Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Afroula05 είπε:

Ισως επδ εσυ δεν εχεις καποιο σημάδι προωροτητας....;!εχω διάβασέι οτι η επιδραση της κορτιζονης σταματαει μετα απο καποιες βδομαδες,δηλαδη αν την εκανες στην 30 εβδ ισως να μην εισαι καλλημενη στην 35 αν το μωρο γεννηθει...γι αυτο ισως να στην κανει τοτε,ωστε να λειτοτργησει σωστα...αλλα αυτο το χω διαβασει στο ιντερνετ δεν μου το εχει πει ο γιατρος οποτε ειναι απλα υποθεση!

Βρε λογικό είναι... Νομίζω και η πρώτη μας λεχωνιτσα κάτι ανέφερε ότι είχε κάνει ενέσεις αλλά τελείωσε η επίδραση και είχε θεματακι το μωράκι που δικά τον Θεό ξεπεράστηκε πλέον... 

Σε ευχαριστώ πολύ γιατί δε το είχα σκεφτεί καθόλου και αγχώθηκα.... Η αλήθεια είναι δεν έχουμε τσεκαρει κίνδυνο προωροτητας μιας που ούτε τράχηλο καλά καλά δε μου βλέπει αλλά οκ πήγα 36η θέλω να πιστεύω πως όλα καλά πλέον... Αρκεί να προλάβω να πάω αν σπάσουν τα νερά μόνα τους Χαχαχα

πρίν από 41 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Η επίδραση της κορτιζόνης διαρκεί 7 ημέρες.. οπότε το σωστό είναι να γίνονται λίγες ημέρες πριν τον τοκετό όπως ακριβώς κάνει ο γιατρός της @Mamacita Alina. Νωρίτερα γίνονται σε περίπτωση φόβου για πρόωρο. Αυτό γράφει πάντως η αμερικανική μαιευτική Ακαδημία αλλά και σαιτ εδώ Ελλάδα. Εγώ στην 1η μου κόρη είχα κάνει όταν μπήκα με γερη κρίση κολικου νεφρού και έκανα επέμβαση κιόλας. Στον γιο μου από την άλλη δεν έκανα ποτέ... Και το είχα ψάξει γιατί πίστευα πως πρέπει να κάνω. Εδώ πάλι δεν θα κάνω (μετά τις 37 βδ δεν κάνει ο γιατρός μου) αλλά θα προσπαθήσω να πάρω μέρες από την 38η γι αυτό το λόγω.. 

Επίσης τα μωράκια που γεννιούνται με φυσιολογικό τοκετό, στρεσαρονται και όπου στρες = κορτιζόνη. Οποτε η φυση προνοεί και τα πνευμονια τους παιρνουν το booster που χρειάζονται κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Σε ευχαριστώ αγάπη.... Μάλλον έχω καλό γιατρό τελικά κι ας μου φαίνεται αδιάφορος πότε πότε Χαχαχα.

Just now, marioula1234 είπε:

Αγάπη μου είπε δύο μέρες πριν τη γέννα επειδή θα γεννήσω με κ.τ εδώ κάνουν κορτιζόνη όλες όσες γένναν με κ. τ... 

Τώρα όσο για το πως είναι σίγουρος ότι δεν θα γεννήσω πρόωρα δεν το ξέρω αυτό αλλά εγώ φοβάμαι μην έρθει νωριτερα

Και να γεννήσεις πλέον αγαπημένη από μόνη σου (εννοώ να σπάσουν νερά κλπ) σημαίνει ότι το μωράκι είναι έτοιμο οπότε δε χρειάζονται οι κορτιζόνης... Αφού δε γίνεται παρέμβαση στο να προκληθεί ο τοκετός. Γιατί απ' ότι έχω διαβάσει εκκρίνει κάποιες ορμόνες το μωράκι που προκαλεί τον τοκετό, ουσιαστικά είναι έτοιμο να βγει. Μην σε αγχωνει.... Μας τις κάνουν πλέον μόνο και μόνο επειδή θα πάμε για καισαρική.... Αλλιώς ούτε εμείς θα κάναμε αφού φτάσαμε 36η εβδ.

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα καλημέρα.κανει πείνα στο χωριό σας μήπως;στο δικό μας ναιιιιι

Στο χωριό μας αγάπη κάνει μόνιμη πείνα πάνω από 12 μποφόρ.... Τυφώνας πείνας τι να λέμε τώρα Χαχαχα

Just now, winspert είπε:

Κ εμενα η κοιλιτσα μου, η κοιλαρα μου συγγνώμη, ειναι πολυ χαμηλα... Αλλα παντα ηταν χαμηλα... Κ μου εχουν μπει κ εμενα φοβιες μη τυχον κ γεννησω νωριτερα.... Κ με πιεζει με το κεφαλακι ο μικρος εις το κουλι κ με πεθαινει το καλο μου. Κ φυσικα επηρεασμενη απο τη φιλη μας που ειχε την περιπετεια, λεω, δεν πιστεύω να μου σπασει τα νερα νωριτερα. Βέβαια τα ποδαρακια ειναι πανω αλλα..... Κ εχω κ πονακια λιγα καπου καπου... 

Οσο για το ελπιδακι,να το θεωρησουμε δεδομενο οτι γεννησε;;; Ευχομαι να ειναι ολα καλα παντως οπως κ να εχει... 

Αυτό που πιέζουν το κουλιιιιι. Εγώ χθες διπλωθηκα από τον πόνο σε κλωτσιά στην ουρήθρα.... Χειροτεραααααα και από πόνο ουρολοίμωξης ήταν Χριστέ μου.....

Άσε που κι εγώ επηρεαστηκα και κάθε φορά που πάω για πιπι φοβάμαι λέει ότι θα σπάσουν τα νερά όπως έγινε στη Σίσσυ. Γιατί νιώθω πολύ πίεση και πονακια πλέον όχι απλά επειδή διάβασα ότι συναιβη.... Μιλάμε ώρες ώρες οι πόνοι πλέον είναι πολύ δυνατοί απλά περνάνε και δεν είναι ούτε συχνοί ούτε τακτικοί..... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κορίτσια Καλημερα σας ...σας παρακολουθώ κάθε ημέρα κ σας εχω γράψει στο παρελθόν ..θέλω την γνώμη σας σε κάτι που στο παρελθόν έχετε ξανά αναφερει..ειμαι στην 33η εβδομάδα με διδυμάκια κ ο γιατρός μου ,μου πρότεινε να κάνω το εμβόλιο για τον κοκκιτη.εσεις το κάνατε ;;κ αν ναι είχατε κάποιες παρενέργειες ;;μίλησα με την παιδίατρο κ μου είπε οτι δεν ειναι κακό να το κάνω ,ειναι στην κρίση του γυναικολόγου  και στην δίκη μου !! 

Just now, Ελματζα είπε:

Κορίτσια Καλημερα σας ...σας παρακολουθώ κάθε ημέρα κ σας εχω γράψει στο παρελθόν ..θέλω την γνώμη σας σε κάτι που στο παρελθόν έχετε ξανά αναφερει..ειμαι στην 33η εβδομάδα με διδυμάκια κ ο γιατρός μου ,μου πρότεινε να κάνω το εμβόλιο για τον κοκκιτη.εσεις το κάνατε ;;κ αν ναι είχατε κάποιες παρενέργειες ;;μίλησα με την παιδίατρο κ μου είπε οτι δεν ειναι κακό να το κάνω ,ειναι στην κρίση του γυναικολόγου  και στην δίκη μου !! 

Το κάνα.παρανεργεια μόνο πόνο κ κοκκινίλα στο μπράτσο για 4 μερες

• Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

1 hour ago, Ελματζα είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ έκανα το εμβόλιο του κοκκύτη (συγκεκριμένα το Boostrix Polio) όταν ήμουν 26+4 (με βάση την ΤΕΡ) ή 27+4 (με βάση το μέγεθος του μωρού στον υπέρηχο).

Εκεί που μου έκανε το εμβόλιο πονούσε το χέρι μου για 2-3 μέρες και είχε πρηστεί λίγο το σημείο σαν να με τσίμπησε κουνούπι. Αλλά παρενέργεις δεν είχα. Μόνο αυτό.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ελματζα said:

Κι εγώ το έχω κάνει, αν θυμάμαι καλά την 20η εβδομάδα (σήμερα έκλεισα την 38 και μπαίνω στην 39). Κι εγώ λίγο πρήξιμο κ πόνο είχα στο σημείο που μου το έκανε για 2-3 μέρες... Τίποτα άλλο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Ελματζα είπε:

Εμενα μου το προτεινε ο παιδίατρος καποια στιγμη αλλα οταν το ειπα στον γυναικολογο μου ειπε δν χρειαζεται και δεν ξερουμέ τι παρενέργειες θα εχει οποτε δεν το εψαξα παραπανω και το αφησα...τι να σου πω? Το θεμα δέν ειναι εμεις αν ειμαστε θετικες αλλα εσυ πώς νιωθεις και τι θα σου πει ο γιατρος σου...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Εμένα μου το παν 2 γυναικολόγοι κ παιδίατρος.γ αυτο κ το κάνα.

Λοιπόν πήρα τηλ να μάθω τί χαρτιά θέλει για μαζι.

Ληξιαρχική πράξη γάμου τελευταίου 3μηνου.

Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταιου 2 Μήνου.

Αν έχουν 2 διαφορετικές μερίδες οι γονείς κ των 2.

Ταυτότητες 

Αφμ ΑΜΚΑ.

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

@Farmakotriftena τι κανει ο παιδαρος σου? Επεσε ο πυρετος? Εμεις θα παμε για εμβολιο σε λιγο κι ελπιζω να μην σηκώσει πυρετο...

@Giotitsa μου τι κανεις? Σε χασαμε...μας λειπεις...

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Εμενα μου το προτεινε ο παιδίατρος καποια στιγμη αλλα οταν το ειπα στον γυναικολογο μου ειπε δν χρειαζεται και δεν ξερουμέ τι παρενέργειες θα εχει οποτε δεν το εψαξα παραπανω και το αφησα...τι να σου πω? Το θεμα δέν ειναι εμεις αν ειμαστε θετικες αλλα εσυ πώς νιωθεις και τι θα σου πει ο γιατρος σου...

Κ ο γιατρός μου κ ο παιδίατρος ειναι υπέρ στο να το κάνω ,εγω φοβάμαι κ σκέφτομαι να μην το κάνω 

Διαφημίσεις

Just now, Ελματζα said:

Κ ο γιατρός μου κ ο παιδίατρος ειναι υπέρ στο να το κάνω ,εγω φοβάμαι κ σκέφτομαι να μην το κάνω 

Παρ'οτι είμαι σαφέστατα ΥΠΕΡ των εμβολίων, για το συγκεκριμένο είχα ενστάσεις λόγω μιας παραφιλολογιας προηγούμενων κυρίως ετών, βάσει της οποίας το εμβόλιο του κοκκυτη σχετιζόταν με επιληπτικά επεισόδια. Επειδή υπήρχε επιληπτικό άτομο στο οικογενειακό ιστορικό συζήτησα με το γιατρό τις επιφυλάξεις μου. Μου είπε ότι αν υπάρχει ιστορικό πρέπει να το κάνω και για έναν επιπλέον λογο, καθώς επιληπτικό επεισόδιο είναι πιθανό να συμβεί αν το παιδί δεν έχει εμβολιαστεί και κολλήσει κοκκυτη. Άρα η συμβουλή του ήταν να το κάνω οπωσδήποτε. Είχα πει τότε ότι μένω Αγγλία και εδώ είναι υπόθεση ρουτίνας το συγκεκριμένο εμβόλιο, το κάνουν όλες οι εγκυμονούσες. 

Θα σε συμβούλευα για να μην πελαγοδρομεις να δείξεις εμπιστοσύνη στους γιατρούς σου, τους οποίους άλλωστε εσύ επέλεξες! Και αυτό είναι ένα προνόμιο το οποίο εδώ ας πούμε δεν υπάρχει... Εύχομαι τα καλύτερα! 

Just now, Georgia 88 είπε:

Παρ'οτι είμαι σαφέστατα ΥΠΕΡ των εμβολίων, για το συγκεκριμένο είχα ενστάσεις λόγω μιας παραφιλολογιας προηγούμενων κυρίως ετών, βάσει της οποίας το εμβόλιο του κοκκυτη σχετιζόταν με επιληπτικά επεισόδια. Επειδή υπήρχε επιληπτικό άτομο στο οικογενειακό ιστορικό συζήτησα με το γιατρό τις επιφυλάξεις μου. Μου είπε ότι αν υπάρχει ιστορικό πρέπει να το κάνω και για έναν επιπλέον λογο, καθώς επιληπτικό επεισόδιο είναι πιθανό να συμβεί αν το παιδί δεν έχει εμβολιαστεί και κολλήσει κοκκυτη. Άρα η συμβουλή του ήταν να το κάνω οπωσδήποτε. Είχα πει τότε ότι μένω Αγγλία και εδώ είναι υπόθεση ρουτίνας το συγκεκριμένο εμβόλιο, το κάνουν όλες οι εγκυμονούσες. 

Θα σε συμβούλευα για να μην πελαγοδρομεις να δείξεις εμπιστοσύνη στους γιατρούς σου, τους οποίους άλλωστε εσύ επέλεξες! Και αυτό είναι ένα προνόμιο το οποίο εδώ ας πούμε δεν υπάρχει... Εύχομαι τα καλύτερα! 

Σευχαριστω πολύ για την απάντηση σου ,Ήσουνα πολύ κατατοπιστική .

• Μου αρέσει 1

Του κοκκύτη κι εγώ ήθελα να το κάνω αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος για το τριπλό. Το οποιο είναι σε βαριά έλλειψη. Για το πενταπλο δεν ήθελε λόγω πολιομυελίτιδας(δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία ) αυτά κατά τον γιατρό μου όμως ετσι;;; η καθεμία ακολουθεί τον δικό της... @Ελματζα για μένα αν σου ειπε ό γιατρός σου να το κάνεις , κάνε το! Εμείς που γενναμε φθινόπωρο το θέλω απαραιτητο. Προστατεύει το μωρό σου τους 3 πρώτους μήνες, μετά περίπου στον 3ο μήνα ζωής έτσι κι αλλιώς θα κάνει το 5απλο εμβόλιο το μωράκι σου.

@marioula1234 όπως στο γράφει η μαμασιτα... Αν το μωρό αποφασίσει να έρθει από μόνο τους χωρίς παρέμβαση τότε το μωρό σου είναι ήδη έτοιμο. Στην προγραμματισμένη κτ όμως δεν είναι έτοιμο, απλά ξαφνικά το βγάζουν στον έξω κόσμο, χωρίς το μωρό να ξεκινησει από μόνο του τη διαδικασία. Όσο για τις 2 ημέρες , χίλιες φορές καλύτερα είναι 2 ημέρες πριν και να είσαι σίγουρη που η κορτιζόνη είναι ενεργή πάρα να τις κάνεις 2 βδομάδες πριν και η επίδραση της να έχει εξασθενήσει ή περάσει εντελώς. 

Φαξ το και στο ΕΜΓΕ (hsog) κάτι θα γράφει περί αυτού.

@Farmakotriftena τι κανει ο παιδαρος σου? Επεσε ο πυρετος? Εμεις θα παμε για εμβολιο σε λιγο κι ελπιζω να μην σηκώσει πυρετο...

Μπα όχι... Και το πρωί 39 είχε. Αλλά ο γιατρός δεν βρήκε κάτι και μου είπε μάλλον ίωση είναι. Έχει και άλλο ένα κοριτσάκι που ήταν έτσι χθες με υψηλό πυρετό χωρίς τίποτε άλλο.

yplDp3.png

Εδώ είμαι καλη μου παρακολουθώ όλα οσα λέτε απλα δεν γράφω πλεον και μενα μου λειπετε αλλά δεν εχω και κάτι να πω ...χαχα

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βρε λογικό είναι... Νομίζω και η πρώτη μας λεχωνιτσα κάτι ανέφερε ότι είχε κάνει ενέσεις αλλά τελείωσε η επίδραση και είχε θεματακι το μωράκι που δικά τον Θεό ξεπεράστηκε πλέον... 

Σε ευχαριστώ πολύ γιατί δε το είχα σκεφτεί καθόλου και αγχώθηκα.... Η αλήθεια είναι δεν έχουμε τσεκαρει κίνδυνο προωροτητας μιας που ούτε τράχηλο καλά καλά δε μου βλέπει αλλά οκ πήγα 36η θέλω να πιστεύω πως όλα καλά πλέον... Αρκεί να προλάβω να πάω αν σπάσουν τα νερά μόνα τους Χαχαχα

Σε ευχαριστώ αγάπη.... Μάλλον έχω καλό γιατρό τελικά κι ας μου φαίνεται αδιάφορος πότε πότε Χαχαχα.

Και να γεννήσεις πλέον αγαπημένη από μόνη σου (εννοώ να σπάσουν νερά κλπ) σημαίνει ότι το μωράκι είναι έτοιμο οπότε δε χρειάζονται οι κορτιζόνης... Αφού δε γίνεται παρέμβαση στο να προκληθεί ο τοκετός. Γιατί απ' ότι έχω διαβάσει εκκρίνει κάποιες ορμόνες το μωράκι που προκαλεί τον τοκετό, ουσιαστικά είναι έτοιμο να βγει. Μην σε αγχωνει.... Μας τις κάνουν πλέον μόνο και μόνο επειδή θα πάμε για καισαρική.... Αλλιώς ούτε εμείς θα κάναμε αφού φτάσαμε 36η εβδ.

Στο χωριό μας αγάπη κάνει μόνιμη πείνα πάνω από 12 μποφόρ.... Τυφώνας πείνας τι να λέμε τώρα Χαχαχα

Αυτό που πιέζουν το κουλιιιιι. Εγώ χθες διπλωθηκα από τον πόνο σε κλωτσιά στην ουρήθρα.... Χειροτεραααααα και από πόνο ουρολοίμωξης ήταν Χριστέ μου.....

Άσε που κι εγώ επηρεαστηκα και κάθε φορά που πάω για πιπι φοβάμαι λέει ότι θα σπάσουν τα νερά όπως έγινε στη Σίσσυ. Γιατί νιώθω πολύ πίεση και πονακια πλέον όχι απλά επειδή διάβασα ότι συναιβη.... Μιλάμε ώρες ώρες οι πόνοι πλέον είναι πολύ δυνατοί απλά περνάνε και δεν είναι ούτε συχνοί ούτε τακτικοί..... 

Κ εδω πολλα μποφορ μιλαμε... Αστα.... Οσο για τις κλωτσιες - κουτουλιες ωρες ωρες με διπλωνει απο τον πονο... Χαχαχα,... Ειχε ερθει η μαια μου στο σπιτι κ ακουσαμε κ λιγο τον μπεμπουλη κ ειναι πολυ ζωηρος μου ειπε... Οποτε πως να μη με κουτουλαει... Χαχαχα. Κ εγω στην τουαλέτα το σκέφτομαι λιγο περισσότερο... Μην ακουσω ομως κατι εγω, αμεσως... Κ εχω φοβηθει μη γεννησω νωριτερα... Το μυαλο μου κανει σενάρια βλεπεις... 

Just now, tsilona είπε:

Εμένα μου το παν 2 γυναικολόγοι κ παιδίατρος.γ αυτο κ το κάνα.

Λοιπόν πήρα τηλ να μάθω τί χαρτιά θέλει για μαζι.

Ληξιαρχική πράξη γάμου τελευταίου 3μηνου.

Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταιου 2 Μήνου.

Αν έχουν 2 διαφορετικές μερίδες οι γονείς κ των 2.

Ταυτότητες 

Αφμ ΑΜΚΑ.

Να σε ρωτησω κατι αγαπη; Ζητησα απο το κεπ πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης, μου ζητησαν τα στοιχεια μου κ το χαρτι που μου εδωσαν αναφερει μονο τον αντρα μου. Επειδη ειμαι ασχετη ετσι ειναι ή ξεχασαν κατι να μου δωσουν; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...