Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Συνεδερφοι γκαστρουλες ο μασουτης έχει - 50% το Αρκάδι πράσινο σαπούνι,τη σκόνη, και το λευκό για όλη την οικογένεια. Όσες έχετε κοντά σας κ θέλετε να ξερετε

πρίν από 34 λεπτά , marioula1234 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️ καλή κ όμορφη εβδομάδα σε όλες μας! 

Καλή μ πόσο θα μπορεί να μείνει μαζί σας; 

Καλυτερα να έρθει πιο αργά κ ας το βρει γεννημένο το νινι (που λέει ο λόγος) πάρα νωρίτερα κ να χρειαστεί να φύγει με το που θψ γεννηθει το ζουζούνι... Καταλαβαίνεις πως το εννοω :) εγώ θα του έλεγα να έρθει όταν θα κοντευα στις 38!

Δεν ξέρω, νομίζω προτιμώ να είναι εδώ στη γέννα για να μπορέσει να με πάει κλπ, να μη χρειαστεί να αγκαρεψω κανέναν, ότι ώρα τυχει

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Συνεδερφοι γκαστρουλες ο μασουτης έχει - 50% το Αρκάδι πράσινο σαπούνι,τη σκόνη, και το λευκό για όλη την οικογένεια. Όσες έχετε κοντά σας κ θέλετε να ξερετε

Δεν ξέρω, νομίζω προτιμώ να είναι εδώ στη γέννα για να μπορέσει να με πάει κλπ, να μη χρειαστεί να αγκαρεψω κανέναν, ότι ώρα τυχει

Αγάπη εσύ ότι προτιμάς.. Εγω θα θελα να χαρεί κ εκείνος λίγο το μωρό να μη ρισκάρω δλδ να φύγει με το που γεννησω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια κ κάτι άσχετο με την όραση πως τα πάμε;;;; 

Τον τελευταίο καιρό έχω μια ελαφριά θολούρα ειδικά όταν κουράστω...τι καλά χαχαχ

Αλλο θεμα αυτο. Εχω ηδη κλείσει ραντεβού με οφθαλμιατρο για τις  14 του μηνα γιατι ιδιως όταν  κοιταω σε μονοχρωμο κ ανοιχτοχρωμο τοιχο βλεπω πολλες σκιες, σαν μυγακια. Κ σιγουρα η οραση μου εχει επηρεαστει. Βέβαια ειχε ξεκινήσει απο πριν αλλα νομιζω πως επιδεινωθηκε... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια κ κάτι άσχετο με την όραση πως τα πάμε;;;; 

Τον τελευταίο καιρό έχω μια ελαφριά θολούρα ειδικά όταν κουράστω...τι καλά χαχαχ

Κι εγώ..και το είχα και στα δύο προηγούμενα παιδιά και μου είχε πει ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικα. Στο πρώτο, έβλεπα και "μυγακια" 8ο με 9ο. Βέβαια δεν ξέρω αν έχεις μυωπία κτλ. Εγώ είχα κάνει λέιζερ κάποια χρόνια πριν μείνω έγκυος και η αλήθεια είναι πως όταν γέννησα άρχισα να μην βλέπω τόσο τέλεια. Και στο 2ο παιδί λίγο ακόμα σαν να αυξήθηκε. Φαντάζομαι τώρα στο 3ο , λες να χρειαστώ γυαλιά;; :-(

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ..και το είχα και στα δύο προηγούμενα παιδιά και μου είχε πει ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικα. Στο πρώτο, έβλεπα και "μυγακια" 8ο με 9ο. Βέβαια δεν ξέρω αν έχεις μυωπία κτλ. Εγώ είχα κάνει λέιζερ κάποια χρόνια πριν μείνω έγκυος και η αλήθεια είναι πως όταν γέννησα άρχισα να μην βλέπω τόσο τέλεια. Και στο 2ο παιδί λίγο ακόμα σαν να αυξήθηκε. Φαντάζομαι τώρα στο 3ο , λες να χρειαστώ γυαλιά;; :-(

Εκανες κατι για αυτα τα μυγακια που λεω κ εγω; Μεχρι πριν απο λιγα χρονια δεν ειχα θεμα με την οραση μου. Δε φοραω γυαλια. Τωρα καταλαβαινω οτι ισως χρειαστω. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εκανες κατι για αυτα τα μυγακια που λεω κ εγω; Μεχρι πριν απο λιγα χρονια δεν ειχα θεμα με την οραση μου. Δε φοραω γυαλια. Τωρα καταλαβαινω οτι ισως χρειαστω. 

Είναι της εγκυμοσύνης. Το είχα για κάποιες βδομάδες μεταξύ 8ου και 9ου μηνα. Και στα δύο παιδιά (στην 1η είχα μυγακια και στη 2η έβλεπα θολά κάποιες φορές) όπως και τώρα πάλι βλέπω κάπως θολά ώρες ώρες.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Είναι της εγκυμοσύνης. Το είχα για κάποιες βδομάδες μεταξύ 8ου και 9ου μηνα. Και στα δύο παιδιά (στην 1η είχα μυγακια και στη 2η έβλεπα θολά κάποιες φορές) όπως και τώρα πάλι βλέπω κάπως θολά ώρες ώρες.

Εγω βέβαια τα βλέπω πολυ περισσότερο καιρο... Σιγουρα το εχω προσεξει εδω κ τουλάχιστον 3 μηνες. Μπορεί κ παραπάνω... Οποτε καλυτερα να παω να το δω... Σε ευχαριστώ... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω.. Εσάς ο γιατρός σας, σας είπε να κάνετε το εμβόλιο για τον κοκκυτη ώστε να είναι προστατευμένο το μωρό τους πρώτους μήνες; Μου είπε να το κάνω κι έχω αγχωθει λίγο.. 

Just now, ΒΕΡΑ13 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω.. Εσάς ο γιατρός σας, σας είπε να κάνετε το εμβόλιο για τον κοκκυτη ώστε να είναι προστατευμένο το μωρό τους πρώτους μήνες; Μου είπε να το κάνω κι έχω αγχωθει λίγο.. 

Ναι το έχει δώσει κ το έχω κανει

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒΕΡΑ13 είπε:

Ναι Βέρα, σε κάποιες από εμάς το έχουν ζητήσει. Όμως είναι σε έλλειψη. Εγώ θα το έκανα δίχως 2η σκέψη. Ειδικά για το μήνα που γενναμε και έχω κι άλλα δύο παιδιά. 

Just now, tsilona είπε:

Ναι το έχει δώσει κ το έχω κανει

Έκανες το 5απλο έτσι; διότι το τριπλό έχει σταματήσει πολύ καιρό να βγαίνει. Ο δικός μου γιατρός δεν θέλει το 5απλο.

yplDp3.png

Just now, ΒΕΡΑ13 είπε:

Εγώ συγκεκριμένα έκανα το Boostrix Polio (τετραπλό) όταν ήμουν 27+4.

Επέμενε ο γιατρός μου ότι πρέπει να το κάνω γιατί έτσι το μωρό θα έχει αντισώματα όταν γεννηθεί. Δεν το συστήνουν όλοι οι γυναικολόγοι. Είχα κι εγώ το ίδιο άγχος με σένα.

Just now, Nikoleta... είπε:

Εγώ συγκεκριμένα έκανα το Boostrix Polio (τετραπλό) όταν ήμουν 27+4.

Επέμενε ο γιατρός μου ότι πρέπει να το κάνω γιατί έτσι το μωρό θα έχει αντισώματα όταν γεννηθεί. Δεν το συστήνουν όλοι οι γυναικολόγοι. Είχα κι εγώ το ίδιο άγχος με σένα.

Εγώ αγχώνομαι περισσότερο για πιθανές παρενέργειες.. 

Just now, ΒΕΡΑ13 είπε:

Εγώ αγχώνομαι περισσότερο για πιθανές παρενέργειες.. 

Εγώ δεν είχα καμία παρενέργεια. Μόνο το χέρι μου που έκανα το εμβόλιο με πονούσε 2 μέρες και ήταν σαν να είχα ένα μεγάλο σπυράκι από κουνούπι, στο σημείο που έγινε το εμβόλιο.

Just now, Nikoleta... είπε:

Εγώ δεν είχα καμία παρενέργεια. Μόνο το χέρι μου που έκανα το εμβόλιο με πονούσε 2 μέρες και ήταν σαν να είχα ένα μεγάλο σπυράκι από κουνούπι, στο σημείο που έγινε το εμβόλιο.

Σαν παιδί, το έχω κάνει το συγκεκριμένο, οπότε λογικά αν ήταν, θα είχε εμφανιστεί τότε η οποιαδήποτε παρενέργεια.. Εννοείται θα το κάνω, γιατί πάνω απ' όλα είναι η ασφάλεια του μωρού κι ελπίζω όλα να είναι μια χαρά, χωρίς παρενέργειες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...