Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, elpida20 είπε:

Καλημέρα ζουζουνες.. Ο υπνος είναι το πιο τραγικό πράγμα σε όλη μου την εγκυμοσύνη.. Ανάσκελα με τίποτα με πιάνει δυσπνοια, γυρνάω από τα αριστερά μουδιαζει το χέρι μου και αρχίζει να πονάει η μέση μου αλλάζω πλευρό πάω να βολευτώ τσουππππ κατουριεμαι η διψάω -_- αύριο έχω και ντοπλερ έκανε καμία;; 

Ναι μαρη κάναμε κάνα δυο από δω, εγώ κ η μαμασιτα θυμάμαι κάναμε. 

• Μου αρέσει 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, elpida20 είπε:

Καλημέρα ζουζουνες.. Ο υπνος είναι το πιο τραγικό πράγμα σε όλη μου την εγκυμοσύνη.. Ανάσκελα με τίποτα με πιάνει δυσπνοια, γυρνάω από τα αριστερά μουδιαζει το χέρι μου και αρχίζει να πονάει η μέση μου αλλάζω πλευρό πάω να βολευτώ τσουππππ κατουριεμαι η διψάω -_- αύριο έχω και ντοπλερ έκανε καμία;; 

Εγώ Εχω τις 13 σε λιγες μέρες Αντε να δούμε τον μπεμπινο μου

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Έχω στις 8 γιατρό σήμερα κοριτσάρες μου. 

Να μας γράψεις όταν γυρίσεις τα νέα του μωγγγγιού σου Τσιλονίτα! Εγώ έχω ντόπλερ στις 14 και στις 28 υπέρηχο στο γιατρό.. Θα το δω 2 φορές αυτό το μήνα το μπεμπάκι μου! :x

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Χαχα μες στη γκρινια ειμαστε ολες....

Καλε εμενα δεν μου εχει αναφερει τπτ για ντοπλερ και ειμαι 31η εβδομαδα. Μεχρι ποτε γινεται αυτο? Και θα τον ξαναδω πια τον γυναικολογο μετα το 15Αυγουστο...

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, γυρισα απο το γιατρο... Ολα καλα... Ο μπεμπουλης μας ειναι 1700κατι σε βάρος... Ειναι με το κεφαλακι κατω ευτυχως... Με το μωρο ολα καλα. Σε εμενα φωναζε ο γιατρος. Η ζυγαριά του δείχνει  οτι εχω παρει 4 κιλα απο τον προηγούμενο μηνα. Αλλα σε αλλη ζυγαρια με εδειχνε 2 κιλα πανω. Τελοσπαντων, μου ειπε οτι μπορεί να ειναι κ κατακρατηση, οποτε κομμενο το αλατι εντελως κ πολλη πρωτεΐνη να τρωω... Η αλήθεια ειναι οτι στενοχωρηθηκα λιγο γιατι δεν τρωω παραπανω, αλλα βαζω κ αλατι στο φαΐ κ τρωω τυρια αλμυρα. Οποτε παιζει να ειναι αυτο. Απο σημερα πιο αυστηρη διαιτα κ ιδιως στο αλατι... 

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Καλημέρα! Μαύρο ύπνο έκανα η έρμη. Δε βολευόμουν με τίποτα, ζεσταίνουν, ξύπνησα 30 φορές μια νερό να δροσιστώ, μια τουαλέτα. 

Τα ιδια καθε μερα!

Just now, Evangeliaa είπε:

Χαχα μες στη γκρινια ειμαστε ολες....

Καλε εμενα δεν μου εχει αναφερει τπτ για ντοπλερ και ειμαι 31η εβδομαδα. Μεχρι ποτε γινεται αυτο? Και θα τον ξαναδω πια τον γυναικολογο μετα το 15Αυγουστο...

Μεχρι 34η και γω τοτε θα το κανω γιατι λειπω κ πριν ελειπε αυτος, αλλα κ 34+ να παει δε πειραζει μου ειπε..

Πήγα ενδοκρινολογο σήμερα. Να δει μετρήσεις. Μπράβο μου λέει, τα κατέβασες τα πρωινά αρκετά. Πως είσαι; μου λέει. 

Πεινάω της λέω. 

Ποτε πείνας να σου πω τι μπορεις να βάλεις ενδιάμεσα στα γεύματα. 

Όλη μέρα πεινάω της λέω. 

Αχαχχαχαχχαχαχ

Με είπε να χώνω κάνα γιαουρτάκι αλλά τι με κλασει; 

• Χαχα 7

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Πήγα ενδοκρινολογο σήμερα. Να δει μετρήσεις. Μπράβο μου λέει, τα κατέβασες τα πρωινά αρκετά. Πως είσαι; μου λέει. 

Πεινάω της λέω. 

Ποτε πείνας να σου πω τι μπορεις να βάλεις ενδιάμεσα στα γεύματα. 

Όλη μέρα πεινάω της λέω. 

Αχαχχαχαχχαχαχ

Με είπε να χώνω κάνα γιαουρτάκι αλλά τι με κλασει; 

Χαχχαχαχαχχα λίγο έμεινε κορίτσι υπομονή

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου, γυρισα απο το γιατρο... Ολα καλα... Ο μπεμπουλης μας ειναι 1700κατι σε βάρος... Ειναι με το κεφαλακι κατω ευτυχως... Με το μωρο ολα καλα. Σε εμενα φωναζε ο γιατρος. Η ζυγαριά του δείχνει  οτι εχω παρει 4 κιλα απο τον προηγούμενο μηνα. Αλλα σε αλλη ζυγαρια με εδειχνε 2 κιλα πανω. Τελοσπαντων, μου ειπε οτι μπορεί να ειναι κ κατακρατηση, οποτε κομμενο το αλατι εντελως κ πολλη πρωτεΐνη να τρωω... Η αλήθεια ειναι οτι στενοχωρηθηκα λιγο γιατι δεν τρωω παραπανω, αλλα βαζω κ αλατι στο φαΐ κ τρωω τυρια αλμυρα. Οποτε παιζει να ειναι αυτο. Απο σημερα πιο αυστηρη διαιτα κ ιδιως στο αλατι... 

Τουμπανο ο μπεμπουλης!!!Το καλυτερο ειναι να βασιζεσαι στη δικη σου ζυγαρια και ιδιαιτερα στο πρωινο ζυγισμα που ειναι το πιο αξιοπιστο γιατι παντα υπαρχουν αποκλισεις!! Γενικα, καλο ειναι να περιορισεις το πολυ αλατι, ωστε να αποφυγεις την κατακρατηση αλλα μην καθεσαι και σκας τωρα για τα κιλα...οι γιατροι εχουν την ταση να ειναι αυστηροι μ' αυτο το θεμα αλλα δεν αξιζει να στενοχωριεσαι τωρα για 1-2 κιλα πανω κατω!Εχεις παρει πολλα μεχρι τωρα?

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Κι εγώ είχα εμβρυολογο. Εμείς δεν πάμε και τόσο καλά. Όπως πάντα βασικά. Παραμένουμε χαμηλά , πέσαμε πάλι κάτω από την 5η. Εκεί που ήμουν 7η εκατοστιαια θέση τώρα είμαι 4η.  31+3 Σήμερα και 1350γρ το μωρό.

Μάλλον θα γεννήσω πρόωρα. Οι επόμενες βδομάδες είναι οι πιο αξιολογισιμες, καθώς τα μωρά παίρνουν περισσότερο βάρος , κάτι που σε εμένα δεν το βλέπουμε να γίνεται. Μπορεί και να πάνε όλα καλά και να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 

Τέλος πάντων. Θα δείξει. Σας φιλώ!!

yplDp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Τουμπανο ο μπεμπουλης!!!Το καλυτερο ειναι να βασιζεσαι στη δικη σου ζυγαρια και ιδιαιτερα στο πρωινο ζυγισμα που ειναι το πιο αξιοπιστο γιατι παντα υπαρχουν αποκλισεις!! Γενικα, καλο ειναι να περιορισεις το πολυ αλατι, ωστε να αποφυγεις την κατακρατηση αλλα μην καθεσαι και σκας τωρα για τα κιλα...οι γιατροι εχουν την ταση να ειναι αυστηροι μ' αυτο το θεμα αλλα δεν αξιζει να στενοχωριεσαι τωρα για 1-2 κιλα πανω κατω!Εχεις παρει πολλα μεχρι τωρα?

Δυστυχώς δεν έχω ζυγαρια σπιτι αλλα ζυγιζομαι παντα στο ιδιο φαρμακειο. Ειδικα σημερα το πρωι κ ολη τη νυχτα ηπια τοσο πολυ νερο που πραγματικά δεν ξερω που το έβαζα. Ειχα φαει κιολας πριν παω... Το αλατι θα το κοψω τελειως. Φοβηθηκα σημερα επειδη μου μιλησε για προεκλαμψια... Μαλλον εχω παρει αρκετουτσικα αλλα χωρις να αλλαξω διατροφή δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε. Στην προηγούμενη επισκεψη ειχα παρει μονο ενα κιλο κ τωρα με ζυγισε κ μεσα σε ενα μηνα πηρα 4!!!!!!!Συνολο εχω παρει περιπου 10....Ξερω οτι δεν ειναι λιγα αλλα ουτε κ υπερβολικά... 

@Farmakotriftena, ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου κ στον επομενο υπερηχο θα εχει παρει τα πανω της η μπουμπου σου... Ο γιατρος τι σου ειπε αυτη τη φορα;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Κι εγώ είχα εμβρυολογο. Εμείς δεν πάμε και τόσο καλά. Όπως πάντα βασικά. Παραμένουμε χαμηλά , πέσαμε πάλι κάτω από την 5η. Εκεί που ήμουν 7η εκατοστιαια θέση τώρα είμαι 4η.  31+3 Σήμερα και 1350γρ το μωρό.

Μάλλον θα γεννήσω πρόωρα. Οι επόμενες βδομάδες είναι οι πιο αξιολογισιμες, καθώς τα μωρά παίρνουν περισσότερο βάρος , κάτι που σε εμένα δεν το βλέπουμε να γίνεται. Μπορεί και να πάνε όλα καλά και να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 

Αγάπη αν επαιρνες υπαρρινη να βοηθήσεις λίγο το βαρος

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Πότε θα ξαναπάς να σε δει? Όντως απο 'δω και πέρα που παίρνουν πιο πολύ τα νινάκια θα δεις ότι θα πάρει απότομα η μπουμπού μας! Ακόμα και πρόωρα να γεννήσεις, όπως λες, έχει περάσει προ πολλού η εβδομάδα που τα μωρά μας δεν ήταν βιώσιμα(ειδικά για εσάς που είστε και σε μεγαλύτερη από εμένα). Για κάθε βδομάδα που αφήνουμε πίσω μας, ανακουφιζόμαστε όλες τόσο πολύ... Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, πίστεψε το επιτέλους γιατί έτσι θα γίνει...

Just now, winspert είπε:

Δυστυχώς δεν έχω ζυγαρια σπιτι αλλα ζυγιζομαι παντα στο ιδιο φαρμακειο. Ειδικα σημερα το πρωι κ ολη τη νυχτα ηπια τοσο πολυ νερο που πραγματικά δεν ξερω που το έβαζα. Ειχα φαει κιολας πριν παω... Το αλατι θα το κοψω τελειως. Φοβηθηκα σημερα επειδη μου μιλησε για προεκλαμψια... Μαλλον εχω παρει αρκετουτσικα αλλα χωρις να αλλαξω διατροφή δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε. Στην προηγούμενη επισκεψη ειχα παρει μονο ενα κιλο κ τωρα με ζυγισε κ μεσα σε ενα μηνα πηρα 4!!!!!!!Συνολο εχω παρει περιπου 10....Ξερω οτι δεν ειναι λιγα αλλα ουτε κ υπερβολικά... 

Όλα καλά αγάπη αφού θα μειώσεις και το αλάτι μη σε νοιάζει τίποτα και μην τρομάζεις... Μόνο εγώ η μουλάρα είμαι +12 κιλά και δε λέω να το ράψω.. Τρέμε @elpida20 κοντεύω να σε φτάσω!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...