Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Αννούλαααα είπε:

Αχχχ σε ευχαριστω παρά παρά πολύ.μονο που το σκέφτηκες...αν.μπορεσεις κ το θυμηθείς... μπρος γκρεμός κ πίσω Ρέμα... τουλάχιστον αυτό που είπες  να βγάλω μια άκρη... Ο ένας ετσι ο άλλος αλλιως...

Μη με ευχαριστείς γιατί ειλικρινά δε ξέρω αν πάω την αποφεύγω όπως ο εξ'απ'εδω το λιβάνι χαχαχα... Δε θα το ξεχάσω ομως ήδη το σημείωσα στις ερωτήσεις που έχω να της κάνω.

Just now, Jennak83 είπε:

Και να ξεχασουμε κ κατι βρε κοριτσια θα μας το φερουν οι αντρες μας μη σκατε! 

Α ρε Γιωτιτσα που εισαι; Μου ελειψες! 

Μη τα λες αυτά και τα διαβάσει η κουλό χτυπημένη η Τσιλονα θα σε βρισειιι χαχαχα

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 hour ago, Mamacita Alina είπε:

Το ότι δεν είμαστε vegan ή vegeterian δε σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι τρώνε μόνο χόρτα. Αυτό είναι έλλειψη ενημέρωσης και όχι βοήθημα.... Η γυναίκα έχει συγκεκριμένη αντίληψη δε μπορεί να δώσει κάτι που θεωρεί πτώμα να το φάει το παιδί της όπως εμείς δε θα μπορούσαμε να του δώσουμε γάτα ή σκύλο και ας λένε οι άνθρωποι που τα καταναλώνουν και αυτά ότι είναι υγιεινά. Με το ζόρι; Μιλάμε για αγέννητο ξανά λέω τι φάση; Όταν έρθει η ώρα να μπει στις στερεές έχει παιδίατρο να απευθυνθεί για το πώς θα ταισει το παιδί της. Η κάθε μία μας. Ότι διατροφή και να ακολουθήσει... Ας μη βαραίνουμε άλλο το κλίμα μάλιστα με το να κρίνουμε μία μαμά για τη διατροφή που θα ακολουθήσει σχεδόν σε παραπάνω από μισό χρόνο από τώρα!!!!!! Μετράμε μέρες να τα κρατήσουμε αγκαλιά γερά και υγιή η αντιπαράθεση για το τι θα τρώνε όταν τρώνε είναι το τελευταίο που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή. Και όχι δεν είμαι ούτε vegeterian ούτε vegan... 

Εκείνη ανέφερε την λέξη πτωματοφάγος εγώ ήμουν πολύ ευγενική.. Τέλος το τι θα κάνει ο καθένας σπίτι του γιατί να με απασχολεί;;; ας κάνει ότι θελει

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εκείνη ανέφερε την λέξη πτωματοφάγος εγώ ήμουν πολύ ευγενική.. Τέλος το τι θα κάνει ο καθένας σπίτι του γιατί να με απασχολεί;;; ας κάνει ότι θελει

Δεν σχολίασα κάτι νομίζω για τη χρήση της λέξης πτωματοφάγος. Άλλη κοπέλα ήταν. Ευγενικό πάντως το ύφος σου δε φαίνεται στα κείμενα σου. Αν φταίει ο γραπτός λόγος δε ξέρω... Τέλος αφού δε μας απασχολεί τι θα κάνει ο καθένας σπίτι του λέμε τη γνώμη μας μία φορά αφού το θέλουμε ή τη συμβουλή μας αλλά δεν επιμένουμε σε αυτή από τη στιγμή που μας απαντάνε ότι είναι κάθετοι σε αυτή. Άλλο να έχεις μια γενική διαφωνία στο φόρουμ οπότε ναί, θα επιμείνεις να βρεις το δίκιο σου και άλλο να επιμένεις απέναντι στις πεποιθήσεις και τον τρόπο ζωής/διατροφής του συνομιλητή.

Με ευγένεια όλα αυτά. :) Καλό σου βράδυ!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μόνο σε ένα πράγμα πρέπει να επεμβαίνει ο άνθρωπος. . . ΜΟΝΟ σε κακοποίηση παιδιού.(με ότι αυτό μπορεί να οριστεί ως κακοποίηση) Τώρα το τι του δίνει να τρώει, πως επιλέγει να το ταισει, πως το κοιμίζει πως παίζει μαζί του, αν το αφήνει να βλέπει τηλεόραση στα 2 ή στα 5 ή ποτέ κλτ Είναι στο δικαίωμα της κάθε μαμάς..

Αλλά δεν είναι δικαίωμα της να το χτυπάει, να το βρίζει ,  να το εκθέτει . Ακόμα και να το αφήνει να κλαίει με τις ώρες... Εγώ δυστυχώς έχω μια στην απέναντι πολυκατοικία που αφήνει συχνά το μωρό της να κλαίει υστερικά για 2 ώρες και μπαίνει που και που στο δωμάτιο του και το βρίζει. Εκεί δεν άντεξα μια μέρα βγήκα κι εγώ στο μπαλκόνι και της φώναζα. Κι αν γινόταν και πιο συχνά θα φώναζα και την πρόνοια. Αλλά δεν θα έκανα ποτέ επίπληξη σε άλλη μαμά  που βλέπω να τρώει γαριδακι το 2χρονο.

Τέλος πάντων... όντως όμως κορίτσια ας μη χαλιομαστε. Έχουμε γεννητούρια καλέ!

Υγ ο μπεμπουλης μου, είναι με υψηλό πυρετό... Και πριν λίγη ώρα έκανε και εμετούς με γέμισε από πάνω ως κάτω.. τρόμαξε ο καημένος. Τώρα κοιμάται δίπλα μου ... 

Υγ 2 Γιώτα έχεις κανένα νεώτερο; Πότε γεννάς;

Ωχ περαστικά στο ζουζούνι αγάπη μου ❤️ 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Περαστικααα σας αγάπη. Άκουσα για γαστρεντερίτιδα αυτές τις μέρες... Ελπίζω να περάσει αύριο κιόλας.

Για τα υπόλοιπα έχεις απίστευτο δίκιο....

Όσο για την αποστείρωση κορίτσιαααα χιλια ευχαριστώ ήμουν έτοιμη να αποστειρωσω και μετά να κλείσω βαλίτσα αλλά είχα αμφιβολία.... Γλίτωσα από αυτό τουλάχιστον

Καλέ ναι εκείνη την ώρα θα τα αποστείρωσεις στο μαιευτήριο :)

Just now, Evangeliaa είπε:

Γιουπι!!!!Ναι, σημερα εβαλα το πρωτο πλυντηριο με τα ρουχαλακια της μπεμπουλας! Ενα σχεδον ροζ πλυντηριο!!! Επειδη ομως τον γιο μου τον ειχα γεννησει σε τελειως αλλη εποχη εχω καποιες αποριες σχετικα με το τι χρειαζομαστε πραγματικα....οποτε...ποσα φορμακια θα χρειαστουμε? Στον μικρο δν φορεσα καθολου. Φλις φορμακια χρειαζονται απο τωρα ή αργοτερα οταν χειμωνιασει για τα καλα? Επισης πανες αγκαλιας, υπνοσακο???

Αχ αχ τι χαρά τα Ρουχακια όταν τα πλένουμε κ τα απλώνουμε ε; ❤️ το σιδέρωμα μετά μου τη σπάει αλλά τι να κάνουμε χαχαχ

Αγάπη μ φλις φόρμακια κ βελουτέ δεν θψ χρειαστείς αμέσως γιατί θα έχει ζέστη ακόμα.. Μακρύ μανίκι θα χρειαστείς αλλά λεπτό ύφασμα... 

@elpida20  ελπιδααααα που είσαι βρε κορίτσι; παιδιά να δείτε που γέννησε ερωτεύθηκε κεραυνοβολα κ μας ούτε να μας φτύσει χαχαχ

• Χαχα 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Ωχ περαστικά στο ζουζούνι αγάπη μου ❤️ 

Καλέ ναι εκείνη την ώρα θα τα αποστείρωσεις στο μαιευτήριο :)

Αχ αχ τι χαρά τα Ρουχακια όταν τα πλένουμε κ τα απλώνουμε ε; ❤️ το σιδέρωμα μετά μου τη σπάει αλλά τι να κάνουμε χαχαχ

Αγάπη μ φλις φόρμακια κ βελουτέ δεν θψ χρειαστείς αμέσως γιατί θα έχει ζέστη ακόμα.. Μακρύ μανίκι θα χρειαστείς αλλά λεπτό ύφασμα... 

@elpida20  ελπιδααααα που είσαι βρε κορίτσι; παιδιά να δείτε που γέννησε ερωτεύθηκε κεραυνοβολα κ μας ούτε να μας φτύσει χαχαχ

Δε θυμάμαι αν έμπαινε συχνά τελευταία. Παλαιότερα χανόταν πάλι... Αλλά τώρα υποψιάζομαι κι εγώ ότι μάλλον έχουμε νέα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδή με τη βαλιτσα έχω πελαγωσει, τι πήρατε για το μωρό;;; Εννοώ και σε ποσότητες! Πχ πόσα ζιπουνακια; πόσα φορμακια; Ψαλιδάκι χτενουλα, κρεμουλα παίρνουμε; Αχ γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο!!!!!

Επίσης, για τις εντάσεις που δημιουργούνται θέλω να πω ότι όλες έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις καμιά φορά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε κοινό στόχο. Η κάθε μανούλα αποφασίζει πως θα μεγαλώσει το μωράκι της! Κι αυτό περιλαμβάνει και την αγωγή που θα του δώσει, και τις αρχές, ακόμα και τη διατροφή. Ούτε κι εγώ είμαι vegan/vegetarian αλλά σέβομαι απόλυτα την επιθυμία της Γιωτας το μωράκι της να ακολουθήσει το δικό τους δρομο! Ας μην ξεχνάμε ότι η ελευθερία μας σταματάει εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου και ας μη γινόμαστε επικριτικοι άνθρωποι! Άλλωστε έχουμε όλες παραπονεθεί πολλάκις για κακόβουλα επικριτικά σχόλια που δεχόμαστε από τους γύρω μας και "καταπατούν" τις αποφάσεις και τα θέλω μας! 

Περάσαμε μαζί το πιο όμορφο και μαγικό ταξίδι, μπήκαμε η μια στο σπίτι της άλλης, μοιραστήκαμε λύπες, χαρές, αγωνίες, ενθουσιασμό! Δεν πειράζει που είμαστε άγνωστες, έστω νοητικά ήμασταν πάντα η μια δίπλα στην άλλη. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα δε θα ήταν το ίδιο αν δεν ήσασταν κι εσείς κομμάτι όλου αυτού! Και ανυπομονώ να μοιραστούμε τα πάντα από τα ακόμα καλύτερα που έρχονται στη ζωή μας, τα θαυματακια μας! 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Just now, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ...Σήμερα πήρα τις απαντήσεις από την καμπύλη...Κ να πω την αληθεια ξεχασα να μπω στις μανούλες Οκτωβρίου.να τα πω...χίλια συγνωμη...Μου το θύμισε η φίλη Νικολέτα.... Είμαι προβληματισμενη  απο το πρωί

..Ο γιατρός μου λέει ότι είμαι οριακά κ η ενδοκρινολογος  μου ότι είμαι καλή... Εγώ να πω την αληθεια πιστεύω ότι είμαι καλή...Αλλά δεν ξερω...Πώς να το χειριστώ...νηστείας ειχα 64...Στην μια ώρα 180 κ στις δύο 101... πφφφ...εσείς οι ζαχαρένιες τι γνώμη εχετε;;;; 

Εγω στην καμπυλη ειχα τις εξης τιμες : νηστείας 74, στην μια ωρα 180 ,και στις 2 ωρες120...μου ειπε οτι η μια ωρα ειναι παθολογικη και θα παρω μηχανημα να το ελενξουμε...της εξήγησα οτι μολις ηπια την γλυκοζη ζαλιστικα και κρυωνω...και μου ειπε οτι μπορει να επηρεαστηκε απο το στρες η τιμή γιατι γενικα το ζαχαρο επηρεάζεται απο το ανχος...ξεκινησα τις μετρησεις ολες οι τιμες μου ηταν κανονικές χωρις διατροφη για ζαχαρο...μια ωρα μετα το πρωινό μονο που ειχα 110-130 και αυτο γιατι επινα χυμο,ετρωγα μαρμελαδα επινα την προγεστερωνη και το σιδιρο...μου ειπε να πινω γαλα το ορωι αντι για χυμο και να πινω την προγεστερονη με το σιδερο στο δεκατιανο...μετα απο αυτο ειχα 90 με 110 μια ωρα μετα το πρωινο γευμα...καταληξαμε με την γιατρο οτι το μικροβιολογικο πρεπει να εκανε λαθος τα αποτελεσματα γιατι την μερα που εκανα την καμπυλη μου βγαλαν και λάθος την τιμη του θυρεοειδή...γενικα μου ειπε να το τσεκαρω που και που αλλα ζαχαρο δεν εχω το νηστιας μου ειναι παντα νορμαλ και σκεψου μετα απο παγωτο με σιροπι παω στο 96...οσο για καρμποναρα 110...οποτε μην ανχωνεσαι γιατι γενικα ειναι κατι που ρυθμιζεται....απλα να ξερεις οτι επηρεάζεται απο την ψυχολογια...!

• Μου αρέσει 1

fzY0p3.png

Έχω κάτι περίεργες ενοχλήσεις στην κοιλιά.αποκλειεται να ρθε η ώρα αλλά κάτι αλλάζει στα πονακια που είχα ως τώρα θαρρώ.

Οσες έχετε κ άλλο ,έτσι είναι στο τέλος;(μπήκα με πρόκληση στην πρώτη)

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Έχω κάτι περίεργες ενοχλήσεις στην κοιλιά.αποκλειεται να ρθε η ώρα αλλά κάτι αλλάζει στα πονακια που είχα ως τώρα θαρρώ.

Κοίτα κι εμένα κάτι έχει αλλάξει στα πονακια... Είναι πιο δυνατά πιο έντονα πιο βρε παιδί μου.... Ποτέ μπαίνεις στο μήνα σου είπαμε; Γιατί δεν είναι η ώρα είπαμε; εγώ εσένα προβλέπω όπου να ναι...

@gogouli_ πάρε τηλ κορίτσι εκεί που θα γεννήσεις να σε πουν τι θέλουν για μαζί.εκει που θα γεννήσω εγώ πχ στη λίστα γράφει μόνο ρούχα εξόδου για το μωρό.

Αυτά που είχα εγώ κ θα ξαναπάρω είναι σίγουρα ψαλιδακι για τα νύχια ,γτ είχε μεγάλα με το που βγήκε κ γέμισε γρατσουνιές απτην πρώτη μέρα,βαμβάκι για το πουλάκι(σε περίπτωση που δεν είμαι σε φάση να την πλένω σε βρύση)λεφτά για το κυλικείο γτ δεν είχα πάρει την άλλη φορά κ ήθελα νερό κ δε μπορούσα να πάρω (ήμουν μόνη για ώρες)λαστιχακι για τα μαλλιά μου,μαντηλάκια ντετολ για την τουαλέτα

Κοίτα κι εμένα κάτι έχει αλλάξει στα πονακια... Είναι πιο δυνατά πιο έντονα πιο βρε παιδί μου.... Ποτέ μπαίνεις στο μήνα σου είπαμε; Γιατί δεν είναι η ώρα είπαμε; εγώ εσένα προβλέπω όπου να ναι...

Έχω μπει στο μήνα μου.27-9 έχω πητ

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

@gogouli_ πάρε τηλ κορίτσι εκεί που θα γεννήσεις να σε πουν τι θέλουν για μαζί.εκει που θα γεννήσω εγώ πχ στη λίστα γράφει μόνο ρούχα εξόδου για το μωρό.

Αυτά που είχα εγώ κ θα ξαναπάρω είναι σίγουρα ψαλιδακι για τα νύχια ,γτ είχε μεγάλα με το που βγήκε κ γέμισε γρατσουνιές απτην πρώτη μέρα,βαμβάκι για το πουλάκι(σε περίπτωση που δεν είμαι σε φάση να την πλένω σε βρύση)λεφτά για το κυλικείο γτ δεν είχα πάρει την άλλη φορά κ ήθελα νερό κ δε μπορούσα να πάρω (ήμουν μόνη για ώρες)λαστιχακι για τα μαλλιά μου,μαντηλάκια ντετολ για την τουαλέτα

Τότε από πού κρίναμε καλέ ότι δεν ήρθε η ώρα; Είσαι ήδη στο μήνα σου μερικές μέρες.... Τι νιωθεις; Πώς αισθάνεσαι; 

Τότε από πού κρίναμε καλέ ότι δεν ήρθε η ώρα; Είσαι ήδη στο μήνα σου μερικές μέρες.... Τι νιωθεις; Πώς αισθάνεσαι; 

Δεν ήρθε η ώρα γτ δε νοιωθω έτοιμη.ουτε είμαι ούτε νοιωθω.ααχαχαχαχαχαχαχαχχα

Λοιπόν η μέση μου νοιωθω ν ανοίγει στα 2.το κουλι μου πονάει τραγικά.και η κοιλιά μου εκτός απτους πόνους περιόδου που είχα,σα να πονάει παντού ώρες ώρες.

• Χαχα 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια επειδή με τη βαλιτσα έχω πελαγωσει, τι πήρατε για το μωρό;;; Εννοώ και σε ποσότητες! Πχ πόσα ζιπουνακια; πόσα φορμακια; Ψαλιδάκι χτενουλα, κρεμουλα παίρνουμε; Αχ γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο!!!!!

Επίσης, για τις εντάσεις που δημιουργούνται θέλω να πω ότι όλες έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις καμιά φορά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε κοινό στόχο. Η κάθε μανούλα αποφασίζει πως θα μεγαλώσει το μωράκι της! Κι αυτό περιλαμβάνει και την αγωγή που θα του δώσει, και τις αρχές, ακόμα και τη διατροφή. Ούτε κι εγώ είμαι vegan/vegetarian αλλά σέβομαι απόλυτα την επιθυμία της Γιωτας το μωράκι της να ακολουθήσει το δικό τους δρομο! Ας μην ξεχνάμε ότι η ελευθερία μας σταματάει εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου και ας μη γινόμαστε επικριτικοι άνθρωποι! Άλλωστε έχουμε όλες παραπονεθεί πολλάκις για κακόβουλα επικριτικά σχόλια που δεχόμαστε από τους γύρω μας και "καταπατούν" τις αποφάσεις και τα θέλω μας! 

Περάσαμε μαζί το πιο όμορφο και μαγικό ταξίδι, μπήκαμε η μια στο σπίτι της άλλης, μοιραστήκαμε λύπες, χαρές, αγωνίες, ενθουσιασμό! Δεν πειράζει που είμαστε άγνωστες, έστω νοητικά ήμασταν πάντα η μια δίπλα στην άλλη. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα δε θα ήταν το ίδιο αν δεν ήσασταν κι εσείς κομμάτι όλου αυτού! Και ανυπομονώ να μοιραστούμε τα πάντα από τα ακόμα καλύτερα που έρχονται στη ζωή μας, τα θαυματακια μας! 

Γιατι δεν ρωτας την κλινικη που θα γεννησεις τι παρεχει? Καθεμια παρεχεξ διαφορετικα πραγματα...συνηθως δινουν λιστα με τα απαραιτητα (συνηθως οι ιδιωτικες) εγω π.χ. δεν χρειαστηκε να παρω παρα μονο τα προσωπικα μου αντικειμενα και μονο ρουχαλακια εξοδου για το μωρο. Σε αλλες κλινικες ζητουν και πανες κα ρουχα για καθε μερα για το μωρο...ρωτησε εκει που θα γεννησεις για να εισαι σιγουρη. Και μην αγχωνεσαι πολυ...ο,τι ξεχασουμε μας το φερνουν οι αντρες ή οι γονεις μας...

Just now, tsilona είπε:

Συσπασεις εχεις? Κι αν δεν ηρθε η ωρα...πλησιάζει...

Just now, tsilona είπε:

Χαχα τα ιδια της ειπαμε πανω κατω...

@Farmakotriftena περαστικα στο αντρακι σου μωρεεε

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Για να φτάσω στο σημείο να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη σημαίνει ότι με έφτασες στο αμήν.. Δεν είπες απλά τη γνώμη σου, ο τρόπος σου ήταν απαράδεκτος και επικριτικός! Καμία από τις κοπέλες εδώ μπορεί να μη συμφωνεί με την επιλογή μου όμως σέβονται και με το παραπάνω την άποψή μου! Όσο για το ότι ήσουν ευγενική ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?!!!? Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Τέλος, αφού επιτεεελους δηλώνεις ότι δε σε απασχολεί τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, σου εύχομαι να χαίρεσαι το παιδάκι σου(δε θυμάμαι αν έχεις ήδη ή αν περιμένεις το πρώτο σου)και άσε με εμένα με τις ευαισθησίες μου απέναντι στα ζώα να ταΐζω το μωρό μου ό,τι εγώ θεωρώ καλύτερο για εκείνο!

Just now, tsilona είπε:

Δεν ήρθε η ώρα γτ δε νοιωθω έτοιμη.ουτε είμαι ούτε νοιωθω.ααχαχαχαχαχαχαχαχχα

Λοιπόν η μέση μου νοιωθω ν ανοίγει στα 2.το κουλι μου πονάει τραγικά.και η κοιλιά μου εκτός απτους πόνους περιόδου που είχα,σα να πονάει παντού ώρες ώρες.

Ρε τι είναι αυτό το πράγμα με το κούλι? Κι εμένα με πονάει συνέχεια αλλά είναι μυικός πόνος.. Τσιλονίτα κάτι μου λέει ότι είσαι η επόμενη! (Λογικά η τρίτη της παρέας γιατί πιστεύω ότι το Ελπιδάκι γέννησε και δεν έχει ίντερνετ να μπει απ'το νοσοκομείο να μας γράψει) Όσο για τους πόνους που λέτε εγώ έχω ψιλοχεστεί γιατί έχω αρχίσει και πονάω έντονα χαμηλά δεξιά και φοβάμαι για καμιά σκωληκοειδίτιδα(αυτό μου 'λειπε)

@Farmakotriftena περαστικά στον μπεμπούλη!!! Να γίνει γρηηηηηγορα καλά!! 

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...