Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Κορίτσια κ κάτι άσχετο με την όραση πως τα πάμε;;;; 

Τον τελευταίο καιρό έχω μια ελαφριά θολούρα ειδικά όταν κουράστω...τι καλά χαχαχ

Εμενα μου ειχε πει ο οφθαλμιατρος οτι η μυωπια αυξανεται στην εγκυμοσυνη και δν αξιζει να αλλαξω γυαλια για λιγους μηνες. Οταν γεννησω επανερχεται... Ετσι κι εγινε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη....σταδιακά επανηλθε η οραση...

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Evangeliaa είπε:

Εμενα μου ειχε πει ο οφθαλμιατρος οτι η μυωπια αυξανεται στην εγκυμοσυνη και δν αξιζει να αλλαξω γυαλια για λιγους μηνες. Οταν γεννησω επανερχεται... Ετσι κι εγινε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη....σταδιακά επανηλθε η οραση...

Πάλι καλά που το πες.. Είχα μυωπία πριν μείνω έγκυος βέβαια ο σκύλος μου έφαγε τα γυαλιά μου και έχει λίγους μήνες μην με βάλεις να δω ταινία με υπότιτλους δεν βλέπω τιποτα

• Χαχα 2

n0O1p2.png

Just now, ΒΕΡΑ13 είπε:

Σαν παιδί, το έχω κάνει το συγκεκριμένο, οπότε λογικά αν ήταν, θα είχε εμφανιστεί τότε η οποιαδήποτε παρενέργεια.. Εννοείται θα το κάνω, γιατί πάνω απ' όλα είναι η ασφάλεια του μωρού κι ελπίζω όλα να είναι μια χαρά, χωρίς παρενέργειες!!

Κι εγώ το έχω κάνει σαν παιδί. Εγώ πάντως δεν είχα καμία παρενέργεια. Μόνο αυτό που σου είπα που με πονούσε το χέρι μου 2 μέρες. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την δεξιά πλευρά που έκανα το εμβόλιο. Μετά μιά χαρά ήμουν. Κι εγώ ελπίζω να είναι όλα μιά χαρά.

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ναι Βέρα, σε κάποιες από εμάς το έχουν ζητήσει. Όμως είναι σε έλλειψη. Εγώ θα το έκανα δίχως 2η σκέψη. Ειδικά για το μήνα που γενναμε και έχω κι άλλα δύο παιδιά. 

Έκανες το 5απλο έτσι; διότι το τριπλό έχει σταματήσει πολύ καιρό να βγαίνει. Ο δικός μου γιατρός δεν θέλει το 5απλο.

Ρεπεβαξ κάπως. Δε θυμάμαι 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Που είστε καλέ όλες; μόνο εγώ δε μπορώ να βολευτώ κ μένω αυπνη; πριν εσκυψα να πιάσω κάτι κ ένοιωσα ότι ζορίστηκα κ γω κ η μικρή εκείνη την ώρα κουνιόταν κ σα να την έκοψα την κίνηση. Ευτυχώς προστατευονται μέσα στο σάκο οι ψυχουλες

• Μου αρέσει 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Κατερίνα05 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!! 

Είχε καμία πονοκέφαλο και δέκατα πριν μάθει την εγκυμοσύνη της;;; 

εγω καμία κ έφτασα μέχρι 10 βδομάδα.....τίποτα δεν είχα....

• Μπερδεμένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Κατερίνα05 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!! 

Είχε καμία πονοκέφαλο και δέκατα πριν μάθει την εγκυμοσύνη της;;; 

Γειά σου! Εγώ είχα μόνο πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος. Ότι συμπτώματα έχω δηλαδή όταν περιμένω περίοδο.

1 hour ago, tsilona είπε:

Που είστε καλέ όλες; μόνο εγώ δε μπορώ να βολευτώ κ μένω αυπνη; πριν εσκυψα να πιάσω κάτι κ ένοιωσα ότι ζορίστηκα κ γω κ η μικρή εκείνη την ώρα κουνιόταν κ σα να την έκοψα την κίνηση. Ευτυχώς προστατευονται μέσα στο σάκο οι ψυχουλες

Εγώ έχω αϋπνίες εδώ και καιρό και δε βολεύομαι... Μήπως να σκύβεις με λίγο ανοιχτά τα πόδια και ελαφρώς λυγισμένα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Fourfouri είπε:

Δέκατα είναι σύνηθες. Πονοκέφαλους είχα ναι στο πρώτο τριμηνο, όχι πολλους

Και εγώ έντονους... Σε καθημερινή βάση. Με πιάνουν με αφήνουν... 

Just now, Nikoleta... είπε:

Γειά σου! Εγώ είχα μόνο πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος. Ότι συμπτώματα έχω δηλαδή όταν περιμένω περίοδο.

Εγώ έχω αϋπνίες εδώ και καιρό και δε βολεύομαι... Μήπως να σκύβεις με λίγο ανοιχτά τα πόδια και ελαφρώς λυγισμένα.

Γειά σου Νικολέτα.... 

Ευχαριστώ για την πληροφορία... Εμένα παρά έχει μεγαλώσει το στήθος... 

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα! Μαύρο ύπνο έκανα η έρμη. Δε βολευόμουν με τίποτα, ζεσταίνουν, ξύπνησα 30 φορές μια νερό να δροσιστώ, μια τουαλέτα. 

Αχ! Μια απ τα ιδια! Συν οτι ειχε βουλωσει το ενα μου ρουθουνι και δεν μπορουσα να αναπνευσω, συν οτι με ειχε πιασει και τρομερη καουρα στο στομαχι γιατι ειχα τη φαεινή ιδεα να φαω ενα κομματι τσιζ κεικ στις 11 το βραδυ, συν τις κραμπες που οταν με πιανουν δε με αφήνουν...απο τις 6 εχω ασταματητα κραμπες...ο γιατρος μου ειχε πει να παρω μαγνησιο για μια εβδομαδα και οταν δω οτι εχουν σταματησει να το σταματησω για να μην εμποδιζονται οι συσπασεις (που δρν εχω ακομα η αληθεια ειναι). Τωρα, μετα απο περιπου μια εβδομαδα διακοπης με ξαναεπιασαν δριμύτεροι...

verzp2.pngYgrLp2.png

Ο ύπνος έχει γίνει πολυτέλεια πλεον γυρίζω απο το ενα πλευρό πονάει γυρίζω απο το άλλο πονάει γυρίσω ανάσκελα Εχω δύσπνοια συν το οτι πονανε τα πόδια μου πολύ τώρα ο άνδρας μου μέσα στο κρεβάτι έχει συν τα μαξιλάρια που έχουμε βάλει έχει βάλει και δυο κουβέρτες και βάζω ψηλά τα πόδια και κοιμάμαι κανει δουλειά μπορω ν πω κάνω απο τώρα πρόβες για να δω αν άντεχε χωρίς ύπνο μια χαρά αντεχω Εχω 4 μέρες με 3 ώρες ύπνο καλά είναι ωχ δεν βαριέσαι καλά να είναι τα μωρά μας 

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Καλημέρα ζουζουνες.. Ο υπνος είναι το πιο τραγικό πράγμα σε όλη μου την εγκυμοσύνη.. Ανάσκελα με τίποτα με πιάνει δυσπνοια, γυρνάω από τα αριστερά μουδιαζει το χέρι μου και αρχίζει να πονάει η μέση μου αλλάζω πλευρό πάω να βολευτώ τσουππππ κατουριεμαι η διψάω -_- αύριο έχω και ντοπλερ έκανε καμία;; 

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...