Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Νικολέτα μου άλλη επεξεργασία έχει ο καφές για αφαίρεση καφεινης άλλη επεξεργασία τα προϊόντα light. Πχ σε ένα light προϊόν απλά αφαιρεις τη ζαχαρη, λίπος κλπ ενώ στον καφέ αφαιρεις αυτό που είναι ουσιαστικά ο καφές την καφεινη.... Δεν το έχω ψάξει καθόλου η δική μου οπτική είναι αυτή. Αλλά διάβασα για τον ντεκαφ και όντως επιβεβαίωσαν τον γιατρό μου όσα διάβασα.... Τώρα να σου πω σίγουρα δε ξέρω....

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστώ πολύ. Και στα δικά σας ντοπλερ με καλό.

Τζενακι μου είμαι ακριβώς 31η.

Φαρμακουλα μου ειλικρινά είμαι η απόδειξη ότι η διατροφή μας επηρεάζει το μωρό... Με το που αφέθηκα λίγο και έφαγα κάτι τι πήρε παραπάνω θρεπτικά συστατικά λογικά και πήρε τα πάνω της.... Δε μου το είπαν βέβαια οι γιατροί αυτό αλλά το συμπεραίνω... Τόσο καιρό μου έβγαινε με το ζόρι στην εβδομάδα του σήμερα μας βρήκαν και 3-4 μέρες μεγαλύτερες και όλες οι κουκίδες στη μέση στο γράφημα...μου είπαν πάλι βέβαια ότι επειδή είναι πετιτ δε θα βγάλω γιγαντομωρο απλά έτυχε και πήρε απότομα βάρος... Για να δούμε... Όλα θα μας πάνε καλά κοριτσάρα.

Τσιλονα μου τι εννοείς φωτό μάνα μου; Γιατί παίρνω 3D εκτυπωμένες φωτοτυπίες από την αυχενική. Σου δίνουν κάτι παραπάνω;

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πόσα γράψατε ρε τρελαρες; χαχαχα Ελπίδα πνιγηκα στο γέλιο μαρή χεράκια δεν έχεις; Χαχαχαχαχα πάντως στο μαιευτήριο εγώ ψοφισα στο κρύο είχαν φουλ το κλιματιστικό... Φορούσα και ζακέτα.

Νικολέτα μου να μη πλακωθεί στις σοκολάτες γιατί κι εγώ τώρα λίγο να το παρακανω ανεβαίνει εύκολα το άτιμο να φταίνε οι ατασθαλίες... Λίγο μας έμεινε και θα τους βάλουμε να μας φέρουν στο μαιευτήριο όλο το ζαχαροπλαστείο χαχαχα

Κική (αν θυμάμαι καλά το όνομα γιατί τόσα που διάβασα ξέχασα ποια είπε τι) και βάφομαι και από όλα. Με την ευλογία του γιατρού μου. Ο ντεκαφ επίσης είναι ότι χειρότερο... Έχει φάει τρελή επεξεργασία και είναι τίγκα στο χημικό. Εμένα μου είπε καλύτερα να πιείς έναν ελαφρύ κανονικό παρά ντεκαφ....

Από βαλίτσα; Ασχολιαστο...βαριέμαι χαχαχαχαχα

Κοριτσαρες εγώ έκανα σήμερα ντοπλερ.... Όλα καλά Δόξα τον Θεό... Η μικρούλα αισίως είναι 1.800γρ. μάλλον επειδή άλλαξα τη διατροφή λιγάκι και έφαγα κάτι παραπάνω.... Έχει πάρει θέση το πουλάκι μου. Ο τράχηλος 31 φυσιολογικός για την εβδομάδα μας μου είπαν γιατί δεν έχω ιδέα, ο πλακούντας γερός και δυνατός αυτά τα λίγα ... 

Και στα δικά σας χιχιχι

1.800 και εισαι 31+1??? Πω πωωωωωω αυτο θα πει νταρντανομωρο...

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλά άσε κάτι να φας και ανεβαίνει αμέσως.

Αυτό που λες για τον ντεκαφ ότι είναι επεξεργασμένος δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τα light προϊόντα; Γιατί σε εμάς με το ζάχαρο όλα light μας λένε να τα τρώμε.

Ωωωω πήρε και θέση!!! Μιά χαρά είναι σε βάρος η μικρούλα σου και ο τράχηλος τέλειος.

Ναι ισχυει και για τα light... γενικα να προτιματε οτι πιο φυσικο κι ας το τρωτε σε μικροτερη ποσοτητα...

verzp2.pngYgrLp2.png

Νικολέτα μου άλλη επεξεργασία έχει ο καφές για αφαίρεση καφεινης άλλη επεξεργασία τα προϊόντα light. Πχ σε ένα light προϊόν απλά αφαιρεις τη ζαχαρη, λίπος κλπ ενώ στον καφέ αφαιρεις αυτό που είναι ουσιαστικά ο καφές την καφεινη.... Δεν το έχω ψάξει καθόλου η δική μου οπτική είναι αυτή. Αλλά διάβασα για τον ντεκαφ και όντως επιβεβαίωσαν τον γιατρό μου όσα διάβασα.... Τώρα να σου πω σίγουρα δε ξέρω....

Σ' ευχαριστούμε!!!

Ούτε εγώ ξέρω αλλά λέω μήπως είναι πιο επεξεργασμένα και με λιγότερες βιταμίνες. 

Αυτό για τον ντεκαφ δεν το ήξερα. Γιατί ντεκάφ έπινα πάντα, ο άλλος με πειράζει στο στομάχι.

Just now, Evangeliaa είπε:

Ναι ισχυει και για τα light... γενικα να προτιματε οτι πιο φυσικο κι ας το τρωτε σε μικροτερη ποσοτητα...

Εγώ δεν έτρωγα ποτέ light μόνο τώρα που έχω διαβήτη κύησης προσπαθώ. Θα δω πως θα πάω με τις μετρήσεις και βλέπουμε....

Φαρμακουλα μου ειλικρινά είμαι η απόδειξη ότι η διατροφή μας επηρεάζει το μωρό... Με το που αφέθηκα λίγο και έφαγα κάτι τι πήρε παραπάνω θρεπτικά συστατικά λογικά και πήρε τα πάνω της.... Δε μου το είπαν βέβαια οι γιατροί αυτό αλλά το συμπεραίνω... Τόσο καιρό μου έβγαινε με το ζόρι στην εβδομάδα του σήμερα μας βρήκαν και 3-4 μέρες μεγαλύτερες και όλες οι κουκίδες στη μέση στο γράφημα...μου είπαν πάλι βέβαια ότι επειδή είναι πετιτ δε θα βγάλω γιγαντομωρο απλά έτυχε και πήρε απότομα βάρος... Για να δούμε... Όλα θα μας πάνε καλά κοριτσάρα.

Τσιλονα μου τι εννοείς φωτό μάνα μου; Γιατί παίρνω 3D εκτυπωμένες φωτοτυπίες από την αυχενική. Σου δίνουν κάτι παραπάνω;

Βρε τι πετιτ;; 1800 γρ. ειναι πετιτ; ο δικος μου 29+6 και ηταν 1420γρ. κ δε μου ειχαν πει ποτε για θεματα βαρους, μετρησεων κλπ θεωρειται κανονικος γενικα! Αρα η μπουμπου σου μονο πετιτ δε μου φαινεται!

Πόσα γράψατε ρε τρελαρες; χαχαχα Ελπίδα πνιγηκα στο γέλιο μαρή χεράκια δεν έχεις; Χαχαχαχαχα πάντως στο μαιευτήριο εγώ ψοφισα στο κρύο είχαν φουλ το κλιματιστικό... Φορούσα και ζακέτα.

Νικολέτα μου να μη πλακωθεί στις σοκολάτες γιατί κι εγώ τώρα λίγο να το παρακανω ανεβαίνει εύκολα το άτιμο να φταίνε οι ατασθαλίες... Λίγο μας έμεινε και θα τους βάλουμε να μας φέρουν στο μαιευτήριο όλο το ζαχαροπλαστείο χαχαχα

Κική (αν θυμάμαι καλά το όνομα γιατί τόσα που διάβασα ξέχασα ποια είπε τι) και βάφομαι και από όλα. Με την ευλογία του γιατρού μου. Ο ντεκαφ επίσης είναι ότι χειρότερο... Έχει φάει τρελή επεξεργασία και είναι τίγκα στο χημικό. Εμένα μου είπε καλύτερα να πιείς έναν ελαφρύ κανονικό παρά ντεκαφ....

Από βαλίτσα; Ασχολιαστο...βαριέμαι χαχαχαχαχα

Κοριτσαρες εγώ έκανα σήμερα ντοπλερ.... Όλα καλά Δόξα τον Θεό... Η μικρούλα αισίως είναι 1.800γρ. μάλλον επειδή άλλαξα τη διατροφή λιγάκι και έφαγα κάτι παραπάνω.... Έχει πάρει θέση το πουλάκι μου. Ο τράχηλος 31 φυσιολογικός για την εβδομάδα μας μου είπαν γιατί δεν έχω ιδέα, ο πλακούντας γερός και δυνατός αυτά τα λίγα ... 

Και στα δικά σας χιχιχι

Μπραβο κοριτσακι μου... Πολυ ωραια τα νεα σου... Καλη συνεχεια... Για τον καφε συμφωνω απολυτα... Καλυτερα  κανονικος κ ελαφρυς παρα ντικαφ... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jennak83 είπε:

Βρε τι πετιτ;; 1800 γρ. ειναι πετιτ; ο δικος μου 29+6 και ηταν 1420γρ. κ δε μου ειχαν πει ποτε για θεματα βαρους, μετρησεων κλπ θεωρειται κανονικος γενικα! Αρα η μπουμπου σου μονο πετιτ δε μου φαινεται!

Όχι καλέ τώρα δεν θεωρείται πετιτ ίσα ίσα το βρήκαν μεγαλύτερο 4 μερες...αντι 31+1 31+5....απλά λένε ότι τα πήρε απότομα όχι ότι θα παίρνει από δω και στο εξής τόσο αβερτα!! θεωρούν ότι βάση το σωματότυπο μου αλλά και τη πρώτη μου κόρη θα γεννηθεί πετιτ εννοώντας ότι δε θα περάσει τα 3 κιλακια επειδή τα πήρε απότομα τώρα.... Θα δείξει βέβαια ποτέ δε ξέρεις

Α δεν ξέρω, αχαχχα εγώ πήρα μόνο μια που φαίνεται η φατσουλα καλά στη Β επιπεδου. Θα σε πω την Παρασκευή εγώ αν θα πάρω. Αχαχαχα 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Α δεν ξέρω, αχαχχα εγώ πήρα μόνο μια που φαίνεται η φατσουλα καλά στη Β επιπεδου. Θα σε πω την Παρασκευή εγώ αν θα πάρω. Αχαχαχα 

Χαχαχα εγώ παίρνω κάθε φορά καμία δεκαριά καλέ και σε cd και λέω μήπως δίνουν και κάτι παραπάνω

9 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Το πιστεύω αυτό! Γιατί και σε μένα το ίδιο έγινε. Μπορεί να μην πήρε τρελό βάρος η δικιά μου αλλά πήρε για πρώτη φορά 400γρ περίπου στις 2 βδομάδες από κει που με το ζόρι έβαζε 100-120. Μακάρι να πάρει κι άλλο εμένα Αν και δεν το πολυπιστευω. Δεν πειράζει ας αναπτύσσεται κι εκει στα χαμηλά, αρκεί να αναπτύσσονται!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω. 

Τιποτα....αν θυμαμαι καλα ειναι καραμολεγκος....δεν ειμαι σιγουρη ομως!εμενα με το τοστ μου ηταν γυρω στο 109..τωρα 95 με 90

fzY0p3.png

Just now, winspert είπε:

Καλημερα αγαπη... Καλα ειμαστε... Εγω τρωω κ πινω κ ο μπεμπουλης αλλαζει σχηματα στην κοιλια μου... Χαχαχα 

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα ετσι και εμένα κανει είναι Γλυκάς καλό μηνα κορίτσια μου καλό μήνα έρχονται τα μωρά μας έρχονται τα σπουργιτακια μας τα ζουζουνακια μας οπως λέει και ο γιατρός μου χαχαχχαχ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια.... Να ρωτησω... Επειδη εχουμε αναφερθει σε προϊόντα που βαζουμε εμεις ή σε προϊόντα που θα βαζουμε στα μωρακια μας....... για τα ρουχαλακια τους νομιζω δεν εχουμε πει... Με τι πλενετε οι μανουλες κ με τι θα πλενετε οι μελλοντικες; Θελω καποιο σαπουνι πλυντηρίου οσο πιο αθωο γινεται... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...