Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Kiki1 είπε:

Δεν μου εδωσε οχι..Στα τυφλα θα πηγαινουμε?Αυτο το αγοραζω σε φαρμακειο??

Εγω ειχα προβλημα στη μια ωρα στην καμπυλη δηλ βγηκε 183 με οριο το 180..

Αν δε σου κανει κοπο μου λες πως κανουμε τις μετρησεις?

Να του ζητήσεις κορίτσι μου.... Τι σημαίνει δε σου εδωσε; Και ποσότητα να μη φας να φας πχ μισό του μισού λαχανικά εσένα μπορεί να σε εκτοξεύουν ενώ αν φας λέμε τώρα σοκολάτα να είναι όλα καλά. Και εμένα μου έδωσε διατροφή αλλά μερικά της διατροφής όπως το ρύζι ακόμη και στη ποσότητα που μου επιτρέπει η διατροφή με εκτοξεύει... Άρα χωρίς μηχανάκι που θα το ήξερα; Στην αρχή δοκιμάζουμε ας είναι και από διατροφή και μετά που βλέπουμε τι δεν μας ανεβάζει τότε ουσιαστικά κάνουμε διατροφή.... Ανευθυνότητα εντελώς ο γιατρός σου.... 

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κορίτσια μου τι κάνετε; χάθηκα λίγο.. Πως ειστε; ρε σεις πολύς πόνος η μέση μου... Πονάω μ την κοιλιά μ χαμηλά σαν μυϊκό μ κάνει πάντως με το ζόρι περπατάω.. Το νιώθω πολύ χαμηλά το μωρό! Πολύ φοβάμαι για πρόωρο τοκετό πάλι... Αύριο το πρωί έχω ντομπλερ... Ίδωμεν.. ❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

5 hours ago, katerinaki 86 said:

Ναι..εγω εχω μεινει με ερωτηματικο αντι για αγορακι!!Εντωμεταξυ, εγω κι η @Clue ειμαστε τελευταιες και καταιδρωμενες!!Βεβαια, εγω, ακομα κι αν γλιτωσουμε τον προωρο τοκετο, λογω καισαρικης θα ειμαι σιγουρα πιο νωρις απο την ΠΗΤ. 

Εγώ όχι απλά καταϊδρωμένη... Αλλάζω και μήνα! Σήμερα πήγα στο γιατρό. 26 εβδομάδες και είναι 870 γραμμάρια! Έχω καιρό ακόμά...

• Μου αρέσει 4

4wnKp2.png 

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; χάθηκα λίγο.. Πως ειστε; ρε σεις πολύς πόνος η μέση μου... Πονάω μ την κοιλιά μ χαμηλά σαν μυϊκό μ κάνει πάντως με το ζόρι περπατάω.. Το νιώθω πολύ χαμηλά το μωρό! Πολύ φοβάμαι για πρόωρο τοκετό πάλι... Αύριο το πρωί έχω ντομπλερ... Ίδωμεν.. ❤️

Οοοοοο αγάπη δεν είναι καλό να έχεις κι πονους στην μέση και στην κοιλιά τέλος πάντων πες το αύριο στον γιατρό ζητα του ν κάνετε κι no stress

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Να του ζητήσεις κορίτσι μου.... Τι σημαίνει δε σου εδωσε; Και ποσότητα να μη φας να φας πχ μισό του μισού λαχανικά εσένα μπορεί να σε εκτοξεύουν ενώ αν φας λέμε τώρα σοκολάτα να είναι όλα καλά. Και εμένα μου έδωσε διατροφή αλλά μερικά της διατροφής όπως το ρύζι ακόμη και στη ποσότητα που μου επιτρέπει η διατροφή με εκτοξεύει... Άρα χωρίς μηχανάκι που θα το ήξερα; Στην αρχή δοκιμάζουμε ας είναι και από διατροφή και μετά που βλέπουμε τι δεν μας ανεβάζει τότε ουσιαστικά κάνουμε διατροφή.... Ανευθυνότητα εντελώς ο γιατρός σου.... 

Εγω όταν τρώω σκέτο χοιρινό ανεβαίνει, όταν τρώω κοτόπουλο όχι. Πρωτεΐνη η μία, πρωτεΐνη κ η άλλη. Χεσε μέσα. 

Σήμερα έκανα παρασπονδια.πηγα επίσκεψη κ είχαν παραγγείλει πίτσες για μένα που μαι έγκυος. Ε δε γινόταν να τους ντροπιασω. (ναι είμαι μοσχαρω) 

Εμένα όρια με χει δώσει 92 νηστείας κ 140 στη 1 ώρα. Ο καθένας ότι να ναι; 

Μαριουλα μου καλά αποτελέσματα! Να ξεκουραζεσαι κ να μιλήσεις με το γιατρό σου! 

• Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα προχθές το βράδυ πονούσε η μέση μου όπως όταν περίμενα περίοδο, είχα και πόνους περιόδου και συσπάσεις πολλές και κοντινές. Να το πεις στον γιατρό σου αύριο αυτό. Τι εννοείς ότι σου κάνει σαν μυϊκό;

Σου εύχομαι ένα τέλειο doppler! :)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Οοοοοο αγάπη δεν είναι καλό να έχεις κι πονους στην μέση και στην κοιλιά τέλος πάντων πες το αύριο στον γιατρό ζητα του ν κάνετε κι no stress

2 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Εγω όταν τρώω σκέτο χοιρινό ανεβαίνει, όταν τρώω κοτόπουλο όχι. Πρωτεΐνη η μία, πρωτεΐνη κ η άλλη. Χεσε μέσα. 

Σήμερα έκανα παρασπονδια.πηγα επίσκεψη κ είχαν παραγγείλει πίτσες για μένα που μαι έγκυος. Ε δε γινόταν να τους ντροπιασω. (ναι είμαι μοσχαρω) 

Εμένα όρια με χει δώσει 92 νηστείας κ 140 στη 1 ώρα. Ο καθένας ότι να ναι; 

Μαριουλα μου καλά αποτελέσματα! Να ξεκουραζεσαι κ να μιλήσεις με το γιατρό σου! 

1 ώρα πρίν, Nikoleta... είπε:

Εμένα προχθές το βράδυ πονούσε η μέση μου όπως όταν περίμενα περίοδο, είχα και πόνους περιόδου και συσπάσεις πολλές και κοντινές. Να το πεις στον γιατρό σου αύριο αυτό. Τι εννοείς ότι σου κάνει σαν μυϊκό;

Σου εύχομαι ένα τέλειο doppler! :)

Κορίτσια μου όμορφα καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ ❤️ βρε αγάπες δεν ξέρω πως να τον εξηγήσω αυτό τον πόνο... Σαν κραμπα στο δέρμα;;; πονάω ταυτόχρονα κ την παλιά τομή κ νιώθω τραβήγματα... Αφήστε όλα μαζί! Εντομεταξυ κ στη δεύτερη εγκυμοσύνη πονουσα την τομή της πρώτης αλλά ήταν τόσο νωρίς δλδ ούτε χρόνος δεν είχε περάσει.. Τώρα μετά από 7 χρόνια να πονάω την τομή; έλεος δλδ.. 

83tdp2.pngcWE4p3.png

5 ώρες πρίν, Clue είπε:

Εγώ όχι απλά καταϊδρωμένη... Αλλάζω και μήνα! Σήμερα πήγα στο γιατρό. 26 εβδομάδες και είναι 870 γραμμάρια! Έχω καιρό ακόμά...

Χαχαχα...δεν πειραζει!!!Τελευταια και καλυτερη θα εισαι!!Μια χαρα το μπεμπακι...super το βαρος για την εβδομαδα που εισαι!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 41 λεπτά , marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ ❤️ βρε αγάπες δεν ξέρω πως να τον εξηγήσω αυτό τον πόνο... Σαν κραμπα στο δέρμα;;; πονάω ταυτόχρονα κ την παλιά τομή κ νιώθω τραβήγματα... Αφήστε όλα μαζί! Εντομεταξυ κ στη δεύτερη εγκυμοσύνη πονουσα την τομή της πρώτης αλλά ήταν τόσο νωρίς δλδ ούτε χρόνος δεν είχε περάσει.. Τώρα μετά από 7 χρόνια να πονάω την τομή; έλεος δλδ.. 

Φυσιολογικο είναι κορίτσι μου. Είναι παλιά η τομή αλλά δε παύει να υπάρχει. Ναι μεν έχει επουλωθεί πλήρως αλλά εκεί τεντώνει ξανά το δέρμα και πονάει... Οπότε και οι πονοι μέσης και κοιλιάς είναι νορμάλ αν δεν είναι συχνοί και τακτικοί. Ετοιμάζεται το σώμα μας για τον τοκετό... Εγώ χθες είχα τόσο έντονο πόνο που μου έκοβε την ανασα σε συνδιασμό με πόνο μεσης κοιλιάς και κράμπα στο πόδι.... Πήραμε τον γιατρό γιατί λέω να το γεννάω..   εν τέλει ο γιατρός μου λέει αν είναι τακτικοί πόνοι κλπ έλα αλλά είσαι και στον 8ο; Τι περιμένεις; Προετοιμάζεται το σώμα σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μ καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε!!!!

Με έχουνε προβληματίσει όλοι από τον περασμένο μήνα ότι έχω μικρή κοιλιά για δύδιμα και ότι αυτές είχαν την κοιλιά μ στο ένα μωρό λέτε να σημαίνει κάτι κακό αυτό 22/8 έχω το ντόμπλερ μέχρι να πάω να δω τι παίζει με το βάρος θα με φάει η αγωνία 

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μ καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε!!!!

Με έχουνε προβληματίσει όλοι από τον περασμένο μήνα ότι έχω μικρή κοιλιά για δύδιμα και ότι αυτές είχαν την κοιλιά μ στο ένα μωρό λέτε να σημαίνει κάτι κακό αυτό 22/8 έχω το ντόμπλερ μέχρι να πάω να δω τι παίζει με το βάρος θα με φάει η αγωνία 

Μην ακούς μαλακειες κούκλα μου,άλλο το σώμα της καθεμιας. Εγώ δεν είδα μια στο ορκεστρα όταν ήμουν στον 6ο κ είχαμε ίδια κοιλιά; αυτή ήταν στις μέρες της να γεννήσει...κλεισε τ αφτιά σου σε βλακειες. 

Τα δικά μου. Ντοπλερ πολύ καλό. Η χοντρούλα έφτασε κοντά 2 κιλά. 1950. 

• Μου αρέσει 8

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Μην ακούς μαλακειες κούκλα μου,άλλο το σώμα της καθεμιας. Εγώ δεν είδα μια στο ορκεστρα όταν ήμουν στον 6ο κ είχαμε ίδια κοιλιά; αυτή ήταν στις μέρες της να γεννήσει...κλεισε τ αφτιά σου σε βλακειες. 

Μπράβο κοριτσάκι μ τέλεια το μωράκι σ θα είναι για φάγωμα!!!!Μπορεί να είναι το σουλούπι μου έτσι τι να πω...

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, tsilona είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου... Τελεια τα νεα σου... Καλη συνεχεια να εχεις... Ο Αύγουστος θα ειναι μηνας ντοπλερ για τις περισσότερες... Εγω εχω στις 20...Μια χαρα η μπουμπου σου... 

Οσο για σενα @minxri, πραγματικά μην ακους κανεναν... Κ εμενα μου ειχαν πει καποιοι οτι η κοιλια μου ειναι χαμηλα, σα να είναι πρόβλημα, το ειχα γραψει κ εδω, αλλα πλεον κ να μου πει κανεις τπτ λεω οτι εχω μια τελεια κοιλιτσα... Να κοιτανε τη δουλειά τους... Κ για ακόμα μια φορά να πω ποσες δεκαδες φορες εχω ακουσει το "καημενουλα, θα φας ολο το καλοκαίρι"!!! Πλεον μονο γελαω.... 

Κοριτσια, σεντονακια για την κουνια μονο βαμβακερα ετσι;;; 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, annamariag77 είπε:

Τι κακιες ακουτε ελεος δεν χρωσταει κανεις καλη κουβεντα?μην ακουτε κανεναν κοριτσια κανε τε το σταυρο σας μονο

Χαχαχα, αστα σου λεω... Πλεον οποιος με ρωταει ποτε γενναω κ του λεω, περιμενω παντα αυτη την απάντηση... Παει πακετο... Εσυ τι κανεις κοριτσακι μου... Πες μου λιγο τα νεα σου!!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...