Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Ελματζα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ,θέλω την γνώμη σας !!εχω μια φλεγμονή στο νύχι του ποδιού μου ,ούτε να περπατήσω δεν μπορώ ..μου το καθάρισε γυναίκα ειδική ,βέβαια αυτό κανονικά θέλει αντιβίωση αλλα ...γνωρίζετε μπενταντιν επιτρέπεται ;;ειναι κόκκινο κ ερεθισμένο

Καλέ αν είναι δυνατόν γιατί να μην επιτρέπεται το μπενταντιν καθαρό είναι βάλε εκεί σιγά τι θα παθεις 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Καλέ αν είναι δυνατόν γιατί να μην επιτρέπεται το μπενταντιν καθαρό είναι βάλε εκεί σιγά τι θα παθεις 

Δεν περνάει με τίποτα ,σευχαριστω πολύ για την απάντηση..θα βάλω κ ας ελπίσουμε οτι θα περάσει !!!

Just now, Afroula05 είπε:

Εμένα ο γιατρός που το συζητήσαμε αυτο με την ισχιακη και την εγκαρσια προβολή , μου πε αν δεν γυρισει κανουν σιγουρα καισαρικη....διοτι λεει δεν τον ρισκάρουν να κολλησει στην γεννα!

Αυτο λενε κοπέλα μου ολοι οι γυναικολογοι γιατι ειναι ενας ακομα λογος να σε πείσουν να πας με καισαρικη... Δεν κολλαει το μωρο πουθενα. Σίγουρα μπορει να ειναι λιγο πιο δυσκολος τοκετος αλλα οχι λογος για καισαρικη. Κ αυτα μου τα εχει πει μαια. Δεν τα λεω αυθαίρετα. Βεβαια γι αυτο εγραψα οτι ειναι καλο να κανεις ο, τι μπορεις για να γυρισει... Σιγουρα ειναι καλυτερα... 

Just now, Ελματζα είπε:

Δεν περνάει με τίποτα ,σευχαριστω πολύ για την απάντηση..θα βάλω κ ας ελπίσουμε οτι θα περάσει !!!

Γενικα ο, τι δεν ξερεις ή να ρωτας το  γιατρο σου ή να κοιτας στις οδηγιες του φαρμακου. Ποτέ  δεν ξερεις ενα φαρμακο αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ή οχι... Πολλα φαρμακα που τα θεωρουμε αθωα δεν ξερουμε τι μπορουν να προκαλεσουν... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Αυτο λενε κοπέλα μου ολοι οι γυναικολογοι γιατι ειναι ενας ακομα λογος να σε πείσουν να πας με καισαρικη... Δεν κολλαει το μωρο πουθενα. Σίγουρα μπορει να ειναι λιγο πιο δυσκολος τοκετος αλλα οχι λογος για καισαρικη. Κ αυτα μου τα εχει πει μαια. Δεν τα λεω αυθαίρετα. Βεβαια γι αυτο εγραψα οτι ειναι καλο να κανεις ο, τι μπορεις για να γυρισει... Σιγουρα ειναι καλυτερα... 

Γενικα ο, τι δεν ξερεις ή να ρωτας το  γιατρο σου ή να κοιτας στις οδηγιες του φαρμακου. Ποτέ  δεν ξερεις ενα φαρμακο αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ή οχι... Πολλα φαρμακα που τα θεωρουμε αθωα δεν ξερουμε τι μπορουν να προκαλεσουν... 

Καλά εννοείται παντα ρωτάμε γιατρό ετσι εδώ πέρα δεν είμαστε γιατροί αλλά μιλάμε για μπενταντιν δεν είναι καν φάρμακο τέλος πάντων κατσε μην βρω και τον Μπέλα μου @Ελματζαρωτα τον γιατρό σου κορίτσι μου

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Συμφωνώ κ για τα 2.παράδειγμα εγώ ήξερα ότι στον οφαλο του νεογέννητου βάζουμε μπετατιν, αλλά είναι λάθος τελικά. Μου το παν οταν γεννησα τη μεγάλη. 

Επίσης για το μωρό, μπορεί να γυρίσει μέχρι τελευταία στιγμή ξέρω. Κ αν δε γυρίσει, πολλοί γιατροί, κ ο δικός μου μαζί κάνουν εξωτερικό μετασχηματισμό

Κ το κάτι είχα διαβάσει για τη συσχέτιση θυρεοειδή με μπετατιν αλλά δε θυμάμαι. Έχω κενά μνήμης τελευταια

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Συμφωνώ κ για τα 2.παράδειγμα εγώ ήξερα ότι στον οφαλο του νεογέννητου βάζουμε μπετατιν, αλλά είναι λάθος τελικά. Μου το παν οταν γεννησα τη μεγάλη. 

Επίσης για το μωρό, μπορεί να γυρίσει μέχρι τελευταία στιγμή ξέρω. Κ αν δε γυρίσει, πολλοί γιατροί, κ ο δικός μου μαζί κάνουν εξωτερικό μετασχηματισμό

Κ το κάτι είχα διαβάσει για τη συσχέτιση θυρεοειδή με μπετατιν αλλά δε θυμάμαι. Έχω κενά μνήμης τελευταια

Ναι αλλά το αν θα βάλεις μπεναντιν τι θα παθει μπορεί όντως ν είναι λάθος τέλος πάντων την γνώμη μου είπα εγώ ο καθένας καλύτερα ν ρωτάει τον γιατρό και ο καθενας έχει αλλες απόψεις 

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Ελματζα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ,θέλω την γνώμη σας !!εχω μια φλεγμονή στο νύχι του ποδιού μου ,ούτε να περπατήσω δεν μπορώ ..μου το καθάρισε γυναίκα ειδική ,βέβαια αυτό κανονικά θέλει αντιβίωση αλλα ...γνωρίζετε μπενταντιν επιτρέπεται ;;ειναι κόκκινο κ ερεθισμένο

Υπάρχουν αντιβιωσεις συμβατές με την εγκυμοσύνη. Γιατί δε μιλάς με το γιατρό σου ή και με έναν δερματολόγο να σου δώσουν τη κατάλληλη θεραπεία να μη γίνει χειρότερο; Και από άποψη πόνου και από άποψη φλεγμονής.

Κορίτσια κάθε μα κάθε περίπτωση εγκυμοσύνης και τοκετού είναι διαφορετική.... Μπορεί σε μια κοπέλα η ισχυακη προβολή να μην είναι λόγος για καισαρική για άλλη να είναι (για λόγους ανατομίας, μωρό που έχει μπλεχτεί στον ομφαλιο, κλπ κλπ) δεν σημαίνει ότι ο εκάστοτε γιατρός πάει για καισαρική την έγκυο με το έτσι θέλω επειδή κάποιος άλλος λέει ότι δεν είναι λόγος καισαρικής ο τάδε.... Άμα δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρό μας καηκαμε. Τον ρωτάμε και τον ξανά μανά ρωτάμε να σου ε τα επιχειρήματα του για τη καισαρική, τα ψάχνουμε και με άλλον γιατρό να βεβαιωθούμε αν είμαστε δυσπιστες και αν κόψουμε κίνηση ότι η καισαρική είναι προς όφελος του γιατρού τότε αλλάζουμε γιατρό αλλά δε σημαίνει ότι κάθε φορά που ένας γιατρός αναφέρει καισαρική το κάνει για όφελος δικό του...

Ο γενετιστής μου έχει λυσσαξει να πάω φυσιολογικα μιας που οι ενδείξεις μου είναι τέλειες στους υπερήχους... Ο γιατρός μου όμως που ζήσαμε μαζί τη φρίκη και με πρόλαβε στο τσακ θέλει καισαρικη που να μειώσουμε την πιθανότητα να ξανά συμβεί η επιπλοκή και να τρέχουμε να προλάβουμε το χρόνο όπως τότε (έχω 40% περισσότερες πιθανότητες να το πάθω). Ο ένας λέει ότι δεν είναι αυτός λόγος καισαρικής διότι ναι μεν υπάρχει ένα 40% αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανά πάθω ο άλλος εννοείται ότι ξέρει πως μπορεί να μη το ξανά πάθω αλλά ξέρει και τι περάσαμε και πόσο πάλεψε να σώσει και εμένα και τη μήτρα μου. Ο ένας μιλάει με στατιστικά και με υπερήχους ο άλλος μιλάει επειδή ξέρει τα γεγονότα από μέσα. Δε σημαίνει λοιπόν ότι ο γιατρός μου με πάει για καισαρική να με ξεπεταξει επειδή ο άλλος γιατρός λέει ότι αυτός δεν είναι λόγος καισαρικής απλά ο γιατρός μου ξέρει τη περίπτωση μου περισσότερο απ τον κάθε ένα και ξέρει τι και πως θα ήταν καλύτερο... Κάθε περίπτωση είναι εντελώς διαφορετικη οπότε αν ο γιατρός σας προτείνει καισαρικη μη βιαστείτε να κρίνεται πως είναι προς όφελος του. Πρώτα συζητήστε το μαζί του και μια και δύο και χίλιες και αν τον δείτε να μη τα μασάει και να έχει επιχειρήματα σημαίνει ότι για να το λέει χρειάζεται.... Αυτά από εμένα που με περιμένει μια καισαρική σε ένα μήνα και κάτι. :)

• Μου αρέσει 4

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Καλα ειχες διαβασει!Οταν εχεις θυρεοειδη απαγορευεται η χρηση ιωδιου και betadine. Σ' αυτην την περιπτωση χρησιμοποιεις αλλου τυπου αντισηπτικα. Για την εγκυμοσυνη δεν ξερω η αληθεια ειναι...

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις ...αυριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό μου ,δεν ήθελα κυριακάτικα να ενοχλήσω,γιαυτο κ ρώτησα σήμερα το παρεάκι μας!!σημερα πάντως έβαλα μπενταντιν δυο φορές κ ήδη ηρέμησα λίγακι..καλο σας βράδυ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Δυστυχώς σε θεματα υγειας δεν μπορουμε να εχουμε τοσο πολυ γνωμη απο την αποψη οτι αν μας πει κατι ο γιατρος κ ιδιως την ωρα του τοκετου δεν υπάρχει ο χρόνος να το διασταυρωσουμε. Συνηθως κανουμε αυτο που λεει ο γιατρος γιατι πολλες φορες δεν καταλαβαινουμε κιολας. Ούτε θα διακινδυνευαμε ποτε την υγεια του μωρου μας ή τη δικη μας. Για παραδειγμα μεχρι προσφατα λεγανε πως αν το παιδι εχει τυλιχτει με τον ομφαλιο λωρο τοτε πρέπει να πας για καισαρικη. Ουτε καν. Βέβαια οπως λεει κ η @Mamacita Alinaη καθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σιγουρα πρέπει να εχουμε  εμπιστοσύνη αλλα ποτέ  δεν ξερεις. Γι αυτο κανουμε κ το σταυρο μας κ ευχομαστε ο ορκος που εχουν δωσει να εχει ακομα ισχυ.... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Εγώ έχω άλλο ζήτημα. Δεν ξέρω πότε να πω τον άντρα μου να ρθει. Δε μπορεί να χει πολύ άδεια, να πάρει όλου του έτους μαζεμένη δε λέει. Κ με ρωτάει να κλείσει αεροπορικά για να μη μας βγει ο κούκος αηδόνι τελευταία στιγμή κ δεν ξέρω τι Ν τον πω. Πφφφ..

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγώ έχω άλλο ζήτημα. Δεν ξέρω πότε να πω τον άντρα μου να ρθει. Δε μπορεί να χει πολύ άδεια, να πάρει όλου του έτους μαζεμένη δε λέει. Κ με ρωτάει να κλείσει αεροπορικά για να μη μας βγει ο κούκος αηδόνι τελευταία στιγμή κ δεν ξέρω τι Ν τον πω. Πφφφ..

Που να ξερεις βρε αγαπη κ εσυ... Δε γίνεται αυτο... Οποτε αποφασισει να βγει... Καταλαβαινω οτι ειναι θεμα αλλα εκτος απο τις προγραμματισμενες καισαρικες ολα τα αλλα ειναι αγνωστα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️ καλή κ όμορφη εβδομάδα σε όλες μας! 

6 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Καλή μ πόσο θα μπορεί να μείνει μαζί σας; 

Καλυτερα να έρθει πιο αργά κ ας το βρει γεννημένο το νινι (που λέει ο λόγος) πάρα νωρίτερα κ να χρειαστεί να φύγει με το που θψ γεννηθει το ζουζούνι... Καταλαβαίνεις πως το εννοω :) εγώ θα του έλεγα να έρθει όταν θα κοντευα στις 38!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Ολες ειστε καλα απο οτι διαβασα! Εμεις ειμαστε διακοπες απο Παρασκευη, δεν κανω μπανια βεβαια εγω αλλα δε με πειραζει..Πονακια περιοδου @tsilonaμου δεν εχω ακομα τουλαχιστον, απλα ρε κοριτσια δε ξερω ο βραδινος υπνος δε παιζει πια, γυρναω απο δω γυρναω απο κει, δε βολευομαι, η τουαλετα πλεον εχει επανελθει 2-3  φορες τη νυχτα, επισης δε νυσταζω παρολο που αργουμε πολυ να κοιμηθουμε..ο μπεμπακος εχει καπως ηρεμησει απο κλωτσιδι σε σχεση με την Αθηνα αλλα κανει κατι βουνα νομιζω θα μου βγει ο αφαλος! Οσο για τις καισαρικες που λετε συμφωνω με @Mamacita Alina οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, εμεις δεν ειμαστε γιατροι να ξερουμε, το θεμα ειναι να εμπιστευομαστε τον γιατρο μας και να ειναι καλα τα μπεμπακια μας κ εμεις.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...