Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Άλλαξα την Ελπίδα.  Σίσσυ και Κατερίνα θελουν διόρθωση!

Ναι..εγω εχω μεινει με ερωτηματικο αντι για αγορακι!!Εντωμεταξυ, εγω κι η @Clue ειμαστε τελευταιες και καταιδρωμενες!!Βεβαια, εγω, ακομα κι αν γλιτωσουμε τον προωρο τοκετο, λογω καισαρικης θα ειμαι σιγουρα πιο νωρις απο την ΠΗΤ. 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Kiki1 είπε:

Δεν μου εδωσε οχι..Στα τυφλα θα πηγαινουμε?Αυτο το αγοραζω σε φαρμακειο??

Εγω ειχα προβλημα στη μια ωρα στην καμπυλη δηλ βγηκε 183 με οριο το 180..

Αν δε σου κανει κοπο μου λες πως κανουμε τις μετρησεις?

Εμένα μου το έδωσε ο ενδοκρινολογος το μηχανάκι δεν ξερω αν σσ συμφέρει να το πάρεις παίρνεις το μηχανάκι παίρνεις σφιχτηρες για να βάζεις σε αυτό που έχει μέσα και μοιάζει σαν στυλό και ταινίες οι οποίες μπαίνουν σε μια αλλη συσκευή που μετράει το αιμα βγάζεις μια ταινία την τοποθετεις στο μηχάνημα το ειδικό που μετράει το αίμα και ενα σφιχτηρα δηλαδή μια βελόνα την τοποθετεις μέσα σε αυτό που μοιάζει σαν στυλό αφού κλεισεις αυτό παίρνεις ενα μαλακό δάχτυλο και το τρύπας μετα με την αλλη συσκευή και τοποθετημένη την ταινία παίρνεις το αίμα απο το δάχτυλο και το μετράει 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εμένα μου το έδωσε ο ενδοκρινολογος το μηχανάκι δεν ξερω αν σσ συμφέρει να το πάρεις παίρνεις το μηχανάκι παίρνεις σφιχτηρες για να βάζεις σε αυτό που έχει μέσα και μοιάζει σαν στυλό και ταινίες οι οποίες μπαίνουν σε μια αλλη συσκευή που μετράει το αιμα βγάζεις μια ταινία την τοποθετεις στο μηχάνημα το ειδικό που μετράει το αίμα και ενα σφιχτηρα δηλαδή μια βελόνα την τοποθετεις μέσα σε αυτό που μοιάζει σαν στυλό αφού κλεισεις αυτό παίρνεις ενα μαλακό δάχτυλο και το τρύπας μετα με την αλλη συσκευή και τοποθετημένη την ταινία παίρνεις το αίμα απο το δάχτυλο και το μετράει 

κουραστηκα κ που το άκουσα 

• Χαχα 3

Just now, Kiki1 είπε:

Εμενα δε μου ειπε να μετραω και δεν εχω μηχανακι..Ετσι δε ξερω τι μου γινεται και αγχωνομαι πολυ..Ακολουθω την διατροφη αλλα και παλι να μην ξερω???

Και ποσο πρεπει να ειναι μετα απο τα γευματα κοριτσια??

Εχω αρχισει και να χανω κιλα κιολας απο το φοβο δε τρωω...

Ισχυει οτι οταν πειναμε εμεις πειναει και το μωρο??

Κι εμένα το μηχανάκι μου το έδωσε η ενδοκρινολόγος. Και μου είπε να μετριέμαι 4 φορές τη μέρα. Και να αγοράσεις μόνη σου θα πρέπει να σου γράψει τις βελόνες και τις ταινίες, γιατί θα χρειαστείς πολλές.

Μήπως επειδή δεν ήταν πολύ ανεβασμένη η καμπύλη σου γι' αυτό σου είπε να μη μετριέσαι και να προσέχεις απλά; Εμένα στα 60' ήταν 21 μονάδες πάνω. 

Δεν κάνει να μην τρως πάλι θα ανέβει το ζάχαρο. Θέλει μικρά και συχνά γεύματα. Μήπως να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις;

Διαφημίσεις

Just now, Kiki1 είπε:

Ευχαριστω κοριτσια ναι θα τον παρω γιατι δε μπορουμε να παιζουμε μ αυτα τα πραγματα..Παντως πραγματι ακουστηκε πολυπλοκο!

Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, αλλά είναι πανεύκολο. Έχει και οδηγίες χρήσης με εικόνες μέσα στη συσκευή.

Πάρε και ό,τι άλλο θες ρωτάς. 

1 ώρα πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Μαρη γιώτα τπτ δεν κατάλαβα κ γω που μετριέμαι. Καλέ μονοκόμματα τα πες όλα μια κ έξω; αχαχαχαχα

Το μηχάνημα το δίνει δωρεάν ο ενδοκρινολόγος. Θα σου γράψει ταινίες κ σκαρφιστηρες, βελονιτσες δλδ. Τις βελονιτσες αντε τις αγοράζεις, τις ταινίες δε σε συμφέρει. 

Ειναι απλό. Βάζεις την ταινία στο μηχάνημα, Τσιμπιεσαι, πατάς να βγει αίμα, βάζεις το δάχτυλο στην ταινία, ρουφάει το αίμα κ παθαίνεις το εγκεφαλικό. Ααχαχχαχαχχα

• Χαχα 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Kiki1 είπε:

Ευχαριστω κοριτσια ναι θα τον παρω γιατι δε μπορουμε να παιζουμε μ αυτα τα πραγματα..Παντως πραγματι ακουστηκε πολυπλοκο!

Εμενα στην μια ωρα ειχε βγει 180....στο οριο... και μου δωσαν μηχανακι και μετρησεις 4 φορες την μερα....εγω μετα απο μια ωρα αν εχω 110 ειναι ζήτημα...και αυτο με πολυ φαγητο..  εδω με παγωτο και εχω 95...το μονο που προσεχω ειναι λιγο το πρωινό....γιατι ετρωγα μαρμελαδες ,μελια χυμούς αλλα και παλι με ολα αυτα πηγενε 125 μαξ στην μια ωρα...απλα εμεις καταλήξαμε με την ενδροκρινολο σε 2 περιπτωσεις ..ή επειδη ηθελα πολυ εντονα να κανω εμετο και στρεσαριστικε...ή να καναν λαθος την καμπυλη στο διαγνωστικο....γιατι εκεινη την μέρα εκανα και θηριώδη και μου τον βγαλαν 4.5...και πηγα στο νοσοκομειο για εξετασεις και ηταν φυσιολογικός....οποτε προσοχη που κανετε εξετασεις.....

fzY0p3.png

Just now, tsilona είπε:

Μαρη γιώτα τπτ δεν κατάλαβα κ γω που μετριέμαι. Καλέ μονοκόμματα τα πες όλα μια κ έξω; αχαχαχαχα

Το μηχάνημα το δίνει δωρεάν ο ενδοκρινολόγος. Θα σου γράψει ταινίες κ σκαρφιστηρες, βελονιτσες δλδ. Τις βελονιτσες αντε τις αγοράζεις, τις ταινίες δε σε συμφέρει. 

Ειναι απλό. Βάζεις την ταινία στο μηχάνημα, Τσιμπιεσαι, πατάς να βγει αίμα, βάζεις το δάχτυλο στην ταινία, ρουφάει το αίμα κ παθαίνεις το εγκεφαλικό. Ααχαχχαχαχχα

Ε μωρή τα ίδια Ειπες μπα χαχαχαχαχαχαχαχα οχου

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kiki1 είπε:

Mε το μηχανακι ποσο πρεπει να ειναι η τιμη και μετα απο ποση ωρα??

Σας επρηξα σημερα..

Καλέ δε μας έπρηξες. Εγώ ειδικά που είμαι και ξαπλωμένη όλη μέρα βαριέμαι, οπότε πρήξε με όσο θες :)

Εμένα μου έχει δώσει:

• όριο <90 νηστική (δηλαδή το πρωί χωρίς να έχω φάει τίποτα)

• 100 - 120 (130) φαγωμένη (δηλαδή αφού τελειώσω το φαγητό μετριέμαι μετά από 1 ώρα)

Σύνολο κάνω 4 μετρήσεις την ημέρα. Η 1η νηστική και οι άλλες 3 μία ώρα μετά τα γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό).

Just now, Kiki1 είπε:

Σας επρηξα σημερα..

Αυτό στο λέει ο καθε γιατρός αγάπη εγώ σου είπα στπ δίωρο που Εχω πρόβλημα είναι το όριο μετα απο φαγητο και δύο ωρες μετα 130 με150

xfHlp3.png

Just now, Kiki1 είπε:

Σας επρηξα σημερα..

Εμενα η ενδοκρινολογος μου εχει πει :νηστειας εως 90

Μετα το φαγητό στην μια ωρα κατω απο 140 και στις 2 ωρες κατω απο 120

fzY0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...