Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Nikoleta... είπε:

Σήμερα δεν έκανα ανά 5 ή 10 λεπτά συσπάσεις, αλλά κάθε φορά που σηκώνομαι για να πάω τουαλέτα (και σηκώθηκα πολλές φορές) κάνω σύσπαση. Τώρα το σκέφτομαι γιατί αφού δεν κάνω πολύ κοντινές συσπάσεις σήμερα, μήπως δεν δείξει τίποτα το nst.

Όταν τις νοιώσεις δεν είπε να πας; παίρνεις μαγνησιο; 

Εγω αν κ 2οτοκη θα ρωτήσω. Πως ξεχωρίζετε τις συσπασεις απτις κινήσεις του παιδιού; δε μπορώ να καταλάβω αν είναι το παιδί ή οι συσπασεις. Προπαρασκευαστικες δεν είχα καταλαβει, τις άλλες κατάλαβα τοτε 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Όταν τις νοιώσεις δεν είπε να πας; παίρνεις μαγνησιο; 

Εγω αν κ 2οτοκη θα ρωτήσω. Πως ξεχωρίζετε τις συσπασεις απτις κινήσεις του παιδιού; δε μπορώ να καταλάβω αν είναι το παιδί ή οι συσπασεις. Προπαρασκευαστικες δεν είχα καταλαβει, τις άλλες κατάλαβα τοτε 

Ναι παίρνω μαγνήσιο 2 χάπια trofocard ανά 8 ώρες. Επίσης παίρνω και τοκολυτικό χάπι nifelat ειδικό για τις συσπάσεις κάθε 8 ώρες και αυτό. Μου είπε να πάω για nst όταν είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη σύσπαση. Γιατί γενικά σήμερα έκανα πάνω από 15 συσπάσεις.

Τις συσπάσεις τις καταλαβαίνεις γιατί σφίγγει - πετρώνει όλη η κοιλιά σου για δευτερόλεπτα. Νιώθεις μία ενόχληση εκείνη την ώρα που μαζεύει η κοιλιά. Αν πιάσεις την κοιλιά σου εκείνη την ώρα είναι σκληρή και πιο εξογκωμένη κάπως. Ειδικά τώρα νιώθω πιο έντονες τις συσπάσεις που προχωράει η εγκυμοσύνη. Και τις νιώθω ξαπλωμένη, όρθια και καθιστή. Αν έκανες λογικά θα το καταλάβαινες. Γιατί τις κινήσεις του μωρού τις καταλαβαίνω αλλιώς.

7 ώρες πρίν, Georgia 88 είπε:

Γεια σας κι από μένα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Σήμερα μπήκα στην 35 εβδομάδα. Εχθές έκανα υπερηχογράφημα και υπολόγισαν το βάρος της μικρής σε 2.130. Το βάρος από μόνο του ξέρω ότι δεν είναι προβληματικό, ωστοσο βάσει των μετρήσεών της μέχρι τωρα περιμέναμε ότι θα είναι λίγο πάνω από 2.300 (4 εβδομάδες πριν ήταν 1.509). Αυτή η πτώση της καμπύλης τους ανησύχησε κ μου είπαν ότι θα κάνω ντοπλερ 2 φορές την εβδομάδα για τις επόμενες 15 μέρες, παρότι εχθές είδαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία. Έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρίαβ ή γνώση πάνω στο θέμα;

Να σας πω επίσης πως η μόνη μέτρηση που έπεσε ήταν της κοιλίτσας, κεφάλι και μηριαίο οστό ήταν όπως έπρεπε. Λέτε να σχετίζεται με τη μείωση του αμνιακού υγρού μου; Γιατί ήταν σταθερά στα ανώτατα φυσιολογικά και τώρα έχει πέσει αρκετά κοντά στον μέσο όρο.

Το ζήτημα είναι ότι βρίσκομαι στην Αγγλία και εδώ δεν έχουμε προσωπικό γιατρό για να απευθυνθώ!

Σας ευχαριστώ!

2.130 ειναι μια χαρα μωρο...ελα να μην ακουω βλακειες!!! Εγω γεννηθηκα 2300 τελειομηνη και μια χαρα κοπελαρα ειμαι.....αμαν πια με το βαρος!

• Μου αρέσει 4

verzp2.pngYgrLp2.png

Ναι παίρνω μαγνήσιο 2 χάπια trofocard ανά 8 ώρες. Επίσης παίρνω και τοκολυτικό χάπι nifelat ειδικό για τις συσπάσεις κάθε 8 ώρες και αυτό. Μου είπε να πάω για nst όταν είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη σύσπαση. Γιατί γενικά σήμερα έκανα πάνω από 15 συσπάσεις.

Τις συσπάσεις τις καταλαβαίνεις γιατί σφίγγει - πετρώνει όλη η κοιλιά σου για δευτερόλεπτα. Νιώθεις μία ενόχληση εκείνη την ώρα που μαζεύει η κοιλιά. Αν πιάσεις την κοιλιά σου εκείνη την ώρα είναι σκληρή και πιο εξογκωμένη κάπως. Ειδικά τώρα νιώθω πιο έντονες τις συσπάσεις που προχωράει η εγκυμοσύνη. Και τις νιώθω ξαπλωμένη, όρθια και καθιστή. Αν έκανες λογικά θα το καταλάβαινες. Γιατί τις κινήσεις του μωρού τις καταλαβαίνω αλλιώς.

Ειναι στιγμές που νοιώθω να τσιτωνει η κοιλιά, αλλά εκείνη την ώρα κουνιεται κ το μωρό κ δεν ξέρω αν είναι αυτό. Είναι ενοχλητική αίσθηση κρατάει λίγα δευτερα κ ότι κάνω εκείνη την ώρα το σταματάω γτ με ενοχλεί. Δε μπορώ να θυμηθώ να είχα αυτό το πράγμα τοτε.επισης τσιτωνει όλο η κοιλιά εκείνη την ώρα, εκτός από τέρμα κάτω που είναι το σκεμπεδακι απτό λίπος που είναι μαλακό πάντα :-D

UBi6p3.pngwFClp3.png

Χαχαχα κι εμένα τώρα που είναι πιο μεγάλη η μήτρα η σύσπαση γίνεται σε πιο μεγάλη επιφάνεια.

Κι εγώ έτσι ενόχληση νιώθω και αν είμαι όρθια σταματάω να περπατάω, γιατί αλλιώς γίνεται πιο έντονο. Άμα το περιγράψεις στον γιατρό σου θα σου πει τι είναι. Εμένα μου είπε ότι είναι σύσπαση. Μέχρι 10 συσπάσεις τη μέρα δεν πειράζει μου είπε.

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Nikoleta... είπε:

Καλησπέρα...

Συγνώμη αν σας αγχώνω, αλλά δεν είμαι καλά από την Δευτέρα. Θέλω να ρωτήσω αν καμιά άλλη κοπέλα έχει συσπάσεις ανά 5 ή 10 λεπτά και που να κρατάει όλο αυτό 1 ώρα περίπου. Μαζί με πόνους (όχι έντονους) περιόδου.

Μου είπε ο γιατρός αν το ξαναπάθω να πάω ότι ώρα και να είναι στο νοσοκομείο και να κάνω nst (καρδιοτοκογράφημα).

Ουτε εγω εχω τοσο κοντυνες συσπασεις...εισαι σιγουρη οτι ειναι συσπασεις ετσι??? Σε ποια εβδομαδα εισαι?

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Ουτε εγω εχω τοσο κοντυνες συσπασεις...εισαι σιγουρη οτι ειναι συσπασεις ετσι??? Σε ποια εβδομαδα εισαι?

Ναι είμαι σίγουρη ότι είναι συσπάσεις. Τις τόσο κοντινές συσπάσεις τις είχα μόνο 4 μέρες και κράτησε για καμιά ώρα όλο αυτό. Είχα από νωρίς συσπάσεις όταν ήμουν 15+3.

Σήμερα που πέρασε 12 το βράδυ είμαι 29+6.

Νικολετα απτή στιγμή που παίρνεις τόσα χάπια κ είσαι ενήμερη για το τι να κάνεις σε περίπτωση που το ξανανιώσεις, μη στεναχωριέσαι. Απλά θέλει κ ξεκούραση ε. Δεν πιστεύω να κάνεις ταρζανιες 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Σήμερα δεν έκανα ανά 5 ή 10 λεπτά συσπάσεις, αλλά κάθε φορά που σηκώνομαι για να πάω τουαλέτα (και σηκώθηκα πολλές φορές) κάνω σύσπαση. Τώρα το σκέφτομαι γιατί αφού δεν κάνω πολύ κοντινές συσπάσεις σήμερα, μήπως δεν δείξει τίποτα το nst.

Μήπως κρατάς λίγο τα πιπι σου; γιατί μου συμβαίνει σχεδόν το ίδιο κάθε φορά... Πετρώνει και η κοιλιά μου και έχω παρατηρήσει ότι ακόμη και δύο λεπτά να καθυστερήσω να πάω τουαλέτα κάνω σύσπαση... Μου συνέβαινε και στη πρώτη κύηση χωρίς κάποιο κακό αποτέλεσμα...

Just now, Evangeliaa είπε:

2.130 ειναι μια χαρα μωρο...ελα να μην ακουω βλακειες!!! Εγω γεννηθηκα 2300 τελειομηνη και μια χαρα κοπελαρα ειμαι.....αμαν πια με το βαρος!

@Farmakotriftena πού είσαι; Τα διαβάζεις αυτά; 2.300 τελειομηνηηηη. Και είναι εδώ ανάμεσα μας, μας μιλάει, δεν έχει σύνδρομο, είναι τρελιαρα σαν κι εμάς και θα κάνει και μωρακλακι.... Ευαγγελία σόρρυ που σου το πήρα απλά επειδή το κορίτσι μας αγχώνεται αρκετά ποτε ποτε με τις μετρήσεις του ήθελα να βεβαιωθω ότι θα το δει...

Εμένα κορίτσια ο διαβήτης επέστρεψε... Τώρα δύο μέρες το πρωινό επέστρεψε στο 90 που με τις αποκλίσεις μπορεί να είναι και 100... Μακαρόνια για βραδινό που δεν με ανέβαζαν με πήγαν στο 140 απόψε... Και γενικά κάθε μέρα τη τελευταία εβδομάδα θα δω τιμή από 130 και πανω. Είμαι στεναχωρημένη γιατί αγχώνομαι για το μωρό.... Θα αρχίσω να προσέχω αυστηρά ξανά να δούμε.... Τι να πω ...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Νικολετα απτή στιγμή που παίρνεις τόσα χάπια κ είσαι ενήμερη για το τι να κάνεις σε περίπτωση που το ξανανιώσεις, μη στεναχωριέσαι. Απλά θέλει κ ξεκούραση ε. Δεν πιστεύω να κάνεις ταρζανιες 

Πήγα για καρδιοτοκογράφημα δεν άντεξα, αλλά κατέγραψε μόνο 2 συσπάσεις 40άρες. Έλεος τόσες συσπάσεις είχα όλη μέρα και εκεί μόνο 2;

Όλη μέρα ξαπλωμένη είμαι δεν κάνω τίποτα.

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μήπως κρατάς λίγο τα πιπι σου; γιατί μου συμβαίνει σχεδόν το ίδιο κάθε φορά... Πετρώνει και η κοιλιά μου και έχω παρατηρήσει ότι ακόμη και δύο λεπτά να καθυστερήσω να πάω τουαλέτα κάνω σύσπαση... Μου συνέβαινε και στη πρώτη κύηση χωρίς κάποιο κακό αποτέλεσμα...

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο δεν τα κρατάω, γιατί έχω παρατηρήσει ότι έτσι κάνω πιο συχνά.

Πήγα για nst και κατέγραψε 2 συσπάσεις 40άρες. Και με ρώτησε η κοπέλα πριν μου πει τα αποτελέσματα αν κατάλαβα καμία σύσπαση και της είπα ότι κατάλαβα 2 και όντως 2 έκανα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! 

Νικολέτα, έπαθες όπως με τα μωρά, όλη μέρα βαράνε κ όταν πάμε στο γιατρό κοιμούνται. Έτσι κ με σένα τώρα. 

Καλά έκανες, να σου φύγει η ιδέα τουλάχιστον 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Αχαχααχ @Mamacita Alina @Evangeliaa  έχω διαβάσει ένα σωρό περιπτώσεις που γεννήθηκαν μωρά 38 και 40 εβδομάδων λιγότερο από 2500κιλα. Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν τις αγχωνανε αυτές τις κοπέλες ή όχι. Η κουμπάρα της αδερφής μου γέννησε στις 38 βδομαδες 2000 το μωρό. Και μας κάνει εντύπωση πως ποτέ δεν της είπαν κάτι, ο γιατρος της την έβαλε στις 38 (καισαρικη) επειδή ήταν ισχιακο (οπότε μάλλον μιλάμε για ότι να'ναι γιατρό....) με αποτέλεσμα το μωρό να μείνει ΜΕΝΝ 2 βδομάδες. Δεν θα μπορούσε να το κρατήσει άλλες 2 βδομάδες κι ας είναι ισχιακο;;

@marioula1234 μου είπαν πως θα παίξουν όλα ρόλο. Όσο τροφοδοσία αμνιακα και κινητικότητα είναι οκ, δεν θα πάω για πρόωρο. Όμως αν το μωρό πέσει κι άλλο και πάμε 2η εκατοστιαια θέση,(ήδη είμαι 4η)  εκεί μάλλον θα πάω. Γιατί είναι ένδειξη πως για κάποιο λόγω που στον υπέρηχο δε φαίνεται , το μωρό δεν τρέφεται σωστά. Εγώ αγχώνομαι μήπως είναι τυλιγμένη με τον λώρο πχ.

Και να σας πω την αλήθεια, έχω κουραστεί τόσο πολύ απ όλα αυτά που ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως καλύτερα να πάω για πρόωρο απ το να ζω συνέχεια με το  άγχος. Έξω από την μήτρα το μωρό μπορει να πάρει τα πανω του που για κάποιο λόγω μέσα στη μήτρα δεν μπορεί.. Όπως και να χει παρακαλάω απλά να γίνει κάπου στις 36 βδ κι όχι νωρίτερα.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αχαχααχ @Mamacita Alina @Evangeliaa  έχω διαβάσει ένα σωρό περιπτώσεις που γεννήθηκαν μωρά 38 και 40 εβδομάδων λιγότερο από 2500κιλα. Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν τις αγχωνανε αυτές τις κοπέλες ή όχι. Η κουμπάρα της αδερφής μου γέννησε στις 38 βδομαδες 2000 το μωρό. Και μας κάνει εντύπωση πως ποτέ δεν της είπαν κάτι, ο γιατρος της την έβαλε στις 38 (καισαρικη) επειδή ήταν ισχιακο (οπότε μάλλον μιλάμε για ότι να'ναι γιατρό....) με αποτέλεσμα το μωρό να μείνει ΜΕΝΝ 2 βδομάδες. Δεν θα μπορούσε να το κρατήσει άλλες 2 βδομάδες κι ας είναι ισχιακο;;

@marioula1234 μου είπαν πως θα παίξουν όλα ρόλο. Όσο τροφοδοσία αμνιακα και κινητικότητα είναι οκ, δεν θα πάω για πρόωρο. Όμως αν το μωρό πέσει κι άλλο και πάμε 2η εκατοστιαια θέση,(ήδη είμαι 4η)  εκεί μάλλον θα πάω. Γιατί είναι ένδειξη πως για κάποιο λόγω που στον υπέρηχο δε φαίνεται , το μωρό δεν τρέφεται σωστά. Εγώ αγχώνομαι μήπως είναι τυλιγμένη με τον λώρο πχ.

Και να σας πω την αλήθεια, έχω κουραστεί τόσο πολύ απ όλα αυτά που ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως καλύτερα να πάω για πρόωρο απ το να ζω συνέχεια με το  άγχος. Έξω από την μήτρα το μωρό μπορει να πάρει τα πανω του που για κάποιο λόγω μέσα στη μήτρα δεν μπορεί.. Όπως και να χει παρακαλάω απλά να γίνει κάπου στις 36 βδ κι όχι νωρίτερα.

Δεν γραφω συχνα στο θεμα σας ομως σας παρακολουθω!Τωρα θελω να απαμτησω σε αρκετες απο προσωπικη πειρα γιαυτο κ γραφω! Εμενα η μικρη την 34η εβδομαδα(την εβδομαδα π μπηκα στο νοσοκομειο με συσπασεις τοκετου) ηταν στην 7η εκατοστιαια θεση...σε συνδυασμο με αλλα μ ειπαν μικρο μωρο θα βγει!Και μαλλον προωρο!!!@Nikoleta... ειχα συσπασεις απο 15η εβδομαδα! Δεν θα επεκταθω περαιτερω αν κατι θες στειλε μ π.μ παντως εφτασα μεχρι 39κ3 π με εποασαν οι πονοι! Βεβαια ειχα τραχηλο μισο εκατοστο απο την 35η εβδομαδα κ δεν με επιανε ουτε ο ορος ουτε το adalat ουτε φυσικα το μαγνησιο γιαυτο κ με εστειλαν σπιτι μ μετα απο 10μερες νοσηλεια!εκει ανακαλυψαμε ολιγοαμνιο και γερασμενο πλακκουντα grade III... @Georgia 88 στην εβδομαδα σου η μικρη ηταν ακριβως οσο η δικη 2.180 κ δεδομενου του ολιγοαμνιου(οχι στα μεσα ορια αλλα χαρακτηριστικα λογια του γιατρου λιγες λιμνες) κ του γερασμενου πλακουντα μολις βγηκα απο το νοσοκομειο 35κ3 μ ειπαν στενη παρακολουθηση! Πηγαινα ανα 2ημερες! Μ ειπαν οτι θα γεννηθει μικροκαμωμενο μωρο γτ επερνε αλλα αργα! Τελικα γεννηθηκε 39κ3 3.200! Οτι θελετε στειλτε π.μ ας μην μαυριζω το θεματακι σας!!! Καλη συνεχεια σε ολες!!!

• Μου αρέσει 5

G0IYp3.png0Ivbp2.png

10 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Χρησιμοποιούσες κάποιο προϊόν για τις αιμορροΐδες; Έχω και γιατρό τη Δευτέρα οπότε θα ρωτήσω!

Εγώ από προσοχή κορίτσι το μόνο που κάνω είναι να κοιτάω να τρώω μέσα στη βδομάδα οπωσδήποτε φακές και μοσχάρι! Εν τω μεταξύ παίρνω δύο φορές την ημέρα, και χειροτερεύει την κατάσταση της τουαλέτας! Σε συνδυασμό και με τις αιμορροΐδες, χάρμα περνάμε!!!!χαχαχα

Εν τω μεταξύ άσχετο, με ποιο απορρυπαντικό πλένετε τα βρεφικά; ποιο μυρίζει πιο ωραία; θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το είχαμε αναφέρει, αλλά δε θυμάμαι τι ψήφιζε η πλειοψηφία!

Καλή μ τώρα είδα ότι ρώτησες αν χρησιμοποιουσα κάποιον προϊόν... Όχι δε χρησιμοποιουσα αλλά την έβαζα μέσα όταν έβγαινε κ γενικά υπέφερα άσε πφφφ

6 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Ειχα παει γιατρο το απογευμα...ολα τελεια!! 1.300 ο μπεμπης και ατιθασος...με τιποτα να κατσει να βγαλουμε μια φωτο!!Κουνιοταν συνεχεια κι ετρωγε το χερι του...χαχαχα καμια διαθεση για ποζα αυτην τη φορα!!

Μπράβο Κατερίνα μου όλα καλά αγάπη μου δεν πειράζει για την φωτο

4 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

@Farmakotriftena πού είσαι; Τα διαβάζεις αυτά; 2.300 τελειομηνηηηη. Και είναι εδώ ανάμεσα μας, μας μιλάει, δεν έχει σύνδρομο, είναι τρελιαρα σαν κι εμάς και θα κάνει και μωρακλακι.... Ευαγγελία σόρρυ που σου το πήρα απλά επειδή το κορίτσι μας αγχώνεται αρκετά ποτε ποτε με τις μετρήσεις του ήθελα να βεβαιωθω ότι θα το δει...

Εμένα κορίτσια ο διαβήτης επέστρεψε... Τώρα δύο μέρες το πρωινό επέστρεψε στο 90 που με τις αποκλίσεις μπορεί να είναι και 100... Μακαρόνια για βραδινό που δεν με ανέβαζαν με πήγαν στο 140 απόψε... Και γενικά κάθε μέρα τη τελευταία εβδομάδα θα δω τιμή από 130 και πανω. Είμαι στεναχωρημένη γιατί αγχώνομαι για το μωρό.... Θα αρχίσω να προσέχω αυστηρά ξανά να δούμε.... Τι να πω ...

Ζουζούνα πρόσεξε λίγο παραπάνω τη διατροφή σου και μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε τελειαααα ❤️

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αγάπη κ 34 νομίζω είναι καλά σε περίπτωση δλδ που δε γίνεται αλλιώς... 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν γραφω συχνα στο θεμα σας ομως σας παρακολουθω!Τωρα θελω να απαμτησω σε αρκετες απο προσωπικη πειρα γιαυτο κ γραφω! Εμενα η μικρη την 34η εβδομαδα(την εβδομαδα π μπηκα στο νοσοκομειο με συσπασεις τοκετου) ηταν στην 7η εκατοστιαια θεση...σε συνδυασμο με αλλα μ ειπαν μικρο μωρο θα βγει!Κ μαλλον προωρο! @Nikoleta... ειχα συσπασεις απο 15η εβδομαδα! Δεν θα επεκταθω περαιτερω αν κατι θες στειλε μ π.μ παντως εφτασα μεχρι 39κ3 π με εποασαν οι πονοι! Βεβαια ειχα τραχηλο μισο εκατοστο απο την 35η εβδομαδα κ δεν με επιανε ουτε ο ορος ουτε το adalat ουτε φυσικα το μαγνησιο γιαυτο κ με εστειλαν σπιτι μ μετα απο 10μερες νοσηλεια!εκει ανακαλυψαμε ολιγοαμνιο και γερασμενο πλακκουντα grade III... @Georgia 88 στην εβδομαδα σου η μικρη ηταν ακριβως οσο η δικη 2.180 κ δεδομενου του ολιγοαμνιου(οχι στα μεσα ορια αλλα χαρακτηριστικα λογια του γιατρου λιγες λιμνες) κ του γερασμενου πλακουντα μολις βγηκα απο το νοσοκομειο 35κ3 μ ειπαν στενη παρακολουθηση! Πηγαινα ανα 2ημερες! Μ ειπαν οτι θα γεννηθει μικροκαμωμενο μωρο γτ επερνε αλλα αργα! Τελικα γεννηθηκε 39κ3 3.200! Οτι θελετε στειλτε π.μ ας μην μαυριζω το θεματακι σας!!! Καλη συνεχεια σε ολες!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...