Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Farmakotriftena  μ δεν ξερω τίποτες από όλα αυτά που λες .....το μόνο που ξέρω κ το ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επειδη σας παρακολουθώ ολες σας εδώ μέσα ειναι οτι η μπουμπού σ θ ειναι μια χαρα....

Ευχαριστώ Ραφαέλα μου γλυκειά!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 ώρα πρίν, Mamacita Alina είπε:

Εσύ που είσαι και τσαουσα και τσακπινα πες μου μαρή τι έγινε γιατί δε καταλαβαίνω μια. Με τη Γιώτα μίλησα πμ εκκρεμεί απάντηση χαχαχα. Τι επεισόδια χάνω η άτιμη συνεχώς;

Με λένε και τσαουσιδου στο επίθετο είμαι και τσαούσα αχαχαχα. Είδα το σχόλιο της γιωτιτσας και στεναχωρηθηκα. Δεν ξέρω τι την έκανε να μην θέλει να ξανά μπει γιατί δεν σας διαβάζω συνέχεια 

Επίσης με το ντοπλερ όλα καλά δόξα τον Θεό έχουμε κάτι μαγουλάκια για φάγωμα. 1.910 γραμμ παρακαλώ!!! Πήραμε θέση με το κεφάλι κάτω και αναμένουμε 

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Με λένε και τσαουσιδου στο επίθετο είμαι και τσαούσα αχαχαχα. Είδα το σχόλιο της γιωτιτσας και στεναχωρηθηκα. Δεν ξέρω τι την έκανε να μην θέλει να ξανά μπει γιατί δεν σας διαβάζω συνέχεια 

Επίσης με το ντοπλερ όλα καλά δόξα τον Θεό έχουμε κάτι μαγουλάκια για φάγωμα. 1.910 γραμμ παρακαλώ!!! Πήραμε θέση με το κεφάλι κάτω και αναμένουμε 

Πέθανα με το επίθετο ρε τσαουσιδου να πούμε με κόλλησες στο τοιχο χαχαχα .

Πω πω καλέ όλο το φαι του το τρώει το έμβρυο χαχαχαχ φτου φτου... 

Ξέρω εγώ μου είπε αλλά όπως της είπα και της ίδιας δεν είναι λόγος αποχώρησης. Θέλω να πιστεύω πως θα ηρεμήσει και θα επιστρέψει γιατί πραγματικά την έπιασε αναλαμπή τη θεαρα και αποφάσισε να φύγει δεν είναι σημερινό συμβάν... με ένα εν κουλι θα στρώσει. Δεν το τρώει που δε το τρώει έχουμε καιρό να τα αναφέρουμε κιόλας και φρικαρε (Γιώτα σε βλέπω που γελάς κι ας μη γράφεις μπουχαχχα)

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πέθανα με το επίθετο ρε τσαουσιδου να πούμε με κόλλησες στο τοιχο χαχαχα .

Πω πω καλέ όλο το φαι του το τρώει το έμβρυο χαχαχαχ φτου φτου... 

Ξέρω εγώ μου είπε αλλά όπως της είπα και της ίδιας δεν είναι λόγος αποχώρησης. Θέλω να πιστεύω πως θα ηρεμήσει και θα επιστρέψει γιατί πραγματικά την έπιασε αναλαμπή τη θεαρα και αποφάσισε να φύγει δεν είναι σημερινό συμβάν... με ένα εν κουλι θα στρώσει. Δεν το τρώει που δε το τρώει έχουμε καιρό να τα αναφέρουμε κιόλας και φρικαρε (Γιώτα σε βλέπω που γελάς κι ας μη γράφεις μπουχαχχα

Έχω το όνομα έχω και την χάρη εγώ καλέ όλα δρομολογημενα ήταν αχαχαχα. Φαλαινιτσες ενωθείτε ξανά όπως τις πρώτες βδομάδες που κατουριομασταν από τα γέλια εδώ μέσα και όχι μόνο επειδή είμαστε γκαστρουλες. Α ρε βγήκε ο κουλης προθυπουργος και χάλασε και η σελίδα μας αχαχχαχα όσο για την γιωταρα είμαι σίγουρη πως θα επιστρέψει σύντομαααα. ΥΓ. Θέλω εν κουλι

• Χαχα 4

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Έχω το όνομα έχω και την χάρη εγώ καλέ όλα δρομολογημενα ήταν αχαχαχα. Φαλαινιτσες ενωθείτε ξανά όπως τις πρώτες βδομάδες που κατουριομασταν από τα γέλια εδώ μέσα και όχι μόνο επειδή είμαστε γκαστρουλες. Α ρε βγήκε ο κουλης προθυπουργος και χάλασε και η σελίδα μας αχαχχαχα όσο για την γιωταρα είμαι σίγουρη πως θα επιστρέψει σύντομαααα. ΥΓ. Θέλω εν κουλι

Γειά σου τσαουσιδου τεμερον πουλοπομ. Μπράβο στο κορίτσι σου!! 

Στο κόψε ο άντρας το κουλι; εσύ ήσουν ενεργή στο άθλημα θυμαμαι

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elpida20 είπε:

Μπραβο κοριτσαρα μου... Καλη συνεχεια με τη μπεμπουλα σου!!!! :wub:

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Γειά σου τσαουσιδου τεμερον πουλοπομ. Μπράβο στο κορίτσι σου!! 

Στο κόψε ο άντρας το κουλι; εσύ ήσουν ενεργή στο άθλημα θυμαμαι

Αχ ήμουν ενεργή σαν μια χαρούμενη κουνέλα που τρέχει στο δάσος ξεγνιαστει και τότε... Ήρθε η β επιπέδου που είδε την κόρη σε 3d ο πατέρας και δεν μπορεί λέει νιώθει ότι κάνει κακό στην κορούλα του.. Κλάψτε μαζί μου αδέρφια μου... Να μπορώ να κάνω σεξ... Να με αφήνει και η για τρέσα μου και ο άντρας να φοβάται ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ

• Χαχα 6

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Αχ ήμουν ενεργή σαν μια χαρούμενη κουνέλα που τρέχει στο δάσος ξεγνιαστει και τότε... Ήρθε η β επιπέδου που είδε την κόρη σε 3d ο πατέρας και δεν μπορεί λέει νιώθει ότι κάνει κακό στην κορούλα του.. Κλάψτε μαζί μου αδέρφια μου... Να μπορώ να κάνω σεξ... Να με αφήνει και η για τρέσα μου και ο άντρας να φοβάται ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ

Ελπίδα κλαίω να ξέρεις!!! Δεν παίζεσαι!!! Μπράβο για τη μπεμπουλα, έχει πάρει τα πάνω της!!!

Εμείς γυρίσαμε από διακοπές, διάβαζα όμως κάθε μέρα τα νέα σας! Ανανεωθηκαμε λιγάκι και μπαίνουμε φουλ σε ετοιμασίες για τον ερχομό της πριγκίπισσας!! Επίσης σε ένα μήνα έβαλα 3 κιλά, το έτρωγα το φαγητό μου,χαχαχα! Η κοιλίτσα τούμπανο! Τώρα έχω νοσοκομείο στις 12 του μήνα και τον ιδιώτη στις 21, οπότε θα τη δούμε τη μπεμπουλα! Από βδομάδα θα έρθουν και τα έπιπλα να φτιάξουμε το δωμάτιο. Αυτά τα νέα μας κορίτσια μου! Εσείς πως πάτε; Φουσκωνετε; 

• Μου αρέσει 4

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Ελπίδα κλαίω να ξέρεις!!! Δεν παίζεσαι!!! Μπράβο για τη μπεμπουλα, έχει πάρει τα πάνω της!!!

Εμείς γυρίσαμε από διακοπές, διάβαζα όμως κάθε μέρα τα νέα σας! Ανανεωθηκαμε λιγάκι και μπαίνουμε φουλ σε ετοιμασίες για τον ερχομό της πριγκίπισσας!! Επίσης σε ένα μήνα έβαλα 3 κιλά, το έτρωγα το φαγητό μου,χαχαχα! Η κοιλίτσα τούμπανο! Τώρα έχω νοσοκομείο στις 12 του μήνα και τον ιδιώτη στις 21, οπότε θα τη δούμε τη μπεμπουλα! Από βδομάδα θα έρθουν και τα έπιπλα να φτιάξουμε το δωμάτιο. Αυτά τα νέα μας κορίτσια μου! Εσείς πως πάτε; Φουσκωνετε; 

Μια χαρα σε βρισκω Γωγουλι!!Διακοπες χωρις εξτρα κιλα δε γινονται...ποσο μαλλον τωρα, οποτε καλα εκανες και το ευχαριστηθηκες!!!Φουσκωσες ε?!!Εγω παλι εχω βαρεθει να με κοιτουν σαν εξωγηινη οταν λεω οτι ειμαι στον 7ο...εχω μικρη κοιλια η αληθεια ειναι αλλα ενταξει...τους βρισκω καπως υπερβολικους!!Σημερα να φανταστεις ειχα παει να παρω παπουτσια και την ωρα που τα δοκιμαζα και προσπαθουσα να τα κουμπωσω λεω στην κοπελα "κατσε γιατι με την κοιλια δεν ειναι κι ευκολο" και εκπληκτη μου ζητησε συγγνωμη που δεν το καταλαβε για να με βοηθησει...

Με το καλο κοριτσι μου να φτιαξετε το δωματιο της μπεμπας!!!Εμας μετα τις 15 Σεπτεμβρη μας ειπαν οτι θα ερθουν τα πραγματα λογω 15Αυγουστου και μας βλεπω να τρεχουμε τελευταια στιγμη!!Τουλαχιστον, ξεκινησαμε απο χθες τα ψωνια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχαμε παρει ουτε 1 σελτεδακι!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Αχ εγώ κατέβηκα κάτω παραλία για περπάτημα κ με χτύπησε δροσερός αέρας. Η μικρή πάλι παραπονιοταν όλο πάμε κ πουθενά δε φτάνουμε. Τι να κάνουμε; αχαχαχχα για τις ανάγκες! 

Ελπίδα κλαίω μανάρι, να ξες, κλαίω από γέλιο για σένα, κλαίω με μαύρο δάκρυ γτ θέλω κ γω ξαραχνιαστηρι. Να πάρω 2, ένα κ για σένα;; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, katerinaki 86 είπε:

Μια χαρα σε βρισκω Γωγουλι!!Διακοπες χωρις εξτρα κιλα δε γινονται...ποσο μαλλον τωρα, οποτε καλα εκανες και το ευχαριστηθηκες!!!Φουσκωσες ε?!!Εγω παλι εχω βαρεθει να με κοιτουν σαν εξωγηινη οταν λεω οτι ειμαι στον 7ο...εχω μικρη κοιλια η αληθεια ειναι αλλα ενταξει...τους βρισκω καπως υπερβολικους!!Σημερα να φανταστεις ειχα παει να παρω παπουτσια και την ωρα που τα δοκιμαζα και προσπαθουσα να τα κουμπωσω λεω στην κοπελα "κατσε γιατι με την κοιλια δεν ειναι κι ευκολο" και εκπληκτη μου ζητησε συγγνωμη που δεν το καταλαβε για να με βοηθησει...

Με το καλο κοριτσι μου να φτιαξετε το δωματιο της μπεμπας!!!Εμας μετα τις 15 Σεπτεμβρη μας ειπαν οτι θα ερθουν τα πραγματα λογω 15Αυγουστου και μας βλεπω να τρεχουμε τελευταια στιγμη!!Τουλαχιστον, ξεκινησαμε απο χθες τα ψωνια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχαμε παρει ουτε 1 σελτεδακι!

Καλά μη νομίζεις, κι εμένα τώρα με έπιασε ο πανικός ότι θα έρθει το μωρό και δεν έχω κάνει τίποτα, χαχαχα! Και να φανταστείς είμαι και οργανωτικός τύπος, που να μην ήμουν! Βρε κουτό, καλύτερα να σε κοιτούν έκπληκτοι, μοντέλο μανούλα θα είσαι! Πήρες τουλάχιστον παπούτσια; χαχαχα Δεν πειράζει κορίτσι μου, και για 15 Σεπτεμβρίου θα προλάβεις, ξεκίνα τώρα με τα ψιλοπράγματα του μωρού και ούτε θα καταλάβεις πως θα περάσει ο μήνας! Επίσης σε σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες που πήρα τα αποτελέσματα απο κάτι εξετάσεις, αιματοκρίτης 29!!! Είδα ότι εσύ τον ανέβασες, μπραβο ρε κορίτσι, πες μας κανα κόλπο, γιατί μου φαίνεται θα τα ακούσω για τα καλα στο επόμενο ραντεβού!

πω πω, φτασαμε να ετοιμάζουμε και δωμάτια βρε κορίτσια, απίστευτο μου φαίνεται! Ρουχαλάκια πότε λέτε να πλύνετε; Έχετε ξεκινήσει;

Just now, tsilona είπε:

Αχ εγώ κατέβηκα κάτω παραλία για περπάτημα κ με χτύπησε δροσερός αέρας. Η μικρή πάλι παραπονιοταν όλο πάμε κ πουθενά δε φτάνουμε. Τι να κάνουμε; αχαχαχχα για τις ανάγκες! 

Ελπίδα κλαίω μανάρι, να ξες, κλαίω από γέλιο για σένα, κλαίω με μαύρο δάκρυ γτ θέλω κ γω ξαραχνιαστηρι. Να πάρω 2, ένα κ για σένα;; 

Που βρήκες δροσερό αέρα ρε φίλη να έρθουμεεεε! Σήμερα σκάω!! Έβαλα και τρία πλυντήρια, έχω πεθάνει! 

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Καλά μη νομίζεις, κι εμένα τώρα με έπιασε ο πανικός ότι θα έρθει το μωρό και δεν έχω κάνει τίποτα, χαχαχα! Και να φανταστείς είμαι και οργανωτικός τύπος, που να μην ήμουν! Βρε κουτό, καλύτερα να σε κοιτούν έκπληκτοι, μοντέλο μανούλα θα είσαι! Πήρες τουλάχιστον παπούτσια; χαχαχα Δεν πειράζει κορίτσι μου, και για 15 Σεπτεμβρίου θα προλάβεις, ξεκίνα τώρα με τα ψιλοπράγματα του μωρού και ούτε θα καταλάβεις πως θα περάσει ο μήνας! Επίσης σε σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες που πήρα τα αποτελέσματα απο κάτι εξετάσεις, αιματοκρίτης 29!!! Είδα ότι εσύ τον ανέβασες, μπραβο ρε κορίτσι, πες μας κανα κόλπο, γιατί μου φαίνεται θα τα ακούσω για τα καλα στο επόμενο ραντεβού!

πω πω, φτασαμε να ετοιμάζουμε και δωμάτια βρε κορίτσια, απίστευτο μου φαίνεται! Ρουχαλάκια πότε λέτε να πλύνετε; Έχετε ξεκινήσει;

Που βρήκες δροσερό αέρα ρε φίλη να έρθουμεεεε! Σήμερα σκάω!! Έβαλα και τρία πλυντήρια, έχω πεθάνει! 

Αυτο με τα πλυντήρια όλη μέρα τι πράγμα κ αυτό; επειδή σαν τις πάπιες πλενομαστε να δροσιστουμε πετάμε κ τα ρούχα στ άπλυτα. Οι πετσέτες της θάλασσας μόνο φτάνουν για 1 τη μέρα. 

Που μένεις μανιτσα μου; δεν έχετε θάλασσα κοντά; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 39 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ αντε με το καλό κορίτσι μου. Εγώ έχω γίνει σαν καρπούζι μιλάμε δεν πάει άλλο... Ετοιμάσαμε δωμάτιο βαλίτσες τα πάντα σχεδόν.. Τώρα έχω στην γυναικολόγο μου στις 22 Ραντεβου και μετά κάθε βδομαδα

n0O1p2.png

Just now, tsilona είπε:

Ερώτηση, σκέφτομαι να δίνω λίγα Λίγα Τ μισα λεφτά στο γιατρό μέχρι τη γέννα κ τα άλλα μισά ντούκου μετά τη γέννα. Μαλάκεια λέτε; 

Όχι κορίτσι, όπως βολεύει εσένα για να μη ζοριστεις! Αν σου φαίνεται καλύτερα, δώστα λίγα λίγα, έτσι κι αλλιώς δεν τα γλιτώνεις, θα τα δώσεις, χαχαχα

Just now, elpida20 είπε:

Αχ αντε με το καλό κορίτσι μου. Εγώ έχω γίνει σαν καρπούζι μιλάμε δεν πάει άλλο... Ετοιμάσαμε δωμάτιο βαλίτσες τα πάντα σχεδόν.. Τώρα έχω στην γυναικολόγο μου στις 22 Ραντεβου και μετά κάθε βδομαδα

Και βαλιτσες;;; Μας έβαλε τα γυαλιά το Ελπιδακι!!! Μπράβο κορίτσι μου, άντε με το καλό να γεμίσει το δωμάτιο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...