεσως... Κ εχω φοβηθει μη γεννησω νωριτερα... Το μυαλο μου κανει σενάρια βλεπεις... 

Να σε ρωτησω κατι αγαπη; Ζητησα απο το κεπ πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης, μου ζητησαν τα στοιχεια μου κ το χαρτι που μου εδωσαν αναφερει μονο τον αντρα μου. Επειδη ειμαι ασχετη ετσι ειναι ή ξεχασαν κατι να μου δωσουν; 

Δίπλα η πίσω δε γράφει εσένα;

Έχω φάει τον τόπο κ δε μπορώ να βρω το χαρτί αυτό με τον προσδιορισμό επωνυμου τεκνου

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 56 λεπτά , winspert είπε:

Κ εμενα η κοιλιτσα μου, η κοιλαρα μου συγγνώμη, ειναι πολυ χαμηλα... Αλλα παντα ηταν χαμηλα... Κ μου εχουν μπει κ εμενα φοβιες μη τυχον κ γεννησω νωριτερα.... Κ με πιεζει με το κεφαλακι ο μικρος εις το κουλι κ με πεθαινει το καλο μου. Κ φυσικα επηρεασμενη απο τη φιλη μας που ειχε την περιπετεια, λεω, δεν πιστεύω να μου σπασει τα νερα νωριτερα. Βέβαια τα ποδαρακια ειναι πανω αλλα..... Κ εχω κ πονακια λιγα καπου καπου... 

Οσο για το ελπιδακι,να το θεωρησουμε δεδομενο οτι γεννησε;;; Ευχομαι να ειναι ολα καλα παντως οπως κ να εχει... 

Ναι ναι είναι δεδομένο γέννησε η ζουζούνα μας έχω πάντως το έχω σίγουρο ❤️

Just now, Farmakotriftena είπε:

Του κοκκύτη κι εγώ ήθελα να το κάνω αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος για το τριπλό. Το οποιο είναι σε βαριά έλλειψη. Για το πενταπλο δεν ήθελε λόγω πολιομυελίτιδας(δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία ) αυτά κατά τον γιατρό μου όμως ετσι;;; η καθεμία ακολουθεί τον δικό της... @Ελματζα για μένα αν σου ειπε ό γιατρός σου να το κάνεις , κάνε το! Εμείς που γενναμε φθινόπωρο το θέλω απαραιτητο. Προστατεύει το μωρό σου τους 3 πρώτους μήνες, μετά περίπου στον 3ο μήνα ζωής έτσι κι αλλιώς θα κάνει το 5απλο εμβόλιο το μωράκι σου.

@marioula1234 όπως στο γράφει η μαμασιτα... Αν το μωρό αποφασίσει να έρθει από μόνο τους χωρίς παρέμβαση τότε το μωρό σου είναι ήδη έτοιμο. Στην προγραμματισμένη κτ όμως δεν είναι έτοιμο, απλά ξαφνικά το βγάζουν στον έξω κόσμο, χωρίς το μωρό να ξεκινησει από μόνο του τη διαδικασία. Όσο για τις 2 ημέρες , χίλιες φορές καλύτερα είναι 2 ημέρες πριν και να είσαι σίγουρη που η κορτιζόνη είναι ενεργή πάρα να τις κάνεις 2 βδομάδες πριν και η επίδραση της να έχει εξασθενήσει ή περάσει εντελώς. 

Φαξ το και στο ΕΜΓΕ (hsog) κάτι θα γράφει περί αυτού.

Μπα όχι... Και το πρωί 39 είχε. Αλλά ο γιατρός δεν βρήκε κάτι και μου είπε μάλλον ίωση είναι. Έχει και άλλο ένα κοριτσάκι που ήταν έτσι χθες με υψηλό πυρετό χωρίς τίποτε άλλο.

Βρε ζουζούνα κ της σισις μόνο ήρθε χωρίς παρέμβαση αλλά δεν το λες κ έτοιμο το μπεμπακια στις 34 εβδομάδες 

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, minxri είπε:

Έμενα από τη μία μεριά γράφει τα στοιχεία τα δικά μου και από πίσω γράφει τα στοιχεία του άντρα μου μπρούμυτα δηλαδή

Just now, tsilona είπε:

Έχω φάει τον τόπο κ δε μπορώ να βρω το χαρτί αυτό με τον προσδιορισμό επωνυμου τεκνου

Ουτε διπλα ουτε πισω γραφει κατι... Μονο μια στηλη με τα στοιχεια του αντρα μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ κάτι άλλο μιας κ γκρινιάζουμε για τόσα ας πούμε κ γιαυτό χαχαχ λοιπόν με τα ούλα σας έχετε κάποιο θέμα; αυτές τις μέρες με έχουν πεθάνει στον πόνο πφφφ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, winspert είπε:

Ουτε διπλα ουτε πισω γραφει κατι... Μονο μια στηλη με τα στοιχεια του αντρα μου... 

Κανονικά πρέπει να γράφει τα δικά σου ρε αγάπη μου αφού είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια κ κάτι άλλο μιας κ γκρινιάζουμε για τόσα ας πούμε κ γιαυτό χαχαχ λοιπόν με τα ούλα σας έχετε κάποιο θέμα; αυτές τις μέρες με έχουν πεθάνει στον πόνο πφφφ

Εγώ κάθε φορά που τα πλένω παθαίνω ακατάσχετη αιμορραγία Αχαχαχα

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Κανονικά πρέπει να γράφει τα δικά σου ρε αγάπη μου αφού είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Εγώ κάθε φορά που τα πλένω παθαίνω ακατάσχετη αιμορραγία Αχαχαχα

Και γω το ιδιο!

• Μου αρέσει 1

Just now, marioula1234 είπε:

Ναι ναι είναι δεδομένο γέννησε η ζουζούνα μας έχω πάντως το έχω σίγουρο ❤️

Βρε ζουζούνα κ της σισις μόνο ήρθε χωρίς παρέμβαση αλλά δεν το λες κ έτοιμο το μπεμπακια στις 34 εβδομάδες 

Άλλο 34 καλέ και άλλο 37 , 38 που είναι τελειομηνα! Πριν τις 37 είναι η προωροτητα. Μη φοβάσαι οπότε. Ο γιος σου στις 37 μπήκε ΜΕΝΝ; και σίγουρα τίποτε δεν είναι απόλυτο. Ο γιος μου μπήκε, και της διπλανής που γεννήθηκε 36 δεν μπήκε! Ούτε εγώ ούτε εκείνη ειχαμε κάνει ενέσεις. Εγώ όμως πήγα προγραμματισμένη καισαρική, ενώ σε εκείνη έσπασαν τα νερά.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Το ξανατσεκαρα... Στο πιστοποιητικό γράφει μονο του αντρα μου. Στη ληξιαρχικη πράξη γαμου γραφει κ των δυο... Καποια βλακεια θα εκαναν μαλλον... Θα παω παλι αυριο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αυτό είναι στην ληξ. Πραξ. Γάμου!!

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Το ξανατσεκαρα... Στο πιστοποιητικό γράφει μονο του αντρα μου. Στη ληξιαρχικη πράξη γαμου γραφει κ των δυο... Καποια βλακεια θα εκαναν μαλλον... Θα παω παλι αυριο... 

Μαρή έχεις τους κωδικούς απτό τάξις;; Μπες στο Ερμής κ τα βγάζεις μόνη.εγω έτσι κανω

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Σε μένα έχει δύο στήλες. Αριστερά είναι τα στοιχεία του άντρα μου και δεξιά τα δικά μου . Και μια πίσω που αναφέρει τα παιδιά μας.

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...