Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, αστα σου λεω... Πλεον οποιος με ρωταει ποτε γενναω κ του λεω, περιμενω παντα αυτη την απάντηση... Παει πακετο... Εσυ τι κανεις κοριτσακι μου... Πες μου λιγο τα νεα σου!!!! 

Πηρα θετικο και περιμενω πρωτο υλερηχο εχω δρομο....ωραιο δρομο

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, minxri είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μ καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε!!!!

Με έχουνε προβληματίσει όλοι από τον περασμένο μήνα ότι έχω μικρή κοιλιά για δύδιμα και ότι αυτές είχαν την κοιλιά μ στο ένα μωρό λέτε να σημαίνει κάτι κακό αυτό 22/8 έχω το ντόμπλερ μέχρι να πάω να δω τι παίζει με το βάρος θα με φάει η αγωνία 

Ελα ρς αγάπη μικρή κοπελα εσύ κάθεσαι και ακούς τα χωριατιλικια σε παρακαλώ της κάθε αμαμητης έλεος ποια τι σχέση ποσο κοιλιά έχει μια γυναίκα με το ποσο μεγάλο παιδι έχει ο Θεέ μου δως μου κουράγιο

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

Just now, annamariag77 είπε:

Πηρα θετικο και περιμενω πρωτο υλερηχο εχω δρομο....ωραιο δρομο

Ελα ρε συ;;;; Τι υπεροχα νεα;;;;; Μπραβο  κοριτσακι μου, τελειαααααα!!!!! Πες μου λιγο τις χοριακες σου κ ποτε πας για υπερηχο;;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ ❤️ βρε αγάπες δεν ξέρω πως να τον εξηγήσω αυτό τον πόνο... Σαν κραμπα στο δέρμα;;; πονάω ταυτόχρονα κ την παλιά τομή κ νιώθω τραβήγματα... Αφήστε όλα μαζί! Εντομεταξυ κ στη δεύτερη εγκυμοσύνη πονουσα την τομή της πρώτης αλλά ήταν τόσο νωρίς δλδ ούτε χρόνος δεν είχε περάσει.. Τώρα μετά από 7 χρόνια να πονάω την τομή; έλεος δλδ.. 

Μηπως επειδη μεγαλωνουν κ οι κοιλιες μας, τσιτωνει κ το δερμα..δε θα εχουμε πονακια; εγω κατι τσιμπηματα στον αφαλο ενιωθα χθες κ γενικα καποιες φορες ουτε να γυρισω πλευρο δε μπορω τη νιωθω τσιτα κ η μεση με πιανει οταν σηκωνομαι κ χτυπαει κ γοφο! Οπως κ να εχει αυριο ευτυχως εχεις κ γιατρο να σου φυγει το αγχος! Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι μου!

Just now, tsilona είπε:

Μην ακούς μαλακειες κούκλα μου,άλλο το σώμα της καθεμιας. Εγώ δεν είδα μια στο ορκεστρα όταν ήμουν στον 6ο κ είχαμε ίδια κοιλιά; αυτή ήταν στις μέρες της να γεννήσει...κλεισε τ αφτιά σου σε βλακειες. 

Τα δικά μου. Ντοπλερ πολύ καλό. Η χοντρούλα έφτασε κοντά 2 κιλά. 1950. 

Μπραβο κοπελα μου, τελεια τα νεα σου! Τελεια και η μπεμπουλα!!!

Just now, winspert είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου... Τελεια τα νεα σου... Καλη συνεχεια να εχεις... Ο Αύγουστος θα ειναι μηνας ντοπλερ για τις περισσότερες... Εγω εχω στις 20...Μια χαρα η μπουμπου σου... 

Οσο για σενα @minxri, πραγματικά μην ακους κανεναν... Κ εμενα μου ειχαν πει καποιοι οτι η κοιλια μου ειναι χαμηλα, σα να είναι πρόβλημα, το ειχα γραψει κ εδω, αλλα πλεον κ να μου πει κανεις τπτ λεω οτι εχω μια τελεια κοιλιτσα... Να κοιτανε τη δουλειά τους... Κ για ακόμα μια φορά να πω ποσες δεκαδες φορες εχω ακουσει το "καημενουλα, θα φας ολο το καλοκαίρι"!!! Πλεον μονο γελαω.... 

Κοριτσια, σεντονακια για την κουνια μονο βαμβακερα ετσι;;; 

Ντοπλερ κ γω στις 22 ή 23, αντε να δουμε!! Βρε δε παν να λενε ολοι αυτοι οι αγενεστατοι ανθρωποι! Ετσι θελουν να τα ακουσουν, να μιλατε κοριτσια μου! 

Ναι μονο βαμβακερα εχω παρει εγω για το λικνο κ επιβαλλεται νομιζω!

Just now, annamariag77 είπε:

Ειναι νωρις ακομα για υπερχο μαλλον την αλλη εβδομαδαεχω δρομο....

Συγχαρητήρια κ ολα να σου πανε τελεια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, tsilona είπε:

Μην ακούς μαλακειες κούκλα μου,άλλο το σώμα της καθεμιας. Εγώ δεν είδα μια στο ορκεστρα όταν ήμουν στον 6ο κ είχαμε ίδια κοιλιά; αυτή ήταν στις μέρες της να γεννήσει...κλεισε τ αφτιά σου σε βλακειες. 

Τα δικά μου. Ντοπλερ πολύ καλό. Η χοντρούλα έφτασε κοντά 2 κιλά. 1950. 

Ωωω τέλεια νταρντανομωρο η δικιά σου ❤️

Just now, Jennak83 είπε:

Μηπως επειδη μεγαλωνουν κ οι κοιλιες μας, τσιτωνει κ το δερμα..δε θα εχουμε πονακια; εγω κατι τσιμπηματα στον αφαλο ενιωθα χθες κ γενικα καποιες φορες ουτε να γυρισω πλευρο δε μπορω τη νιωθω τσιτα κ η μεση με πιανει οταν σηκωνομαι κ χτυπαει κ γοφο! Οπως κ να εχει αυριο ευτυχως εχεις κ γιατρο να σου φυγει το αγχος! Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι μου!

Μπραβο κοπελα μου, τελεια τα νεα σου! Τελεια και η μπεμπουλα!!!

Ντοπλερ κ γω στις 22 ή 23, αντε να δουμε!! Βρε δε παν να λενε ολοι αυτοι οι αγενεστατοι ανθρωποι! Ετσι θελουν να τα ακουσουν, να μιλατε κοριτσια μου! 

Ναι μονο βαμβακερα εχω παρει εγω για το λικνο κ επιβαλλεται νομιζω!

Συγχαρητήρια κ ολα να σου πανε τελεια!!!

Κοριτσιμου σε ευχαριστώ σίγουρα παίζει ρόλο που μεγαλώνει η κοιλιτσα.. Με το καλο το ντομπλερ σου ❤️

Κορίτσια μ τέλεια τα νέα μ όλα καλά το ντονπλερ σούπερ η μπουμπού δεν μας έκανε την χάρη να μας δείξει πρόσωπο ήταν γυρισμένη με την πλάτη δεν πειράζει είδαμε τον κολαρινο της χαχαχ 1600 το βάρος της 

• Μου αρέσει 5

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσια 5 μέρες έμειναν για τον ντοπλερ και είμαι ήδη 4 μέρες στον 8 μήνα και νιωθω ότι έχουν περάσει 4 βδομάδες.. Δεν περνάνε πια οι μερες:?

Και γω αυτο σκεφτομουν..νομιζω οτι αυτοι οι τελευταιοι μηνες δε περνανε με τπτ! Γινομαστε κ πιο δυσκινητες ισως γι αυτο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jennak83 είπε:

Και γω αυτο σκεφτομουν..νομιζω οτι αυτοι οι τελευταιοι μηνες δε περνανε με τπτ! Γινομαστε κ πιο δυσκινητες ισως γι αυτο.

Αν ήταν χειμώνας δε νομίζω να μας φαινόταν τόσο. Εγώ έχω μια βδομάδα κλεισμένη μέσα κάτω απτό κλιματιστικό ρε συ. Δεν παλεύεται. Με το ζόρι βγαίνω για τις δουλειές μου

• Μου αρέσει 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Ωωω τέλεια νταρντανομωρο η δικιά σου ❤️

Κοριτσιμου σε ευχαριστώ σίγουρα παίζει ρόλο που μεγαλώνει η κοιλιτσα.. Με το καλο το ντομπλερ σου ❤️

Κορίτσια μ τέλεια τα νέα μ όλα καλά το ντονπλερ σούπερ η μπουμπού δεν μας έκανε την χάρη να μας δείξει πρόσωπο ήταν γυρισμένη με την πλάτη δεν πειράζει είδαμε τον κολαρινο της χαχαχ 1600 το βάρος της 

Κ ο κωλαρακος καλός είναι!! Αχαχαχ ααχ 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αν ήταν χειμώνας δε νομίζω να μας φαινόταν τόσο. Εγώ έχω μια βδομάδα κλεισμένη μέσα κάτω απτό κλιματιστικό ρε συ. Δεν παλεύεται. Με το ζόρι βγαίνω για τις δουλειές μου

Just now, Jennak83 είπε:

Δυσκινητες χμμμ χελώνες καλύτερα ετσι εγώ κοντευω να βγάλω αυγά και απο το ξάπλα αφήστε οου επέστρεψε η υπνηλία δεν μπορώ να κάνω τιποτα ύπνο κσι φαγητό κάνω αλλά μιλάμε γι ύπνο ουτε αρκούδα να ήμουν σε χειμερη ανάρκη χαχαχχαχαχχα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Κ γω μια απο τα ιδια..σημερα θα φυγουμε για διακοπες, τουλαχιστον δε θα κανω δουλειες γιατι εχω ξεπατωθει εδω απο τοτε που σταματησα δουλεια! Κ ειδικα τωρα πριν φυγουμε, πλυντηρια, σιδερωματα καθαρισμα σπιτιου κλπ

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια εσκιψα την προηγούμενη βδομάδα να καθαρίσω το σύνθετο και εμεινα στον τόπο κυριολεκτικά με πέθανε ένας πόνος στη μέση πάλι καλά ήταν ο άντρας μου και με σήκωσε και έτσι μετακομοσαμε στις πεθεράς μέχρι να γεννησω

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...