Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

On 5/8/2019 at 11:25 ΜΜ, Κατερίνα05 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!! 

Είχε καμία πονοκέφαλο και δέκατα πριν μάθει την εγκυμοσύνη 

Εγω ειχα!!περιμενα 15 φλεβαρη περιοδο...και εκεινη την μερα με επιασε τρέμουλο, κρυαδες δεκατα....παω στο νοσοκομειο γιατι ειχε εξαρση η γριπη...μου λένε ισωση εχεις...γιατι ηταν λιγο πανω τα λευκα....αλλα δεν μου εδωσαν αντιβιωση γιατι ειχα κανει το εμβολιο να μην αναστειλουν την δραση του...2 μερες με δεκατα να μην πεφτουν και να κοιμάμαι ολη μερα....και την τριτη μερα πηγα εκανα χωριακη ....και να μαστε τωρα!

• Μου αρέσει 1

fzY0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Afroula05 είπε:

Εγω ειχα!!περιμενα 15 φλεβαρη περιοδο...και εκεινη την μερα με επιασε τρέμουλο, κρυαδες δεκατα....παω στο νοσοκομειο γιατι ειχε εξαρση η γριπη...μου λένε ισωση εχεις...γιατι ηταν λιγο πανω τα λευκα....αλλα δεν μου εδωσαν αντιβιωση γιατι ειχα κανει το εμβολιο να μην αναστειλουν την δραση του...2 μερες με δεκατα να μην πεφτουν και να κοιμάμαι ολη μερα....και την τριτη μερα πηγα εκανα χωριακη ....και να μαστε τωρα!

Πωπω εσυ στο άλλο άκρος!!! Το στήθος είχε μεγαλώσει;;; 

19 ώρες πρίν, Κατερίνα05 είπε:

Γειά σου Νικολέτα.... 

Ευχαριστώ για την πληροφορία... Εμένα παρά έχει μεγαλώσει το στήθος... 

Θα τρελαθείς άμα σκέφτεσαι για συμπτώματα από πριν. Γιατί λίγο πολύ μοιάζουν με τις περιόδου. Εγώ λέω να περιμένεις και άμα έχεις καθυστέρηση κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης ή μία χοριακή.

Εγώ γι' αυτή την εγκυμοσύνη πήγα κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης 6 μέρες πριν την καθυστέρηση και μετά όλο φοβόμουν μην αδιαθετήσω.

• Μου αρέσει 1

@Farmakotriftena και θα κανεις ενα μωρο 3.500 να μου το θυμηθεις...παντως κι εμενα, πριν μια εβδομαδα που πηγα εκτακτως επειδη πονουσα 1.100 μου το ειχε βρει...ε τωρα ποσο να χει παρει??? Εμενα ομως ο γιατρος μου δεν με τρομαζει...εσενα δεν καταλαβαινω γιατι εχει κολλησει τοσο? Ή εσυ κολλας πολυ?? Ο πλακουντας πώς ειναι? Αν τρεφεται σωστα και δεν εχει καμια περιτυλιξη, τι ειναι αυτο που σας αγχωνει? Οι αλλες κοπελες βλεπω ειναι σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη...κι εσυ @tsilona μου την αγχωνεις παραπανω με το νταρντανομωρο σου...

Πω πω!!!

60 days to go!!!!! Σε εναν μηνα μπαινω στον μηνα μου???? Πω πω!!!!

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

@Farmakotriftena και θα κανεις ενα μωρο 3.500 να μου το θυμηθεις...παντως κι εμενα, πριν μια εβδομαδα που πηγα εκτακτως επειδη πονουσα 1.100 μου το ειχε βρει...ε τωρα ποσο να χει παρει??? Εμενα ομως ο γιατρος μου δεν με τρομαζει...εσενα δεν καταλαβαινω γιατι εχει κολλησει τοσο? Ή εσυ κολλας πολυ?? Ο πλακουντας πώς ειναι? Αν τρεφεται σωστα και δεν εχει καμια περιτυλιξη, τι ειναι αυτο που σας αγχωνει? Οι αλλες κοπελες βλεπω ειναι σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη...κι εσυ @tsilona μου την αγχωνεις παραπανω με το νταρντανομωρο σου...

Πω πω!!!

Σόρυ δεν το κάνα επί σκοπού, δεν είχα διαβάσει καν τα άλλα σχόλια, μπήκα απλά κ έγραψα αυτό γτ όπως περιμένω εγώ να δω νέα Απτα κορίτσια όταν έχουν γιατρό, υποθέτω περιμένουν κ οι άλλοι για Μενα.

Εγω το πα ξανά για σικ μωρό. Κ γω είμαι κ 820 κιλά αηδία, πως να βγάλω γατακι μικρό;

Μία χαρά θα είναι το Παιδί αφού δεν υπάρχει θέμα τροφοδότησης.(εσύ τρως κανονικά Φαρμακοτριφτενα μου;) κ όσον αφορά το πρόωρο,θεωρώ πως πλέον εδώ που μαστε όσο κ νωρίς να βγει κάποιο παιδί είμαστε καλά γτ μπήκαμε τελευταίο στάδιο....( κοντεύουμε μωρεεεε).

• Μου αρέσει 6

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Θα τρελαθείς άμα σκέφτεσαι για συμπτώματα από πριν. Γιατί λίγο πολύ μοιάζουν με τις περιόδου. Εγώ λέω να περιμένεις και άμα έχεις καθυστέρηση κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης ή μία χοριακή.

Εγώ γι' αυτή την εγκυμοσύνη πήγα κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης 6 μέρες πριν την καθυστέρηση και μετά όλο φοβόμουν μην αδιαθετήσω.

Τι είχε βγει το τεστ; 

Κοριτσακια μπήκα σήμερα να ενημέρωσω οτι δεν θα ξανάγραψω κάποια στιγμη θα ξαναμπω μονο και μόνο για να γράψω οτι όλα πηγανε καλα  και αυτό γιατί πολλά κορίτσια θα με έχουν έννοια ο λογος είναι προσωπικός Εχω κουραστεί απο πολλά εδώ μέσα και δεν μπορω να κάθομαι να συγχηζομαι παλι θα μπαίνω να βλέπω νέα σας θα απαντάω σε προσωπικά μυνήματα όταν με χρειαστεί κάποια κοπελα αλλά δεν θα ξανασχολιασω εύχομαι ο Θεός και η Παναγια να μας έχουν παντα καλά και να έρθουν στον κοσμο τα μωρακιας μας υγιή αυτά απο μένα να προσέχετε ...

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Πω πω!!!

Γιατί έχει πέσει στην 4η εκατοστιαια θέση που είναι κάτω του φυσιολογικού ορίου. Γι'αυτό. Άσε που μου την χαρακτήρισε τελικά IUGR. Anyway βλέποντας και κάνοντας. Ελπίζω να φτάσω τις 35 βδομάδες. Μέσα μου είμαι -συντηρητικά- αισιόδοξη εγώ. Καμία σχέση το άγχος που είχα πριν ένα μήνα με τώρα αλλά και πάλι , γιατί να μην κολλάω και να το σκεφτομαι;; θα έπρεπε να ήμουν τελείως αναίσθητη για να μην αγχώνομαι όταν βλέπω την ανάπτυξη του μωρού τέρμα πάτο. Στα κόκκινα και στα μη φυσιολογικά ορια!!! Είναι κάτω από την κόκκινη γραμμή. 

Καλημέρα!

1 ώρα πρίν, tsilona είπε:

Σόρυ δεν το κάνα επί σκοπού, δεν είχα διαβάσει καν τα άλλα σχόλια, μπήκα απλά κ έγραψα αυτό γτ όπως περιμένω εγώ να δω νέα Απτα κορίτσια όταν έχουν γιατρό, υποθέτω περιμένουν κ οι άλλοι για Μενα.

Εγω το πα ξανά για σικ μωρό. Κ γω είμαι κ 820 κιλά αηδία, πως να βγάλω γατακι μικρό;

Μία χαρά θα είναι το Παιδί αφού δεν υπάρχει θέμα τροφοδότησης.(εσύ τρως κανονικά Φαρμακοτριφτενα μου;) κ όσον αφορά το πρόωρο,θεωρώ πως πλέον εδώ που μαστε όσο κ νωρίς να βγει κάποιο παιδί είμαστε καλά γτ μπήκαμε τελευταίο στάδιο....( κοντεύουμε μωρεεεε).

Καλέ δεν αγχώνομαι με τα κιλά των δικών σας μωρών!! Αφού ξέρω ότι εμένα είναι πολύ χαμηλά. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία συγκρίσεις!

yplDp3.png

7 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Πότε θα ξαναπάς να σε δει? Όντως απο 'δω και πέρα που παίρνουν πιο πολύ τα νινάκια θα δεις ότι θα πάρει απότομα η μπουμπού μας! Ακόμα και πρόωρα να γεννήσεις, όπως λες, έχει περάσει προ πολλού η εβδομάδα που τα μωρά μας δεν ήταν βιώσιμα(ειδικά για εσάς που είστε και σε μεγαλύτερη από εμένα). Για κάθε βδομάδα που αφήνουμε πίσω μας, ανακουφιζόμαστε όλες τόσο πολύ... Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, πίστεψε το επιτέλους γιατί έτσι θα γίνει...

Όλα καλά αγάπη αφού θα μειώσεις και το αλάτι μη σε νοιάζει τίποτα και μην τρομάζεις... Μόνο εγώ η μουλάρα είμαι +12 κιλά και δε λέω να το ράψω.. Τρέμε @elpida20 κοντεύω να σε φτάσω!!!

Αγάπη εμένα δεν με φτάνεις ούτε με σφαίρες 22 κιλά και σήμερα α αχαχχαχα στις 11 έχω ντοπλερ. 

Just now, Giotitsa είπε:

Κοριτσακια μπήκα σήμερα να ενημέρωσω οτι δεν θα ξανάγραψω κάποια στιγμη θα ξαναμπω μονο και μόνο για να γράψω οτι όλα πηγανε καλα  και αυτό γιατί πολλά κορίτσια θα με έχουν έννοια ο λογος είναι προσωπικός Εχω κουραστεί απο πολλά εδώ μέσα και δεν μπορω να κάθομαι να συγχηζομαι παλι θα μπαίνω να βλέπω νέα σας θα απαντάω σε προσωπικά μυνήματα όταν με χρειαστεί κάποια κοπελα αλλά δεν θα ξανασχολιασω εύχομαι ο Θεός και η Παναγια να μας έχουν παντα καλά και να έρθουν στον κοσμο τα μωρακιας μας υγιή αυτά απο μένα να προσέχετε ...

Καλημέρα κορίτσι μου. Και καλά θα κάνεις. Όσο και να προσπαθούμε να βοηθάμε η μία την άλλη πολλές φορές από ότι έχω και εγώ καταλάβει δίνουμε πολύ μάπα συμβουλές. Δεν σχολιάζω σχεδόν ποτέ τα δυσάρεστα που γράφεται εδώ μέσα αλλά το σχόλιο σου με πυροδότησε. Σου εύχομαι μια υπέροχη γέννα και υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης και πανω απ όλα ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΦΙΛΆΚΙΑ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

n0O1p2.png

πρίν από 45 λεπτά , elpida20 είπε:

Αγάπη εμένα δεν με φτάνεις ούτε με σφαίρες 22 κιλά και σήμερα α αχαχχαχα στις 11 έχω ντοπλερ. 

Καλημέρα κορίτσι μου. Και καλά θα κάνεις. Όσο και να προσπαθούμε να βοηθάμε η μία την άλλη πολλές φορές από ότι έχω και εγώ καταλάβει δίνουμε πολύ μάπα συμβουλές. Δεν σχολιάζω σχεδόν ποτέ τα δυσάρεστα που γράφεται εδώ μέσα αλλά το σχόλιο σου με πυροδότησε. Σου εύχομαι μια υπέροχη γέννα και υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης και πανω απ όλα ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΦΙΛΆΚΙΑ 

Εσύ που είσαι και τσαουσα και τσακπινα πες μου μαρή τι έγινε γιατί δε καταλαβαίνω μια. Με τη Γιώτα μίλησα πμ εκκρεμεί απάντηση χαχαχα. Τι επεισόδια χάνω η άτιμη συνεχώς;

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Κατερίνα05 είπε:

Τι είχε βγει το τεστ; 

Βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης και σήμερα είμαι 29εβδ + 4ημ. Αλλά επειδή το έκανα τόσο νωρίς φοβόμουν μην αδιαθετήσω μετά. Ο σύζυγός μου επέμενε να το κάνω τόσο νωρίς επειδή εκείνο τον μήνα πήραμε πρώτη φορά τεστ ωορρηξίας και ήμασταν τυχεροί τελικά.

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Κρίμα που δε θα ξαναγράψεις :(, αλλά να κάνεις όπως νιώθεις εσύ. Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γιατί έχει πέσει στην 4η εκατοστιαια θέση που είναι κάτω του φυσιολογικού ορίου. Γι'αυτό. Άσε που μου την χαρακτήρισε τελικά IUGR. Anyway βλέποντας και κάνοντας. Ελπίζω να φτάσω τις 35 βδομάδες. Μέσα μου είμαι -συντηρητικά- αισιόδοξη εγώ. Καμία σχέση το άγχος που είχα πριν ένα μήνα με τώρα αλλά και πάλι , γιατί να μην κολλάω και να το σκεφτομαι;; θα έπρεπε να ήμουν τελείως αναίσθητη για να μην αγχώνομαι όταν βλέπω την ανάπτυξη του μωρού τέρμα πάτο. Στα κόκκινα και στα μη φυσιολογικά ορια!!! Είναι κάτω από την κόκκινη γραμμή. 

Από την αρχή θυμάμαι ήταν πιο μικρούλι. Οι γιατροί τι λένε; Είναι ανησυχητικό ή δεν παίζει ρόλο; Έκανες doppler να δεις αν όλα είναι καλά;

• Μου αρέσει 2

Just now, Nikoleta... είπε:

Βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης και σήμερα είμαι 29εβδ + 4ημ. Αλλά επειδή το έκανα τόσο νωρίς φοβόμουν μην αδιαθετήσω μετά. Ο σύζυγός μου επέμενε να το κάνω τόσο νωρίς επειδή εκείνο τον μήνα πήραμε πρώτη φορά τεστ ωορρηξίας και ήμασταν τυχεροί τελικά.

Κρίμα που δε θα ξαναγράψεις :(, αλλά να κάνεις όπως νιώθεις εσύ. Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!

Από την αρχή θυμάμαι ήταν πιο μικρούλι. Οι γιατροί τι λένε; Είναι ανησυχητικό ή δεν παίζει ρόλο; Έκανες doppler να δεις αν όλα είναι καλά;

Καλή εγκυμοσύνη Νικολέτα μου! 

@elpida20 κορίτσι τι έγινε με το ντοπλερ;; όλα καλά;; περιμένουμε νεααα

4 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Να μπεις οπότε νοιώσεις έτοιμη, δε θα σ ενόχλησω καθόλου με πμ. Οπότε θελήσεις μπες! 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα!

Καλέ δεν αγχώνομαι με τα κιλά των δικών σας μωρών!! Αφού ξέρω ότι εμένα είναι πολύ χαμηλά. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία συγκρίσεις!

@Farmakotriftena  μ δεν ξερω τίποτες από όλα αυτά που λες .....το μόνο που ξέρω κ το ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επειδη σας παρακολουθώ ολες σας εδώ μέσα ειναι οτι η μπουμπού σ θ ειναι μια χαρα....

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...