Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Μωρ συ  @tsilona λες να έχασα το χάρισμά μου ε;;; κρίμα... Δεν ελπίζω να γεννησες το βράδυ;;;

Πέρα από την πλάκα τώρα, κι εγώ με το που τελείωνα τις 34 βδομάδες κάτι άλλαξε. Υπάρχουν βράδια που κάνω πολλές συσπάσεις. Όλο λέω εκείνη τη στιγμή να τις χρονομετρησω αλλά ποτέ δεν το κάνω. Εμένα όμως είναι συσπάσεις , ξεκάθαρα. Μάλιστα εκείνο το βράδυ που είχα πάει για nst , έκανα 70αρα και δεν την κατάλαβα!!!! Φαντάζομαι ότι στο σπίτι θα είναι παραπάνω;; Νιώθω έντονη πίεση , πόνο και ένα αόρατο χέρι να με στραγγαλίζει στο λαιμό!! 

Διάχυτους πόνους ειχα αλλά μόνο κάνα δυο τρείς φορές. Κάθε μέρα όχι. Και πονάω στο ηβικο οστό. Φτάνουν κάποιες φορές οι πόνοι μέχρι τους γλουτούς. 

Ο μπεμπουλης , κορίτσια ψήνεται στον πυρετό.. ξύπνησε αρκετές φορές τα βράδια και ήταν ζαβλακωμενο κοτοπουλακι. Και με τους εμετούς , μόνο κάπου στις 4 το πρωί του έδωσε λίγο γάλα ο αντρας μου. :-(

• Λυπημένη/-ος 4

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, Afroula05 είπε:

Εγω στην καμπυλη ειχα τις εξης τιμες : νηστείας 74, στην μια ωρα 180 ,και στις 2 ωρες120...μου ειπε οτι η μια ωρα ειναι παθολογικη και θα παρω μηχανημα να το ελενξουμε...της εξήγησα οτι μολις ηπια την γλυκοζη ζαλιστικα και κρυωνω...και μου ειπε οτι μπορει να επηρεαστηκε απο το στρες η τιμή γιατι γενικα το ζαχαρο επηρεάζεται απο το ανχος...ξεκινησα τις μετρησεις ολες οι τιμες μου ηταν κανονικές χωρις διατροφη για ζαχαρο...μια ωρα μετα το πρωινό μονο που ειχα 110-130 και αυτο γιατι επινα χυμο,ετρωγα μαρμελαδα επινα την προγεστερωνη και το σιδιρο...μου ειπε να πινω γαλα το ορωι αντι για χυμο και να πινω την προγεστερονη με το σιδερο στο δεκατιανο...μετα απο αυτο ειχα 90 με 110 μια ωρα μετα το πρωινο γευμα...καταληξαμε με την γιατρο οτι το μικροβιολογικο πρεπει να εκανε λαθος τα αποτελεσματα γιατι την μερα που εκανα την καμπυλη μου βγαλαν και λάθος την τιμη του θυρεοειδή...γενικα μου ειπε να το τσεκαρω που και που αλλα ζαχαρο δεν εχω το νηστιας μου ειναι παντα νορμαλ και σκεψου μετα απο παγωτο με σιροπι παω στο 96...οσο για καρμποναρα 110...οποτε μην ανχωνεσαι γιατι γενικα ειναι κατι που ρυθμιζεται....απλα να ξερεις οτι επηρεάζεται απο την ψυχολογια...!

Καλημέρα.κοριτσι μου...αν σου πω ότι αφού ήπια την γλυκόζη κ περίμενα στο μικροβιολογικο...έπιασα το κινητό κ έψαχνα στο ίντερνετ  για το θέμα αυτό βέβαια...Μετά λέω τι κοιτάς...θα δεις τι θα βγει...Όταν βγει... Κ το άφησα...τι να πω...βλακεία μου εεεε;;; Αλλά ρε παιδί μου το άγχος δεν μπορείς να το ελέγξεις...Μετά χάζευα για πραγματα του μωρού κ χαλάρωσα....

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μωρ συ  @tsilona λες να έχασα το χάρισμά μου ε;;; κρίμα... Δεν ελπίζω να γεννησες το βράδυ;;;

Πέρα από την πλάκα τώρα, κι εγώ με το που τελείωνα τις 34 βδομάδες κάτι άλλαξε. Υπάρχουν βράδια που κάνω πολλές συσπάσεις. Όλο λέω εκείνη τη στιγμή να τις χρονομετρησω αλλά ποτέ δεν το κάνω. Εμένα όμως είναι συσπάσεις , ξεκάθαρα. Μάλιστα εκείνο το βράδυ που είχα πάει για nst , έκανα 70αρα και δεν την κατάλαβα!!!! Φαντάζομαι ότι στο σπίτι θα είναι παραπάνω;; Νιώθω έντονη πίεση , πόνο και ένα αόρατο χέρι να με στραγγαλίζει στο λαιμό!! 

Διάχυτους πόνους ειχα αλλά μόνο κάνα δυο τρείς φορές. Κάθε μέρα όχι. Και πονάω στο ηβικο οστό. Φτάνουν κάποιες φορές οι πόνοι μέχρι τους γλουτούς. 

Ο μπεμπουλης , κορίτσια ψήνεται στον πυρετό.. ξύπνησε αρκετές φορές τα βράδια και ήταν ζαβλακωμενο κοτοπουλακι. Και με τους εμετούς , μόνο κάπου στις 4 το πρωί του έδωσε λίγο γάλα ο αντρας μου. :-(

Περαστικά του κοριτσι μου...!!!

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

5 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσια επειδή με τη βαλιτσα έχω πελαγωσει, τι πήρατε για το μωρό;;; Εννοώ και σε ποσότητες! Πχ πόσα ζιπουνακια; πόσα φορμακια; Ψαλιδάκι χτενουλα, κρεμουλα παίρνουμε; Αχ γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο!!!!!

Επίσης, για τις εντάσεις που δημιουργούνται θέλω να πω ότι όλες έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις καμιά φορά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε κοινό στόχο. Η κάθε μανούλα αποφασίζει πως θα μεγαλώσει το μωράκι της! Κι αυτό περιλαμβάνει και την αγωγή που θα του δώσει, και τις αρχές, ακόμα και τη διατροφή. Ούτε κι εγώ είμαι vegan/vegetarian αλλά σέβομαι απόλυτα την επιθυμία της Γιωτας το μωράκι της να ακολουθήσει το δικό τους δρομο! Ας μην ξεχνάμε ότι η ελευθερία μας σταματάει εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου και ας μη γινόμαστε επικριτικοι άνθρωποι! Άλλωστε έχουμε όλες παραπονεθεί πολλάκις για κακόβουλα επικριτικά σχόλια που δεχόμαστε από τους γύρω μας και "καταπατούν" τις αποφάσεις και τα θέλω μας! 

Περάσαμε μαζί το πιο όμορφο και μαγικό ταξίδι, μπήκαμε η μια στο σπίτι της άλλης, μοιραστήκαμε λύπες, χαρές, αγωνίες, ενθουσιασμό! Δεν πειράζει που είμαστε άγνωστες, έστω νοητικά ήμασταν πάντα η μια δίπλα στην άλλη. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα δε θα ήταν το ίδιο αν δεν ήσασταν κι εσείς κομμάτι όλου αυτού! Και ανυπομονώ να μοιραστούμε τα πάντα από τα ακόμα καλύτερα που έρχονται στη ζωή μας, τα θαυματακια μας! 

Αγάπη μου εγώ έβαλα 8 φόρμακια, 10ζιπουνακια, 3 πετσετες, 2 κουβερτακια, 3 σετ σεντονακια, δύο σκουφάκια τρία ζευγαράκια καλτσουλες, 3 ζευγαράκια Γαντακια.. Κρεμουλα πήρα κ για το σώμα κ για την ευαίσθητη περιοχή.. Ψαλίδακι δεν πηρα... Δλδ πήρα αλλά δεν θα το πάρω μαζί εννοώ... Χτενουλα έβαλα στη βαλίτσα αν κ κάτι λέει πως αυτό το μωρό μου δεν θα έχει μαλλιά χαχαχ

4 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Για να φτάσω στο σημείο να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη σημαίνει ότι με έφτασες στο αμήν.. Δεν είπες απλά τη γνώμη σου, ο τρόπος σου ήταν απαράδεκτος και επικριτικός! Καμία από τις κοπέλες εδώ μπορεί να μη συμφωνεί με την επιλογή μου όμως σέβονται και με το παραπάνω την άποψή μου! Όσο για το ότι ήσουν ευγενική ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?!!!? Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Τέλος, αφού επιτεεελους δηλώνεις ότι δε σε απασχολεί τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, σου εύχομαι να χαίρεσαι το παιδάκι σου(δε θυμάμαι αν έχεις ήδη ή αν περιμένεις το πρώτο σου)και άσε με εμένα με τις ευαισθησίες μου απέναντι στα ζώα να ταΐζω το μωρό μου ό,τι εγώ θεωρώ καλύτερο για εκείνο!

Ρε τι είναι αυτό το πράγμα με το κούλι? Κι εμένα με πονάει συνέχεια αλλά είναι μυικός πόνος.. Τσιλονίτα κάτι μου λέει ότι είσαι η επόμενη! (Λογικά η τρίτη της παρέας γιατί πιστεύω ότι το Ελπιδάκι γέννησε και δεν έχει ίντερνετ να μπει απ'το νοσοκομείο να μας γράψει) Όσο για τους πόνους που λέτε εγώ έχω ψιλοχεστεί γιατί έχω αρχίσει και πονάω έντονα χαμηλά δεξιά και φοβάμαι για καμιά σκωληκοειδίτιδα(αυτό μου 'λειπε)

@Farmakotriftena περαστικά στον μπεμπούλη!!! Να γίνει γρηηηηηγορα καλά!! 

Ρε συ όντως τι είναι αυτό το πράγμα με το κούλι;;; για νψ καταλάβω εσείς πονατε ακριβώς στο κούλι; από κάτω δλδ στο αιδοίο; εγώ πονάω πάρα πολύ αλλά όχι τόσο χαμηλά... Πονάω πιο χαμηλά από την καισαρική μου ανάμεσα δλδ σε καισαρική κ κούλι... 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μωρέ η ψυχούλα ταλαιπωρείται! Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα αγάπη μου! 

Τσιλονα ααα που είσαι γέννησες;;;;; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

4 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Πετρώματα και δυσφορία έχω κάθε μέρα!!! Αυτό εστί σύσπαση. Στιγμιαίος πόνος στη κοιλιά που συνήθως όχι πάντα τη κάνει πιο σκληρή από μια πλευρά σα να είναι εκεί το μωρό και συνοδεύεται ίσως από ταχυκαρδία και δύσπνοια ελαφρώς ειδικά όταν κορυφώνεται... Περνάει σε μερικά λεπτά...

Η καλύτερη περιγραφη συσπασης... Ειναι ακριβως ολα οσα νοιώθω... Οκ οποτε εχω συσπασεις κανονικα εδω κ καιρο... Απλα εμενα κραταει δευτερόλεπτα, καπου λιγοτερο απο λεπτο... 

Οσο για τον πονο στο κουλι που λετε κοριτσια εγω δεν εχω αλλα αυτο που παρατηρησα σε μια απο τις προσπάθειες περιποιησης ειναι οτι εχει διογκωθει η περιοχη... Διαβασα οτι λογω αιματωσης ειναι φυσιολογικό... Το εχετε παθει κ εσεις;;;;

Καλημερα σε ολες!!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,δε γέννησα καλέ,θα σας έστελνα στο δρόμο , έχω μια ώρα γ την κλινική.τι θα κάνω στο δρόμο;με ποιον θα μιλάω;

Περαστικά στο τζουτζουκι μωρεεε φαρμακοπητενα.

Το κουλι εμένα με πονάει μέσα κ χαμηλά.εκει που πιάνει το σερβιετακι,μέχρι μέσα δλδ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Η καλύτερη περιγραφη συσπασης... Ειναι ακριβως ολα οσα νοιώθω... Οκ οποτε εχω συσπασεις κανονικα εδω κ καιρο... Απλα εμενα κραταει δευτερόλεπτα, καπου λιγοτερο απο λεπτο... 

Οσο για τον πονο στο κουλι που λετε κοριτσια εγω δεν εχω αλλα αυτο που παρατηρησα σε μια απο τις προσπάθειες περιποιησης ειναι οτι εχει διογκωθει η περιοχη... Διαβασα οτι λογω αιματωσης ειναι φυσιολογικό... Το εχετε παθει κ εσεις;;;;

Καλημερα σε ολες!!!!

Καλέ ναιιιι.... Όλο το φαι εκεί παει Χαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Έσπασα κάθε προσωπικο ρεκόρ.80 νηστειας

Εγω χαρηκα καποιες μερες με 83 κ 84 κ τωρα εχω επισττεψει στα 90 plus... Μπραβο τσιλονακι μου.... Τελεια τιμουλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κοοοκλες! @marioula1234 αυτό που σου έγραψε η τσιλόνα κι εμένα τόσο χαμηλά με πονάει, εκεί που πιάνει η σερβιέτα! 

Κορίτσια όσες εχετε ήδη γεννήσει πείτε μου λίγο για την περινεοτομή.. Είναι στάνταρ ότι θα γίνει? Όχι ε? Διάβαζα ένα άρθρο για ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.. για πείτεεεεε

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Για να φτάσω στο σημείο να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη σημαίνει ότι με έφτασες στο αμήν.. Δεν είπες απλά τη γνώμη σου, ο τρόπος σου ήταν απαράδεκτος και επικριτικός! Καμία από τις κοπέλες εδώ μπορεί να μη συμφωνεί με την επιλογή μου όμως σέβονται και με το παραπάνω την άποψή μου! Όσο για το ότι ήσουν ευγενική ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?!!!? Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Τέλος, αφού επιτεεελους δηλώνεις ότι δε σε απασχολεί τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, σου εύχομαι να χαίρεσαι το παιδάκι σου(δε θυμάμαι αν έχεις ήδη ή αν περιμένεις το πρώτο σου)και άσε με εμένα με τις ευαισθησίες μου απέναντι στα ζώα να ταΐζω το μωρό μου ό,τι εγώ θεωρώ καλύτερο για εκείνο!

Ρε τι είναι αυτό το πράγμα με το κούλι? Κι εμένα με πονάει συνέχεια αλλά είναι μυικός πόνος.. Τσιλονίτα κάτι μου λέει ότι είσαι η επόμενη! (Λογικά η τρίτη της παρέας γιατί πιστεύω ότι το Ελπιδάκι γέννησε και δεν έχει ίντερνετ να μπει απ'το νοσοκομείο να μας γράψει) Όσο για τους πόνους που λέτε εγώ έχω ψιλοχεστεί γιατί έχω αρχίσει και πονάω έντονα χαμηλά δεξιά και φοβάμαι για καμιά σκωληκοειδίτιδα(αυτό μου 'λειπε)

@Farmakotriftena περαστικά στον μπεμπούλη!!! Να γίνει γρηηηηηγορα καλά!! 

Έχω ένα μωράκι 3 μισή μηνών 

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Καλημέρα κοοοκλες! @marioula1234 αυτό που σου έγραψε η τσιλόνα κι εμένα τόσο χαμηλά με πονάει, εκεί που πιάνει η σερβιέτα! 

Κορίτσια όσες εχετε ήδη γεννήσει πείτε μου λίγο για την περινεοτομή.. Είναι στάνταρ ότι θα γίνει? Όχι ε? Διάβαζα ένα άρθρο για ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.. για πείτεεεεε

Η μαία μου με είπε να κάνω μασάζ στο περίνεο με λαδακι τύπου αμυγδαλελαιο για να μαλακωσει.αααχ είπε να βάλω τον Αντρα μου κ άρχισε πάλι η Μίρλα μου.αααχααχχαχχα.αα επισης ασκήσεις κεγκελ με είπε.20 επαναλήψεις 3 φορές τη μερα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Σε ιδιωτικό πιθανότατα να μη γίνει αν δεν βλέπουν οτι το μωρό είναι τοοοοσο μεγάλο. Αλλά σε δημόσιο.... Δε θέλω να σου δώσω ελπίδα.... Εγώ που υποτίθεται σχολίασε ο γιατρός ότι έχω μεγάλο περίνεο και ελαστικό την έκανε.... Και έκανα κι εγώ μασάζ λαδακια και και αλλά δεν τη γλίτωσα... Τις πρώτες 10 μέρες είναι το "ζόρι" που λένε μετά δε νιώθεις τίποτα. Και πάλι ανάλογα τη γυναίκα. Άλλες μισή ώρα μετά τον τοκετό έπιναν καφεδάκι στο καφέ από κάτω χαχαχαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Η μαία μου με είπε να κάνω μασάζ στο περίνεο με λαδακι τύπου αμυγδαλελαιο για να μαλακωσει.αααχ είπε να βάλω τον Αντρα μου κ άρχισε πάλι η Μίρλα μου.αααχααχχαχχα.αα επισης ασκήσεις κεγκελ με είπε.20 επαναλήψεις 3 φορές τη μερα

Χαχαχα έλα για να σε παρηγορήσω κι εγώ μόνη μου θα τις κάνω! Τι είναι κεγκελ μαρη?? Κάτσε να γκουγκλάρω

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σε ιδιωτικό πιθανότατα να μη γίνει αν δεν βλέπουν οτι το μωρό είναι τοοοοσο μεγάλο. Αλλά σε δημόσιο.... Δε θέλω να σου δώσω ελπίδα.... Εγώ που υποτίθεται σχολίασε ο γιατρός ότι έχω μεγάλο περίνεο και ελαστικό την έκανε.... Και έκανα κι εγώ μασάζ λαδακια και και αλλά δεν τη γλίτωσα... Τις πρώτες 10 μέρες είναι το "ζόρι" που λένε μετά δε νιώθεις τίποτα. Και πάλι ανάλογα τη γυναίκα. Άλλες μισή ώρα μετά τον τοκετό έπιναν καφεδάκι στο καφέ από κάτω χαχαχαχαχα

Χμμ κατάλαβα.. Εγώ θα τις κάνω καλού κακού αλλά δε με βλέπω να τη γλυτώνω αφού θα γεννήσω σε δημόσιο! Αχ αυτό το τελευταίο το ακούω για πολλές, μακάρι να είμαστε κι εμείς απ'τις τυχερές που θα σηκωθούν αμέσως να σουλατσάρουν!χαχα

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Χαχαχα έλα για να σε παρηγορήσω κι εγώ μόνη μου θα τις κάνω! Τι είναι κεγκελ μαρη?? Κάτσε να γκουγκλάρω

Πώς κατουριεσαι κ κρατιέσαι;;αυτο

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...