Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλέ γιατί να θυμώσω; Αχαχα

Tsilona                  πητ    27/9      κοριτσάκι!!

Elpida20               πητ    30/9       κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10      αγοράκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10      κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10     κοριτσάκι!!

Winspert               πητ    8/10      αγοράκι!!

Irene82                 πητ     9/10      αγοράκι!!

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10     κοριτσάκι!!

Minxri            πητ   15/10    κοριτσάκι αγορακι!!

Nikoleta ...            πητ    19/10     αγοράκι!!

Giwtouli1990        πητ    20/10     αγοράκι!!

katerinaki 86        πητ     23/10         ??

Clue                       πητ      7/11      κοριτσάκι!!

sissy_geo             πητ                     αγοράκι!!

Άντε μωρέ τυχερούλες οι περισσότερες είστε αρχές Οκτώβρη, εγώ έχω μέλλον!! Με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία, θέλω να τον πάρω αγκαλιά..το καταλαβαίνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????? :P

Just now, tsilona είπε:

Πεινάτε παραπάνω; αν δεν πρόσεχα να μην ανεβάσω τις τιμές θα το γαργαλουσα τη μανούλα στη μασαμπουκα λέμε.

Ρε πεινάω συνέχεια! Έχω μαγειρέψει φασολάκια αλλά έχω μια τρελή επιθυμία να φάω σουβλάκι και πατάτες με σως..χαχαχα

• Χαχα 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Άντε μωρέ τυχερούλες οι περισσότερες είστε αρχές Οκτώβρη, εγώ έχω μέλλον!! Με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία, θέλω να τον πάρω αγκαλιά..το καταλαβαίνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????? :P

Εγω ειμαι πρώτη στον πίνακα, αλλά τελευταία θα γεννήσω μαλλον. Έτσι με κόβω. Ααχχαχαχαχαχ. Με βλέπω να μπαίνω Οκτωβρη. 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγω ειμαι πρώτη στον πίνακα, αλλά τελευταία θα γεννήσω μαλλον. Έτσι με κόβω. Ααχχαχαχαχαχ. Με βλέπω να μπαίνω Οκτωβρη. 

Μπαααα μην το λες.. Δε λένε κιόλας ότι το δεύτερο νινί έρχεται συνήθως πιο νωρίς? (Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μη βαράτε!)

• Χαχα 1

nZmZp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Όντως πολλές από εμάς, από σήμερα θα λέμε "Γενναμε τον άλλον μήνα!!!!"

Αν όλα πάνε καλά σε εμένα, πρώτα ο Θεός γενναω κάπου στις 20 με 27 το πολυ!

Ποιανού μήνα μαρη; Σεπτεμβρίου; 

Μπαααα μην το λες.. Δε λένε κιόλας ότι το δεύτερο νινί έρχεται συνήθως πιο νωρίς? (Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μη βαράτε!)

Αν μοιάσει στην αδερφή της θα τη χωνέψω κ αυτή. Ααχχαχαχαχχ. 41 εβδ γεννήθηκε η μεγαλη

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Πεινάτε παραπάνω; αν δεν πρόσεχα να μην ανεβάσω τις τιμές θα το γαργαλουσα τη μανούλα στη μασαμπουκα λέμε.

Εγώ πλεον δεν τολμαω να φάω τιποτα με πιάνουν πολλές καούρες χθες δεν κοιμήθηκα 

xfHlp3.png

Καλο μηνα!!Στις καουρες βοηθαει παρα πολυ η μαστιχα χιου! Eγω παθαινα και παλλινδρομηση στον υπνο και πνιγομουνα να φανταστεις..Με αυτο σωθηκα.Δοκιμασε να τρως μετα το φαι και θα φτιαξει πιστευω

Just now, Kiki1 είπε:

Καλο μηνα!!Στις καουρες βοηθαει παρα πολυ η μαστιχα χιου! Eγω παθαινα και παλλινδρομηση στον υπνο και πνιγομουνα να φανταστεις..Με αυτο σωθηκα.Δοκιμασε να τρως μετα το φαι και θα φτιαξει πιστευω

Δεν κανει τιποτα αγάπη σκατά υποφέρω πολύ Αστα 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Ρε πεινάω συνέχεια! Έχω μαγειρέψει φασολάκια αλλά έχω μια τρελή επιθυμία να φάω σουβλάκι και πατάτες με σως..χαχαχα

Χαχααχ ε ναι συγκρινονται τα φασολακια με το σουβλακι;; Και εγω αρακα εφαγα κ μετα παγωτο νιρβανα! Γενικα δε μπορω να πω οτι πειναω περισσοτερο, ποτε δε πειναγα τρελα ημουν οπως πριν την εγκυμοσυνη αντε με καμια λιγουριτσα παραπανω!

Και γω ανυπομονωωωωω να τον δω και να τον κρατησω αγκαλιτσα, να δω το προσωπακι του !!!!! Ολο εκεινη τη στιγμη φανταζομαι!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Afroula05 είπε:

Τιποτα....αν θυμαμαι καλα ειναι καραμολεγκος....δεν ειμαι σιγουρη ομως!εμενα με το τοστ μου ηταν γυρω στο 109..τωρα 95 με 90

Το γάλα με τα δημητριακά all bran για παράδειγμα δε με ανεβάζει, αλλά δε με χορταίνει γιατί βάζω λίγα επειδή δε μ' αρέσουν καθόλου.

Θα πάω να δω το τοστ αυτό.

Εμενα δε μου ειπε να μετραω και δεν εχω μηχανακι..Ετσι δε ξερω τι μου γινεται και αγχωνομαι πολυ..Ακολουθω την διατροφη αλλα και παλι να μην ξερω???

Και ποσο πρεπει να ειναι μετα απο τα γευματα κοριτσια??

Εχω αρχισει και να χανω κιλα κιολας απο το φοβο δε τρωω...

Ισχυει οτι οταν πειναμε εμεις πειναει και το μωρο??

Just now, Kiki1 είπε:

Εμενα δε μου ειπε να μετραω και δεν εχω μηχανακι..Ετσι δε ξερω τι μου γινεται και αγχωνομαι πολυ..Ακολουθω την διατροφη αλλα και παλι να μην ξερω???

Και ποσο πρεπει να ειναι μετα απο τα γευματα κοριτσια??

Σου εδωσε διατροφή αλλά Οχι μηχανάκι να μετρας και πως θα ξέρεις αν ανεβαζεις η εχεις υπογλυκαιμιες ; οτι να ναι Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα τι να πω ρε κορίτσι εγώ που Εχω πρόβλημα στο δίωρο τα όρια είναι απο 130 μέχρι 150 ετσι γράφει

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa

xfHlp3.png

Δεν μου εδωσε οχι..Στα τυφλα θα πηγαινουμε?Αυτο το αγοραζω σε φαρμακειο??

Εγω ειχα προβλημα στη μια ωρα στην καμπυλη δηλ βγηκε 183 με οριο το 180..

Αν δε σου κανει κοπο μου λες πως κανουμε τις μετρησεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...