Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Όχι κορίτσι, όπως βολεύει εσένα για να μη ζοριστεις! Αν σου φαίνεται καλύτερα, δώστα λίγα λίγα, έτσι κι αλλιώς δεν τα γλιτώνεις, θα τα δώσεις, χαχαχα

Και βαλιτσες;;; Μας έβαλε τα γυαλιά το Ελπιδακι!!! Μπράβο κορίτσι μου, άντε με το καλό να γεμίσει το δωμάτιο!

Τα ρουχαλάκια τα έχω πλυμένα και σιδερωμένα και σιγά σιγά λέω να αρχίσω κι εγώ τη βαλίτσα, δεν ξέρω νιώθω μια ασφάλεια παραπάνω να την έχω έτοιμη από τώρα.. Έχω ψωνίσει τα πάντα και για μένα το μόνο που άφησα είναι τα σουτιέν θηλασμού, θα τα πάρω αργότερα γιατί ακόμα θα αλλάξει το στήθος απ'ότι μου λένε όλοι..

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καλημέρα κόρες... Είμαι η μόνη που μου φαίνεται ότι κόλλησε ο μήνας πάλι; Μα ακόμη στην 32η(βασικά μόλις την έκλεισα).... Τς τς.... Και βλέπω και φουλ εφιάλτες....απ' την άλλη δεν έχω ετοιμάσει και τίποτα χαχαχα. Τι κάνετε εσείς; Πώς τα βλέπετε τα πράγματα; κυλάει ο χρόνος στα δικά σας μέρη; Χαχα

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλημέρα κόρες... Είμαι η μόνη που μου φαίνεται ότι κόλλησε ο μήνας πάλι; Μα ακόμη στην 32η(βασικά μόλις την έκλεισα).... Τς τς.... Και βλέπω και φουλ εφιάλτες....απ' την άλλη δεν έχω ετοιμάσει και τίποτα χαχαχα. Τι κάνετε εσείς; Πώς τα βλέπετε τα πράγματα; κυλάει ο χρόνος στα δικά σας μέρη; Χαχα

Αυτό έλεγα στον άντρα μου, ότι ο 8ος θα μας φανεί μεγάλος μήνας μου φαίνεται!!! Αλινα μας βλέπω να γενναμε και να πετάμε πράγματα στη βαλίτσα ταυτόχρονα!!! Λέω να οργανωθω σιγά σιγά όμως, γιατί δεν πάει άλλο χαχαχα. Καλά για μένα τίποτα δεν έχω πάρει για μαιευτήριο. 

Εν τω μεταξύ να σας πω τον πόνο μου, και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έβγαλα αιμορροΐδα ρε κορίτσια και κάθε φορά που θέλω να πάω τουαλέτα υποφέρω, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα και είμαι μέσα στα νεύρα!

Εσείς πως είστε;.Τι κάνετε; Με τον ύπνο τα καταφέρνετε;

6 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Τα ρουχαλάκια τα έχω πλυμένα και σιδερωμένα και σιγά σιγά λέω να αρχίσω κι εγώ τη βαλίτσα, δεν ξέρω νιώθω μια ασφάλεια παραπάνω να την έχω έτοιμη από τώρα.. Έχω ψωνίσει τα πάντα και για μένα το μόνο που άφησα είναι τα σουτιέν θηλασμού, θα τα πάρω αργότερα γιατί ακόμα θα αλλάξει το στήθος απ'ότι μου λένε όλοι..

Μπράβο Γιώτα, οργανωμένη κι εσύ! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

EGLbp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλημερούδια!! Από εφιάλτες άσε, άλλο τίποτα.. Εγώ να σου πω την αλήθεια επειδή είμαι ακόμα στον 7ο, μου φαίνεται ότι περνάει για πλάκα ο καιρός.. Στις 18 του μήνα μπαίνω στον 8ο εεε κάπου εκεί θα κολλήσει το σύστημα (ό,τι είχε γίνει και στον 6ο) :P

Ξεκίνααααα να ετοιμάζεις ρε συ, είσαι και απ'τις πρώτες που γεννάνε! Καλύτερα να τα έχεις έτοιμα σε μια άκρη.. 

Κορίτσια χθες πλακώθηκα στις δουλειές και σήμερα δεν μπορώ να κουνηθώ απ'τη μέση.. με ξέχεσε ο άντρας μου, μόνο ένα φαγάκι θα κάνω σήμερα και την υπόλοιπη μέρα ξάπλααααα επί του καναπέος χαχαχ

Just now, gogouli_ είπε:

Αυτό έλεγα στον άντρα μου, ότι ο 8ος θα μας φανεί μεγάλος μήνας μου φαίνεται!!! Αλινα μας βλέπω να γενναμε και να πετάμε πράγματα στη βαλίτσα ταυτόχρονα!!! Λέω να οργανωθω σιγά σιγά όμως, γιατί δεν πάει άλλο χαχαχα. Καλά για μένα τίποτα δεν έχω πάρει για μαιευτήριο. 

Εν τω μεταξύ να σας πω τον πόνο μου, και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έβγαλα αιμορροΐδα ρε κορίτσια και κάθε φορά που θέλω να πάω τουαλέτα υποφέρω, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα και είμαι μέσα στα νεύρα!

Οοο ρε φίλη δεν έχω βγάλει ποτέ και δεν ξέρω τον πόνο αλλά έχω ακούσει ότι εμφανίζονται συχνά στην εγκυμοσύνη.. Μίλα με το γιατρό μήπως σου δώσει κάποια κρέμα, κάτι να σε ανακουφίσει...

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Ερώτηση, σκέφτομαι να δίνω λίγα Λίγα Τ μισα λεφτά στο γιατρό μέχρι τη γέννα κ τα άλλα μισά ντούκου μετά τη γέννα. Μαλάκεια λέτε; 

Εννοείται πως δεν είναι μαλακια!!! Αν συμφωνεί και ο γι; τρος που αυτό του έλειπε να πει όχι προφανώς όπως σε βολεύει θα το κάνεις. Εγώ πάντως ενώ έχω την άνεση να πάω στην κλινική προτιμώ το νοσοκομειο

n0O1p2.png

8 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Καλά μη νομίζεις, κι εμένα τώρα με έπιασε ο πανικός ότι θα έρθει το μωρό και δεν έχω κάνει τίποτα, χαχαχα! Και να φανταστείς είμαι και οργανωτικός τύπος, που να μην ήμουν! Βρε κουτό, καλύτερα να σε κοιτούν έκπληκτοι, μοντέλο μανούλα θα είσαι! Πήρες τουλάχιστον παπούτσια; χαχαχα Δεν πειράζει κορίτσι μου, και για 15 Σεπτεμβρίου θα προλάβεις, ξεκίνα τώρα με τα ψιλοπράγματα του μωρού και ούτε θα καταλάβεις πως θα περάσει ο μήνας! Επίσης σε σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες που πήρα τα αποτελέσματα απο κάτι εξετάσεις, αιματοκρίτης 29!!! Είδα ότι εσύ τον ανέβασες, μπραβο ρε κορίτσι, πες μας κανα κόλπο, γιατί μου φαίνεται θα τα ακούσω για τα καλα στο επόμενο ραντεβού!

πω πω, φτασαμε να ετοιμάζουμε και δωμάτια βρε κορίτσια, απίστευτο μου φαίνεται! Ρουχαλάκια πότε λέτε να πλύνετε; Έχετε ξεκινήσει;

Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο πιο οργανωτικος ανθρωπος...οποτε ηταν αναμενομενο να τα κανω ολα τελευταια στιγμη...χαχαχα!!! Δικιο εχεις για την κοιλιτσα, απλα ειναι το σπαστικο που ολοι ασχολουνται με το μεγεθος της...εχεις μεγαλη "πω πω τι κοιλια ειναι αυτη!", εχεις μικρη "μα καλα που το εχεις?!"...τσουρεκια γενικοτερα!!!:blink:

Α, ρε κοριτσακι...εσενα επεσε κι αλλο ο ατιμος!!Εμενα ευτυχως  πηγε απο 30 στο 32 χωρις να αλλαξω σιδηρο. Θα σου πω...εγω προσεχω πολυ τη διατροφη μου ως προς τις βιταμινες και το σιδηρο. Επειδη εχω ιστορικο με βαρβατες αναιμιες απο παιδι απ' οταν ξεκινησα την εξωσωματικη ειχα δωσει εμφαση στη σωστη διατροφη...καθε πρωι πινω απαραιτητως 1 μεγαλο ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι (ακομα και το 1ο τριμηνο με τις αναγουλες καταπιεζομουν!) και τρωω δημητριακα ολικης αλεσης, οπωσδηποτε μες στην εβδομαδα 3 φορες μοσχαρισιο κρεας και γενικα εκτος απο καποιες στιγμες ατασθαλιας, εχω στο μυαλο μου οτι ο,τι τρωω πρεπει να μου προσφερει κατι αλλιως δεν εχει νοημα... Βεβαια, αν ειναι να πεσει, θα πεσει γιατι ολα αυτα τα εκανα απο την αρχη και παλι εφτασα στο 30. Ο γιατρος μου ειχε πει οτι αν δεν ανεβαινε, θα μου εδινε πιο ισχυρο σιδηρο και χωριστα filicine, οποτε ισως πρεπει να πας σ' αυτην την εναλλακτικη...θα δεις τι θα σου πει κι ο γιατρος σου!!

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Καλημέρα Απτις πισίνες!!!!εγώ είμαι 33 εβδ κ δεν έχω καν βαλίτσα, όχι να ετοιμάσω κιόλας. Ααχαχαχχαχα 

Για αιμορροΐδες, το προκτοσυναλαρ επιτρέπεται νομίζω,το παίρνε η νύφη μου 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

@elpida20 & @Giwtouli1990 ευγε κοριτσια μου!!!Ειστε πολυ μπροστα!!Εγω παλι με το @gogouli_ και τη @Mamacita Alina θα τρεχω να μαζεψω εκεινη την ωρα...ή θα τους τρεχω ολους απο το μαιευτηριο να μου φερνουν πραγματα!!Οχι, ενταξει...τοσο καιρο με τη δουλεια δεν ειχα πολυ χρονο αλλα ηδη απο τη Δευτερα που σταματησα εχω ψωνισει αρκετα πραγματακια του μπεμπη...οποτε νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο!!

@gogouli_ ειναι πολυ συχνο αυτο με τις αιμορροιδες στην εγκυμοσυνη!!Ξερω οτι το καλυτερο για να τις καταπολεμησεις ειναι το τακτικο πλυσιμο και το πολυ παγωμενο νερο...ακομα και παγακι αν αντεχεις να βαλεις πανω για μερικα δευτερολεπτα!!Βεβαια, δεν ξερω αν το να παγωσεις την περιοχη ενδεικνυται στην εγκυμοσυνη, οποτε ρωτα οπωσδηποτε πρωτα το γιατρο σου!!

Γενικα, εμενα κατα την εγκυμοσυνη μου συμβαινουν διαφορα κουλα...πεφτουν ελιες που ειχα χρονια ενω αλλες ειτε μεγαλωνουν ειτε φυτρωνουν τωρα απο το πουθενα (ειδικα 1 μου βγηκε σε περιεργο σημειο if you know what I mean και την εδειξα στο γιατρο γιατι εγω δεν μπορουσα να την δω και φοβηθηκα μηπως ειναι τιποτα ανησυχητικο!). Επισης, εχουν τρελαθει οι τριχες μου!!Απο τα μαλλια δεν πεφτουν πλεον (ηταν που ηταν αφρο...πλεον ειναι ανεξελεγκτα!), στα ποδια μεγαλωνουν με ρυθμους χελωνας ενω πριν ξυριζομουν καθε μερα, και ολα αυτα την ιδια στιγμη που η κοιλια μου εχει γινει τριχωτη!!!ΠΑΡΑΝΟΙΑ δηλαδη!!!:shock:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Έχω το ίδιο προβλημα και με την τουαλέτα :/ ασταααα κι εγώ λέω όλο να πάρω και όλο δε παίρνω.... Θα πάω με ένα βρακί στο μαιευτήριο στο τέλος χαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, katerinaki 86 είπε:

Γενικα, εμενα κατα την εγκυμοσυνη μου συμβαινουν διαφορα κουλα...πεφτουν ελιες που ειχα χρονια ενω αλλες ειτε μεγαλωνουν ειτε φυτρωνουν τωρα απο το πουθενα (ειδικα 1 μου βγηκε σε περιεργο σημειο if you know what I mean και την εδειξα στο γιατρο γιατι εγω δεν μπορουσα να την δω και φοβηθηκα μηπως ειναι τιποτα ανησυχητικο!). Επισης, εχουν τρελαθει οι τριχες μου!!Απο τα μαλλια δεν πεφτουν πλεον (ηταν που ηταν αφρο...πλεον ειναι ανεξελεγκτα!), στα ποδια μεγαλωνουν με ρυθμους χελωνας ενω πριν ξυριζομουν καθε μερα, και ολα αυτα την ιδια στιγμη που η κοιλια μου εχει γινει τριχωτη!!!ΠΑΡΑΝΟΙΑ δηλαδη!!!:shock:

Καλα μιλαμε εχω μεινει αφωνη.... Ακριβώς μα ακριβως ολα αυτα που αναφέρεις τα εχω κ εγω... Δλδ μιλαμε σοκ.... Ξερενονται κ πεφτουν καποιες ελιες, πιο εντονα μια χαμηλα στην κοιλια, εχω βγαλει αρκετες καινουργιες, αυτες που ειχα εχουν μεγαλωσει, τα μαλλια πλεον δεν πεφτουν που στην αρχη νόμιζα οτι θα μεινω κουρουπα, στα ποδια αραια κ η κοιλια αρκουδα.... Χαχαχα χαχαχα, φοβερο.... Μα ακριβώς τα ιδια.... 

Πράγματα δεν εχω ψωνισει ακομα εκτός απο καροτσι κ κουνια... Ουτε για τον μπεμπουλη, ουτε για μενα ουτε βαλιτσες τπτ. Μεχρι τελος της επομενης εβδομαδας θα τα εχω παρει πιστευω... Θα παω κ τζαμπο να δω αν υπάρχει κατι της προμοπης να παρω... Η κοιλια ειναι τουρλα... Αυτα τα λιγα.... 

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Γεια σας κι από μένα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Σήμερα μπήκα στην 35 εβδομάδα. Εχθές έκανα υπερηχογράφημα και υπολόγισαν το βάρος της μικρής σε 2.130. Το βάρος από μόνο του ξέρω ότι δεν είναι προβληματικό, ωστοσο βάσει των μετρήσεών της μέχρι τωρα περιμέναμε ότι θα είναι λίγο πάνω από 2.300 (4 εβδομάδες πριν ήταν 1.509). Αυτή η πτώση της καμπύλης τους ανησύχησε κ μου είπαν ότι θα κάνω ντοπλερ 2 φορές την εβδομάδα για τις επόμενες 15 μέρες, παρότι εχθές είδαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία. Έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρίαβ ή γνώση πάνω στο θέμα;

Να σας πω επίσης πως η μόνη μέτρηση που έπεσε ήταν της κοιλίτσας, κεφάλι και μηριαίο οστό ήταν όπως έπρεπε. Λέτε να σχετίζεται με τη μείωση του αμνιακού υγρού μου; Γιατί ήταν σταθερά στα ανώτατα φυσιολογικά και τώρα έχει πέσει αρκετά κοντά στον μέσο όρο.

Το ζήτημα είναι ότι βρίσκομαι στην Αγγλία και εδώ δεν έχουμε προσωπικό γιατρό για να απευθυνθώ!

Σας ευχαριστώ!

Just now, Georgia 88 είπε:

Γεια σας κι από μένα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Σήμερα μπήκα στην 35 εβδομάδα. Εχθές έκανα υπερηχογράφημα και υπολόγισαν το βάρος της μικρής σε 2.130. Το βάρος από μόνο του ξέρω ότι δεν είναι προβληματικό, ωστοσο βάσει των μετρήσεών της μέχρι τωρα περιμέναμε ότι θα είναι λίγο πάνω από 2.300 (4 εβδομάδες πριν ήταν 1.509). Αυτή η πτώση της καμπύλης τους ανησύχησε κ μου είπαν ότι θα κάνω ντοπλερ 2 φορές την εβδομάδα για τις επόμενες 15 μέρες, παρότι εχθές είδαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία. Έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρίαβ ή γνώση πάνω στο θέμα;

Να σας πω επίσης πως η μόνη μέτρηση που έπεσε ήταν της κοιλίτσας, κεφάλι και μηριαίο οστό ήταν όπως έπρεπε. Λέτε να σχετίζεται με τη μείωση του αμνιακού υγρού μου; Γιατί ήταν σταθερά στα ανώτατα φυσιολογικά και τώρα έχει πέσει αρκετά κοντά στον μέσο όρο.

Το ζήτημα είναι ότι βρίσκομαι στην Αγγλία και εδώ δεν έχουμε προσωπικό γιατρό για να απευθυνθώ!

Σας ευχαριστώ!

Απ όσο ξέρω και από την γιατρό μου και από χθες που έκανα ντοπλερ το βάρος ποτέ δεν αθξανεται με σταθερό ρυθμό.. Μέσα σε 10 μέρες είχε βάλει η μικρή μου 600 γραμμ και τώρα σε 15 έβαλε 300.αυτο δεν ανυσηχησε την γιατρό μου... Τώρα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά κάτι.. Ειμαι σιγουρη όλα θα πάνε καλά. Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης κορίτσι μου

n0O1p2.png

Just now, elpida20 said:

Απ όσο ξέρω και από την γιατρό μου και από χθες που έκανα ντοπλερ το βάρος ποτέ δεν αθξανεται με σταθερό ρυθμό.. Μέσα σε 10 μέρες είχε βάλει η μικρή μου 600 γραμμ και τώρα σε 15 έβαλε 300.αυτο δεν ανυσηχησε την γιατρό μου... Τώρα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά κάτι.. Ειμαι σιγουρη όλα θα πάνε καλά. Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης κορίτσι μου

Κι εγώ έτσι υπέθετα, αλλά η προοπτική της συνεχούς παρακολούθησης με αγχωσε λίγο... Σ' ευχαριστώ πολύ! Με το καλό τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...