Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Για να φτάσω στο σημείο να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη σημαίνει ότι με έφτασες στο αμήν.. Δεν είπες απλά τη γνώμη σου, ο τρόπος σου ήταν απαράδεκτος και επικριτικός! Καμία από τις κοπέλες εδώ μπορεί να μη συμφωνεί με την επιλογή μου όμως σέβονται και με το παραπάνω την άποψή μου! Όσο για το ότι ήσουν ευγενική ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?!!!? Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Τέλος, αφού επιτεεελους δηλώνεις ότι δε σε απασχολεί τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, σου εύχομαι να χαίρεσαι το παιδάκι σου(δε θυμάμαι αν έχεις ήδη ή αν περιμένεις το πρώτο σου)και άσε με εμένα με τις ευαισθησίες μου απέναντι στα ζώα να ταΐζω το μωρό μου ό,τι εγώ θεωρώ καλύτερο για εκείνο!

Ρε τι είναι αυτό το πράγμα με το κούλι? Κι εμένα με πονάει συνέχεια αλλά είναι μυικός πόνος.. Τσιλονίτα κάτι μου λέει ότι είσαι η επόμενη! (Λογικά η τρίτη της παρέας γιατί πιστεύω ότι το Ελπιδάκι γέννησε και δεν έχει ίντερνετ να μπει απ'το νοσοκομείο να μας γράψει) Όσο για τους πόνους που λέτε εγώ έχω ψιλοχεστεί γιατί έχω αρχίσει και πονάω έντονα χαμηλά δεξιά και φοβάμαι για καμιά σκωληκοειδίτιδα(αυτό μου 'λειπε)

@Farmakotriftena περαστικά στον μπεμπούλη!!! Να γίνει γρηηηηηγορα καλά!! 

Η φαρμακοπητενα με είπε θ αργήσω!!!κοντά στις 2 Οκτωβρίου όπως τα πε δλδ.

εγωπιστεύω κοντά στις 20 Σεπτ θα γεννήσω. Αν πάω πιο μετά είπαμε ,μετονομαζεται σε φαρμακογλωσσα.

οχι,ας μην είμαι η επόμενη.θελω να ρθει ο αντρας μου πρώτα.

Δεξια κ γω είχα πόνους κ χέστηκα απτην ελπίδα κ έκανα αιματολογικές.

Παρεμπιπτόντως κ γω πιστεύω πως γέννησε η μικρή τσαουσα μας.και χτες Δευτέρα μπήκε 36 εβδ!!

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Δεν ήρθε η ώρα γτ δε νοιωθω έτοιμη.ουτε είμαι ούτε νοιωθω.ααχαχαχαχαχαχαχαχχα

Λοιπόν η μέση μου νοιωθω ν ανοίγει στα 2.το κουλι μου πονάει τραγικά.και η κοιλιά μου εκτός απτους πόνους περιόδου που είχα,σα να πονάει παντού ώρες ώρες.

Όλη μέρα ή τώρα λίγη ώρα όλα αυτά; Γιατί δε θέλω να σε τρομάξω αλλάααα...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Όλη μέρα ή τώρα λίγη ώρα όλα αυτά; Γιατί δε θέλω να σε τρομάξω αλλάααα...

Αυτό είναι συσπάσεις;;;όλη μέρα είμαι έτσι ρε συ,αλλά πάνε κ έρχονται τα πονακια,δεν είναι στάνταρ με το ρολόι κάθε 10 λεπτά πχ.

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αυτό είναι συσπάσεις;;;

Τοκετόπόνοι.... Κι εγώ με πρόκληση πήγα αλλά μου έχουν πει ότι αν πας για γέννα πονάει όλη η κοιλιά όχι ένα σημείο και πονάει η μέση, για κουλι δε ξέρω αλλά πονάω κι εγώ εκεί αφόρητα

Βρε @tsilona μου...συσπάσεις ειναι πετρωμα στην κοιλια...ερχεται σιγα σιγα και ταυτοχρονα νιωθεις και μια...δυσφορια να το πω? Δεν ξερω πως να το πω...ας βοηθησει καποια...

Δεξια νιωθω κι εγω ενοχληση. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι το εντερο γιατι οταν πηγαινω τουαλετα περναει.

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Evangeliaa είπε:

Βρε @tsilona μου...συσπάσεις ειναι πετρωμα στην κοιλια...ερχεται σιγα σιγα και ταυτοχρονα νιωθεις και μια...δυσφορια να το πω? Δεν ξερω πως να το πω...ας βοηθησει καποια...

Δεξια νιωθω κι εγω ενοχληση. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι το εντερο γιατι οταν πηγαινω τουαλετα περναει.

Νομίζω πως δεν έχω πετρώματα...νομιζω.ξερω πως είναι αλλά δε μπορώ να το νοιώσω.

Της πρόκλησης τον πόνο τον θυμαμαι πάντως.

Τοκετόπόνοι.... Κι εγώ με πρόκληση πήγα αλλά μου έχουν πει ότι αν πας για γέννα πονάει όλη η κοιλιά όχι ένα σημείο και πονάει η μέση, για κουλι δε ξέρω αλλά πονάω κι εγώ εκεί αφόρητα

Αυτό με το κουλι πια,το ματιασαμε εχτές ...

ξάπλωσα κ νομίζω είμαι λιγάκι καλύτερα....

UBi6p3.pngwFClp3.png

Και να πω επισης οι πονοι ερχονται σιγα σιγα....στην αρχη για πολλες ωρες (βεβαια το ποσες ωρες εξαρταται απο την περιπτωση) κανεις συσπασεις χωρις πονους...μετα δυναμωνουν σιγα σιγα και το διαστημα που κανεις συσπασεις μικραινει, δλδ εκει που κανεις τη μια συσπαση απο την αλλη με διαφορα 15 λεπτων, μετα 12...10...8 κτλ μεζρι να φτασεις στο 5λεπτο που εκει πας κλινικη....εκτος αν σε προλαβουν τα νερα κι εκει πια καταλαβαινεις οτι γεννας...

Νομιζω πως ολες μας ποναμε λογω της πιεσης του μωρου...κι εγω νιωθω οτι με πιεζει χαμηλα και καμια ωρα θα βγει να με χαιρετησει...

Να εχετε ολες ενα ομορφο και ησυχο βραδυ!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, tsilona είπε:

Νομίζω πως δεν έχω πετρώματα...νομιζω.ξερω πως είναι αλλά δε μπορώ να το νοιώσω.

Αν είσαι καλύτερα και περνάει δε γέννας αγάπη αλλά να έχεις το νου σου. Άλλο και τούτο να μη ξέρεις τι εστί συσπάσεις. Η κωλοφ@δη είσαι ή αναίσθητη χαχαχαχα

• Χαχα 1

Αν είσαι καλύτερα και περνάει δε γέννας αγάπη αλλά να έχεις το νου σου. Άλλο και τούτο να μη ξέρεις τι εστί συσπάσεις. Η κωλοφ@δη είσαι ή αναίσθητη χαχαχαχα

Ρε συ αλήθεια,κ διάβασα πρόσφατα από άλλη κοπέλα ότι γέννησε κ δεν κατάλαβε συσπάσεις αλλά μόνο πόνους περιόδου...κ λέω είναι δυνατόν;;;κωλο έχω φαρδύ κ ποντιακό πάντως

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Χαχαχα σου το ματιάσαμε μωρέ το τσιλόκουλο σου!!!

Αφού έχεις μπει στο μήνα σου έχε το νου σου για ό,τι διαφορετικό βλέπεις.. Πότε έχεις ξανά γιατρό? Και πότε έρχεται ο άντρας σου είπαμε?

• Χαχα 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Χαχαχα σου το ματιάσαμε μωρέ το τσιλόκουλο σου!!!

Αφού έχεις μπει στο μήνα σου έχε το νου σου για ό,τι διαφορετικό βλέπεις.. Πότε έχεις ξανά γιατρό? Και πότε έρχεται ο άντρας σου είπαμε?

10 γιατρό-18 αντρας

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ρε συ αλήθεια,κ διάβασα πρόσφατα από άλλη κοπέλα ότι γέννησε κ δεν κατάλαβε συσπάσεις αλλά μόνο πόνους περιόδου...κ λέω είναι δυνατόν;;;κωλο έχω φαρδύ κ ποντιακό πάντως

Χαχαχαχαχα δεν αντέχω την έπιασε πάλι βραδιάτικα. Κανόνιζε να γέννας και να μη μπορούν οι άνθρωποι απ' τα γέλια να κάνουν δουλειά ε; 

Κι εγώ πόνους περιόδου ένιωθα στον τοκετό....συσπάσεις νοο

• Χαχα 1

Χαχαχαχαχα δεν αντέχω την έπιασε πάλι βραδιάτικα. Κανόνιζε να γέννας και να μη μπορούν οι άνθρωποι απ' τα γέλια να κάνουν δουλειά ε; 

Πω πω ναιιιιι την έκανα εικόνα θα τραγουδάει στους ανθρώπους ποντιακά και θα τους πετάει τις ατάκες της.. Αντί να κατουρηθεί η τσιλόνα, θα κατουρηθούν εκείνοι απ'τα γέλια!!!

• Χαχα 2

nZmZp2.png

Καλά δε σε είπα ότι με ρώτησαν στο πλάνο τοκετού τι μουσική θέλω να έχω κ τους είπα ποντιακά ;;κ γελουσαν μαία κ γιατρός;; Δεν ξανατυχε λενε.

Αν ποναω κατεβάζω καντηλακια ,όμως με το γαντι.βριζω κ πετάω κ τη μαλακεια μου ενδιάμεσα να σπάσει ο πάγος.

Δεν έχεις καταλάβει ότι ειμαι 25 ώρες το 24ωρο έτσι τσιριμπιμ τσιριμπιμ; 

Ορίστε μαρή κ συ λες συσπάσεις δεν ένοιωθες λες

Πέφτω για ύπνο κορίτσια μου.ευχομαι ήσυχο βράδυ!!!

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Καλά δε σε είπα ότι με ρώτησαν στο πλάνο τοκετού τι μουσική θέλω να έχω κ τους είπα ποντιακά ;;κ γελουσαν μαία κ γιατρός;; Δεν ξανατυχε λενε.

Αν ποναω κατεβάζω καντηλακια ,όμως με το γαντι.βριζω κ πετάω κ τη μαλακεια μου ενδιάμεσα να σπάσει ο πάγος.

Δεν έχεις καταλάβει ότι ειμαι 25 ώρες το 24ωρο έτσι τσιριμπιμ τσιριμπιμ; 

Ορίστε μαρή κ συ λες συσπάσεις δεν ένοιωθες λες

Δεν ένιωσα στον τοκετό μαρή όχι γενικά.... Ημαρτον Χαχαχα.

Πετρώματα και δυσφορία έχω κάθε μέρα!!! Αυτό εστί σύσπαση. Στιγμιαίος πόνος στη κοιλιά που συνήθως όχι πάντα τη κάνει πιο σκληρή από μια πλευρά σα να είναι εκεί το μωρό και συνοδεύεται ίσως από ταχυκαρδία και δύσπνοια ελαφρώς ειδικά όταν κορυφώνεται... Περνάει σε μερικά λεπτά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...