Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό να έρθει το αγοράκι σου! Κι Εμένα είναι το 1ο μου, είναι αγοράκι και έχω ΠΗΤ 19/10 (1 μέρα μετά από σένα).

Κι εγώ ζεσταίνομαι. Για τον λόξυγγα μην ανησυχείς κι εμένα έχει. 

Για το περπάτημα δεν μπορώ να σου πω, γιατί εγώ λόγω συσπάσεων την βγάζω σχεδόν όλη μέρα στο κρεβάτι. Μερικές φορές που στέκομαι όρθια νιώθω την κοιλιά μου βαριά. Αφού σου είπε ο γιατρός να πηγαίνεις πιο σιγά αυτό να κάνεις.

Μη μου λες τέτοια και πρώτη μέρα σήμερα είχα καλό νηστείας. Θα το δοκιμάσω κι εγώ. Με το ίδιο αίμα γίνεται να δοκιμάσεις το μηχανάκι; Ή τρυπάς εκείνη την ώρα το δάχτυλό σου; Ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα.

Άρα τα μηχανάκια βλακείες λένε. Τζάμπα τρυπιώμαστε μου φαίνεται...

Τι να μη σου λέω που έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δε ξέρω τι μου γίνεται... Άκου +19 μονάδες.... Να έλεγε +10 οοοοκ έχει απόκλιση αλλά +19; Και αν είναι όλες οι μετρήσεις μου +19 τότε δε πρέπει να ξανά φάω τίποτα..Γιατί το πιο απλό που τρώω με βγάζει 110 πχ άρα +19 129 στο όριο.... Απ' την άλλη μου είπαν δεν είναι πάντα +19 η απόκλιση.... μπορεί να είναι +15 μπορεί και και και..... Τόσο καιρό είχα αφεθεί γιατί είχα καμπύλη καλή και τιμές έως 125 μετα το φαγητό σπάνια πιο πάνω έως πότε το τελευταίο 2 μηνο και να σου που το 110 μπορεί να είναι 129.... Θα τρελαθουμε εντελώς; Αντί να μας στέλνουν μια κάθε 15 στο μικροβιολογικό ρισκάρουμε με τα χαζομηχανακια να έχουμε εντελώς λάθος διάγνωση;

Τι να πω.... ειλικρινά είμαι φουλ θυμωμένη με το σημερινό... Η φαρμακοποιός μου - κολλητή μου τραβάει τα μαλλιά της μου λέει δεν υπάρχει πιο εξελιγμένο απ' το μηχανάκι σου ξανά κάνει τεστ άμα μπορείς όταν ξανά πας και ας αλλάξεις μηχανάκι ωστόσο....

Το πώς θα σε μετρήσουν εξαρτάται απ' το μικροβιολογικό... Εγώ απ' την ίδια τσιμπια πήρα δείγμα και για το μηχανάκι...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 hour ago, Giwtouli1990 είπε:

Καλώς μας ήρθες!!! Με το καλό το παιδάκι σου, κοντά είμαστε εγώ έχω πητ 20/10. Ναι κι εγώ το παθαίνω αυτό με το περπάτημα νιώθω λίγο πόνο και βάρος χαμηλά στην κοιλιά! Ας ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς μας και όλα θα είναι καλά!

Καλώς σας βρήκα:) ξέχασα να πω ότι είναι τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο εδώ και δύο τρεις εβδομαδες οπότε πάμε στο γιατρό και τον βλέπουμε κάθε βδομάδα.. Λίγο για την ώρα της γέννας με αγχώνει αυτό.. Ξέρει κάποια κανενα παρόμοιο περιστατικό ;; 

πρίν από 43 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Τι να μη σου λέω που έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δε ξέρω τι μου γίνεται... Άκου +19 μονάδες.... Να έλεγε +10 οοοοκ έχει απόκλιση αλλά +19; Και αν είναι όλες οι μετρήσεις μου +19 τότε δε πρέπει να ξανά φάω τίποτα..Γιατί το πιο απλό που τρώω με βγάζει 110 πχ άρα +19 129 στο όριο.... Απ' την άλλη μου είπαν δεν είναι πάντα +19 η απόκλιση.... μπορεί να είναι +15 μπορεί και και και..... Τόσο καιρό είχα αφεθεί γιατί είχα καμπύλη καλή και τιμές έως 125 μετα το φαγητό σπάνια πιο πάνω έως πότε το τελευταίο 2 μηνο και να σου που το 110 μπορεί να είναι 129.... Θα τρελαθουμε εντελώς; Αντί να μας στέλνουν μια κάθε 15 στο μικροβιολογικό ρισκάρουμε με τα χαζομηχανακια να έχουμε εντελώς λάθος διάγνωση;

Τι να πω.... ειλικρινά είμαι φουλ θυμωμένη με το σημερινό... Η φαρμακοποιός μου - κολλητή μου τραβάει τα μαλλιά της μου λέει δεν υπάρχει πιο εξελιγμένο απ' το μηχανάκι σου ξανά κάνει τεστ άμα μπορείς όταν ξανά πας και ας αλλάξεις μηχανάκι ωστόσο....

Το πώς θα σε μετρήσουν εξαρτάται απ' το μικροβιολογικό... Εγώ απ' την ίδια τσιμπια πήρα δείγμα και για το μηχανάκι...

Μαμασιτα τι ήθελα κ στο λέγα να το τσεκάρεις :(.

Τώρα αφού έγινε, κάνε κ άλλο τσεκ. Κ πράττεις αναλόγως...

Εγω είπα την ενδοκρινολογο ότι έχει απόκλιση κ είπε της τάξης 10% έχει, κ θεωρείται απτά πιο αξιόπιστα! 

Εγώ λέω τον μικροβιολογο να κρατήσει Μια σταγόνα αίμα απτή σύριγγα κ αφού βάλει στα μπουκαλάκια μου δίνει τη σύριγγα κ τσεκάρω το μηχάνημα,δεν τρύπαω δάχτυλο εκείνη την ώρα δλδ, απτό αίμα που θα εξετασει αυτός, ίσως βλακεια κάνω αλλά οκ. 

Εμείς μόλις γυρίσαμε απτά κλαρίνα. Πήραμε σβάρνα τα πανηγύρια.ειμαι κομμάτια. Εκανα όλη μέρα δουλειές μήπως ρθει κάνεις αύριο Για καφέ...

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Μαμασιτα τι ήθελα κ στο λέγα να το τσεκάρεις :(.

Τώρα αφού έγινε, κάνε κ άλλο τσεκ. Κ πράττεις αναλόγως...

Εγω είπα την ενδοκρινολογο ότι έχει απόκλιση κ είπε της τάξης 10% έχει, κ θεωρείται απτά πιο αξιόπιστα! 

Εγώ λέω τον μικροβιολογο να κρατήσει Μια σταγόνα αίμα απτή σύριγγα κ αφού βάλει στα μπουκαλάκια μου δίνει τη σύριγγα κ τσεκάρω το μηχάνημα,δεν τρύπαω δάχτυλο εκείνη την ώρα δλδ, απτό αίμα που θα εξετασει αυτός, ίσως βλακεια κάνω αλλά οκ. 

Εμείς μόλις γυρίσαμε απτά κλαρίνα. Πήραμε σβάρνα τα πανηγύρια.ειμαι κομμάτια. Εκανα όλη μέρα δουλειές μήπως ρθει κάνεις αύριο Για καφέ...

Μα είχα σκοπό να το κάνω ούτως ή άλλως και είπα επίτηδες στο γιατρό να γράψει και ζάχαρο εξετάσεις να μη πηγαίνω μόνο για αυτό στην ενδοκρινολογο.Ηθελα απ' τη καμπύλη να το ελέγξω αλλά το είχα ξεχάσει... Αλλά μου βγήκε ξυνο.

Κοίτα ξέρω ότι δε πρέπει να εκτίθεται πολύ το αίμα διότι αλλοιώνεται το δείγμα οπότε θεώρησα ότι να μπει στη σύριγγα και μετά να ξαναβγεί θα είναι αρκετη ώρα εκτεθειμένο και επέλεξα απλά απ' το σημείο που μου πήρε αίμα να πάρω δείγμα και εγώ πριν με σκουπίσει με το βαμβάκι ....καλό κακο δε ξέρω αλλά και πριν πάω που πήρα με το δάχτυλο 79 είχα στο μικροβιολογικό είχα 75 άρα δεν έκανα βλακεία θεωρώ.

Ποιο μηχανάκι έχεις εσύ; Θα πάω από Δευτέρα στην ενδοκρινολογο να δω τι θα πει... Θα της ζητήσω και γλυκοζηλιωμενη...

πρίν από 51 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Το είπες στον γιατρό σου; Αφού είχες καλή καμπύλη γιατί να μετριέσαι με μηχανάκι; Προληπτικά; Εμένα ήταν χάλια η καμπύλη μου.

Άρα πάντα υπάρχει κάποια απόκλιση. Οπότε δεν ξέρουμε αν είναι σωστές οι μετρήσεις μας. Τέλεια!!!

Εμένα το μηχανάκι μου το έδωσε η ενδοκρινολόγος. Τώρα αν είναι καλό δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μα είχα σκοπό να το κάνω ούτως ή άλλως και είπα επίτηδες στο γιατρό να γράψει και ζάχαρο εξετάσεις να μη πηγαίνω μόνο για αυτό στην ενδοκρινολογο.Ηθελα απ' τη καμπύλη να το ελέγξω αλλά το είχα ξεχάσει... Αλλά μου βγήκε ξυνο.

Κοίτα ξέρω ότι δε πρέπει να εκτίθεται πολύ το αίμα διότι αλλοιώνεται το δείγμα οπότε θεώρησα ότι να μπει στη σύριγγα και μετά να ξαναβγεί θα είναι αρκετη ώρα εκτεθειμένο και επέλεξα απλά απ' το σημείο που μου πήρε αίμα να πάρω δείγμα και εγώ πριν με σκουπίσει με το βαμβάκι ....καλό κακο δε ξέρω αλλά και πριν πάω που πήρα με το δάχτυλο 79 είχα στο μικροβιολογικό είχα 75 άρα δεν έκανα βλακεία θεωρώ.

Ποιο μηχανάκι έχεις εσύ; Θα πάω από Δευτέρα στην ενδοκρινολογο να δω τι θα πει... Θα της ζητήσω και γλυκοζηλιωμενη...

Αι μαρη τι να μένει ώρα; ούτε μισό λεπτό υπόθεση δεν ειναι αυτο που σε λέω με τη σύριγγα. 

Εχω το acu check instant 

Δεν έκανες καθόλου γλυκόζυλιωμενη ως Τωρα; 

Ξες πως τρελαίνομαι όταν τα ζητάμε εμείς να μας τα γράψουν; γτ δεν τα δίνουν μόνοι;; γκρρ... Εμένα η ενδοκρινολογος με δινει χαρτάκι που ζητάει απτό γυναικολόγο κάθε μήνα, αιματολογικες. σάκχαρο, γλυκόζυλιωμενη ζήτησε 1 μέχρι τώρα, γενική ούρων για να δει αν έχω πρωτεινη(???) Στα ουρα κ μετρήσεις κοιλιας κ αμνιακου του παιδιού. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

3 ώρες πρίν, ioannafeg είπε:

Καλώς σας βρήκα:) ξέχασα να πω ότι είναι τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο εδώ και δύο τρεις εβδομαδες οπότε πάμε στο γιατρό και τον βλέπουμε κάθε βδομάδα.. Λίγο για την ώρα της γέννας με αγχώνει αυτό.. Ξέρει κάποια κανενα παρόμοιο περιστατικό ;; 

Απ' όσο ξέρω το ένα στα τρία μωρά γεννιέται τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, έχω ακούσει πολλά ακόμα και για τριπλή περιτύλιξη... Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου εφόσον το παρακολουθείτε τόσο συχνά με το γιατρό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!

nZmZp2.png

15 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα! Μπαίνω και σας διαβάζω που και που. Εμείς προς το παρόν τα ίδια. Δεν έχω κάποιο νέο! 32+ βδομάδες είμαστε και μόλις 1500γρ. Αλλά προχωράμε. Τέλος του μήνα ξανά γιατρό εκτός απροόπτου.

Κι εγώ νιώθω ότι σέρνομαι αλλά φταίει και το κλίμα εδώ στην Αθήνα. Λόγω φωτιάς στην Εύβοια ειδικά χθες η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Δακρυζαν τα μάτια μου όλη μέρα χθες. Σας φιλώ.

Αγάπη μια χαρά είναι η μπουμπού σου αλήθεια! Λίγο μικρούλα αλλά πολύ λίγο προχθές που πήγα για υπέρηχο ήταν κ μια φίλη μ μαζί στις ίδιες εβδομάδες με μένα κ ήταν 1663 η μικρή της για 160γρ διαφορά που έχει από το δικό σου θεωρείται οκ το νινι της ενώ το δικό σου θεωρείται μικρό;;; μην τρελαθούμε κιόλας! 

15 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Εκλεισε ο άντρας μου εισητηρια!!! Θα ρθει στις 18 Σεπτεμβρίου!!! Γιουχουυυ! 

Με το καλό να τον δεχθείς αγάπη μουυυυ θυμησε μου την πητ σου; 

12 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια έκανα το ντόπλερ σήμερα.. Μου έβγαλε το μωρό 1476 γραμμάρια ενώ πριν 15 μέρες ο γιατρός μου στο ιατρείο το είχε βγάλει 1324.. Αγχώθηκα αρκετά που πήρε μόνο 150 γραμμάρια και πήρα κατευθείαν το γιατρό μου αλλά μου είπε να μην ανησυχώ ότι πάντα έχουν μια μικρή απόκλιση και αυτό που επιπλέον κοιτάμε είναι η εκατοστιαία θέση και ευτυχώς του μπέμπη μου ήταν οκ! Και να σκεφτείτε ότι ήταν η μόνη φορά που πήγα χωρίς άγχος... Ουφφφ όλα καλά σε 2 βδομάδες που θα πάμε στο γιατρό ελπίζω να έχει πάρει τα πάνω του! 

Ααα @Mamacita Alina όσο για τους παλμούς που λέγαμε ήταν 145, όντως πέφτουν συγκριτικά με τις αρχές που είχε συνέχεια 160-165!

Μην αγχώνεσαι κούκλα μου μια χαρα είναι το θαύματακι σου! ❤️ 

Κορίτσια μου καλημέρα και του χρόνου μας ή Παναγία να έχει καλα όλο τον κόσμο! Χρόνια πολλά και καλά σε οσες γιορτάζουμε ❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

10 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Το είπες στον γιατρό σου; Αφού είχες καλή καμπύλη γιατί να μετριέσαι με μηχανάκι; Προληπτικά; Εμένα ήταν χάλια η καμπύλη μου.

Άρα πάντα υπάρχει κάποια απόκλιση. Οπότε δεν ξέρουμε αν είναι σωστές οι μετρήσεις μας. Τέλεια!!!

Εμένα το μηχανάκι μου το έδωσε η ενδοκρινολόγος. Τώρα αν είναι καλό δεν ξέρω.

Η δεύτερη καμπύλη μου ήταν καλή την επαύριο κιόλας μετά από φαγητό είχα 158...

Έχω διαβήτη κύησης από τον 2ο μήνα εγκυμοσύνης.

10 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Αι μαρη τι να μένει ώρα; ούτε μισό λεπτό υπόθεση δεν ειναι αυτο που σε λέω με τη σύριγγα. 

Εχω το acu check instant 

Δεν έκανες καθόλου γλυκόζυλιωμενη ως Τωρα; 

Ξες πως τρελαίνομαι όταν τα ζητάμε εμείς να μας τα γράψουν; γτ δεν τα δίνουν μόνοι;; γκρρ... Εμένα η ενδοκρινολογος με δινει χαρτάκι που ζητάει απτό γυναικολόγο κάθε μήνα, αιματολογικες. σάκχαρο, γλυκόζυλιωμενη ζήτησε 1 μέχρι τώρα, γενική ούρων για να δει αν έχω πρωτεινη(???) Στα ουρα κ μετρήσεις κοιλιας κ αμνιακου του παιδιού. 

Ουυτε καν εμένα με έχουν γραμμένη. Στο γυναικολόγο εγώ λέω να γράψει ουρα που πρέπει όντως να βλέπουμε αν κάνουμε πρωτεϊνουρία, αν υπάρχει λεύκωμα για προεκλαμψια κλπ ... Γλυκοζυλιωμενη μου έγραψε μια φορά όλη και όλη και επειδή λέει έχω καλές μετρήσεις δεν ήθελε να μου γράψει άλλη.... Χα έλεος.... Θα πάω και θα απαιτήσω να μου γράψει.... Κάτσε να έρθει η Δευτέρα όμως γιατί κάνουν διακοπές τώρα ... Μη χε.....

Just now, tsilona είπε:

Καλησπέρα!! Καλή Παναγία σε όλες!!! Χρόνια πολλά σ όσες γιορτάζουν!!!να μας βοηθήσει να γεννησουμε υγιή μωρά!!! 

@marioula1234 πητ έχω 27 σεπτ

Αμηηηην κοπέλα μου....

1 ώρα πρίν, marioula1234 είπε:

Αγάπη μια χαρά είναι η μπουμπού σου αλήθεια! Λίγο μικρούλα αλλά πολύ λίγο προχθές που πήγα για υπέρηχο ήταν κ μια φίλη μ μαζί στις ίδιες εβδομάδες με μένα κ ήταν 1663 η μικρή της για 160γρ διαφορά που έχει από το δικό σου θεωρείται οκ το νινι της ενώ το δικό σου θεωρείται μικρό;;; μην τρελαθούμε κιόλας! 

Με το καλό να τον δεχθείς αγάπη μουυυυ θυμησε μου την πητ σου; 

Μην αγχώνεσαι κούκλα μου μια χαρα είναι το θαύματακι σου! ❤️ 

Κορίτσια μου καλημέρα και του χρόνου μας ή Παναγία να έχει καλα όλο τον κόσμο! Χρόνια πολλά και καλά σε οσες γιορτάζουμε ❤️

Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου. Να χαίρεσαι το όνομα και την οικογένεια σου. Γερό μωρό στην αγκαλιά σου!!

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσι εμενα η ενδοκρινολογος μου ειπε να μην γραφουν γλυκοζυλιωμενή (μου την γραφει καθε μηνα) γιατι λεει δεν ειναι αντιπροσωπευτική σε αυτους τους μήνες....τωρα ο καθε γιατρος λρει τα δικά του...

fzY0p3.png

Η δεύτερη καμπύλη μου ήταν καλή την επαύριο κιόλας μετά από φαγητό είχα 158...

Έχω διαβήτη κύησης από τον 2ο μήνα εγκυμοσύνης.

Και τα έχεις καταφέρει από τότε χωρίς να χρειαστείς καθόλου ινσουλίνη;

@marioula1234 Χρόνια πολλά! Να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Χρόνια πολλά και σε όλες τις υπόλοιπες που γιορτάζουν!

Just now, Nikoleta... είπε:

Και τα έχεις καταφέρει από τότε χωρίς να χρειαστείς καθόλου ινσουλίνη;

@marioula1234 Χρόνια πολλά! Να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Χρόνια πολλά και σε όλες τις υπόλοιπες που γιορτάζουν!

Εε ναι με βάση πάντα το μηχανάκι. Δε χρειάζεται πάντα ινσουλίνη αν ρυθμίζεται με διατροφή. Το θέμα είναι να λέει και το μηχανάκι σωστές μετρήσεις

Just now, Afroula05 είπε:

Κοριτσι εμενα η ενδοκρινολογος μου ειπε να μην γραφουν γλυκοζυλιωμενή (μου την γραφει καθε μηνα) γιατι λεει δεν ειναι αντιπροσωπευτική σε αυτους τους μήνες....τωρα ο καθε γιατρος λρει τα δικά του...

Το κάθε μήνα είναι σίγουρα περιττό γιατί η γλυκοζυλιωμενη δείχνει το ζάχαρο των τελευταίων 3 μηνών νομίζω... Αν χρειάζεται γενικά δε ξέρω ....

Εε ναι με βάση πάντα το μηχανάκι. Δε χρειάζεται πάντα ινσουλίνη αν ρυθμίζεται με διατροφή. Το θέμα είναι να λέει και το μηχανάκι σωστές μετρήσεις

Κι εγώ ανησυχώ για το μηχανάκι μου...

15 ώρες πρίν, ioannafeg είπε:

Καλωσηρθες στην παρεα μας κοπελα μου! Εμενα ειχε σημβει σε 2 φιλες μου...η μια γεννησε φυσιολογικα ρνω η αλλη πηγε με καισαρικη και μολις μπηκε στον 9ο επειδη δεν αναπτυσσοταν. Οποτε εξαρταται κι απο αλλους παραγοντες μαλλον, ισως κι απο τον γιατρο...οπως και να χει ολα θα πανε καλα. Ειναι συχνο φαινομενο...

@Giotitsa @Giwtouli1990 @marioula1234 @ χρονια σας πολλα! Να χαιρεστε το ονοματάκι σας!

Και του χρονου με υγεια σε ολες και τα μωρακια σας! Η Παναγια να τα φροντιζει και να τα φυλαει απο καθε κακο!

• Ευχαριστώ 2

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...