Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

@Farmakotriftena

Εμένα κορίτσια ο διαβήτης επέστρεψε... Τώρα δύο μέρες το πρωινό επέστρεψε στο 90 που με τις αποκλίσεις μπορεί να είναι και 100... Μακαρόνια για βραδινό που δεν με ανέβαζαν με πήγαν στο 140 απόψε... Και γενικά κάθε μέρα τη τελευταία εβδομάδα θα δω τιμή από 130 και πανω. Είμαι στεναχωρημένη γιατί αγχώνομαι για το μωρό.... Θα αρχίσω να προσέχω αυστηρά ξανά να δούμε.... Τι να πω ...

Καλημερα κοπελα μου... Κ εμενα εχει αυξηθει λιγο αλλα μονο το ζαχαρο νηστείας. Τωρα συνέχεια το πρωινο ειναι 90 με 92. Μετα το φαγητο συνήθως παει το πολυ μέχρι 120. Ανάλογα τι θα φαω. Κ εγω προσεχω λιγο περισσότερο παλι, εκοψα κ τα παγωτα... Αλλα εκεινοι οι παλιο-υδατανθρακες ειναι παντου. Ελεος πια... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

7 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Εμένα κορίτσια ο διαβήτης επέστρεψε... Τώρα δύο μέρες το πρωινό επέστρεψε στο 90 που με τις αποκλίσεις μπορεί να είναι και 100... Μακαρόνια για βραδινό που δεν με ανέβαζαν με πήγαν στο 140 απόψε... Και γενικά κάθε μέρα τη τελευταία εβδομάδα θα δω τιμή από 130 και πανω. Είμαι στεναχωρημένη γιατί αγχώνομαι για το μωρό.... Θα αρχίσω να προσέχω αυστηρά ξανά να δούμε.... Τι να πω ...

Εμένα το νηστείας βγαίνει κάθε μέρα χάλια. Τα υπόλοιπα κάπως τα ελέγχω. Μην αγχώνεσαι μπορεί να έτυχε. Αν φας μακαρόνια να φας και σαλάτα μαζί. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι η σαλάτα βοηθάει στο να διασπάει τους υδατάνθρακες και να μην ανέβει τόσο το ζάχαρο.

1 hour ago, tsilona είπε:

Καλημέρα! 

Νικολέτα, έπαθες όπως με τα μωρά, όλη μέρα βαράνε κ όταν πάμε στο γιατρό κοιμούνται. Έτσι κ με σένα τώρα. 

Καλά έκανες, να σου φύγει η ιδέα τουλάχιστον 

Καλημέρα! 

Λέω ας πάω για να μου φύγει η ιδέα. Σκέψου μέχρι να πάω στο νοσοκομείο έκανα 6 συσπάσεις σε 25 λεπτά και στο nst μόνο 2....

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αχαχααχ @Mamacita Alina @Evangeliaa  έχω διαβάσει ένα σωρό περιπτώσεις που γεννήθηκαν μωρά 38 και 40 εβδομάδων λιγότερο από 2500κιλα. Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν τις αγχωνανε αυτές τις κοπέλες ή όχι. Η κουμπάρα της αδερφής μου γέννησε στις 38 βδομαδες 2000 το μωρό. Και μας κάνει εντύπωση πως ποτέ δεν της είπαν κάτι, ο γιατρος της την έβαλε στις 38 (καισαρικη) επειδή ήταν ισχιακο (οπότε μάλλον μιλάμε για ότι να'ναι γιατρό....) με αποτέλεσμα το μωρό να μείνει ΜΕΝΝ 2 βδομάδες. Δεν θα μπορούσε να το κρατήσει άλλες 2 βδομάδες κι ας είναι ισχιακο;;

@marioula1234 μου είπαν πως θα παίξουν όλα ρόλο. Όσο τροφοδοσία αμνιακα και κινητικότητα είναι οκ, δεν θα πάω για πρόωρο. Όμως αν το μωρό πέσει κι άλλο και πάμε 2η εκατοστιαια θέση,(ήδη είμαι 4η)  εκεί μάλλον θα πάω. Γιατί είναι ένδειξη πως για κάποιο λόγω που στον υπέρηχο δε φαίνεται , το μωρό δεν τρέφεται σωστά. Εγώ αγχώνομαι μήπως είναι τυλιγμένη με τον λώρο πχ.

Και να σας πω την αλήθεια, έχω κουραστεί τόσο πολύ απ όλα αυτά που ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως καλύτερα να πάω για πρόωρο απ το να ζω συνέχεια με το  άγχος. Έξω από την μήτρα το μωρό μπορει να πάρει τα πανω του που για κάποιο λόγω μέσα στη μήτρα δεν μπορεί.. Όπως και να χει παρακαλάω απλά να γίνει κάπου στις 36 βδ κι όχι νωρίτερα.

Γεια σας κοριτσια!!! Συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σας αλλα θα ηθελα να απαντησω στην farmakotriftena... Γεννησα τον Νοεμβριο του 17 ενα κοριτσακι 2200γρ. κ 46 ποντους στις 37 εβδομαδες κ 6 μερες με καισαρικη υγειεστατο.. Απο την αρχη η εγκυμοσυνη μου ειχε πολλα θεματα.. Την ημερα που ηταν να κανω αυχενικη διαφανεια επαθα μια τεραστιαααα αποκολληση με αποτελεσμα να εχω αιμα 18 εβδομαδες κ να περασω ολη την υπολοιπη εγκυμοσυνη μου ξαπλα.. Τον τελευταιο μηνα το μωρο δεν εβαζε καθολου βαρος ειχε μειωμενα αμνιακα καθυστερημενη ενδομητρια αναπτυξη (παντα εβγαινε μικροτερη απο την εβδομαδα της) κ στο τελος εκανε κ ταχυκαρδιες στο nst επειδη ειχε τριπλη περιτυλιξη στο λαιμο κ στο στηθος κ στην κοιλια με αποτελεσμα επειγουσα καισαρικη.. Ουδεποτε ουτε ο γιατρος μου ουτε ο εμβρυολογος που εκανε τους μεγαλους υπερηχους δεν με αγχωσαν για το οτι το μωρο ηταν μικρο.. Απλα μου το ειχαν πει απο την αρχη οτι θα εχω μια μινιατουρα.. Τωρα ειναι 20 μηνων ζωηροτατη κ στον μεσο ορο πλεον στις καμπυλες.. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.. Ολα θα πανε καλα θα το δεις.. Εχε πιστη κανε το σταυρο σου κ το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα.. Απλα θα ειναι ενα μικρο μπιχλιμπιδακι σαν την δικη μου... Φιλακια!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 31 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Nikoleta... ειχα συσπασεις απο 15η εβδομαδα! Δεν θα επεκταθω περαιτερω αν κατι θες στειλε μ π.μ παντως εφτασα μεχρι 39κ3 π με εποασαν οι πονοι! Βεβαια ειχα τραχηλο μισο εκατοστο απο την 35η εβδομαδα κ δεν με επιανε ουτε ο ορος ουτε το adalat ουτε φυσικα το μαγνησιο γιαυτο κ με εστειλαν σπιτι μ μετα απο 10μερες νοσηλεια!εκει ανακαλυψαμε ολιγοαμνιο και γερασμενο πλακκουντα grade III...

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις. Κι εμένα δυστυχώς από 15η βδομάδα ξεκίνησαν οι συσπάσεις. Με τόσες συσπάσεις έφτασες 39+3; Μαγνήσιο παίρνω πολύ. Το adalat το πήρα πολύ λίγο γιατί είναι σε έλλειψη, οπότε παίρνω το nifelat 3 φορές τη μέρα. Αλλά δε μου κάνει τίποτα. Τον τράχηλο θα τον δούμε σε 2 βδομάδες στο doppler μου είπε. Φοβάμαι μην ανοίξει ή κοντύνει με τις πολλές συσπάσεις. Και είμαι συνέχεια ξαπλωμένη για να μην κάνω πολλές.

Χθες πήγα να κάνω nst και κατέγραψε μόνο 2 συσπάσεις 40άρες, ενώ όλη μέρα έκανα πάρα πολλές.

Το ολιγάμνιο δε φαινόταν στις μεγάλες εξετάσεις (Αυχενική Διαφάνεια, Β' επιπέδου); 

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Καλημέρα κόρες... Είμαι η μόνη που μου φαίνεται ότι κόλλησε ο μήνας πάλι; Μα ακόμη στην 32η(βασικά μόλις την έκλεισα).... Τς τς.... Και βλέπω και φουλ εφιάλτες....απ' την άλλη δεν έχω ετοιμάσει και τίποτα χαχαχα. Τι κάνετε εσείς; Πώς τα βλέπετε τα πράγματα; κυλάει ο χρόνος στα δικά σας μέρη; Χαχα

Κ γω το ιδιο νιωθω! 32+2 σημερα και εχει κολλησει ο χρονος! Ειμαστε κ διακοπες τωρα, μολις γυρισω θα εχω τοσα να κανω, βαλιτσα, πλυσιμο κ σιδερωμα τα ρουχαλακια..προς το παρον ρεμβαζω τη θαλασσα απο μακρια!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Μήπως κρατάς λίγο τα πιπι σου; γιατί μου συμβαίνει σχεδόν το ίδιο κάθε φορά... Πετρώνει και η κοιλιά μου και έχω παρατηρήσει ότι ακόμη και δύο λεπτά να καθυστερήσω να πάω τουαλέτα κάνω σύσπαση... Μου συνέβαινε και στη πρώτη κύηση χωρίς κάποιο κακό αποτέλεσμα...

@Farmakotriftena πού είσαι; Τα διαβάζεις αυτά; 2.300 τελειομηνηηηη. Και είναι εδώ ανάμεσα μας, μας μιλάει, δεν έχει σύνδρομο, είναι τρελιαρα σαν κι εμάς και θα κάνει και μωρακλακι.... Ευαγγελία σόρρυ που σου το πήρα απλά επειδή το κορίτσι μας αγχώνεται αρκετά ποτε ποτε με τις μετρήσεις του ήθελα να βεβαιωθω ότι θα το δει...

Καλε τι ζητας συγγνωμη...καλα εκανες...εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε για το βαρος εφοσων αναπτυσσονται εστω κι αργα κι επιπλεον δεν υπαρχει κανενα προβλημα τυπου πλακούντα κ περιτυλιξη.   

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Jennak83 είπε:

Κ γω το ιδιο νιωθω! 32+2 σημερα και εχει κολλησει ο χρονος! Ειμαστε κ διακοπες τωρα, μολις γυρισω θα εχω τοσα να κανω, βαλιτσα, πλυσιμο κ σιδερωμα τα ρουχαλακια..προς το παρον ρεμβαζω τη θαλασσα απο μακρια!

Δε μπαίνεις καλέ; εγώ πλατσουριζω κανονικα

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Maria Kornilia είπε:

Γεια σας κοριτσια!!! Συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σας αλλα θα ηθελα να απαντησω στην farmakotriftena... Γεννησα τον Νοεμβριο του 17 ενα κοριτσακι 2200γρ. κ 46 ποντους στις 37 εβδομαδες κ 6 μερες με καισαρικη υγειεστατο.. Απο την αρχη η εγκυμοσυνη μου ειχε πολλα θεματα.. Την ημερα που ηταν να κανω αυχενικη διαφανεια επαθα μια τεραστιαααα αποκολληση με αποτελεσμα να εχω αιμα 18 εβδομαδες κ να περασω ολη την υπολοιπη εγκυμοσυνη μου ξαπλα.. Τον τελευταιο μηνα το μωρο δεν εβαζε καθολου βαρος ειχε μειωμενα αμνιακα καθυστερημενη ενδομητρια αναπτυξη (παντα εβγαινε μικροτερη απο την εβδομαδα της) κ στο τελος εκανε κ ταχυκαρδιες στο nst επειδη ειχε τριπλη περιτυλιξη στο λαιμο κ στο στηθος κ στην κοιλια με αποτελεσμα επειγουσα καισαρικη.. Ουδεποτε ουτε ο γιατρος μου ουτε ο εμβρυολογος που εκανε τους μεγαλους υπερηχους δεν με αγχωσαν για το οτι το μωρο ηταν μικρο.. Απλα μου το ειχαν πει απο την αρχη οτι θα εχω μια μινιατουρα.. Τωρα ειναι 20 μηνων ζωηροτατη κ στον μεσο ορο πλεον στις καμπυλες.. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.. Ολα θα πανε καλα θα το δεις.. Εχε πιστη κανε το σταυρο σου κ το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα.. Απλα θα ειναι ενα μικρο μπιχλιμπιδακι σαν την δικη μου... Φιλακια!!!

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ, που μπήκες για να απαντήσεις σε μένα!!

Στους μεγάλους υπέρηχους οι μετρήσεις ήταν με εκατοστιαίες; Αν ναι , θυμάσαι πάνω κάτω θεσεις;; Γιατι έχω διαβάσει κοπέλες που τα μωρά τους ήταν 14η θέση πχ και οι γιατροί τις τρόμαζαν.. εμένα όμως είναι 4η με φυσιολογικά κατώτερα όρια η 5η. Τα κιλά σας όντως ήταν λίγα κι εμένα πάνω κάτω μου λένε για ένα μωρό το πολύ 2500κιλα τελειομηνο.

Επίσης να σε ρωτήσω και για την περιτυλιξη  φάνηκα στους υπερήχους ή τις είδατε στη γέννα;

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχαχααχ @Mamacita Alina @Evangeliaa  έχω διαβάσει ένα σωρό περιπτώσεις που γεννήθηκαν μωρά 38 και 40 εβδομάδων λιγότερο από 2500κιλα. Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν τις αγχωνανε αυτές τις κοπέλες ή όχι. Η κουμπάρα της αδερφής μου γέννησε στις 38 βδομαδες 2000 το μωρό. Και μας κάνει εντύπωση πως ποτέ δεν της είπαν κάτι, ο γιατρος της την έβαλε στις 38 (καισαρικη) επειδή ήταν ισχιακο (οπότε μάλλον μιλάμε για ότι να'ναι γιατρό....) με αποτέλεσμα το μωρό να μείνει ΜΕΝΝ 2 βδομάδες. Δεν θα μπορούσε να το κρατήσει άλλες 2 βδομάδες κι ας είναι ισχιακο;;

@marioula1234 μου είπαν πως θα παίξουν όλα ρόλο. Όσο τροφοδοσία αμνιακα και κινητικότητα είναι οκ, δεν θα πάω για πρόωρο. Όμως αν το μωρό πέσει κι άλλο και πάμε 2η εκατοστιαια θέση,(ήδη είμαι 4η)  εκεί μάλλον θα πάω. Γιατί είναι ένδειξη πως για κάποιο λόγω που στον υπέρηχο δε φαίνεται , το μωρό δεν τρέφεται σωστά. Εγώ αγχώνομαι μήπως είναι τυλιγμένη με τον λώρο πχ.

Και να σας πω την αλήθεια, έχω κουραστεί τόσο πολύ απ όλα αυτά που ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως καλύτερα να πάω για πρόωρο απ το να ζω συνέχεια με το  άγχος. Έξω από την μήτρα το μωρό μπορει να πάρει τα πανω του που για κάποιο λόγω μέσα στη μήτρα δεν μπορεί.. Όπως και να χει παρακαλάω απλά να γίνει κάπου στις 36 βδ κι όχι νωρίτερα.

Ναι αγαπη...κι εγω ξερω περιπτωση που πηραν το μωρο στις 36 εβδομαδες δλδ με το που μπηκε στον 9ο και το μωρο γεννηθηκε 2.300 ενω τις ειχαν πει οτι ειναι 2.800!?! Αρα ναι...ο γιατρος ειναι ο,τι να ναι σε αυτη την περιπτωση.

Εγω ομως λεω για μωρα που "αποφασιζουν" να βγουν μονα τους  κι επομενως ειναι ετοιμα θεωρω ακομα κι αν δεν ειναι απολυτως τελειομηνα... ε τοτε ακομα και στις 36 εβδομαδες να βγω (οχι νωριτερα) δεν νομιζω να εχουν κανενα προβλημα...ουτε θερμοκιτιδες θα χρειαζονται...

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nikoleta... είπε:

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις. Κι εμένα δυστυχώς από 15η βδομάδα ξεκίνησαν οι συσπάσεις. Με τόσες συσπάσεις έφτασες 39+3; Μαγνήσιο παίρνω πολύ. Το adalat το πήρα πολύ λίγο γιατί είναι σε έλλειψη, οπότε παίρνω το nifelat 3 φορές τη μέρα. Αλλά δε μου κάνει τίποτα. Τον τράχηλο θα τον δούμε σε 2 βδομάδες στο doppler μου είπε. Φοβάμαι μην ανοίξει ή κοντύνει με τις πολλές συσπάσεις. Και είμαι συνέχεια ξαπλωμένη για να μην κάνω πολλές.

Χθες πήγα να κάνω nst και κατέγραψε μόνο 2 συσπάσεις 40άρες, ενώ όλη μέρα έκανα πάρα πολλές.

Το ολιγάμνιο δε φαινόταν στις μεγάλες εξετάσεις (Αυχενική Διαφάνεια, Β' επιπέδου); 

Συσπασεις να δουν τα ματια σου! Θυμαμαι nst της 29ης εβδομαδας στο 15λεπτο 4 80αρες! Πριν μπω στον 8ο ειχα ανα 10λεπτα! Μολις μπηκα στον 9ο ανα 3λεπτα καθε μερα ολη μερα ακομη κ ξαπλα! Τις 3τελευταιες εβδομαδες ανα 2λεπτα κ συσπαση!Ο τραχηλος ενω στην β επιπεδου(22η εβδομαδα) ηταν καλος 3εκ οταν πηγα με συσπασεις τοκετου δηλ ανα 2λεπτα 100αρες στην 34η διαπιστωσαμε οτι ηταν 1.2εκ μεχρι να βγω απο το νοσοκομειο 35κ3 ειχε γινει 0.5εκ με ξαπλα ξαπλα κ παλι ξαπλα εφτασα 39κ3 με διαστολη 1 την 37η, διαστολη 2 την 38η διαστολη 3 την 39η..γεννησα 39κ3!!! Το ολιγοαμνιο ηταν φυσιολογικο στους μεγαλους υπερηχους!

Σε ευχαριστω με το καλο κ το δικο σου..

G0IYp3.png0Ivbp2.png

10 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Ειναι στιγμές που νοιώθω να τσιτωνει η κοιλιά, αλλά εκείνη την ώρα κουνιεται κ το μωρό κ δεν ξέρω αν είναι αυτό. Είναι ενοχλητική αίσθηση κρατάει λίγα δευτερα κ ότι κάνω εκείνη την ώρα το σταματάω γτ με ενοχλεί. Δε μπορώ να θυμηθώ να είχα αυτό το πράγμα τοτε.επισης τσιτωνει όλο η κοιλιά εκείνη την ώρα, εκτός από τέρμα κάτω που είναι το σκεμπεδακι απτό λίπος που είναι μαλακό πάντα :-D

Ναι ρε κοριτσια κ γω σαν πρωτομανουλα αυτη την απορια ειχα με τις συσπασεις, βεβαια προς το παρον νομιζω καταλαβαινω οτι ειναι το μωρο γιατι κανει βουναλακι η αριστερα η δεξια, σε προηγουμενη εβδομαδα ομως νομιζω οτι ηταν συσπασεις..αραια βεβαια κ που οχι συνεχομενες

Just now, tsilona είπε:

Δε μπαίνεις καλέ; εγώ πλατσουριζω κανονικα

Δε μπαινω η καημενη, φοβαμαι παμε κ ωρες με ζεστη..με φοβισε ο συνεργατης του γιατρου μου, μου λεει ή 9 το πρωι ή 8 το βραδυ! Οποτε λεω κατσε στα αυγα σου προς το παρον..μου ειπε οτι η διαφορα θερμοκρασιας μπορει να προκαλεσει ζημια, βεβαια εδω οι θαλασσες δεν ειναι παγωμενες αλλα φοβαμαι να σου πω..

On 8/8/2019 at 1:35 ΜΜ, gogouli_ είπε:

Αυτό έλεγα στον άντρα μου, ότι ο 8ος θα μας φανεί μεγάλος μήνας μου φαίνεται!!! Αλινα μας βλέπω να γενναμε και να πετάμε πράγματα στη βαλίτσα ταυτόχρονα!!! Λέω να οργανωθω σιγά σιγά όμως, γιατί δεν πάει άλλο χαχαχα. Καλά για μένα τίποτα δεν έχω πάρει για μαιευτήριο. 

Εν τω μεταξύ να σας πω τον πόνο μου, και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έβγαλα αιμορροΐδα ρε κορίτσια και κάθε φορά που θέλω να πάω τουαλέτα υποφέρω, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα και είμαι μέσα στα νεύρα!

Εσείς πως είστε;.Τι κάνετε; Με τον ύπνο τα καταφέρνετε;

Μπράβο Γιώτα, οργανωμένη κι εσύ! 

Και γω σημερα που πηγα τουαλετα κ ζοριστικα πολυ...να αιμα στη λεκανη απο τον ποπο! Λεω οχι ρε γμτ μεχρι τωρα καλα την ειχα βγαλει κ στενοχωρηθηκα πολυ, ποτε δεν ειχα θεμα με αιμοροιδες κ δε ξερω τι να κανω τωρα, δε ξερω αν εχει βγει εξω απο οτι επιασα δεν νομιζω αλλα αν συνεχιστει ετσι.. ασε ο πονος κ το τσουξιμο που θα τραβηξω κ ειναι κ νωρις ρε κοριτσια πως θα βγουν οι μηνες! Υπαρχει κατι στη διατροφη που βοηθαει; 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Jennak83 είπε:

Ναι ρε κοριτσια κ γω σαν πρωτομανουλα αυτη την απορια ειχα με τις συσπασεις, βεβαια προς το παρον νομιζω καταλαβαινω οτι ειναι το μωρο γιατι κανει βουναλακι η αριστερα η δεξια, σε προηγουμενη εβδομαδα ομως νομιζω οτι ηταν συσπασεις..αραια βεβαια κ που οχι συνεχομενες

Δε μπαινω η καημενη, φοβαμαι παμε κ ωρες με ζεστη..με φοβισε ο συνεργατης του γιατρου μου, μου λεει ή 9 το πρωι ή 8 το βραδυ! Οποτε λεω κατσε στα αυγα σου προς το παρον..μου ειπε οτι η διαφορα θερμοκρασιας μπορει να προκαλεσει ζημια, βεβαια εδω οι θαλασσες δεν ειναι παγωμενες αλλα φοβαμαι να σου πω..

Εμενα απο την αρχη μου ελεγε να πηγαινω οσο πιο συχνα μπορω στη θαλασσα...οτι μονο καλο μπορει να κανει κι οτι το εμβρυο και η μητρα δεν επηρεαζονται καθολου απο τη θερμοκρασια μια που το σωμα μας εχει την ικανοτητα να διατηρει σταθεση θερμοκρασια 36.6. Παντα σε μια εγκυμοσυνη χωρις προβληματα...δεν ξερω σε περιπτωσεις συσπασεων κτλ...βουτα καλε τι φοβασαι...εγω πηγαινω τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα και νιωθω οτι ανακουφιζομαι γενικα...και τα ποδια που ψιλοπρηζονται στη θαλασσα ξεπρηζονται που σημαινει ξανει καλο στο κυκλοφοριακο κι επομενως και στο εμβρυο...δροσιζομαι και νιωθω καλυτερα, γυμναζομαι, παιρνω βιταμινη d (πολυ σημαντικη βιταμινη παρεμπιπτοντως-ψαξτε το) ...μονο καλα! Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να αλλαζεις το μαγιο σου μετα τη βουτια και να μην καθεσαι νταλα μεσημερι στον ηλιο. Ενταξει...8.00 το βραδυ υπερβολικο...δλδ αν πας στις 6 τι θα γινει? Εμεις παμε κατα τις 5 και ειναι μια χαρα. 

Φιλακια!!!!

Απολαυστε τις εγκυμοσυνες σας!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ, που μπήκες για να απαντήσεις σε μένα!!

Στους μεγάλους υπέρηχους οι μετρήσεις ήταν με εκατοστιαίες; Αν ναι , θυμάσαι πάνω κάτω θεσεις;; Γιατι έχω διαβάσει κοπέλες που τα μωρά τους ήταν 14η θέση πχ και οι γιατροί τις τρόμαζαν.. εμένα όμως είναι 4η με φυσιολογικά κατώτερα όρια η 5η. Τα κιλά σας όντως ήταν λίγα κι εμένα πάνω κάτω μου λένε για ένα μωρό το πολύ 2500κιλα τελειομηνο.

Επίσης να σε ρωτήσω και για την περιτυλιξη  φάνηκα στους υπερήχους ή τις είδατε στη γέννα;

Δεν μου μιλουσε ποτε με εκατοστιαιες.. Μου ελεγε κ τις δυο φορες που πηγα ( ο εμβρυολογος) οτι ολα ειναι μια χαρα απλα θα ειναι μικρουλα.. Μεχρι την 36η εβδομαδα κ κατι ηταν ισχιακη κ χωρις περιτυλιξη.. Στην 37η γυρισε με το κεφαλι κατω κ χωρις περιτυλιξη κ ξαφνικα στις 37 κ 6 μερες ειχε περιτυλιξη που φανηκε στο ντοπλερ που μου εκανε κ μαλιστα τριπλη.. Την τελευταια εβδομαδα οπως σου ανεφερα επειδη παρουσιαστηκαν διαφορα θεματα με εβλεπε καθε μερα ο γιατρος μου.. Την μια μερα στο ιατρειο του υπερηχο κ doppler κ την αλλη στην κλινικη για καρδιοτοκογραφο.. Δεν μου μιλησε ποτε για συνδρομα η για προωρο.. Το μονο που μου ειχε πει μια μερα πριν γεννησω επειδη το βαρος την ηταν στασιμο τις τελευταιες 10 μερες στα 2200γρ. οσο κ τλκ γεννηθηκε οτι ισως κ να χρειαστει να φυγει σε μοναδα για λιγες μερες γιατι ειναι μικρουλα κ ισως εχει δυσχερεια στην σιτιση.. Αλλα δεν χρειαστηκε τπτ τλκ.. Ηταν η πιο μικρη απο ολα τα μωρακια αλλα η πιο ζωηρη κ η πιο τσαουσα.. Αφου οι μαιες την χαχευαν μου ελεγαν.. Οταν βγηκαμε απο την κλινικη επειδη δεν θηλασα απο επιλογη (ειχα ζοριστει πολυ την πρωτη φορα κ μετα απο τετοια ταλαιπωρια στημ εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου καλη ψυχολογια) επινε 20γρ. να φανταστεις ανα 2 ωρες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...