Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Kiki1 είπε:

Εμενα μου ειπε ο γιατρος μονο ντικαφ και αν μπορω και καθολου..Μου ελειψε ο καφες..Σκεφτομαι μολις γεννησω καφε θα ζητησω θα μεινω ξυπνια και για καμια βδομαδα μετα!

Εγω προφιτερολ κ καρμπονάρα. Ααααχαχαχα

Εγώ έχω φτάσει σ άλλο σημείο. Τ βασικά δεν έκανα αλλά ψάχνω μπομπονιερες κλπ για τη βάφτιση. Ααχαχχα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Ναιιιι εγώ θα το κάνω στις 14 Αυγούστου! Σήμερα θα πάω να αγοράσω νυχτικάκια για το μαιευτήριο και ένα ρομπίδι.. Όλοι μου λένε να πάρω κοντομάνικα κι ας γεννάμε Οκτώβρη ότι έχει φουλ ζέστη εκεί μέσα κλπ κλπ.. Εσείς κοκόνες ψωνιστήκατε?χαχα

Κι εγω απο την προηγουμενη γεννα που γεννησα Μάιο κοντομάνικα εχω...και μια ρομπα με μακρυ μανικι. Γενικα εχουν χέστη οι κλινικες...προς το παρον δεν εχω παρει τπτ προσωπικο. Επιθεματα θελω σίγουρα 

Αααααα θυμηθηκα..πηρα τενα βρακακια που τα βρηκα προσφορα τις προάλλες 1+1... 

Λοιπον και κατι σχετικο ασχετο...δε με βολευουν πια τα εσωρουχα μου....ελαχιστα δεν με ενοχλούν, και μες στο σπιτι εχω ξεκινησει να φοραω μποξερακια του αντρα μου...οχι ολα...συγκεκριμενα με βολευουν. Μου λεει...δεν φορας απο τωρα τις πανες ακρατειας που πηρες? Του λεω...καλη ιδεα, δεν το χα σκεφτει...

Just now, Jennak83 είπε:

Κ γω πηρα νυχτικακι κοντομανικο φυσικα γιατι κανει οντως ζεστη στα νοσοκομεια. Ρομπα δε πηρα τελικα, δε διαφανιζει κ το νυχτικακι που πηρα κ λεω για 2 μερες που πανω κατω θα μεινω δεν αξιζει να παρω κ ρομπα, δε τις φοραω κιολας μετα!

Ουτε εγω τη φορεσα να σου πω την αληθεια...μπορει ομως να θελεις να τη βαζεις οταν θα ερχονται επισκεψεις.

Just now, tsilona είπε:

Έχω την Παρασκευή ντοπλερ. 

Βαλίτσα δεν έκανα φυσικά.τι είμαι; τελευταία στιγμή φυσικά. Η φίλη μου τη γέμισε όταν σπάσανε τα νερά. Ααα αχχαχαχα άλλη κ αυτή. Εγώ βαλίτσα δεν έχω, αλλά θα κάνω μόλις μπω στον 9ο.δλδ σε 24 μέρες. 

Απαραίτητα; λαστιχάκι για τα μαλλια, ντετολ για την τουαλέτα, λεφτά, φορτιστής κινητού. Αχαχαχα

Σεξ δεν κάνω, δεν έχω άντρα, αλλά εννοείται θα έκανα αν είχα. Αχαχαχαχαχ

Τώρα ευελπιστώ να προλάβει να ρθει πριν τη γέννα να κάνουμε λιγάκι να βοηθήσει κ την κατάσταση, κ την σωματική κ την ψυχολογική βεβαίως. 

Χαχαχα...λεφτα δεν χρειαζονται...θα μας φερνουν ο,τι θελουμε οι αλλοι...χαχαχα

Και ο αντρας, αυτος θα πληρωσει στο τελος....ο κακομοιρης αυτος θα τρεξει και για τη χαρτουρα οπως και στην πρωτη

Just now, Nikoleta... είπε:

Προειδοποιώ μη με βρίσετε. Βαφτικά μπορούμε να πάρουμε; Τα βασικά, καμιά μάσκαρα για παράδειγμα. Έστω για την τελευταία μέρα; Θα υπάρχει διάθεση ή τζάμπα θα τα πάρω μαζί μου;

Αχ μακάρι να μου πέσει τόσο να πλακωθώ στις σοκολάτες. Έχω λίγες μέρες που ξεκίνησα να μετριέμαι και δεν μπορώ να το βρω ακόμα.

Ναι καλε εννοειται...να παρεις εστω για την εξοδο που θα πεσουν φωτογραφισεις....και λιποζαν κοριτσια...ΛΙΠΟΖΑΝ!!! Και φυσικα τις κρεμες σας...

Προειδοποιώ μη με βρίσετε. Βαφτικά μπορούμε να πάρουμε; Τα βασικά, καμιά μάσκαρα για παράδειγμα. Έστω για την τελευταία μέρα; Θα υπάρχει διάθεση ή τζάμπα θα τα πάρω μαζί μου;

Αχ μακάρι να μου πέσει τόσο να πλακωθώ στις σοκολάτες. Έχω λίγες μέρες που ξεκίνησα να μετριέμαι και δεν μπορώ να το βρω ακόμα.

Ναι καλε εννοειται...να παρεις εστω για την εξοδο που θα πεσουν φωτογραφισεις....και λιποζαν κοριτσια...ΛΙΠΟΖΑΝ!!! Και φυσικα τις κρεμες σας...

Just now, Kiki1 είπε:

Kοριτσια εσεις τωρα βαφεστε προσωπο και μαλλια και τετοια?Επισης καφε πινετε?

Οταν βγω απ το σπιτι βαζω μονο μασκαρα...βαφομαι κανονικα μονο οταν εχω να παω καπου πιο επισημα π.χ. σε κανα γαμο.

Τον καφε δεν τον δεχεται πια ο οργανισμος μου αλλα ενας καφες τη μερα δεν βλαπτει. Ο γιατρος μου τονισε...οχι ντεκαφεινε. Περισσοτερο κακο κανει η επεξεργασια που εχει υποστει παρα η καφεΐνη 

Just now, tsilona είπε:

Εγω προφιτερολ κ καρμπονάρα. Ααααχαχαχα

Εγώ έχω φτάσει σ άλλο σημείο. Τ βασικά δεν έκανα αλλά ψάχνω μπομπονιερες κλπ για τη βάφτιση. Ααχαχχα

Αααα εγω εχω βρει και θεμα....χαχαχα

• Χαχα 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Κι εγω απο την προηγουμενη γεννα που γεννησα Μάιο κοντομάνικα εχω...και μια ρομπα με μακρυ μανικι. Γενικα εχουν χέστη οι κλινικες...προς το παρον δεν εχω παρει τπτ προσωπικο. Επιθεματα θελω σίγουρα 

Αααααα θυμηθηκα..πηρα τενα βρακακια που τα βρηκα προσφορα τις προάλλες 1+1... 

Λοιπον και κατι σχετικο ασχετο...δε με βολευουν πια τα εσωρουχα μου....ελαχιστα δεν με ενοχλούν, και μες στο σπιτι εχω ξεκινησει να φοραω μποξερακια του αντρα μου...οχι ολα...συγκεκριμενα με βολευουν. Μου λεει...δεν φορας απο τωρα τις πανες ακρατειας που πηρες? Του λεω...καλη ιδεα, δεν το χα σκεφτει...

Ουτε εγω τη φορεσα να σου πω την αληθεια...μπορει ομως να θελεις να τη βαζεις οταν θα ερχονται επισκεψεις.

Χαχαχα...λεφτα δεν χρειαζονται...θα μας φερνουν ο,τι θελουμε οι αλλοι...χαχαχα

Και ο αντρας, αυτος θα πληρωσει στο τελος....ο κακομοιρης αυτος θα τρεξει και για τη χαρτουρα οπως και στην πρωτη

Οταν βγω απ το σπιτι βαζω μονο μασκαρα...βαφομαι κανονικα μονο οταν εχω να παω καπου πιο επισημα π.χ. σε κανα γαμο.

Τον καφε δεν τον δεχεται πια ο οργανισμος μου αλλα ενας καφες τη μερα δεν βλαπτει. Ο γιατρος μου τονισε...οχι ντεκαφεινε. Περισσοτερο κακο κανει η επεξεργασια που εχει υποστει παρα η καφεΐνη 

Αααα εγω εχω βρει και θεμα....χαχαχα

Πες ότι είσαι μόνη, κ διψας, κόβει λορδα ρε αδερφέ, να μην έχεις ένα ταληρο να κατέβεις κυλικείο;; 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αν θες πάρε, βάρος δεν πιάνει, αλλά να τα χρησιμοποιήσεις χλωμό το κόβω. Όπως κ Ν γεννήσεις μια εξάντληση Θ την έχεις, άρα κουράγιο γιοκ που λένε κ στο χωριό μου

Θα πάρω και θα δω. Ανάλογα την όρεξη. Σίγουρα θα είμαστε εξαντλημένες. Αλλά μου ανεβαίνει η διάθεση αν περιποιηθώ.

Just now, Kiki1 είπε:

Εγώ βάφονται όπως πριν. Αλλά μη φανταστείς με πολύ make up, ίσα να κρύψω καμιά ατέλεια, ποτέ δε βαφόμουν βαριά. Καφέ δεν πίνω. Δε μ' αρέσει. Σπάνια πριν μείνω έγκυος.

Μαλλιά επειδή έχω αρχίσει και βγάζω άσπρες τρίχες, θέλω να κάνω ανταύγειες. Μου είπε ο γιατρός ότι μπορώ μετά τη β' επιπέδου, αλλά αξίζει να το κάνω τώρα ή μετά τη γέννα; Είμαι σε δίλημμα.

Νύχια με απλό μανό. Αλλά εδώ και 1 μήνα δεν τα έχω βάψει.

Just now, Evangeliaa είπε:

Θα πάρω για να είμαι σίγουρη ;)

Καλά κρέμα προσώπου και ματιών οπωσδήποτε. Και χωρίς το Liposan δεν πάω πουθενά έτσι κι αλλιώς.

Θα πάρω και θα δω. Ανάλογα την όρεξη. Σίγουρα θα είμαστε εξαντλημένες. Αλλά μου ανεβαίνει η διάθεση αν περιποιηθώ.

Εγώ βάφονται όπως πριν. Αλλά μη φανταστείς με πολύ make up, ίσα να κρύψω καμιά ατέλεια, ποτέ δε βαφόμουν βαριά. Καφέ δεν πίνω. Δε μ' αρέσει. Σπάνια πριν μείνω έγκυος.

Μαλλιά επειδή έχω αρχίσει και βγάζω άσπρες τρίχες, θέλω να κάνω ανταύγειες. Μου είπε ο γιατρός ότι μπορώ μετά τη β' επιπέδου, αλλά αξίζει να το κάνω τώρα ή μετά τη γέννα; Είμαι σε δίλημμα.

Νύχια με απλό μανό. Αλλά εδώ και 1 μήνα δεν τα έχω βάψει.

Θα πάρω για να είμαι σίγουρη ;)

Καλά κρέμα προσώπου και ματιών οπωσδήποτε. Και χωρίς το Liposan δεν πάω πουθενά έτσι κι αλλιώς.

Κάνε ότι μποτε θες τώρα που σαι σόλο, Μετα Θ τρέχεις κ. Δε φτάνεις αχχαχ

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Kiki1 είπε:

Εγω βαφομαι οταν βγω εξω αντηλιακο παντα κ ελαχιστο make up συν ρουζ..μασκαρα την βαριεμαι με τετοια ζεστη αλλα καμια φορα βαζω. Μαλλια εχω βαψει 2 φορες τοσους μηνες με βαφη χωρις αμμωνια μου ειχε πει ο γιατρος και καφε πινω ενα την ημερα μια ντεκαφ μια χωρις αναλογως που βρισκομαι σπιτι ή εξω, σπιτι συνηθως φτιαχνω μονη μου εναν ελαφρυ εσπρεσο.

Πόσα γράψατε ρε τρελαρες; χαχαχα Ελπίδα πνιγηκα στο γέλιο μαρή χεράκια δεν έχεις; Χαχαχαχαχα πάντως στο μαιευτήριο εγώ ψοφισα στο κρύο είχαν φουλ το κλιματιστικό... Φορούσα και ζακέτα.

Νικολέτα μου να μη πλακωθεί στις σοκολάτες γιατί κι εγώ τώρα λίγο να το παρακανω ανεβαίνει εύκολα το άτιμο να φταίνε οι ατασθαλίες... Λίγο μας έμεινε και θα τους βάλουμε να μας φέρουν στο μαιευτήριο όλο το ζαχαροπλαστείο χαχαχα

Κική (αν θυμάμαι καλά το όνομα γιατί τόσα που διάβασα ξέχασα ποια είπε τι) και βάφομαι και από όλα. Με την ευλογία του γιατρού μου. Ο ντεκαφ επίσης είναι ότι χειρότερο... Έχει φάει τρελή επεξεργασία και είναι τίγκα στο χημικό. Εμένα μου είπε καλύτερα να πιείς έναν ελαφρύ κανονικό παρά ντεκαφ....

Από βαλίτσα; Ασχολιαστο...βαριέμαι χαχαχαχαχα

Κοριτσαρες εγώ έκανα σήμερα ντοπλερ.... Όλα καλά Δόξα τον Θεό... Η μικρούλα αισίως είναι 1.800γρ. μάλλον επειδή άλλαξα τη διατροφή λιγάκι και έφαγα κάτι παραπάνω.... Έχει πάρει θέση το πουλάκι μου. Ο τράχηλος 31 φυσιολογικός για την εβδομάδα μας μου είπαν γιατί δεν έχω ιδέα, ο πλακούντας γερός και δυνατός αυτά τα λίγα ... 

Και στα δικά σας χιχιχι

• Μου αρέσει 5

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πόσα γράψατε ρε τρελαρες; χαχαχα Ελπίδα πνιγηκα στο γέλιο μαρή χεράκια δεν έχεις; Χαχαχαχαχα πάντως στο μαιευτήριο εγώ ψοφισα στο κρύο είχαν φουλ το κλιματιστικό... Φορούσα και ζακέτα.

Νικολέτα μου να μη πλακωθεί στις σοκολάτες γιατί κι εγώ τώρα λίγο να το παρακανω ανεβαίνει εύκολα το άτιμο να φταίνε οι ατασθαλίες... Λίγο μας έμεινε και θα τους βάλουμε να μας φέρουν στο μαιευτήριο όλο το ζαχαροπλαστείο χαχαχα

Κική (αν θυμάμαι καλά το όνομα γιατί τόσα που διάβασα ξέχασα ποια είπε τι) και βάφομαι και από όλα. Με την ευλογία του γιατρού μου. Ο ντεκαφ επίσης είναι ότι χειρότερο... Έχει φάει τρελή επεξεργασία και είναι τίγκα στο χημικό. Εμένα μου είπε καλύτερα να πιείς έναν ελαφρύ κανονικό παρά ντεκαφ....

Κοριτσαρες εγώ έκανα σήμερα ντοπλερ.... Όλα καλά Δόξα τον Θεό... Η μικρούλα αισίως είναι 1.800γρ. μάλλον επειδή άλλαξα τη διατροφή λιγάκι και έφαγα κάτι παραπάνω.... Έχει πάρει θέση το πουλάκι μου. Ο τράχηλος 31 φυσιολογικός για την εβδομάδα μας μου είπαν γιατί δεν έχω ιδέα, ο πλακούντας γερός και δυνατός αυτά τα λίγα ... 

Και στα δικά σας χιχιχι

Ποπο μπράβο ρε η μικρή τέλεια είναι σπό βάρος μια χαρά αγάπη 

xfHlp3.png

Και στα δικά σας χιχιχι

Καλά άσε κάτι να φας και ανεβαίνει αμέσως.

Αυτό που λες για τον ντεκαφ ότι είναι επεξεργασμένος δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τα light προϊόντα; Γιατί σε εμάς με το ζάχαρο όλα light μας λένε να τα τρώμε.

Ωωωω πήρε και θέση!!! Μιά χαρά είναι σε βάρος η μικρούλα σου και ο τράχηλος τέλειος.

Διαφημίσεις

Και στα δικά σας χιχιχι

Μπραβο!!! Τσουπωσε η μπεμπουλα ε;; σε ποια εβδομαδα εισαι; μια χαρα κ ο τραχηλος κ ολα! Εγω αυριο κλεινω την 31η αλλα οπως ειπα ντοπλερ θα κανω την 34η που πρωτα ο Θεος θα γυρισω!  

Θελω να κατσω να γραψω τς πραγματα για τη βαλιτσα κ γενικα να γραψω τι θα χρειαστει να παρουμε μαζι κ βαριεεεμαι!! Βεβαια στο χωριο θα εχω απλετο χρονο να ασχοληθω! 

Κ γω πηρα τις εξετασεις του μηνα σημερα, ολα καλα ενταξει σιδηρος, φεριτινη λιγο κατω απο τα ορια, αιματοκριτης σταθερος 35.5. Ζαχαρο 87..

@Mamacita Alina μπράβο σας!!! Μπουλουκι καλέ είναι αυτό!! Μπράβο βρε κορίτσι μου, χαίρομαι και για τις δύο μας που ενώ φοβόμασταν τα μωρά μας παίρνουν βάρος. Και πάνε όλα τέλεια! Εμένα λίγο λίγο βέβαια αλλά σημασία έχει ότι παίρνουν! Εσένα εκτοξεύτηκε! Υπέροχα τα νέα σου Αλινα μου!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Καλά οι γιατροί ότι να 'ναι....

Το νηστείας πώς το ρύθμισες; Γιατί εμένα μου βγαίνει κάθε μέρα 97 και 104. 

Τώρα έφαγα μία αραβική πιτούλα με 1 φέτα τυρί και μισή φέτα γαλοπούλα και μετά από 1 ώρα πήγε 140. Έλεος τι να τρώω ποια;

Δεν ξερω σε ποια σουπερ μαρκετ το εχει γιατι εγω το περνω, απο το μακρο....εχει ψωμι του τοστ μαυρο με χαμηλους υδατανθρακες για διαβητικούς. ....εμενα μαρεσεί πιο πολυ απο το κανονικο....

fzY0p3.png

Just now, Afroula05 είπε:

Δεν ξερω σε ποια σουπερ μαρκετ το εχει γιατι εγω το περνω, απο το μακρο....εχει ψωμι του τοστ μαυρο με χαμηλους υδατανθρακες για διαβητικούς. ....εμενα μαρεσεί πιο πολυ απο το κανονικο....

Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...