Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

@Farmakotriftena Θέλω κι εγώ πρόβλεψη, μην πάω σε καφετζού κρίμα είναι! Χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Εγω συσπασεις δεν εχω νιωσει αλλα αυτο με τη διογκωση το εχω παρατηρησει απο την αρχη σχεδον...αυτο ξερω κι εγω παντως οτι ειναι φυσιολογικο!!

Κι εγώ το ίδιο Κατερινακι, τη διόγκωση την έχω, αλλά από συσπάσεις τίποτα ακόμα!

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω με φ.τ κ μικρη δοση επισκληριδιου για να μπορω να σπρωξω....μ εκαναν περινεοτομη με εραψαν φυσικα πολυ καλα(μ βαλανε δοση επισκλ για το ραψιμο)! Γεννησα στις 1 κ στις 3παρα σηκωθηκα χαχαχαχ απο κατσιμο οι πρωτες 3μερες ηταν ολιγω δυσκολες αλλα μαλλον οχι απο την περινεοτομη αλλα απο τις αιμορροιδες π εβγαλα οταν γεννησα!:lol:

Πες μας λίγο ρε κορίτσι, πόσο πόνεσε το ράψιμο; 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, gogouli_ είπε:

Αγάπες τι κάνετε; Εμείς είχαμε κορδέλα σήμερα. 2600 η μπουμπου. Κι εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω. Και αρχίζω και φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό!!! Γενικά με τα νοσοκομεία....δεν! Τώρα θα μου πείτε ποιος τα θέλει; 

Εν τω μεταξύ φοβάμαι τα πάντα, τις συσπάσεις, το σπάσιμο των νερών, την επισκληριδιο, τα ράμματα! Δεν ξέρω τι με έπιασε, μάλλον μέχρι τώρα μου φαινόταν μακρινό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Βλέπω συνεχώς όνειρα! Ότι σπάνε τα νερά, ότι δεν έχω έτοιμα πράγματα, ότι είμαι νοσοκομείο! Κι έχει μερικά βράδια βλέπω ότι με απαταει το αμόρε. Ξυπνάω με κάτι νεύρα!!! Τι τραβάει ο καημένος δε λέγεται! Αύριο έχω και ένα διωρακι μάθημα με τις μαιες! Αυτά τα νέα μας!!!

Μια χαρά η μπουμπού κοντεύεις κ εσύ αγάπη να μπεις στο μήνα σου ❤️

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Αχ βρε κορίτσια μετά έφυγαν εύκολα; τι κάνατε; έχω κ εγώ σε ελαφρια μορφή 

Εμένα με ταλαιπωρησαν στην εγκυμοσύνη! Πέρασα διαφορα στάδια, του αίματος, του πόνου, τώρα απλά τις αισθάνομαι όταν κάνω μπάνιο αλλά στην τουαλέτα δε με πονάνε. Πολύ ανησυχώ για το πώς θα γίνουν στη γεννα, γιατί πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικός πόνος!!!

EGLbp2.png

Just now, marioula1234 είπε:

Αχ βρε κορίτσια μετά έφυγαν εύκολα; τι κάνατε; έχω κ εγώ σε ελαφρια μορφή 

Εεεε φυγανε σε καμια 15αρια μερες ζορι η τουαλετα αλλα τπτ το τραγικο κ μη διαχειρησιμο!

Just now, gogouli_ είπε:

@Farmakotriftena Θέλω κι εγώ πρόβλεψη, μην πάω σε καφετζού κρίμα είναι! Χαχαχαχα

Κι εγώ το ίδιο Κατερινακι, τη διόγκωση την έχω, αλλά από συσπάσεις τίποτα ακόμα!

Πες μας λίγο ρε κορίτσι, πόσο πόνεσε το ράψιμο; 

Καθολου δεν πονεσε βρε κοριτσι εμενα μ εκαναν δοση επισκληρηδιου για να ραψουνε αλλιως βαζουν τοπικη ναρκωση πριν ραψουν!!! Δεν καταλαβα τπτ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αγάπες τι κάνετε; Εμείς είχαμε κορδέλα σήμερα. 2600 η μπουμπου. Κι εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω. Και αρχίζω και φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό!!! Γενικά με τα νοσοκομεία....δεν! Τώρα θα μου πείτε ποιος τα θέλει; 

Εν τω μεταξύ φοβάμαι τα πάντα, τις συσπάσεις, το σπάσιμο των νερών, την επισκληριδιο, τα ράμματα! Δεν ξέρω τι με έπιασε, μάλλον μέχρι τώρα μου φαινόταν μακρινό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Βλέπω συνεχώς όνειρα! Ότι σπάνε τα νερά, ότι δεν έχω έτοιμα πράγματα, ότι είμαι νοσοκομείο! Κι έχει μερικά βράδια βλέπω ότι με απαταει το αμόρε. Ξυπνάω με κάτι νεύρα!!! Τι τραβάει ο καημένος δε λέγεται! Αύριο έχω και ένα διωρακι μάθημα με τις μαιες! Αυτά τα νέα μας!!!

Ολόκληρο μωράκι είναι! Εμένα περίπου 2 κιλά πρέπει να είναι τώρα. Κι εγώ τα φοβάμαι όλ' αυτά που είπες.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Νομιζω, χωρίς να ειμαι σιγουρη στο χαρτι οταν ηρθε με τη συσκευασια εγραφε για πιστοποιημένα.  Πάντως είναι πολύ καλός μάρσιπος , περιποιημενος και η κοπέλα που τους φτιάχνει είναι απίθανη πολύ ευγενικη και βοηθητική. Μου ειχε στειλει ενα σωρο Βίντεο και μπορουσα να παω και απο εκει να μου δείξει διάφορα. Η διαφορα με τον amazonas είναι ότι το ύφασμα είναι πιο λεπτό. Ενώ το αστεράκι λίγο πιο χοντρό και πιο φαρδυ και στην πλάτη και στις ραντες. Α Επίσης οι ραντες στο αστεράκι είναι πιο χοντρές και πιο μαλακές και ίσως πιο μεγάλες. Τη δουλειά τους πάντως και τα δύο τα κάνουν. Αρκεί να φοριούνται σωστά.

Αχ κι εγώ για Σεπτέμβρη Οκτώβρη μάλλον θα θέλω το ύφασμα το λεπτό; Ή δεν έχουν τόση διαφορά; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα και μου αρέσουν πολύ οι αστεράκι

Just now, tsilona είπε:

Αστεράκι έχω κ γω κ μια χαρά στην πρώτη με βγάλε .

Έφαγα τόσα πολλά κεφτεδάκια κ ήπια τόσο νερό που νομίζω θα σκάσω.σκετα αλινα μη σιχτιρισεις

Θες να σιχτηρισεις εσυ; έφαγα δρακουλινια και πήγε 108 νια νια νια αχαχαχαχ

@marioula1234 αν εννοείς πως έφυγαν ενώ έχω ένα σταφύλι παρέα κάθε μέρα δεν έχω τρόπο να σου πω χαχαχαχα. Εμένα με ταλαιπωρούν ακόμη. Υπάρχουν όμως ειδικά προϊόντα που βοηθάνε πολύ μαζί με διατροφή.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αστεράκι παρήγγειλες; εμένα είναι τέλειος! Τον είχα φτιάξει όπως.ηθελα εγώ (διάλεξα χρώματα και σχέδιο) έχω μια κουκουβάγια!

Κορίτσια συγγνώμη που αργησα να απαντήσω... Ειχα βγει για πορτοκαλαδα με τις φιλες μου... Εγω παρήγγειλα τον αμαζονας κ μου αρεσει παρα πολυ. Δεν ξερω τη διαφορά με το αστερακι... Πηραμε το σχεδιο tree... 

πρίν από 10 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Αχ σε ευχαριστώ γιατί κι εγώ Μέι Τάι σκέφτομαι και μάλιστα Αμαζόνας που δεν έχουν τρελή τιμή.... Πήγα Λητώ που τα έχει και καλά αλλά δεν τα είχε από κοντά μόνο κατόπιν παραγγελίας.... Οπότε δεν είχα κάτι.... Και θα παραγγείλω όπου να ναι ίσως λίγο μετά τη γέννα...

Είναι καλό το αστεράκι δηλαδή; Έχω διαβάσει και καλά και μέτρια σχολια...όπως ότι τα υφάσματα δεν είναι πιστοποιημένα. Μου αρέσουν πάντως πάρα πολύ

Ειναι πολυ ωραιος ο μαρσιπος... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια συγγνώμη που αργησα να απαντήσω... Ειχα βγει για πορτοκαλαδα με τις φιλες μου... Εγω παρήγγειλα τον αμαζονας κ μου αρεσει παρα πολυ. Δεν ξερω τη διαφορά με το αστερακι... Πηραμε το σχεδιο tree... 

Ειναι πολυ ωραιος ο μαρσιπος... 

Να τον χαρείς κορίτσι μου εύχομαι να είμαι κι εγώ τόσο ευχαριστημένη με την αγορά μου :)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αχ κι εγώ για Σεπτέμβρη Οκτώβρη μάλλον θα θέλω το ύφασμα το λεπτό; Ή δεν έχουν τόση διαφορά; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα και μου αρέσουν πολύ οι αστεράκι

Θες να σιχτηρισεις εσυ; έφαγα δρακουλινια και πήγε 108 νια νια νια αχαχαχαχ

@marioula1234 αν εννοείς πως έφυγαν ενώ έχω ένα σταφύλι παρέα κάθε μέρα δεν έχω τρόπο να σου πω χαχαχαχα. Εμένα με ταλαιπωρούν ακόμη. Υπάρχουν όμως ειδικά προϊόντα που βοηθάνε πολύ μαζί με διατροφή.

Όχι λεπτό είναι και στο αστεράκι. Μη το φοβάσαι. Και νομίζω στο αστερακι αγκαλιάζει καλύτερα το μωρό και οι ραντες που είναι πιο χοντρές βοηθουν γιατι είναι και πιο μαλακές. Τώρα υπάρχει διαφορά στη τιμή. Γύρω στα 40 αμαζονας και αστεράκι από 65. Εγώ επειδή έφταιξα δικό μου , μου στοίχισε 80.

Κορίτσια για αιμορροΐδες μιλάτε;; 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Όχι λεπτό είναι και στο αστεράκι. Μη το φοβάσαι. Και νομίζω στο αστερακι αγκαλιάζει καλύτερα το μωρό και οι ραντες που είναι πιο χοντρές βοηθουν γιατι είναι και πιο μαλακές. Τώρα υπάρχει διαφορά στη τιμή. Γύρω στα 40 αμαζονας και αστεράκι από 65. Εγώ επειδή έφταιξα δικό μου , μου στοίχισε 80.

Κορίτσια για αιμορροΐδες μιλάτε;; 

Για αυτό το κομψό θέμα μιλάμε ναι Χαχαχα.

Έχεις και τα δύο; Χμμμ το σκέφτομαι ακόμη θέλω να είναι σίγουρα εύκολος ο θηλασμός αλλά και η πολύ ωρη χρήση μιας που θα έχω και το μεγάλο μωρό να κυνηγάω. 2 ετών ναι μεν αλλά απ' τη μαμά κρεμομαστε ακόμη όλη μέρα...

Just now, Mamacita Alina είπε:

Για αυτό το κομψό θέμα μιλάμε ναι Χαχαχα.

Έχεις και τα δύο; Χμμμ το σκέφτομαι ακόμη θέλω να είναι σίγουρα εύκολος ο θηλασμός αλλά και η πολύ ωρη χρήση μιας που θα έχω και το μεγάλο μωρό να κυνηγάω. 2 ετών ναι μεν αλλά απ' τη μαμά κρεμομαστε ακόμη όλη μέρα...

Κι εγώ τον γιο μου πάντως όλη μέρα στον μάρσιπο τον είχα. Μαγείρευα, καθαριζα,  με τον μάρσιπο. Δε γινόταν αλλιώς. Θηλαζε ατελείωτα. Και ακόμα που είναι σχεδόν 16 μηνών, μπαίνει άνετα. Ο μπαμπας του ετσι τον εχει!

Αιμορροΐδες κι εγώ έβγαλα σε αυτή την εγκυμοσύνη. Όμως ούτε πονάω ούτε αίμα βγάζω. Άτιμο σίδηρο μας έχεις καταστρέψει!! Μόλις γεννήσω θα το γυρίσω στον φυτικό. Εγγύηση. Και μου τον ανεβάζει και δεν μου επηρεάζει το γαστρ/κο μου σύστημα.

yplDp3.png

Εσυ κορίτσι μεθαύριο 37η ε;; άντε ένας μήνας ακόμα σου έμεινε !! Χοχοχχο αστειεύομαι!!!

Μπα που να βγάλεις αιμορροΐδες μωρη φαρμακογλωσσα.

Αχαχααχχ

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...