Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 21 λεπτά , gogouli_ είπε:

Εμένα με ταλαιπωρησαν στην εγκυμοσύνη! Πέρασα διαφορα στάδια, του αίματος, του πόνου, τώρα απλά τις αισθάνομαι όταν κάνω μπάνιο αλλά στην τουαλέτα δε με πονάνε. Πολύ ανησυχώ για το πώς θα γίνουν στη γεννα, γιατί πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικός πόνος!!!

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αχ κι εγώ για Σεπτέμβρη Οκτώβρη μάλλον θα θέλω το ύφασμα το λεπτό; Ή δεν έχουν τόση διαφορά; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα και μου αρέσουν πολύ οι αστεράκι

Θες να σιχτηρισεις εσυ; έφαγα δρακουλινια και πήγε 108 νια νια νια αχαχαχαχ

@marioula1234 αν εννοείς πως έφυγαν ενώ έχω ένα σταφύλι παρέα κάθε μέρα δεν έχω τρόπο να σου πω χαχαχαχα. Εμένα με ταλαιπωρούν ακόμη. Υπάρχουν όμως ειδικά προϊόντα που βοηθάνε πολύ μαζί με διατροφή.

Κορίτσια έβγαζα κ στις άλλες μου εγκυμοσυνες κ μετά τη γέννα περίπου στο μήνα έφευγαν... Απλά τις έβαζα μέσα συγνώμη κιόλας κ καθόμουν στη λεκάνη όσο λιγότερο μπορούσα... Τώρα εχω πάλι το σταφυλακι δεν με πονάει αλλά με ενοχλεί... Εσύ Μαμασιτα το σταφύλι το έχεις από την προηγούμενη γέννα η είχε φύγει κ ξανά βγήκε; 

@elpida20 ελπιδααααα μπες καλέ να μας πεις για το νινι! ❤️ Όπως βλέπεις το δέσαμε κόμπο ότι γέννησες χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

2 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Εεεμ.... απ' το πολύ σπρώξιμο εκείνη την ώρα ;)

Τωρα ειδα την απαντηση σου! Γραφετε κ πολλα κ κατεβατα κ χανομαι!!! Λες ε;;; τουλαχιστον δεν μ εμεινε να την εχω παρεα ακομα κ δεν ειχα ουτε στην εγκυμοσυνη γτ ο σιδηρος εμενα δεν μ προκαλουσε δυσκολια αλλα ευκολια(το ειπα οσο πιο κομψα γινεται!):lol:

• Χαχα 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια ερώτηση... Ποιες κάνατε ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονακια του μωρού; κ όσες κάνατε σε ποια εβδομάδα τις κάνατε; 

Εγω εκανα 2δοσεις 34η εβδομαδα και 34κ1! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια έβγαζα κ στις άλλες μου εγκυμοσυνες κ μετά τη γέννα περίπου στο μήνα έφευγαν... Απλά τις έβαζα μέσα συγνώμη κιόλας κ καθόμουν στη λεκάνη όσο λιγότερο μπορούσα... Τώρα εχω πάλι το σταφυλακι δεν με πονάει αλλά με ενοχλεί... Εσύ Μαμασιτα το σταφύλι το έχεις από την προηγούμενη γέννα η είχε φύγει κ ξανά βγήκε; 

@elpida20 ελπιδααααα μπες καλέ να μας πεις για το νινι! ❤️ Όπως βλέπεις το δέσαμε κόμπο ότι γέννησες χαχαχ

Φεύγει έρχεται ανάλογα τη περίσταση το χρυσό μου χαχαχα. Αλλά εγώ πονάω

Κορίτσια ερώτηση... Ποιες κάνατε ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονακια του μωρού; κ όσες κάνατε σε ποια εβδομάδα τις κάνατε; 

Θα της κάνω μια εβδομάδα ακριβώς πριν την καισαρική μου είπε.... 4... 2 την μια μέρα και 2 ένα 24ωρο μετα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Εγω τις εκανα στην 32εβδ και 3 μ....αλλα ουτε πρηστικα ουτε τπτ...βεβαια εγω δεν τρωω ιχνος αλατιου στο φαγητο..

fzY0p3.png

Εγω εκανα χθες και προχθες 32 + 5 και 32 + 6 δηλαδη. 2 τη μια μερα και 2 την επομενη.

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα δηλαδή εγώ που θα τις κάνω την 37η τις ενέσεις είναι αργά; Μου είπε ακριβώς μια εβδομάδα πριν τη καισαρική.... Βλέπω και τις κάνετε νωρίς νωρίς

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κορίτσιαααα δηλαδή εγώ που θα τις κάνω την 37η τις ενέσεις είναι αργά; Μου είπε ακριβώς μια εβδομάδα πριν τη καισαρική.... Βλέπω και τις κάνετε νωρίς νωρίς

Εμενα μου ειπε οτι μετα τις 36 εβδομαδες δεν υπαρχει λογος να κανω κορτιζονη. Τις καναμε τωρα για να ειμαστε προετοιμασμενοι σε περιπτωση προωρου τοκετου λογω της περιπτωσης μου.Οντως παντως στην εβδομαδα εχει γινει πληρης δραση. Εγω ισως κανω μιση δοση ακομα αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Γενικα, κακο δε νομιζω οτι μπορει να κανει βεβαια, οποτε ο,τι σου εχει πει ο γιατρος σου!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Εμενα μου ειπε οτι μετα τις 36 εβδομαδες δεν υπαρχει λογος να κανω κορτιζονη. Τις καναμε τωρα για να ειμαστε προετοιμασμενοι σε περιπτωση προωρου τοκετου λογω της περιπτωσης μου.Οντως παντως στην εβδομαδα εχει γινει πληρης δραση. Εγω ισως κανω μιση δοση ακομα αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Γενικα, κακο δε νομιζω οτι μπορει να κανει βεβαια, οποτε ο,τι σου εχει πει ο γιατρος σου!

Κορίτσια εμένα δε μου είπαν καν για ενέσεις, ούτε ο ιδιώτης ούτε αυτός στο νοσοκομείο!!! Το Σάββατο μπαίνω 9ο! Μήπως γι'αυτό;;; Κάποια στιγμή το είχε αναφέρει ο γιατρός μου, όταν οι αντιστάσεις στις μητριαιες ήταν στα ύψη, ότι μπορεί να χρειαζόταν να κάνουμε, αλλά δε μου είπε ξανά τίποτα!

EGLbp2.png

Κι εγώ δεν έχω κάνει ενέσεις κορτιζόνης. Έχω σημειώσει να ρωτήσω τον γιατρό όταν πάω την Τετάρτη. Και δεν ξέρω και πως να μετράω σε ποια βδομάδα είμαι. Με βάση την ΤΕΡ είμαι 32+5, αλλά το μωρό είναι 33+5.

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια εμένα δε μου είπαν καν για ενέσεις, ούτε ο ιδιώτης ούτε αυτός στο νοσοκομείο!!! Το Σάββατο μπαίνω 9ο! Μήπως γι'αυτό;;; Κάποια στιγμή το είχε αναφέρει ο γιατρός μου, όταν οι αντιστάσεις στις μητριαιες ήταν στα ύψη, ότι μπορεί να χρειαζόταν να κάνουμε, αλλά δε μου είπε ξανά τίποτα!

Απ' ο,τι εχω καταλαβει κι εγω, οταν μπαινουμε στο 9ο ειναι ετοιμα τα πνευμονια του μωρου, οποτε δε χρειαζονται κορτιζονη. Αν γεννηθει πιο νωρις, τοτε ειναι πολυ σημαντικο να εχουν γινει. Προφανως, ο γιατρος σου εκρινε οτι δεν υπηρχε φοβος για προωρο τοκετο τελικα και γι' αυτο δε σου εδωσε. Εμενα δυστυχως δεν μπορει να προβλεψει αν και ποτε θα σταματησει να μεγαλωνει η μητρα μου, οποτε επρεπε να τις κανω προληπτικα για παν ενδεχομενο αλλιως ξερω οτι και ο δικος μου δεν τις δινει ευκολα...

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...