Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Υπαρχουν στιγμες που κ εγω αισθάνομαι βαρος χαμηλα... Γενικα  καποιες στιγμές αισθανομαι πιο βαρια κ δυσκινητη... Τωρα που το σκέφτομαι, καθε μερα... Κ εχω κ 2 μηνες μπροστά μου... Ετσι οπως το παω εγω σε μισο μηνα δε θα μπορω να κουνηθω... Χαχαχα Αύριο μπαινω στην 32η εβδομάδα. Νομιζω οτι σιγα σιγα θα πρέπει να παιρνουν κ θεση τα μωρα μας... Σωστα; 

Αναλόγως αγάπη εμένα π.χ το μωρο ειχε πάρει ηδη θέση απο την 29+4 που είχα υπέρηχο νομιζω οτι ξαναλαξε όμως γιατί Εχω πολλες καούρες πρέπει ν έχει έρθει επανω τώρα επισης αυτό το βάρος χαμηλά είναι επειδή καμια φορά καθονται τα μωρά ετσι ώστε πιέζεται η κύστη τώρα δεν ξέρω ετσι λέω εγώ γιατρός δεν ειμαι αλλά δεν νομιζω να είναι και κάτι

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Αναλόγως αγάπη εμένα π.χ το μωρο ειχε πάρει ηδη θέση απο την 29+4 που είχα υπέρηχο νομιζω οτι ξαναλαξε όμως γιατί Εχω πολλες καούρες πρέπει ν έχει έρθει επανω τώρα επισης αυτό το βάρος χαμηλά είναι επειδή καμια φορά καθονται τα μωρά ετσι ώστε πιέζεται η κύστη τώρα δεν ξέρω ετσι λέω εγώ γιατρός δεν ειμαι αλλά δεν νομιζω να είναι και κάτι

Ναι, οντως σε καποιες περιπτώσεις παιρνει θεση κ νωριτερα. Σίγουρα πρεπει να παρει θεση μεχρι 36η εβδομάδα. Γιατι μετα ειναι μεγαλα κ δε γυρνανε ευκολα. Πριν απο ενα μηνα που ειχα κανει υπερηχο δεν μου ειχε πει κατι ο γιατρος μου. Αν ειχε παρει θεση. Ισως ηταν νωρις... Μια γνωστη μου λιγο πριν γεννησει, εκανε υπερηχο κ της ειπε ο γιατρος οτι εχει ισχυακη προβολη κ την ωρα που εφευγε απο το μαιευτήριο καταλαβε να γυριζει το μωρο κ ξαναμπαινει μεσα, της κανει παλι υπερηχο κ ειχε παρει θεση... Οποτε μαλλον ολα γινονται... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Εμένα κορίτσια εκεί που άρχισαν οι καούρες και η δυσπνοια ξαφνικα ένιωσα τέρμα ανάλαφρη πάνω και με πέθανε κυριολεκτικά η μέση μου. Λέω στον άντρα μου να δεις που γύρισε το μωρό και ναι... Στο ντοπλερ ήταν με το κεφάλι κάτω χαχαχα

• Μου αρέσει 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Υπαρχουν στιγμες που κ εγω αισθάνομαι βαρος χαμηλα... Γενικα  καποιες στιγμές αισθανομαι πιο βαρια κ δυσκινητη... Τωρα που το σκέφτομαι, καθε μερα... Κ εχω κ 2 μηνες μπροστά μου... Ετσι οπως το παω εγω σε μισο μηνα δε θα μπορω να κουνηθω... Χαχαχα Αύριο μπαινω στην 32η εβδομάδα. Νομιζω οτι σιγα σιγα θα πρέπει να παιρνουν κ θεση τα μωρα μας... Σωστα; 

Αγάπη εμένα εδώ κ δύο μήνες οπότε πάω για υπέρηχο είναι με το κεφάλι κατω

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εμένα κορίτσια εκεί που άρχισαν οι καούρες και η δυσπνοια ξαφνικα ένιωσα τέρμα ανάλαφρη πάνω και με πέθανε κυριολεκτικά η μέση μου. Λέω στον άντρα μου να δεις που γύρισε το μωρό και ναι... Στο ντοπλερ ήταν με το κεφάλι κάτω χαχαχα

Εγώ ρς αγάπη δεν τολμαω να φάω τιποτα να ξέρεις με το παραμικρό καουρα και συγνώμη που το λέω αλλά Εχω τάση για εμετό απο την καψιλα

Just now, marioula1234 είπε:

Αγάπη εμένα εδώ κ δύο μήνες οπότε πάω για υπέρηχο είναι με το κεφάλι κατω

Μακάρι να κάτσει ετσι αγάπη

Just now, winspert είπε:

Ναι, οντως σε καποιες περιπτώσεις παιρνει θεση κ νωριτερα. Σίγουρα πρεπει να παρει θεση μεχρι 36η εβδομάδα. Γιατι μετα ειναι μεγαλα κ δε γυρνανε ευκολα. Πριν απο ενα μηνα που ειχα κανει υπερηχο δεν μου ειχε πει κατι ο γιατρος μου. Αν ειχε παρει θεση. Ισως ηταν νωρις... Μια γνωστη μου λιγο πριν γεννησει, εκανε υπερηχο κ της ειπε ο γιατρος οτι εχει ισχυακη προβολη κ την ωρα που εφευγε απο το μαιευτήριο καταλαβε να γυριζει το μωρο κ ξαναμπαινει μεσα, της κανει παλι υπερηχο κ ειχε παρει θεση... Οποτε μαλλον ολα γινονται... 

Ναι αγάπη σίγουρα γίνονται όλα πάντως όταν έχει ισχυακη προβολή πρέπει οποσδηποτε καισαρική ετσι δεν είναι;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω νιώθω βάρος χαμηλά όταν στέκομαι για λίγο όρθια. Και δεν έχω άλλο παιδάκι, σκέψου εσείς που έχετε. Λογικά φυσιολογικό θα είναι. Επίσης έχω και δύσπνοια.

Εγώ πριν 4 μέρες μόνο τρόμαξα λίγο λέω πάει γεννάω. Επειδή είχα κοντινές συσπάσεις, πόνους περιόδου και πόνο στη μέση.

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι αγάπη σίγουρα γίνονται όλα πάντως όταν έχει ισχυακη προβολή πρέπει οποσδηποτε καισαρική ετσι δεν είναι;

Κανονικα η ισχυακη προβολη δεν ειναι λογος καισαρικης. Εχουν γεννηθει πολλα παιδια ετσι αλλα γενικα το συνηθιζουν... Μου εχει πει η μαια μου πως αν γυρω στην 32η εβδομάδα δεν εχει γυρισει ή δεν ειναι με το κεφαλι κατω, γιατί  δεν ξερω σε τι θεση ειναι ο δικος μου, θα κανουμε ασκησεις που βοηθανε να παρει θεση το μωρο κ αν δεν τα καταφερουμε μεχρι την 36η θα ερθω Αθήνα σε γιατρο που αναλαμβανει κ γυριζει το μωρο.... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εγώ ρς αγάπη δεν τολμαω να φάω τιποτα να ξέρεις με το παραμικρό καουρα και συγνώμη που το λέω αλλά Εχω τάση για εμετό απο την καψιλα

Μακάρι να κάτσει ετσι αγάπη

Αγάπη  μου μακάρι να μείνει έτσι αλλά κ να αλλάξει καισαρική θα κάνω έτσι κ αλλιώς... Πάντως δεν είναι απαραίτητη η καισαρική στην ισχυακη προβολή 

Just now, Nikoleta... είπε:

Κι εγω νιώθω βάρος χαμηλά όταν στέκομαι για λίγο όρθια. Και δεν έχω άλλο παιδάκι, σκέψου εσείς που έχετε. Λογικά φυσιολογικό θα είναι. Επίσης έχω και δύσπνοια.

Εγώ πριν 4 μέρες μόνο τρόμαξα λίγο λέω πάει γεννάω. Επειδή είχα κοντινές συσπάσεις, πόνους περιόδου και πόνο στη μέση.

Ωχ φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρες αγάπη 

Κορίτσια μουυυυ για πείτε βάλατε τπτ στην βαλίτσα;;; εγώ στο μαιευτήριο θα πάρω την βαλίτσα της αδερφής μου και της είπα να μου την δώσει αυτές τις μέρες να την ξεσκονίσω κ να ξεκινήσω να βάζω μέσα σιγά σιγά τα πράγματακια μας ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, winspert είπε:

Και εγώ αύριο 32 γίνομαι και τις τελευταίες μέρες νιώθω πολύ βαρια

• Μου αρέσει 1

n0O1p2.png

Αγάπη  μου μακάρι να μείνει έτσι αλλά κ να αλλάξει καισαρική θα κάνω έτσι κ αλλιώς... Πάντως δεν είναι απαραίτητη η καισαρική στην ισχυακη προβολή 

Κορίτσια μουυυυ για πείτε βάλατε τπτ στην βαλίτσα;;; εγώ στο μαιευτήριο θα πάρω την βαλίτσα της αδερφής μου και της είπα να μου την δώσει αυτές τις μέρες να την ξεσκονίσω κ να ξεκινήσω να βάζω μέσα σιγά σιγά τα πράγματακια μας ❤️❤️❤️

Εγω θα τις πάρω μετα τον 15 Αύγουστο θα τις καθαρίσω και θα της φτιάξω κιόλας να τις Εχω έτοιμες 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μουυυυ για πείτε βάλατε τπτ στην βαλίτσα;;; εγώ στο μαιευτήριο θα πάρω την βαλίτσα της αδερφής μου και της είπα να μου την δώσει αυτές τις μέρες να την ξεσκονίσω κ να ξεκινήσω να βάζω μέσα σιγά σιγά τα πράγματακια μας ❤️ ❤️ ❤️

Προσπαθούσα να μην αγχωθώ, γιατί το άγχος προκαλεί πιο πολλές συσπάσεις. Ευτυχώς μετά κατάφερα να κοιμηθώ και μου πέρασε. Πήρα και τον γιατρό και μου αύξησε το χάπι για τις συσπάσεις.

Εγώ όταν μπω στον 8ο σε 2 βδομάδες λέω να κάνω βαλίτσα (μετά το doppler). Ούτε νυχτικιές και ρόμπα δεν έχω πάει ακόμα να πάρω.

Εβαλα κάτι τι η αλήθεια είναι πλυμένο αλλά επειδή έχω καλο θα τα βγάλω πάλι 1-2 Σεπτέμβρη να τα πατήσω ένα σίδερο απο μέσα. Μα λίγα είναι... Τώρα απλά καταχωνιαζω εκεί ότι είναι να μπει για να υπάρχει μέσα στη θέση του.... Με έχει πιάσει βαρεμάρα νιώθω και πόνους παντού μέση λεκάνη πόδια (ειδικά πόδια) κλπ οπότε πάντα βρίσκω δικαιολογία να λουφαρω

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κανονικα η ισχυακη προβολη δεν ειναι λογος καισαρικης. Εχουν γεννηθει πολλα παιδια ετσι αλλα γενικα το συνηθιζουν... Μου εχει πει η μαια μου πως αν γυρω στην 32η εβδομάδα δεν εχει γυρισει ή δεν ειναι με το κεφαλι κατω, γιατί  δεν ξερω σε τι θεση ειναι ο δικος μου, θα κανουμε ασκησεις που βοηθανε να παρει θεση το μωρο κ αν δεν τα καταφερουμε μεχρι την 36η θα ερθω Αθήνα σε γιατρο που αναλαμβανει κ γυριζει το μωρο.... 

Εμένα ο γιατρός που το συζητήσαμε αυτο με την ισχιακη και την εγκαρσια προβολή , μου πε αν δεν γυρισει κανουν σιγουρα καισαρικη....διοτι λεει δεν τον ρισκάρουν να κολλησει στην γεννα!

fzY0p3.png

Κορίτσια καλησπέρα ,θέλω την γνώμη σας !!εχω μια φλεγμονή στο νύχι του ποδιού μου ,ούτε να περπατήσω δεν μπορώ ..μου το καθάρισε γυναίκα ειδική ,βέβαια αυτό κανονικά θέλει αντιβίωση αλλα ...γνωρίζετε μπενταντιν επιτρέπεται ;;ειναι κόκκινο κ ερεθισμένο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...