Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Η καλύτερη περιγραφη συσπασης... Ειναι ακριβως ολα οσα νοιώθω... Οκ οποτε εχω συσπασεις κανονικα εδω κ καιρο... Απλα εμενα κραταει δευτερόλεπτα, καπου λιγοτερο απο λεπτο... 

Οσο για τον πονο στο κουλι που λετε κοριτσια εγω δεν εχω αλλα αυτο που παρατηρησα σε μια απο τις προσπάθειες περιποιησης ειναι οτι εχει διογκωθει η περιοχη... Διαβασα οτι λογω αιματωσης ειναι φυσιολογικό... Το εχετε παθει κ εσεις;;;;

Καλημερα σε ολες!!!!

Αν το πάθαμε λέει;;; το καημένο το πιπακι μου που ήταν όμορφο κ μικροκαμωμενο τώρα έγινε ολόκληρο τέρας ιουυυ χαχαχ

1 hour ago, tsilona είπε:

Καλημέρα,δε γέννησα καλέ,θα σας έστελνα στο δρόμο , έχω μια ώρα γ την κλινική.τι θα κάνω στο δρόμο;με ποιον θα μιλάω;

Περαστικά στο τζουτζουκι μωρεεε φαρμακοπητενα.

Το κουλι εμένα με πονάει μέσα κ χαμηλά.εκει που πιάνει το σερβιετακι,μέχρι μέσα δλδ

Μέσα ε; γτ άραγε; τι σου είπε ο γιατρός; 

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Καλημέρα κοοοκλες! @marioula1234 αυτό που σου έγραψε η τσιλόνα κι εμένα τόσο χαμηλά με πονάει, εκεί που πιάνει η σερβιέτα! 

Κορίτσια όσες εχετε ήδη γεννήσει πείτε μου λίγο για την περινεοτομή.. Είναι στάνταρ ότι θα γίνει? Όχι ε? Διάβαζα ένα άρθρο για ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.. για πείτεεεεε

Αγάπη εγώ με καισαρική γέννησα απλααποτι ξέρω καλύτερα να στην κάνουν γτ αν σκιστεί από μόνο του μπορεί να γίνεις χάλια εκεί κάτω... Να σκιστεί όπως να ναι δλδ ενώ ο γιατρός θα σε προσέξει λιγο... 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Η καλύτερη περιγραφη συσπασης... Ειναι ακριβως ολα οσα νοιώθω... Οκ οποτε εχω συσπασεις κανονικα εδω κ καιρο... Απλα εμενα κραταει δευτερόλεπτα, καπου λιγοτερο απο λεπτο... 

Οσο για τον πονο στο κουλι που λετε κοριτσια εγω δεν εχω αλλα αυτο που παρατηρησα σε μια απο τις προσπάθειες περιποιησης ειναι οτι εχει διογκωθει η περιοχη... Διαβασα οτι λογω αιματωσης ειναι φυσιολογικό... Το εχετε παθει κ εσεις;;;;

Καλημερα σε ολες!!!!

Εγω συσπασεις δεν εχω νιωσει αλλα αυτο με τη διογκωση το εχω παρατηρησει απο την αρχη σχεδον...αυτο ξερω κι εγω παντως οτι ειναι φυσιολογικο!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Χαχαχα έλα για να σε παρηγορήσω κι εγώ μόνη μου θα τις κάνω! Τι είναι κεγκελ μαρη?? Κάτσε να γκουγκλάρω

Χμμ κατάλαβα.. Εγώ θα τις κάνω καλού κακού αλλά δε με βλέπω να τη γλυτώνω αφού θα γεννήσω σε δημόσιο! Αχ αυτό το τελευταίο το ακούω για πολλές, μακάρι να είμαστε κι εμείς απ'τις τυχερές που θα σηκωθούν αμέσως να σουλατσάρουν!χαχα

Εγώ με τη καισαρική αυτή τη φορά περινεοτομη δε θα έχω αλλά να σηκωθώ επιτόπου δε παίζει λόγο επισκληριδιου χαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σε ιδιωτικό πιθανότατα να μη γίνει αν δεν βλέπουν οτι το μωρό είναι τοοοοσο μεγάλο. Αλλά σε δημόσιο.... Δε θέλω να σου δώσω ελπίδα.... Εγώ που υποτίθεται σχολίασε ο γιατρός ότι έχω μεγάλο περίνεο και ελαστικό την έκανε.... Και έκανα κι εγώ μασάζ λαδακια και και αλλά δεν τη γλίτωσα... Τις πρώτες 10 μέρες είναι το "ζόρι" που λένε μετά δε νιώθεις τίποτα. Και πάλι ανάλογα τη γυναίκα. Άλλες μισή ώρα μετά τον τοκετό έπιναν καφεδάκι στο καφέ από κάτω χαχαχαχαχα

Εγω με φ.τ κ μικρη δοση επισκληριδιου για να μπορω να σπρωξω....μ εκαναν περινεοτομη με εραψαν φυσικα πολυ καλα(μ βαλανε δοση επισκλ για το ραψιμο)! Γεννησα στις 1 κ στις 3παρα σηκωθηκα χαχαχαχ απο κατσιμο οι πρωτες 3μερες ηταν ολιγω δυσκολες αλλα μαλλον οχι απο την περινεοτομη αλλα απο τις αιμορροιδες π εβγαλα οταν γεννησα!:lol:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω με φ.τ κ μικρη δοση επισκληριδιου για να μπορω να σπρωξω....μ εκαναν περινεοτομη με εραψαν φυσικα πολυ καλα(μ βαλανε δοση επισκλ για το ραψιμο)! Γεννησα στις 1 κ στις 3παρα σηκωθηκα χαχαχαχ απο κατσιμο οι πρωτες 3μερες ηταν ολιγω δυσκολες αλλα μαλλον οχι απο την περινεοτομη αλλα απο τις αιμορροιδες π εβγαλα οταν γεννησα!:lol:

Αααα κι εγώ έβγαλα από αυτές αλλά τις κατάλαβα την 4η μέρα που με ζορισε η τουαλέτα.... Ακόμη μου κάνουν παρέα τώρα στην εγκυμοσύνη με το σίδηρο γκρρρρ.... 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μωρ συ  @tsilona λες να έχασα το χάρισμά μου ε;;; κρίμα... Δεν ελπίζω να γεννησες το βράδυ;;;

Πέρα από την πλάκα τώρα, κι εγώ με το που τελείωνα τις 34 βδομάδες κάτι άλλαξε. Υπάρχουν βράδια που κάνω πολλές συσπάσεις. Όλο λέω εκείνη τη στιγμή να τις χρονομετρησω αλλά ποτέ δεν το κάνω. Εμένα όμως είναι συσπάσεις , ξεκάθαρα. Μάλιστα εκείνο το βράδυ που είχα πάει για nst , έκανα 70αρα και δεν την κατάλαβα!!!! Φαντάζομαι ότι στο σπίτι θα είναι παραπάνω;; Νιώθω έντονη πίεση , πόνο και ένα αόρατο χέρι να με στραγγαλίζει στο λαιμό!! 

Διάχυτους πόνους ειχα αλλά μόνο κάνα δυο τρείς φορές. Κάθε μέρα όχι. Και πονάω στο ηβικο οστό. Φτάνουν κάποιες φορές οι πόνοι μέχρι τους γλουτούς. 

Ο μπεμπουλης , κορίτσια ψήνεται στον πυρετό.. ξύπνησε αρκετές φορές τα βράδια και ήταν ζαβλακωμενο κοτοπουλακι. Και με τους εμετούς , μόνο κάπου στις 4 το πρωί του έδωσε λίγο γάλα ο αντρας μου. :-(

Ποπο περαστικα στο μικρακι σου! 

@tsilonaγια να δουμε αν εχω και το κληρονομικο χαρισμα να ξερεις οτι εβλεπα στον υπνο μου οτι θα εισαι η επομενη! Χαχαχ δε παω καλα ετσι; Απο κουλα ονειρα αλλο τιποτα! Για να δουμε! 

Μη με βρισεις!!!

Αααα κι εγώ έβγαλα από αυτές αλλά τις κατάλαβα την 4η μέρα που με ζορισε η τουαλέτα.... Ακόμη μου κάνουν παρέα τώρα στην εγκυμοσύνη με το σίδηρο γκρρρρ.... 

Ωχχχχ! Δεν υποφερονται ειναι πολυ επιπονες!!! Δεν εμαθα ποτε για πιο λογο βγαινουν!?!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ωχχχχ! Δεν υποφερονται ειναι πολυ επιπονες!!! Δεν εμαθα ποτε για πιο λογο βγαινουν!?!

Εεεμ.... απ' το πολύ σπρώξιμο εκείνη την ώρα ;)

Κορίτσια καλέ όλες γεννατε; χαχαχα Πού χαθήκατε σήμερα;

@winspert μου κάτι που μου ήρθε. Το μάρσιπο σου ήρθε; είναι καλό;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@winspert μου κάτι που μου ήρθε. Το μάρσιπο σου ήρθε; είναι καλό;

Ηρθε κοριτσακι μου, εδω κ μερες κ ειναι πολυ καλο... Προς το παρον με την κοιλαρα που εχω, εβαλα εναν αρκουδο μεσα κ το εδεσα για πλακα... Φυσικα με το που ηρθε το δοκιμασε ο αντρας μου... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ηρθε κοριτσακι μου, εδω κ μερες κ ειναι πολυ καλο... Προς το παρον με την κοιλαρα που εχω, εβαλα εναν αρκουδο μεσα κ το εδεσα για πλακα... Φυσικα με το που ηρθε το δοκιμασε ο αντρας μου... 

Αστεράκι παρήγγειλες; εμένα είναι τέλειος! Τον είχα φτιάξει όπως.ηθελα εγώ (διάλεξα χρώματα και σχέδιο) έχω μια κουκουβάγια!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Αχ σε ευχαριστώ γιατί κι εγώ Μέι Τάι σκέφτομαι και μάλιστα Αμαζόνας που δεν έχουν τρελή τιμή.... Πήγα Λητώ που τα έχει και καλά αλλά δεν τα είχε από κοντά μόνο κατόπιν παραγγελίας.... Οπότε δεν είχα κάτι.... Και θα παραγγείλω όπου να ναι ίσως λίγο μετά τη γέννα...

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αστεράκι παρήγγειλες; εμένα είναι τέλειος! Τον είχα φτιάξει όπως.ηθελα εγώ (διάλεξα χρώματα και σχέδιο) έχω μια κουκουβάγια!

Είναι καλό το αστεράκι δηλαδή; Έχω διαβάσει και καλά και μέτρια σχολια...όπως ότι τα υφάσματα δεν είναι πιστοποιημένα. Μου αρέσουν πάντως πάρα πολύ

Είναι καλό το αστεράκι δηλαδή; Έχω διαβάσει και καλά και μέτρια σχολια...όπως ότι τα υφάσματα δεν είναι πιστοποιημένα. Μου αρέσουν πάντως πάρα πολύ

Νομιζω, χωρίς να ειμαι σιγουρη στο χαρτι οταν ηρθε με τη συσκευασια εγραφε για πιστοποιημένα.  Πάντως είναι πολύ καλός μάρσιπος , περιποιημενος και η κοπέλα που τους φτιάχνει είναι απίθανη πολύ ευγενικη και βοηθητική. Μου ειχε στειλει ενα σωρο Βίντεο και μπορουσα να παω και απο εκει να μου δείξει διάφορα. Η διαφορα με τον amazonas είναι ότι το ύφασμα είναι πιο λεπτό. Ενώ το αστεράκι λίγο πιο χοντρό και πιο φαρδυ και στην πλάτη και στις ραντες. Α Επίσης οι ραντες στο αστεράκι είναι πιο χοντρές και πιο μαλακές και ίσως πιο μεγάλες. Τη δουλειά τους πάντως και τα δύο τα κάνουν. Αρκεί να φοριούνται σωστά.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Αγάπες τι κάνετε; Εμείς είχαμε κορδέλα σήμερα. 2600 η μπουμπου. Κι εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω. Και αρχίζω και φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό!!! Γενικά με τα νοσοκομεία....δεν! Τώρα θα μου πείτε ποιος τα θέλει; 

Εν τω μεταξύ φοβάμαι τα πάντα, τις συσπάσεις, το σπάσιμο των νερών, την επισκληριδιο, τα ράμματα! Δεν ξέρω τι με έπιασε, μάλλον μέχρι τώρα μου φαινόταν μακρινό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Βλέπω συνεχώς όνειρα! Ότι σπάνε τα νερά, ότι δεν έχω έτοιμα πράγματα, ότι είμαι νοσοκομείο! Κι έχει μερικά βράδια βλέπω ότι με απαταει το αμόρε. Ξυπνάω με κάτι νεύρα!!! Τι τραβάει ο καημένος δε λέγεται! Αύριο έχω και ένα διωρακι μάθημα με τις μαιες! Αυτά τα νέα μας!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

EGLbp2.png

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

2 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Αχ βρε κορίτσια μετά έφυγαν εύκολα; τι κάνατε; έχω κ εγώ σε ελαφρια μορφή 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...