Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Δυσκινητες χμμμ χελώνες καλύτερα ετσι εγώ κοντευω να βγάλω αυγά και απο το ξάπλα αφήστε οου επέστρεψε η υπνηλία δεν μπορώ να κάνω τιποτα ύπνο κσι φαγητό κάνω αλλά μιλάμε γι ύπνο ουτε αρκούδα να ήμουν σε χειμερη ανάρκη χαχαχχαχαχχα

Κοιμήσου τώρα όσο μπορείς γτ μετά.... Χαχαχ

Just now, elpida20 είπε:

Εγώ κορίτσια εσκιψα την προηγούμενη βδομάδα να καθαρίσω το σύνθετο και εμεινα στον τόπο κυριολεκτικά με πέθανε ένας πόνος στη μέση πάλι καλά ήταν ο άντρας μου και με σήκωσε και έτσι μετακομοσαμε στις πεθεράς μέχρι να γεννησω

Κοίτα να ξεκουραστεις αγάπη μην κουράζεσαι 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Αχ Ελπιδα....πρωτομανουλες...ξεκουραστείτε...ειναι λιγο τετριμενο αλλα μετα πανε αυτα που ξερατε...Και μην σας φαινεται βαρετο που καθεστε και δεν κανετε τιποτα. Απολαυστε τις τελευταιες μερες ελευθερίας σας, καντε τα μποτέ σας, τις βολτες σας...ενταξει δεν σταματανε μετα ολα αυτα αλλα ακομα κι ενας απλος καφες με μια φιλη ειναι μεγαλη υποθεση.

Εχω το μωρο αρρωστο με ιωση 3η μερα με πυρετό... κι εκτος του οτι δεν μπορουμε να βγούμε απο το σπιτι, ειναι συνεχεια γατζωμενο πανω μου, εχει που εχει ζέστη ειναι κι αυτο καυτό και χωρις να μπορω να ανοιξω κλιματιστικό. Βαζω ξυπνητηρια ανα 1 ωρα για να τον ελεγχω και στο μισαωρο ξυπναει κιολας επειδη τη μια ιδρωνει, την αλλη προφανώς δεν νιωθει καλα. Μου λενε να μην σηκωνω...μα πώς ειναι δυνατον να μην σηκωνω 15 μηνων μωρο, ε @Farmakotriftena? Σκύβω και σηκωνω σχεδον ολη μερα...παιχνίδια παντου κι αυτος να θελει να σκαρφαλωνει σε ολα τα επικινδυνα μερη...φοβαμαι ακομα που τον βαζω και στην κουνια επειδη πιεζεται η κοιλια μου...για να μην αναφερω τις απειρες δουλειες του σπιτιου κι ολα αυτα που χρειαζεται ενα μωρο...ζητημα αν κοιμαμαι 6 ωρες γιατι ακομα κι οταν κοιμαται το μωρο προσπαθεις να κανεις ο,τι δεν μπορεις οταν ειναι ξύπνιο...τελικα ειναι πολυ επικινδυνο να κανεις δευτερο μωρο στο καπακι! Επικινδυνο, δυσκολο αλλα φανταζομαι στην πορεια πολυ ομορφο που θα ειναι σχεδον συνομήλικα!!!

Αυτα....τα πα και ξεθυμανα...

• Μου αρέσει 2

verzp2.pngYgrLp2.png

5 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Αχ Ελπιδα....πρωτομανουλες...ξεκουραστείτε...ειναι λιγο τετριμενο αλλα μετα πανε αυτα που ξερατε...Και μην σας φαινεται βαρετο που καθεστε και δεν κανετε τιποτα. Απολαυστε τις τελευταιες μερες ελευθερίας σας, καντε τα μποτέ σας, τις βολτες σας...ενταξει δεν σταματανε μετα ολα αυτα αλλα ακομα κι ενας απλος καφες με μια φιλη ειναι μεγαλη υποθεση.

Εχω το μωρο αρρωστο με ιωση 3η μερα με πυρετό... κι εκτος του οτι δεν μπορουμε να βγούμε απο το σπιτι, ειναι συνεχεια γατζωμενο πανω μου, εχει που εχει ζέστη ειναι κι αυτο καυτό και χωρις να μπορω να ανοιξω κλιματιστικό. Βαζω ξυπνητηρια ανα 1 ωρα για να τον ελεγχω και στο μισαωρο ξυπναει κιολας επειδη τη μια ιδρωνει, την αλλη προφανώς δεν νιωθει καλα. Μου λενε να μην σηκωνω...μα πώς ειναι δυνατον να μην σηκωνω 15 μηνων μωρο, ε @Farmakotriftena? Σκύβω και σηκωνω σχεδον ολη μερα...παιχνίδια παντου κι αυτος να θελει να σκαρφαλωνει σε ολα τα επικινδυνα μερη...φοβαμαι ακομα που τον βαζω και στην κουνια επειδη πιεζεται η κοιλια μου...για να μην αναφερω τις απειρες δουλειες του σπιτιου κι ολα αυτα που χρειαζεται ενα μωρο...ζητημα αν κοιμαμαι 6 ωρες γιατι ακομα κι οταν κοιμαται το μωρο προσπαθεις να κανεις ο,τι δεν μπορεις οταν ειναι ξύπνιο...τελικα ειναι πολυ επικινδυνο να κανεις δευτερο μωρο στο καπακι! Επικινδυνο, δυσκολο αλλα φανταζομαι στην πορεια πολυ ομορφο που θα ειναι σχεδον συνομήλικα!!!

Αχ βρε αγάπη περαστικά στο λουλούδι σου! Το κλιματιστικό φαντάζομαι μπορείς να το ανάψεις να μην είναι βέβαια σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.. Σίγουρα δεν γίνεται να μην το σηκώνεις το νινι κ σίγουρα μια εγκυμοσύνη στο καπάκι είναι πολύ δυσκολη

Κοριτσάκια μου όμορφα καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! ❤️ 

Η νύχτα απόψε τραγική ξύπνησα ίσα με πενήντα φορές χωρίς λόγο... Έλεος δλδ μου χαλούσε κ το όνειρο όλη νύχτα έβλεπα όνειρο ότι γεννουσα αχχχ

Εσείς τι κάνετε πως ειστε; τι καλό θα μαγειρέψετε σήμερα; 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Αχ βρε αγάπη περαστικά στο λουλούδι σου! Το κλιματιστικό φαντάζομαι μπορείς να το ανάψεις να μην είναι βέβαια σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.. Σίγουρα δεν γίνεται να μην το σηκώνεις το νινι κ σίγουρα μια εγκυμοσύνη στο καπάκι είναι πολύ δυσκολη

Κοριτσάκια μου όμορφα καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! ❤️ 

Η νύχτα απόψε τραγική ξύπνησα ίσα με πενήντα φορές χωρίς λόγο... Έλεος δλδ μου χαλούσε κ το όνειρο όλη νύχτα έβλεπα όνειρο ότι γεννουσα αχχχ

Εσείς τι κάνετε πως ειστε; τι καλό θα μαγειρέψετε σήμερα; 

Αχ ρε αγάπη πλεον ο ύπνος ο βραδινος έχει γίνει πολυτέλεια εγώ δεν κοιμάμαι καλά τα βραδιά μια απο τα πόδια μια γυρίσω στο πλευρό και χτυπάει ο Μπέμπης γυρίζω απο το άλλο χτυπάει γυριχω ανάσκελα δεν μπορω να αναπνευσω απο το βαρος ε στρυφογυρναω στον ύπνο κάνουμε σβούρες για αυτό κι την μέρα κοιμάμαι επειδή δεν Εχω κοιμηθεί καλά εγώ δεν φτιαξω τιποτα είμαι στην πεθερά σήμερα πασάς θα τα κάνει όλα αυτή χαχαχχ

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ που είστε όλες; εγώ μόλις γύρισα από τη θάλασσα... Το ποσό μ ηρεμεί τον πόνο στη μέση δεν περιγράφεται! 

Αφού σε ηρεμεί καλό είναι να πηγαίνεις! Κάνε καμιά βουτιά και για μένα που είμαι σπίτι όλη μέρα.

• Μου αρέσει 1

Γειά σας! Εγω Οπως κάθε Σάββατο έχω κουμπαροκατασταση με θάλασσα κ μετά ταβέρνα. Έχουμε μισή ώρα που γυρίσαμε σπίτι με το κορίτσι μου. Κάναμε μπάνιο κ βάφουμε νύχια. Αχαχχα

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

18 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Κι εγώ έτσι, σκύβω σηκώνω συνέχεια... τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Κάποιες μέρες δεν μπορώ καθόλου. Μετά από κάποιες ώρες ανελέητου "σκύψε-σήκωσε" απλα θελω να βαλω τα κλάματα. Έχω και την μεγάλη που με τρέχει κι αυτη(4χρ) Κι εμένα πάντως κολλημένος πάνω μου είναι. Πρέπει να περνάει άγχος αποχωρισμού. Απίστευτη γκρίνια, όλο μαμα λέει και αυτό τσιριζοντας και τα δύο τελευταία βραδια όλο ξυπνάει και κλαίει γοερά.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ έτσι, σκύβω σηκώνω συνέχεια... τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Κάποιες μέρες δεν μπορώ καθόλου. Μετά από κάποιες ώρες ανελέητου "σκύψε-σήκωσε" απλα θελω να βαλω τα κλάματα. Έχω και την μεγάλη που με τρέχει κι αυτη(4χρ) Κι εμένα πάντως κολλημένος πάνω μου είναι. Πρέπει να περνάει άγχος αποχωρισμού. Απίστευτη γκρίνια, όλο μαμα λέει και αυτό τσιριζοντας και τα δύο τελευταία βραδια όλο ξυπνάει και κλαίει γοερά.

Αχ καλή μου ακόμη κ η μεγάλη σου στην ουσία μικρή είναι κουράγιο ούτε δύο μηνακια δεν εμειναν

Κορίτσια εγώ σήμερα υποφέρω... Πόνος στη μέση στην πλάτη στον αυχένα πφφφ

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Αυτό αυτό αυτό αυτό....κι εμείς με ίωση. Ακατεβατο 39ρια και στο τρίωρο ξανά μανά.... πώς να μη σηκώσεις; Πώς να μη ξαγρυπνησεις; Πώς να είσαι χαλαρή; Πώς πως πως ... 

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ενα θα σου πω...ο αντρας μου μου λεει πού βρισκω το κουραγιο...να μαι ξυπνια ολο το βραδυ και τη μερα να τον παλευω...εχει αρχισει και φοβαται κιολας...ακουει πορτα να χτυπαει και χεζεται πανω του, τον παιρνουν για λιγο βολτα οι γονεις μου κι ενω στην αρχη θελει να παει, μετα οταν επιστρεφει μενει κανα μισαωρο γατζωμενος πανω μου...δουλεια δεν με αφηνει να κανω...τρεχει κι αγκαλιαζει τα ποδια μου...αααααααχ...αλλα για τα ζουζουνια μας παντα βρισκουμε δυναμη...δεν συζητω για τα βραδια ειδικα τωρα με την ιωση...

Αχ καλή μου ακόμη κ η μεγάλη σου στην ουσία μικρή είναι κουράγιο ούτε δύο μηνακια δεν εμειναν

Κορίτσια εγώ σήμερα υποφέρω... Πόνος στη μέση στην πλάτη στον αυχένα πφφφ

Μεση-πλατη πλεον ειναι μονιμοι πονοι...

Νιωθετε κι εσεις ενα βαρος χαμηλα πού και πού? Λετε να ειναι απο τα σηκωματα κι εχω τρεχαματα? Συνηθως το νιωθω οταν ειμαι κουρασμενη κι εχω πολλες ωρες ν καθισω

Κι αυτο το μικρουλι στην κοιλια, να αρχιζει τις μπουνιες και τις κλωτσιες μολις πεσει η μανουλα να ξεκουραστει....

verzp2.pngYgrLp2.png

6 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Ενα θα σου πω...ο αντρας μου μου λεει πού βρισκω το κουραγιο...να μαι ξυπνια ολο το βραδυ και τη μερα να τον παλευω...εχει αρχισει και φοβαται κιολας...ακουει πορτα να χτυπαει και χεζεται πανω του, τον παιρνουν για λιγο βολτα οι γονεις μου κι ενω στην αρχη θελει να παει, μετα οταν επιστρεφει μενει κανα μισαωρο γατζωμενος πανω μου...δουλεια δεν με αφηνει να κανω...τρεχει κι αγκαλιαζει τα ποδια μου...αααααααχ...αλλα για τα ζουζουνια μας παντα βρισκουμε δυναμη...δεν συζητω για τα βραδια ειδικα τωρα με την ιωση...

Μεση-πλατη πλεον ειναι μονιμοι πονοι...

Νιωθετε κι εσεις ενα βαρος χαμηλα πού και πού? Λετε να ειναι απο τα σηκωματα κι εχω τρεχαματα? Συνηθως το νιωθω οταν ειμαι κουρασμενη κι εχω πολλες ωρες ν καθισω

Κι αυτο το μικρουλι στην κοιλια, να αρχιζει τις μπουνιες και τις κλωτσιες μολις πεσει η μανουλα να ξεκουραστει....

Εγώ νιώθω έντονο βάρος κ πόνο χαμηλά το ειχα πει κ πριν λίγες μέρες αλλά είπα να μην το ξανά πω μην φανώ γκρινιάρα χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορίτσια... Υπαρχουν στιγμες που κ εγω αισθάνομαι βαρος χαμηλα... Γενικα  καποιες στιγμές αισθανομαι πιο βαρια κ δυσκινητη... Τωρα που το σκέφτομαι, καθε μερα... Κ εχω κ 2 μηνες μπροστά μου... Ετσι οπως το παω εγω σε μισο μηνα δε θα μπορω να κουνηθω... Χαχαχα Αύριο μπαινω στην 32η εβδομάδα. Νομιζω οτι σιγα σιγα θα πρέπει να παιρνουν κ θεση τα μωρα μας... Σωστα; 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...