Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

On 5/8/2019 at 7:20 ΜΜ, winspert είπε:

Αλλο θεμα αυτο. Εχω ηδη κλείσει ραντεβού με οφθαλμιατρο για τις  14 του μηνα γιατι ιδιως όταν  κοιταω σε μονοχρωμο κ ανοιχτοχρωμο τοιχο βλεπω πολλες σκιες, σαν μυγακια. Κ σιγουρα η οραση μου εχει επηρεαστει. Βέβαια ειχε ξεκινήσει απο πριν αλλα νομιζω πως επιδεινωθηκε... 

On 5/8/2019 at 7:24 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ..και το είχα και στα δύο προηγούμενα παιδιά και μου είχε πει ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικα. Στο πρώτο, έβλεπα και "μυγακια" 8ο με 9ο. Βέβαια δεν ξέρω αν έχεις μυωπία κτλ. Εγώ είχα κάνει λέιζερ κάποια χρόνια πριν μείνω έγκυος και η αλήθεια είναι πως όταν γέννησα άρχισα να μην βλέπω τόσο τέλεια. Και στο 2ο παιδί λίγο ακόμα σαν να αυξήθηκε. Φαντάζομαι τώρα στο 3ο , λες να χρειαστώ γυαλιά;; :-(

Αχ κορίτσια δεν είμαι η μόνη δλδ... Είχα θέμα με την όραση μου κ στις άλλες μ εγκυμοσύνες κ μετά τη γέννα ημουν οκ! 

On 5/8/2019 at 10:17 ΜΜ, ΒΕΡΑ13 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω.. Εσάς ο γιατρός σας, σας είπε να κάνετε το εμβόλιο για τον κοκκυτη ώστε να είναι προστατευμένο το μωρό τους πρώτους μήνες; Μου είπε να το κάνω κι έχω αγχωθει λίγο.. 

Εμένα δεν μ είπε κάτι αγάπη 

On 5/8/2019 at 11:00 ΜΜ, Evangeliaa είπε:

Εμενα μου ειχε πει ο οφθαλμιατρος οτι η μυωπια αυξανεται στην εγκυμοσυνη και δν αξιζει να αλλαξω γυαλια για λιγους μηνες. Οταν γεννησω επανερχεται... Ετσι κι εγινε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη....σταδιακά επανηλθε η οραση...

Ναι συνήθως έτσι γίνεται 

On 6/8/2019 at 2:17 ΠΜ, tsilona είπε:

Που είστε καλέ όλες; μόνο εγώ δε μπορώ να βολευτώ κ μένω αυπνη; πριν εσκυψα να πιάσω κάτι κ ένοιωσα ότι ζορίστηκα κ γω κ η μικρή εκείνη την ώρα κουνιόταν κ σα να την έκοψα την κίνηση. Ευτυχώς προστατευονται μέσα στο σάκο οι ψυχουλες

Τσιλονα μοη άσε μεγάλο θέμα με τον ύπνο δεν κοιμάμαι σχεδων καθόλου 

On 6/8/2019 at 11:41 ΠΜ, tsilona είπε:

Καλημέρα! Μαύρο ύπνο έκανα η έρμη. Δε βολευόμουν με τίποτα, ζεσταίνουν, ξύπνησα 30 φορές μια νερό να δροσιστώ, μια τουαλέτα. 

Αυτό ακριβώς! Έχω μεγαλη έλλειψη από υπνοοοο

On 6/8/2019 at 1:27 ΜΜ, elpida20 είπε:

Καλημέρα ζουζουνες.. Ο υπνος είναι το πιο τραγικό πράγμα σε όλη μου την εγκυμοσύνη.. Ανάσκελα με τίποτα με πιάνει δυσπνοια, γυρνάω από τα αριστερά μουδιαζει το χέρι μου και αρχίζει να πονάει η μέση μου αλλάζω πλευρό πάω να βολευτώ τσουππππ κατουριεμαι η διψάω -_- αύριο έχω και ντοπλερ έκανε καμία;; 

Ναι ζουζούνα κάναμε κάποιες κοπέλες από εδω ηδη

On 6/8/2019 at 5:25 ΜΜ, Evangeliaa είπε:

Χαχα μες στη γκρινια ειμαστε ολες....

Καλε εμενα δεν μου εχει αναφερει τπτ για ντοπλερ και ειμαι 31η εβδομαδα. Μεχρι ποτε γινεται αυτο? Και θα τον ξαναδω πια τον γυναικολογο μετα το 15Αυγουστο...

Γίνεται μέχρι και την 34 αγαπη

On 6/8/2019 at 5:42 ΜΜ, winspert είπε:

Κορίτσια μου, γυρισα απο το γιατρο... Ολα καλα... Ο μπεμπουλης μας ειναι 1700κατι σε βάρος... Ειναι με το κεφαλακι κατω ευτυχως... Με το μωρο ολα καλα. Σε εμενα φωναζε ο γιατρος. Η ζυγαριά του δείχνει  οτι εχω παρει 4 κιλα απο τον προηγούμενο μηνα. Αλλα σε αλλη ζυγαρια με εδειχνε 2 κιλα πανω. Τελοσπαντων, μου ειπε οτι μπορεί να ειναι κ κατακρατηση, οποτε κομμενο το αλατι εντελως κ πολλη πρωτεΐνη να τρωω... Η αλήθεια ειναι οτι στενοχωρηθηκα λιγο γιατι δεν τρωω παραπανω, αλλα βαζω κ αλατι στο φαΐ κ τρωω τυρια αλμυρα. Οποτε παιζει να ειναι αυτο. Απο σημερα πιο αυστηρη διαιτα κ ιδιως στο αλατι... 

Σιγά μωρέ για τα τέσσερα κιλακια στο τέλος όλο κ κάτι παραπάνω παιρνουμε! Μπράβο για τον μπέμπη όλα τέλεια ❤️

On 7/8/2019 at 12:23 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Κι εγώ είχα εμβρυολογο. Εμείς δεν πάμε και τόσο καλά. Όπως πάντα βασικά. Παραμένουμε χαμηλά , πέσαμε πάλι κάτω από την 5η. Εκεί που ήμουν 7η εκατοστιαια θέση τώρα είμαι 4η.  31+3 Σήμερα και 1350γρ το μωρό.

Μάλλον θα γεννήσω πρόωρα. Οι επόμενες βδομάδες είναι οι πιο αξιολογισιμες, καθώς τα μωρά παίρνουν περισσότερο βάρος , κάτι που σε εμένα δεν το βλέπουμε να γίνεται. Μπορεί και να πάνε όλα καλά και να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 

Τέλος πάντων. Θα δείξει. Σας φιλώ!!

Φαρμακοτριφτενα μου γτ να γεννήσεις πρόωρα; σε περίπτωση χτυπά ξύλο που ένα παιδί δεν παίρνει το βάρος που πρέπει είναι καλύτερα να το πάρουν πρόωρα από το να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στη μήτρα; από τη στιγμή που δεν υπάρχει δλδ θέμα με τροφοδοσία πλακούντα κλπ

On 7/8/2019 at 1:07 ΠΜ, tsilona είπε:

2150 η μικρή, όλα καλά!! 

Ωωω καλέ φτου φτου σκόρδα!!! ❤️

On 7/8/2019 at 11:06 ΠΜ, Giotitsa είπε:

Κοριτσακια μπήκα σήμερα να ενημέρωσω οτι δεν θα ξανάγραψω κάποια στιγμη θα ξαναμπω μονο και μόνο για να γράψω οτι όλα πηγανε καλα  και αυτό γιατί πολλά κορίτσια θα με έχουν έννοια ο λογος είναι προσωπικός Εχω κουραστεί απο πολλά εδώ μέσα και δεν μπορω να κάθομαι να συγχηζομαι παλι θα μπαίνω να βλέπω νέα σας θα απαντάω σε προσωπικά μυνήματα όταν με χρειαστεί κάποια κοπελα αλλά δεν θα ξανασχολιασω εύχομαι ο Θεός και η Παναγια να μας έχουν παντα καλά και να έρθουν στον κοσμο τα μωρακιας μας υγιή αυτά απο μένα να προσέχετε ...

Γιοτιτσα μου ελπίζω να μην έγραψα άθελά μου κάτι που να σε ενόχλησε ❤️

22 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Με λένε και τσαουσιδου στο επίθετο είμαι και τσαούσα αχαχαχα. Είδα το σχόλιο της γιωτιτσας και στεναχωρηθηκα. Δεν ξέρω τι την έκανε να μην θέλει να ξανά μπει γιατί δεν σας διαβάζω συνέχεια 

Επίσης με το ντοπλερ όλα καλά δόξα τον Θεό έχουμε κάτι μαγουλάκια για φάγωμα. 1.910 γραμμ παρακαλώ!!! Πήραμε θέση με το κεφάλι κάτω και αναμένουμε 

Μια χαρά η μπεμπούλα μας ❤️❤️❤️

19 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Ελπίδα κλαίω να ξέρεις!!! Δεν παίζεσαι!!! Μπράβο για τη μπεμπουλα, έχει πάρει τα πάνω της!!!

Εμείς γυρίσαμε από διακοπές, διάβαζα όμως κάθε μέρα τα νέα σας! Ανανεωθηκαμε λιγάκι και μπαίνουμε φουλ σε ετοιμασίες για τον ερχομό της πριγκίπισσας!! Επίσης σε ένα μήνα έβαλα 3 κιλά, το έτρωγα το φαγητό μου,χαχαχα! Η κοιλίτσα τούμπανο! Τώρα έχω νοσοκομείο στις 12 του μήνα και τον ιδιώτη στις 21, οπότε θα τη δούμε τη μπεμπουλα! Από βδομάδα θα έρθουν και τα έπιπλα να φτιάξουμε το δωμάτιο. Αυτά τα νέα μας κορίτσια μου! Εσείς πως πάτε; Φουσκωνετε; 

Με το καλό να έρθουν τα έπιπλα να φτιάξετε το δωμάτιο αχ τι χαρά κοντευουμεεεεεε φουσκώνουμε εννοείται χαχαχ

16 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Καλά μη νομίζεις, κι εμένα τώρα με έπιασε ο πανικός ότι θα έρθει το μωρό και δεν έχω κάνει τίποτα, χαχαχα! Και να φανταστείς είμαι και οργανωτικός τύπος, που να μην ήμουν! Βρε κουτό, καλύτερα να σε κοιτούν έκπληκτοι, μοντέλο μανούλα θα είσαι! Πήρες τουλάχιστον παπούτσια; χαχαχα Δεν πειράζει κορίτσι μου, και για 15 Σεπτεμβρίου θα προλάβεις, ξεκίνα τώρα με τα ψιλοπράγματα του μωρού και ούτε θα καταλάβεις πως θα περάσει ο μήνας! Επίσης σε σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες που πήρα τα αποτελέσματα απο κάτι εξετάσεις, αιματοκρίτης 29!!! Είδα ότι εσύ τον ανέβασες, μπραβο ρε κορίτσι, πες μας κανα κόλπο, γιατί μου φαίνεται θα τα ακούσω για τα καλα στο επόμενο ραντεβού!

πω πω, φτασαμε να ετοιμάζουμε και δωμάτια βρε κορίτσια, απίστευτο μου φαίνεται! Ρουχαλάκια πότε λέτε να πλύνετε; Έχετε ξεκινήσει;

Που βρήκες δροσερό αέρα ρε φίλη να έρθουμεεεε! Σήμερα σκάω!! Έβαλα και τρία πλυντήρια, έχω πεθάνει! 

Αγάπη έχω ξεκινήσει εδώ κ καιρό κ πλένω κ σιδερωνω ρούχα... Στην βαλίτσα δεν τα έχω τοποθετήσει ακόμα αλλά θα το κάνω τις επόμενες μέρες 

15 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Ερώτηση, σκέφτομαι να δίνω λίγα Λίγα Τ μισα λεφτά στο γιατρό μέχρι τη γέννα κ τα άλλα μισά ντούκου μετά τη γέννα. Μαλάκεια λέτε; 

Δεν είναι καθόλου μαλάκια αγάπη μου έτσι να το κανεις

5 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Καλημέρα κόρες... Είμαι η μόνη που μου φαίνεται ότι κόλλησε ο μήνας πάλι; Μα ακόμη στην 32η(βασικά μόλις την έκλεισα).... Τς τς.... Και βλέπω και φουλ εφιάλτες....απ' την άλλη δεν έχω ετοιμάσει και τίποτα χαχαχα. Τι κάνετε εσείς; Πώς τα βλέπετε τα πράγματα; κυλάει ο χρόνος στα δικά σας μέρη; Χαχα

Νομίζω κ μας ψιλοκολλησε ο χρόνος χαχχα... Λοιπόν από αφιαλτες άλλο τίποτα!!! 

5 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Αυτό έλεγα στον άντρα μου, ότι ο 8ος θα μας φανεί μεγάλος μήνας μου φαίνεται!!! Αλινα μας βλέπω να γενναμε και να πετάμε πράγματα στη βαλίτσα ταυτόχρονα!!! Λέω να οργανωθω σιγά σιγά όμως, γιατί δεν πάει άλλο χαχαχα. Καλά για μένα τίποτα δεν έχω πάρει για μαιευτήριο. 

Εν τω μεταξύ να σας πω τον πόνο μου, και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έβγαλα αιμορροΐδα ρε κορίτσια και κάθε φορά που θέλω να πάω τουαλέτα υποφέρω, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα και είμαι μέσα στα νεύρα!

Εσείς πως είστε;.Τι κάνετε; Με τον ύπνο τα καταφέρνετε;

Μπράβο Γιώτα, οργανωμένη κι εσύ! 

Γογουλι μου στις άλλες δύο εγκυμοσύνες μ έβγαζα αιμορροΐδες κ υπέφερα από τον έβδομο μήνα μετά τη γέννα ήταν οκ... Τώρα δεν είχα βγάλει κ νόμιζα ότι τη γλύτωσα αλλά έχει τώρα μια βδομάδα που έκαναν την εμφάνιση τους οι άτιμες... Να ξέρεις πως θα τις έχεις σίγουρα μέχρι να γεννήσεις κ αν γεννήσεις φυσιολογικά πολύ πιθανόν να τις έχεις κ μετά... 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, marioula1234 είπε:

Αχ κορίτσια δεν είμαι η μόνη δλδ... Είχα θέμα με την όραση μου κ στις άλλες μ εγκυμοσύνες κ μετά τη γέννα ημουν οκ! 

Εμένα δεν μ είπε κάτι αγάπη 

Ναι συνήθως έτσι γίνεται 

Τσιλονα μοη άσε μεγάλο θέμα με τον ύπνο δεν κοιμάμαι σχεδων καθόλου 

Αυτό ακριβώς! Έχω μεγαλη έλλειψη από υπνοοοο

Ναι ζουζούνα κάναμε κάποιες κοπέλες από εδω ηδη

Γίνεται μέχρι και την 34 αγαπη

Σιγά μωρέ για τα τέσσερα κιλακια στο τέλος όλο κ κάτι παραπάνω παιρνουμε! Μπράβο για τον μπέμπη όλα τέλεια ❤️

Φαρμακοτριφτενα μου γτ να γεννήσεις πρόωρα; σε περίπτωση χτυπά ξύλο που ένα παιδί δεν παίρνει το βάρος που πρέπει είναι καλύτερα να το πάρουν πρόωρα από το να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στη μήτρα; από τη στιγμή που δεν υπάρχει δλδ θέμα με τροφοδοσία πλακούντα κλπ

Ωωω καλέ φτου φτου σκόρδα!!! ❤️

Γιοτιτσα μου ελπίζω να μην έγραψα άθελά μου κάτι που να σε ενόχλησε ❤️

Μια χαρά η μπεμπούλα μας ❤️❤️❤️

Με το καλό να έρθουν τα έπιπλα να φτιάξετε το δωμάτιο αχ τι χαρά κοντευουμεεεεεε φουσκώνουμε εννοείται χαχαχ

Αγάπη έχω ξεκινήσει εδώ κ καιρό κ πλένω κ σιδερωνω ρούχα... Στην βαλίτσα δεν τα έχω τοποθετήσει ακόμα αλλά θα το κάνω τις επόμενες μέρες 

Δεν είναι καθόλου μαλάκια αγάπη μου έτσι να το κανεις

Νομίζω κ μας ψιλοκολλησε ο χρόνος χαχχα... Λοιπόν από αφιαλτες άλλο τίποτα!!! 

Γογουλι μου στις άλλες δύο εγκυμοσύνες μ έβγαζα αιμορροΐδες κ υπέφερα από τον έβδομο μήνα μετά τη γέννα ήταν οκ... Τώρα δεν είχα βγάλει κ νόμιζα ότι τη γλύτωσα αλλά έχει τώρα μια βδομάδα που έκαναν την εμφάνιση τους οι άτιμες... Να ξέρεις πως θα τις έχεις σίγουρα μέχρι να γεννήσεις κ αν γεννήσεις φυσιολογικά πολύ πιθανόν να τις έχεις κ μετά... 

Χρησιμοποιούσες κάποιο προϊόν για τις αιμορροΐδες; Έχω και γιατρό τη Δευτέρα οπότε θα ρωτήσω!

4 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο πιο οργανωτικος ανθρωπος...οποτε ηταν αναμενομενο να τα κανω ολα τελευταια στιγμη...χαχαχα!!! Δικιο εχεις για την κοιλιτσα, απλα ειναι το σπαστικο που ολοι ασχολουνται με το μεγεθος της...εχεις μεγαλη "πω πω τι κοιλια ειναι αυτη!", εχεις μικρη "μα καλα που το εχεις?!"...τσουρεκια γενικοτερα!!!:blink:

Α, ρε κοριτσακι...εσενα επεσε κι αλλο ο ατιμος!!Εμενα ευτυχως  πηγε απο 30 στο 32 χωρις να αλλαξω σιδηρο. Θα σου πω...εγω προσεχω πολυ τη διατροφη μου ως προς τις βιταμινες και το σιδηρο. Επειδη εχω ιστορικο με βαρβατες αναιμιες απο παιδι απ' οταν ξεκινησα την εξωσωματικη ειχα δωσει εμφαση στη σωστη διατροφη...καθε πρωι πινω απαραιτητως 1 μεγαλο ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι (ακομα και το 1ο τριμηνο με τις αναγουλες καταπιεζομουν!) και τρωω δημητριακα ολικης αλεσης, οπωσδηποτε μες στην εβδομαδα 3 φορες μοσχαρισιο κρεας και γενικα εκτος απο καποιες στιγμες ατασθαλιας, εχω στο μυαλο μου οτι ο,τι τρωω πρεπει να μου προσφερει κατι αλλιως δεν εχει νοημα... Βεβαια, αν ειναι να πεσει, θα πεσει γιατι ολα αυτα τα εκανα απο την αρχη και παλι εφτασα στο 30. Ο γιατρος μου ειχε πει οτι αν δεν ανεβαινε, θα μου εδινε πιο ισχυρο σιδηρο και χωριστα filicine, οποτε ισως πρεπει να πας σ' αυτην την εναλλακτικη...θα δεις τι θα σου πει κι ο γιατρος σου!!

Εγώ από προσοχή κορίτσι το μόνο που κάνω είναι να κοιτάω να τρώω μέσα στη βδομάδα οπωσδήποτε φακές και μοσχάρι! Εν τω μεταξύ παίρνω δύο φορές την ημέρα, και χειροτερεύει την κατάσταση της τουαλέτας! Σε συνδυασμό και με τις αιμορροΐδες, χάρμα περνάμε!!!!χαχαχα

Εν τω μεταξύ άσχετο, με ποιο απορρυπαντικό πλένετε τα βρεφικά; ποιο μυρίζει πιο ωραία; θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το είχαμε αναφέρει, αλλά δε θυμάμαι τι ψήφιζε η πλειοψηφία!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Χρησιμοποιούσες κάποιο προϊόν για τις αιμορροΐδες; Έχω και γιατρό τη Δευτέρα οπότε θα ρωτήσω!

Εγώ από προσοχή κορίτσι το μόνο που κάνω είναι να κοιτάω να τρώω μέσα στη βδομάδα οπωσδήποτε φακές και μοσχάρι! Εν τω μεταξύ παίρνω δύο φορές την ημέρα, και χειροτερεύει την κατάσταση της τουαλέτας! Σε συνδυασμό και με τις αιμορροΐδες, χάρμα περνάμε!!!!χαχαχα

Εν τω μεταξύ άσχετο, με ποιο απορρυπαντικό πλένετε τα βρεφικά; ποιο μυρίζει πιο ωραία; θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το είχαμε αναφέρει, αλλά δε θυμάμαι τι ψήφιζε η πλειοψηφία!

Αρκάδι υγρό πράσινο σαπούνι. Πήρα 10,τα ειχε μισή τιμή μασουτης ως την Τετάρτη 

• Μου αρέσει 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αγάπη εγώ έπλενα του μικρού με προδερμ κ έχω αναμνήσεις όμορφες από το άρωμα του και έτσι πήρα προδερμ μ στην μικρή.. 

Κορίτσια μ σήμερα μπήκα στην 32 εβδομάδα! 

Εντομεταξυ περιμένω μπογιατζή να βάψω μέσα έξω όλο το σπίτι... Σοκ σκατα θα γίνει το σπίτι κ μετά θα χρειάζεται μια γενική όλα τα λεφτά.... Εννοείται θα φέρω γυναίκα να με βοηθήσει.! 

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, tsilona είπε:

Αρκάδι υγρό πράσινο σαπούνι. Πήρα 10,τα ειχε μισή τιμή μασουτης ως την Τετάρτη 

Το αρκαδι που το μυρισα δεν μυριζει κ φοβερα... Ή κάνω λαθος κ πανω στα ρουχα αφήνει ωραια μυρωδια; Τυχερη εισαι γιατι στο αβ κανει 9 ευρω. Υπάρχει κ ενα με σαπουνι κ εχει πιο ανοιχτοχρωμο καπάκι . Εσυ παιρνεις το απλο; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Το αρκαδι που το μυρισα δεν μυριζει κ φοβερα... Ή κάνω λαθος κ πανω στα ρουχα αφήνει ωραια μυρωδια; Τυχερη εισαι γιατι στο αβ κανει 9 ευρω. Υπάρχει κ ενα με σαπουνι κ εχει πιο ανοιχτοχρωμο καπάκι . Εσυ παιρνεις το απλο; 

Το Αρκάδι κ εγώ γιαυτό δεν το παίρνω δεν μυρίζει ωραία... Σε ρούχο πάνω βέβαια δεν το μυρισα για να ξέρω.. 

Το πλανετ το έχω μυρίσει σε ρούχα κ κάτι λέει! Αλλά μωρέ το προδερμ μυρίζει αυτή την τέλεια μωρουδιλα ααα ❤️

• Μου αρέσει 3

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα...

Συγνώμη αν σας αγχώνω, αλλά δεν είμαι καλά από την Δευτέρα. Θέλω να ρωτήσω αν καμιά άλλη κοπέλα έχει συσπάσεις ανά 5 ή 10 λεπτά και που να κρατάει όλο αυτό 1 ώρα περίπου. Μαζί με πόνους (όχι έντονους) περιόδου.

Μου είπε ο γιατρός αν το ξαναπάθω να πάω ότι ώρα και να είναι στο νοσοκομείο και να κάνω nst (καρδιοτοκογράφημα).

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλησπέρα...

Συγνώμη αν σας αγχώνω, αλλά δεν είμαι καλά από την Δευτέρα. Θέλω να ρωτήσω αν καμιά άλλη κοπέλα έχει συσπάσεις ανά 5 ή 10 λεπτά και που να κρατάει όλο αυτό 1 ώρα περίπου. Μαζί με πόνους (όχι έντονους) περιόδου.

Μου είπε ο γιατρός αν το ξαναπάθω να πάω ότι ώρα και να είναι στο νοσοκομείο και να κάνω nst (καρδιοτοκογράφημα).

Νικολέτα να πας για νστ ναι. Δεν το χω εγώ όχι. 

Αλλα αν δεν είναι συνεχόμενα, θεωρητικα είναι προπαρασκευαστικες. Του τοκετού θα τις καταλάβεις! Είναι αααλλο πράγμα 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Νικολέτα να πας για νστ ναι. Δεν το χω εγώ όχι. 

Αλλα αν δεν είναι συνεχόμενα, θεωρητικα είναι προπαρασκευαστικες. Του τοκετού θα τις καταλάβεις! Είναι αααλλο πράγμα 

Πιο παλιά έκανα συσπάσεις αλλά όχι τόσο κοντά ή μία με την άλλη. Και λέω για να έχω και πόνους περιόδου και πόνο στη μέση μήπως σημαίνει ότι θα γεννήσω. 

Θα πάω για nst, αλλά μου είπε ο γυναικολόγος αν ξαναπάθω πάλι συνεχόμενες να πάω ώστε να μπορέσει να τις καταγράψει.

Διαφημίσεις

Πιο παλιά έκανα συσπάσεις αλλά όχι τόσο κοντά ή μία με την άλλη. Και λέω για να έχω και πόνους περιόδου και πόνο στη μέση μήπως σημαίνει ότι θα γεννήσω. 

Θα πάω για nst, αλλά μου είπε ο γυναικολόγος αν ξαναπάθω πάλι συνεχόμενες να πάω ώστε να μπορέσει να τις καταγράψει.

Ζουζούνα ελπίζω να μην είναι κάτι κράτα μας ενημερες❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

Σ' ευχαριστώ! Ελπίζω κι εγώ να μην είναι κάτι, γιατί είμαι μόνο 29+5...

Αγάπη πόνους περιόδου και μέσης έχω κι εγώ ανά διαστήματα, αλλά αυτό που λες όχι. Καλύτερα πήγαινε για nst για να ηρεμήσει κι εσύ και να δεις τι παίζει! Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να είναι απλά προπαρασκευαστικές!!

EGLbp2.png

Ειχα παει γιατρο το απογευμα...ολα τελεια!! 1.300 ο μπεμπης και ατιθασος...με τιποτα να κατσει να βγαλουμε μια φωτο!!Κουνιοταν συνεχεια κι ετρωγε το χερι του...χαχαχα καμια διαθεση για ποζα αυτην τη φορα!!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αγάπη πόνους περιόδου και μέσης έχω κι εγώ ανά διαστήματα, αλλά αυτό που λες όχι. Καλύτερα πήγαινε για nst για να ηρεμήσει κι εσύ και να δεις τι παίζει! Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να είναι απλά προπαρασκευαστικές!!

Σήμερα δεν έκανα ανά 5 ή 10 λεπτά συσπάσεις, αλλά κάθε φορά που σηκώνομαι για να πάω τουαλέτα (και σηκώθηκα πολλές φορές) κάνω σύσπαση. Τώρα το σκέφτομαι γιατί αφού δεν κάνω πολύ κοντινές συσπάσεις σήμερα, μήπως δεν δείξει τίποτα το nst.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...